Új privát üzeneted érkezett!

Most jövök a gmail-ról :lol: :lol: Tünemény nagyon ügyike vagy!!!! :lol:

Kép
padri75
 
 


na, szegény tisa, remélem jobban van...

tünemény, nagy vagy :) egyébként meg is lehet osztani ezt a táblázatot, szóval a saját gmailes postafiókjából is elérheti akárki.
És én nem adtam meg pontosan az e-mailemet, a spam-ektől való félelmemben, ne lehessen már egy copy paste-tel egy viagra adatbázisba bepakolni, de aki akarja, kitalálja :)
és nem is tudjátok, de lehet csetelni is ott :D padrival és kocskával egyszerre sikerült töltögetnünk, vicces volt...
viszont lévén csupa elsővárandós töltögette ki eddig, nem hiányzott nekik a tesós oszlop.. nem tudtam, hova tegyem, meg hogyan.

egyébként két hónapos kálváriám végére értem t-kábel ügyben, végre nem lóg a 20 m-es kábel a tetőről, ez összesen 10 percébe került az embernek, nekem meg 5db 15 perces telefonomba, és 5 hibajegybe... szóval jóóóólkiakadtam.

ma ötkor keltem, mert nem volt idegem megpróbálni visszaaludni... jó is, mert réka fél6kor csatlakozott, sokkal jobb, ha az embert nem a gyereke ébreszti, hanem magától kel. mármint aranyos, meg megható, de sokkal nehezebb átlábalni az ébrenlétbe.
egyékbént kezd elegem lenni. este meg olyan vagyok, mint a mosogatórongy.

padri, ha marad,háziorvos is van. Nem mindenre ad választ a nőgyógyász. Őt érintő alkatrész nincs ott, nem foglalkozik vele.
egyékbént simán lehet, hogy nyom valami valamit, de ha fáj, azért lehet, hogy érdemes vele foglalkozni. Nekem rékával volt olyan, mintha mell alatt átdöfött volna valami, feküdni tudtam csak, azt is egy pozícióban, három hétig. a mai napig zsibbadt az a terület, nem érzek ott egy részen semmit, sosem derült ki, mi volt az. nyomott valamit a leány :) sokszor megígértem neki, hogy nem kap biciklit. Végül azért kapott.

gabka, súlyért meg ne aggódj. Ha nem most jön, jön majd szoptatáskor :) a baba megkap mindent biztosan.

kocska te baján laksz, vagy mellette valahol? anyukám érsekcsanádi :) persze már ezer éve nem jártunk ott.

na, itt szenvedek csak, és nem jut eszembe semmi... inkább be is fejezem. nem tudom, hova dugtam a bonbonrecepteket meg a likőrreceptjeimet :( pedig már mióta fel akarom tenni...

kikocska
 
 


Helló Csajok!

ügyesek vagytok! lehet hogy vannak fölösleges oszlopok vagy kellenének még extrák, de majd úgyis kialakul!

hűűű ezzel a ki hány hetes dologgal tényleg gondolkodni kellene, mert azt automatice nem frissiti a tábla...azt tényleg majd hetente kell csinálgatni... :? :? :?

de ha valakinek már tuti a fiú vagy kislány sora, akkor itt is lehet szinezni!

Kikocska azt is meg tudod csinálni, hogy az első sorba beirod az adataidat, utána a gyerkőcöknél beirod első sorba a Rékát második sorba a Nándit, és ha majd kész vagy, összevonom neked a sorokat!

jól telezabáltam magamat! a főnökék rendeltek maguknak az üzleti megbeszélésükre japán kaját, én meg morogtam, hogy persze az egyszerű halandók nem kapnak, kimentem ebédelni, jó sokat, visszajövök, hát az egyik japán elment korábban, maradt egy adag, meg az étterem adott egy ajándék adagot is!!! neki is ültem, gondolhatjátok! :lol: :lol: és estére még hazaviszem a miso levest (nagyon finom, és megnyugtatja a gyomromat) úgyhogy most olyan vagyok mint egy jóllakott napközis, lefeküdnék egy kicsit! :lol:

táblázatot meg töltögessetek csak, és ha fotókat is tudtok tölteni akkor azt is ám!!!

Kép
tünemény
 
 

 
 

Tisa gyógyulj meg! remélem mihamarabb kilábalsz ebből a nyavaJ/LYából (na ezt nem tudtam, megnéztem a googleben, és LY :lol: )

Kép
tünemény
 
 


Kikocska- megoldottad számomra a rejtélyt :lol: :lol: teljesen elbizonytalanodtam, h kocskával vagy veled dumcsizok :oops: és a végén már azt hittem teljesen hüle vagyok, de akkor ezek szerint 3-an voltunk :roll: :roll:

Úgy látszik ez a bicikli megvonás :lol: a legmegszokottabb, mert én is ezzel "fenyegetőzöm" :lol: :lol: :lol:

Kép
padri75
 
 


felébresztett a hülye postás...............grrrrr, úgyhogy megyek is töltögentni!!

Zsu
svs
 
 


:lol: Zsu, tudod, ezek mindig kétszer csengetnek! de jó neked hogy le tudtál pihenni!!! majd leragad a szemem...

egyébként itt jól megbújva két monitor mögött, elkezdtem a gobelint!!! eddig jól megy, de most jön egy kis fekete csik, amit mindjárt megpróbálok kikerülni... :? :? de tök jó! ha majd felhúzom magam, ezt kezdem el böködni! :D :D alig várom, hogy kész legyek vele és kezdhessek egy nagyoknak való micimackósat! :lol: :lol:

Kép
tünemény
 
 


Tünemény: hát ez nagyon aranyos lehet, ahogy sutyiban öltögetsz :) Mit ábrázol amit varrsz?

Kép

Kép
sildi83
 
 


Sziasztok!

Mi tegnap Pesten voltunk. Elmentem a leleteimért, végre eljutottam a kozmetikusomhoz, meg elintéztem pár dolgot. Hazafelé beugrottunk az ósanba. Vettünk kari ajándékot két kiscsajnak a családba. De még 4 fiú, meg a papa, mama hátra van, szóval futunk még pár kört.
A leleteim rendben vannak. Jó lett az afp és a cukor is. Két leletem meg még nincs meg. Majd tán jövőhéten lesz kész.
Tegnap du, már göcsölt a hasam, de muszáj voltam kihasználni, hogy apa itthon van és tudok intézni dolgokat.
Jövőhéten a fodrászhoz is eljutok, ami nagy szám, mert 2 hónapja nem jutottam el. Apa állandóan melózik és ugye kell nekem egy bébicsősz. :lol:

Tasin: nem irigyellek a disznókodás miatt. Após szokott vágni, de én nekem pont akkorra van valami programom. De tudják is, hogy én nem bírom a sok véres cuccot.

Gesztenye: én úgy alszok ahogy jólesik. Ha épp háton akkor úgy, ha hason akkor úgy. :lol: Én védőnőhöz havi egyszer megyek.

Kocska: hű de jó ez a kép!

Bogi: Neked sincs uh időpontod keddre???? Mikorra mész oda? Nekem sincs beutalóm. Azt mondta a dokim nem kell, de ha mégis akkor szaladjak majd át és ír. A nemére én is kíváncsi vagyok már. :) Azért te átveszed a gmailsotól függetlenül Mó tábláját?

Kikocska: már két hónapja tervezem az ikeát, de még nem jutottam be. Azt elhiszem, hogy jól telt ott a nap. :)

Tünemény: a citrites nem csak vényre kapható! (parma termék) A dobozra rá is van írva, hogy VN= vény nélkül is kiadható! http://www.pirulapatika.hu/210211972/adatlap itt a honlapja!
Ez a gmailes dolog még bonyolult nekem, majd holnap belemerülök.

Tisa: jobbulást. Ha magas a lázad, vagy fáj valamid rubophent vehetsz be!!!

Padri: passz, én nem tudok neked segíteni. Nekem sose volt ilyen.

A súlyomat le se merem írni :lol: Agyoncsaptok rögtön :lol: Itthoni mérlegen 54. a védőnőnél 53 kg :lol:

Védőnő: én havi egyszer megyek. Vérnyomit, súlyt és vizeletet néz. És beírja a kiskönyvembe mindazt amit az orvosok nem írnak be. Az én dokim azt mondta minek írja be mikor ott a lelet, úgyhogy a védőnénim pótolja a dokik mulasztását. Én elég jóba vagyok a lánnyal (fiatalabb mint én) Kendénél még ő nagyon kezdő volt, de már azóta nagyon sokat tanult. :)

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


kisvirág
Én ha átadja Mó szívesen átveszem, de a gmailest is töltöm, maint elérem majd.

Nekem azt mondta a doktornőm hyog nem kell beutaló, direkt rá is kérdeztem nála hyog akkor nála kezdek a beutalóért és úgy megyek tovább?? (Mert a vérvétel így szokott menni), de azt mondta nem kell, csak jelentkezzem be lenn az alaksorba és utána menjek fel a másodikra.... hát ennyit tudok!
Én oda akarok érni 7-re mert úgy tudom lent akkortól lehet bejelentkezni. A múltkor később mentem egy kicsit (1/2 8) és rengetegen voltak, pedig az nem is UH volt, szóval megpróbálok minél korábban odaérni!
Remélem nem potyára megyek hajnalban!

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Bogi: hát én még nem tudom mikorra menjek. Tuti apa is akar jönni és akkor Kendét is visszük. Nincs hová passzolnom. És akkor nekem a nagyon korai időpont nagyon gázos (vidékről jövünk). De még rágódok rajta. Egyébként, aki aznap érkezik ugye azt nem küldik haza vizsgálat nélkül? Max órákat vár ugye?

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Kisvirág sajnos erről nem tudopk semmit, nincs rutinom az ilyesmibe. Kb annyit tudok amit a doktornő elmond, de ő azt mondta menjek korán. Mondjuk ez nem feltétlenül a reggel 7-et jelenti, de...
Nem tudom hoyg van... állítólag délig van ultrahang de azt nem tudom, hogyha addig nem végeznek akkor hoygan tovább?!
Azért gondolom nem küldik el az embert!?

Nekem a párom szerencsére 1 megállóval a kórház mellett dolgozik úgyhogy remélehtőleg megoldja hyog ős is velünk legyen! :)

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Bogi: hát csak nem küldenek el, ha már ott vagyok. Azért nem dél előtt 2 perccel fogok odaérni, de szerintem olyan 10 körül. max viszek magammal 3 napi hideg élelmet :lol:

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


A gmailes táblás dologról! Beléptem és látom elég sok adatot megadunk egymásnak, ami nem is baj. És képeket meg miegymást fogunk ott megosztani magunk között.
Az én véleményem az, hogy jelszót kéne változtatni, mégpedig azért, mert az előző oldalon ott van, hogy mi is az. És azt bárki kíváncsi szem elolvashatja és beléphet akár bármit is keverhet benne. De elég, ha a nem kívánt személyek olvasgatják, nézegetik a mi személyes adatainkat. Lehet túl parás vagyok, akkor üssetek le :)
Tudom, hogy nagyon sok ember van aki unalomból fórumokat olvas, böngészik és ha lát egy ilyen publikus felhasználó nevet /jelszót akkor tuti belép oda is. Na nem szaporítom tovább a szót remélem értitek mire célzok.
Én nem értek a jelszó változtatáshoz, de Tünemény tuti meg tudja csinálni és privibe elküldi egy-két embernek és szépen mindenki megkapná privibe. Vélemény??????????

Kép Kép
kisvirág_30
 
 


Sziasztok!

Gondolom, akkor nincs szükség a publikus táblára. Ha kell segítség a hetek kalkulációjában, akkor szóljatok, megcsinálom.



Kép

 
 


kikocska Baja mellett lakok Vaskúton,Érsekcsanád
Baja fölött van ez meg pont alatta.

Húúú csajok,ma voltam a védőnőnél és eddig 8kg-t híztam,siralmas....és csak félidős vok.
Nem értem.....ma is csak 3tál palacsintát csináltunk anyuval :lol:
Aki nem meri leírni a súlyát ,itt 1kis bátorítás én a védőnőnél 85kg vagyok.félelmetes!

kocska
 
 


Ez jó ötlet Kisvirág! Ez nekem is eszembe jutott.... Tünemény megváltoztatja egy könnyen megjegyezhetőre, mert ugye egyre szenilisebbek a Kismamik, és elküldi privibe. Szerintem is így kéne.

Dokinál minden rendben! Kiscsaj is jól elvan a pocakomban, alig lehetett róla vmi használható képet csinálni, mert teljesen ki van tekeredve :lol: . Meg ugye egyre nagyobb és már nem is igazán fér bele a képernyőbe. Megkaptam a beutalókat a terheléses, a sima, és az ellenanyagos vérvételre, plusz a pisi laborra.... December közepén kell majd mennem.

Tudja vki, hogy mennyi idő alatt van kész a terheléses vérvétel eredménye? Ugye nem heteket kell várni rá?

Kisvirág! Biztos sorra fogsz kerülni! Lehet, h már nem is lesznek annyian addigra, mert mindenki úgy gondolkozik, hogy ne kelljen sokat várni, így korán megy. Ezért aztán mindenki a reggeli órákban nyomorog és lehet hogy alig lesz valaki 10 körül.
Azt az egyet kell belekalkulálni (nekem is úgy mondták), hogy közbejöhet egy szülés és a dokinak el kell rohannia és akkor áll az egész vizsgálat, amig a szülés le nem megy. Ez akár órák is lehetnek. De ez ritka. Én megúsztam.. :wink:

Kép
Kép
tisa
 
 


És köszönöm Mindenkinek az aggódást és a kúra-recepteket!
Úgy tűnik most már megmaradok! :D

De lehet hogy a tegnapi kismamitorna viselt volna meg ennyire? :oops:
Hát voltak olyan feladatok, amikor kérdeztem Annaszuszit, hogy direkt ki akar csinálni azért hozott-e ilyen helyre? :lol: :lol: :lol:
Egyébként nagyon-nagyon jó volt és 500 Ft-ért azt hiszem nem sok. És gyógytornász tartja. Mondtam is Annaszuszinak,hogy azért jó, hogy a Máv-ba járunk tornászni is és majd szülni is, mert ha az ember megeröltené magát legalább egyből vihetik a szülészetre. :lol:

Kép
Kép
tisa
 
 


Sziasztok!

Először is: én még mindig nem érzek mozgást, pedig mindenki azt mondta, hogy a 19. héten már tuti lesz valami.

Én február végéig tervezem, hogy dolgozom. Akkor még több, mint 1 hónapom marad a készülődésre.

Igazatok van, tényleg, lehet, hogy praktikusabb külön pelenkázó és kiságy.

Én már 3 kg-ot híztam, a pocakom is nagyon látszik. Már a régi nadrágjaim helyett, kismama nacikat hordok, amik úgyan még kicsit nagyok rám, de legalább nem nyomják a pocaklakót.

Bocs, hogy nem névre szólóan írok, de olyan sokan vagyunk és olyan sokat írunk...

Kép
gesztenye74
 
 


Sziasztok!

Lányok hogy áll Nálatok ez a jóga projekt? Nekem amit írtatok az Örs közelében az nagyon szimpatikus és sztem jövő hónapban el is kezdem,mert most olvastam egy cikket,ahol nagyon dícsérik.
Furcsa egyébként,h van olyan védőnő,aki pont az "alapvető feladatát" nem végzi el. Az enyém csak szeret késni :) de én vethetem utoljára a szemére,révén én sem vagyok a pontosság mintaképe. De hozzánk már a 2. látogatáson eljött. Had ne mondjam,h mikor kinyitottam a kaput a kutyám a piszkos kis mancsijaival felugrált Rá és fehér gatya volt rajta...szégyelltem is magam :oops:

Én szeretnék addig dolgozni,amíg lehet,mert párom sulija nem két fillér és pont a baba előtt két hónappal kell befizetni a következő félévet. Azt meg nem szeretném,ha befejezni,ha már elkezdte és nagoyn szereti...SZóval a pihi ha az orvos engedi csak az utolsó hónapra marad. Addig majd irigykedem Rátok :)

Apropó kiságy...Mi csak egy hordozhatót szeretnénk venni,minekután találtunk egy olyat,ahol a fekvő részt feljebb lehet állítani,így nem kell hajolgatni az első időszakban sem. VAn hozzá pelenkázó, bár ahogy írogattatok az a benyomásom az amúgy pici lenne.


Ma a metrón a köldököm mellett sosem érzett csikizésszerű dolgot éreztem belülről. Nagyon furcsa volt érzés volt, sztem bejelentkezett a a kisDelbó :) Szerintetek? Akinek volt,annak milyen volt? Ilyen?

Kép

Tisa remélem már jobban vagy!!! Pihenj nagyon sokat!

dharma
 
 


Sziasztok!

Ha az ember kihagy 1-2 napot, akkor nem győzi olvasni a hozzászólásokat! :)

Ma voltam a dokinál (21 hetes vagyok), de sajna most se derült ki, hogy fiú vagy lány. :( Egyébként minden rendben van, és most legalább nem aludt a picur a vizsgálat alatt.

Megkérdeztem a dokit a fekvésről, mivel a bal oldalamon nem tudok aludni annyira nyilal és a háton fekvés még jólesik. Azt mondta, hogy ilyenkor még nem gond, nyugodtan feküdjek háton, ha az jó. A 3. trimeszterben nem nagyon lehet, de azt mondta, hogy azt rögtön érezni fogom, mert akkor rosszul leszek tőle.

Gesztenye! Én 20 hetes voltam, mikor először érezni kezdtem a magzatmozgást. Nekem eleve azt mondta a dokim, hogy majd a 20. hét után. Szóval még nem vagy lemaradva!

Judy

Kép
judy_76
 
 


Sziasztok!

Huh! Tényleg pár nap és már nem lehet vissza olvasni.
Koli beteg így nem nagyon tudtam jönni....

Mi jól vagyunk. Babuci mozog ...

Fél mondat erejéig olvasam volt szó jógáról megtudnátok írni hova jártok?

Táblázatról mit kell tudni? Bocsánat de nem tudok ennyit vissza olvasni.....

na holnaptól már remélem, hogy rendszeresen jönni..

most megyek fárasztó napok voltak. Nektek nem betegek a gyerkők??

puszi szilvi

Kép

Kép
sziszike22
 
 


dhrama, joga projectet egyenlőre csak elméletben tárgyaltuk, de én jövőhéten ki is szeretném próbálni, már most szombaton is mentem volna egy próbára, de sajnos oktatásom van és nem érek oda, de jövőhéten én mindenképp kipróbálom utána tudok róla beszámolni.
De mint korábban említettem a barátnőm járt ide és nagyon oda volt tőle! :)

Kocska én személy szerint hálával tartozom hoyg leírtad a súlyod, mert én annyira aggódom a suklygyarapodas miatt és eddig mindenkitől csak 2-3 kg-kat hallok!
Én előtte sem voltam épp vékony és nagyon tartok tőle hoyg elszalad a ló... most +4 kg-nál járok, de ez sem nyugat meg mert a baba még majd csak most kezd gyarapodni!

Sziszike jobbulást Kolinak!

Judy jól bírod én már most megpusztulok na kivábónsciságtól és arra gondolni sem akarok hoyg jövőhéten sem tudom meg a nemét a genetikai UH-n. Szeretném tudni.... NAGYON...
:oops: :oops: :oops:

Tünemény a táblát kitöltöttem :))

Holnap kicsit kevesebbet leszek mert estig oktajtáson leszek, meg szombaton is, de este felnézek! :D

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro
 
 


Kép

Kép
Kép
tisa
 
 


dharma én is ilyen kis csikizéseket vagy inkább bizsergetést vagy buggyogást vagy nem is tudom mit érzek de az irány ahonnan jön és az érzés is jó,ugy hogy biztos ő az:) :lol: :lol: :lol: :lol:

boglarka nézd meg a képeim annyira kövérnek sem mondanám magam ,de a 8kg az 8kg!
http://www.hoxa.hu/?p1=forum_tema&p2=23135
vagy iwiwen Tamás Ildikó Baja vagy Vaskút
Ott megnézheted előtte és a mostanit is,de akkor is félelmetes,hogy ez fél idő és már ennyi.szerintem a 4kg az tökéletes.Aki csak dekákat hizott annak hol a gyerek????

kocska
 
 


Bogi! Én is nagyon szerettem volna tudni a nemét, de a genetikai UH-n végig aludt és semmi nem látszott belőle. Igaz tegnap nem aludt, de most se lettem okosabb.... Pedig én is nagyon vártam. Jó, hogy csak januárban szeretném elkezdeni a vásárolgatást, nagyon remélem, hogy addig kiderül. Majd decemberben megyek 4D-re, hátha ott...... Jó nektek, hogy már a nevén szólíthatjátok a pocaklakókat! :(

Na az én induló súlyom szerintem a legnagyobb közületek, több vagyok, mint kocska.... én eddig 1,5 kg-t szedtem fel, ami normális, mert a túlsúlyos terheseknél kicsi a súlygyarapodás, a vékonyakhoz képest. Mondjuk nem bánom, hogy belőlem táplálkozik. Egyébként meg vigyázok (zöldség, gyümi, teljes kiőrlésű dolgok), de csak azért mert nekem muszáj, mert nem akarok ennél is mammutabb lenni. :)

Sajna nekem semmilyen mozgást nem engedélyez a doki a veszélyeztetett terhesség miatt. Tegnap beszéltünk róla, és torna vagy ilyesmi továbbra sem lehet, de a sétát engedi. Persze nem a Himalájára. :D Úgyhogy max elolvasom a Ti beszámolótokat.

Szerintetek ha 4D-re 25 hetesen megyek, akkor már jó képeket tudnak csinálni?

Judy

Kép
judy_76
 
 


Jó reggelt!

Kocska nem is vagy nagy darab rajtam jobban látszik a 72 kg.
Olyan szép nagy a pocid és formás is nekem még azért ott vannak a zsírpárnák is a külsején de ha kicsit erősebben tapizom akkor érzem, hogy ott a méhem szóval keményebb.

Én majd dec. 4-én megyek genetikai ultrahangra vagy pedig 27-én az attól mikor kapom meg az afp eredményt.De a jövőhét jobb lenne mert akkor láthatnám már az ÉN kisfiamat.

Jaj csajok olyan jó kimondani, hogy lesz egy icipici édes kisfiam.
És ne felejtsétek el első babások, hogy májusban már minket is ünnepelnek mert anyák leszünk! :cry: :cry: :cry: :cry: :D

Na most megyek mert az unokatesómat kell elkísérnem dokihoz pécsre és mindjárt itt van.

Kép

Kép
gabka7926
 
 


kocska, akkor már megint egy közös pont az életünkben :D:D:D én most 84, és bizony tudom, hogy 100 leszek, mire szülni megyek. Kétszer letem már 100 kiló... pedig egyszer 76-ról indultam, egyszer meg 72-től. És mikor odafigyeltem, meg gyümölcsnap, meg ilyenek, akkor isfeljött a heti kb egy kiló!!! és pl rékánál rá sem tudtam nézni az édességre, cukros dolgokra. mégis felpattant az a rengeteg kiló. most 75-ről, tehát plusz 9 kilónál tartok hurrá! de nem zavar. (nem a fenét nem, csak próbálom győzködni magam, hogy hiába minden) már kétszer lement a 3. hónap végére. le fog most is. AZtán elkezdtem hízni, mert az én testem olyan, hogy ha fáradt vagyok nem termel tejet, csak ha sokat eszem. és három hónapnál mindig jött egy ugrás, hrmonváltozás és tejcsökkenés. szóval utána az lett. aztán kis fogyó olyan egy éves kortól, és ismét fitt leszek :) na, az álom 65-öt sosem sikerült elérni, mert mindig megint terhes lettem, de azért nem bálna állapotból
indítottam az újabb babakihordásokat.

Dharma, ha ez állandó ágy, akkor nagyon nem ajánlom, hogy ilyent vegyetek! ha csak néhány éjszakára, akkor oké, persze, de rontja a látást is, mert hálós (nézegess keresztül te egy ilyen apró hálós felületen, meglátod, mire gondolok) ezen kívül ezeknek az alja sem merev, behajlik, az enyémek még matraccal benne sem aludtak jól picinek, (anyuméknál egy pierre cardin van) meg inkább ki is vettem, összecsúsztak, ilyenek. Ezen kívül nagyon szűkös a hely is benne, egy forgolódós baba már egy éves kora előtt kinövi (lásd nándi, aki már 7-8 hónaposan nem tudott benne aludni, mert nem tudott kényelmesen mozogni alvás közben, helyette a lányom aludt ott, aki szeret kuckózni, és már ilyen nagynak sokkal nyugodtabban alszik)

na, ennyit gyorsan, viszem nándit vissza dokihoz, rékát oviba, szomszéd nénit tesójához, igazolásért a nődokihoz, postára... szóval hosszú délelőtt lesz... legalább apa tud pihenni, benylata ő is a betegséget.

kikocska
 
 


Sziasztok!

A héten nagyon sok meló volt, ezért nem volt időm írni, de olvastam szorgosan. :)

Ti szoktatok a babával álmodni? Én most éjjel álmodtam először, és azt, hogy néha elfelejtem megetetni. A férjemnek is elmeséltem, mondta, hogy majd figyel, és szól ha valami kimarad. :lol:

A hétre vártam az AFP eredményem, de nem lett meg. Kicsit szomorú lettem, jó lett volna tudni, hogy minden oké. :roll:

A súlyról: a tavasszal 55 kg voltam, aztán a hormongyógyszerek, injekciók hatására felment 60-ra mire babás lettem. Én még "csak" a 18. hetet töltöm, eddig +2,5-3 kg-nál járok. De igazából engem nem nagyon izgat.

Én ezt a bútorcsaládot néztem ki:
Kép Babaszoba

De nem az egészet, hanem a kiságyat, a sarokszekrényt meg az egyik komódot. Szerintem praktikus, hogy a kiságyat át lehet alakítani, így lesz egy gyerekágy, meg egy kisszekrény belőle.
Szerintem csak pelenkázó lapot használni nem lehet túl kényelmes, mert ott hová lehet tenni a kapcsolódó dolgokat? (pelenka, krémek, hintőpor stb.)

Én is kb. márciusig tervezem a munkát. Persze, ha orvosi indoka lenne otthon maradnék, de nagyon nem mindegy, hogy fizetést vagy táppénzt kapok.

Irigyellek titeket, hogy ki tudtok kapcsolni a kézzel készítendő dolgokkal. Nekem annyira nincs kézügyességem, hogy mikor középiskolába kerültem anyukám csak az miatt aggódott, hogy hogy tanulok meg gépírni. De sikerült! :lol: [/img]

Kép
tici
 
 


Szia Tici!

Szupi a garnitúra, kellemes a színe. És elég praktikusnak tűnik. Szerintem a nagyobbik komódot válaszd, több a pakolási lehetőség,meg aztán kinézetre is jobban tetszik, jobban illik a nagyszekrényhez. Nekem nem igazán jön be az ágy+plenkázó (én nem is ilyet vettem, meg el se férne a szobában), de jól mutat minden így együtt. És mennyiért vesztegetik?

Nem tudom már ki kérdezte, hogy mennyiért vettük a pelenkázó szekrényt.... az Ikeában 34.000,- ft volt asszem. Hát igen, középkateóriás ára van. (Ahhoz képest, hogy a Kenguruban 80. e Ft-ért is vesztegettek ilyeneket... :shock: ) De utána átalakítható kisszekrénnyé/komoddá és a többi bútorunk is ilyen, úgyhogy adva volt a választás.

Kikocska! Mész ma a börzére, vagy csak hétvégén? És a jövő hetire? Nándinak jobbulást, meg a férjecskédnek is!
Kikocska! Mindig azzal jössz, hogy anyasúlyod van/lesz. :D Tegyél már fel egy pocakképet magadról, légyszi!

Kép
Kép
tisa
 
 


Sziasztok!
Nagyon sokat írtatok kedd óta,így csak az utolsó oldalt tudtam még elolvasni.
Gesztenye! Én is hasonlóan állok,mint Te. Én eddig 3kg-t híztam. Most nem szúrt le a védőnő,hogy sok,mikor 8 hete voltam,akkor leszúrt. :cry: Én alapvetően inkább vékonynak számítok(170cm/54kg az alap),de tutira sokat fogok hízni,ugyanis én nem tudom hogy vagytok vele,de olyan éhségrohamok törnek rám,hogy tegnap este pl. egy szalámis zsömle után rendelnem kellett egy pizzát,aminek a felét bevágtam,mert annyira éhes voltam.Aztán persze csak pihegtem este,mert menni alig tudtam. :oops: Rám már csak egy farmerem jó a régiek közül,már kismama nadrágot meg szoknyát hordok,mert más nem jön rám. :oops: A felsők közül is a szűkebb,rövidebb fazonikat már nem tudom hordani.
Tici! Én is ugyanilyen ágyat vettem(már megjött az üzletbe,csak el kell érte menni),csak fenyő színben!!! :D
Vettem két kismama torna DVD-t meg szeretnék járni két hetente jógára,de az évvvégi hajtás és vizsgaidőszak+házimunka mellett már az élet is nehezemre esik,nemhogy a torna.Így sajnos még nem tudtam kipróbálni,pedig borzasztóan hiányzik a mozgás.
Én sajnos még nem érzek semmit.Olyan jó lenne már a babát érezni.Alig várom,de amit érzek néha,abban sem vagyok biztos,hogy ő.
Lányok,lenne egy kellemetlen kérdésem.Nektek nincs problémátok az emésztésetekkel? Mert nekem elég nagy van. Ugyanis nagyon ritkán van.És olyankor sem ürül ki rendesen a dolog.És bármit próbálok,semmi.Eszem az aszalt szilvát,rá iszom a langyos tejet.És érzem bent a mozgást,de semmi.Nincs valami jó ötletetek????Mert közben meg eszek rengeteget. :oops:

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Nekem is a nagyobbik komód tetszik, úgyhogy bizti az lesz. Szerencsére a szoba mérete nem befolyásolja a bútorok válogatását, mert az viszonylag nagy.

Az árak:
- kombiágy: 44.000 Ft
- sarokszekrény: 48.000 Ft
- komód: 23.900 Ft

Ahogy nézegettem az árakat a neten, nekem ezek nem tűnnek vészesnek. Viszont ha valaki tud hasonló bútorokat jobb áron, az nyugodtan szóljon. :!:
Eddig csak a Brendonban nézegettem élőben a bútorokat, de ott horror áron vannak, meg a stílusuk is túl csicsás számomra.

Kép
tici
 
 


Sziasztok,

én jövő héten megyek jógázni az Asram jógaközpontba. Ez közel van a Moszkva térhez és én a délinél dolgozom, úgyhogy könnyen eljutok oda melo után... így is 1/2 5-tól 6-ig tart, tehát az az estém már minden szempontból ki lesz lőve... ha megvolt az esemény akkor beszámolok :lol: :lol: már ha túlélem, mert mozogni a babvárás előtt sem szoktam :roll: :roll:

Én 68-ról indultam és most 74 vagyok :? :? hát ez van.... :lol:

A nőgyogyim azt mondta, h a 26. hét környékén a legjobb a 4D, mert akkor már van husi a babán, de még van elég helye, h igazi moziélmény nyújtson :lol: :lol:

Hát kiderült mitől fáj az én oldalam, nem fogjátok elhinni... a növekvő méhem elnyomja a húgyvezetékemet és ezért a vesém bedurrant és a fájdalom előre kisugárzik.....őrület, még szerencse, h nincs lázam, szóval most iszom kb 4-5 l folyadékot és kamillateát reggel-este és már sokkal jobban vagyok :lol: :lol:

Én asszem érzem a kis manócskámat, de nekem kimaradt a buborékos rész :shock: inkább olyan csikálos izgős-mozgos, apro "bélmozgásos" valamit érzek :lol: de az első jólirányzott májrugásig még semmiben nem vagyok biztos :lol: :lol:

A jelszó titkosítás jó ötlet, én is szeretném !!!

Kutyafüle - én már feladtam a próbálkozást :roll: erőlködni nem szabad, de a vasat ennem kell, szóval van hogy 4-5 nap után a szülőszobán érzem magam :oops: de akkor Te biztosan tudod miről beszélek. Sajnos ötletem nincs mivel tehetnénk könnyebbé, de legalább tudod, h más is van így, hátha könnyebb :lol: :lol:

Kép
padri75
 
 


Az én dokim is a 28. héten csinálja a 4D-s ultrahangot, ugyanezen okból. Már nagyon várom, de még annyira messze van.

Ne haragudjatok, de csak akkor szeretném azt a nagyon részletes táblát kitölteni magamról, ha jelszócsere lesz, mivel egy véleményen vagyok ezzel kapcsolatban Kisvirággal.

Kép
tici
 
 


sziasztok Kismamik!

megváltoztattam a jelszót, majd privibe elküldözgetem nektek! jó ötlet, mert én is gondoltam rá, de igy már még jobb! köszi hogy töltögetitek!

ma olyan ramatyul vagyok, hogy csuda...tegnap este megint a hasam, visszajött a vacsora, bár nem is kivántam nagyon, reggel is csináltam végre egy Réka kismamatornát, utána megint ki akart jönni valami, de semmi nem volt már bennem, elfelejtettem hogy ma reggel van alkalmassági tesztem az orvosnál, mondták hogy valami szivzörejem van, kell majd szivultrahang, de mivel tavaly is volt (csak azt felejtették el közölni, hogy szivuh kéne) igy talán nem vészes, és csak az okát kéne megtalálni. mondták hogy több pihenés kéne és lehet hogy a márciusig tervezett munkavégzést korábban kellene abbahagyni, mert talán a keményedések és a szivzörej is a pihenés hiányát jelentheti...

nagyon jól megy a gobelin! olyan jó csinálgatni, teljesen bele tudok merülni, és lehet hogy már ma este kész is lesz!!! a hátulja még nem tökéletes, de hát ez az első 'művem', elölről jól néz ki a kismackó! :D :D :D Köszi Ildi, tényleg tök jó ez a himzés!

Padri nem irigyellek a 4-5liter miatt, de azért jó hogy segit, akkor el is fog múlni ha a baba növöget vagy 'máshogy fekszik'? vigyázz magatokra!

a wc dolog nekem is egy körülményes sztori, de most mondta a belgyógyász hogy minden nap joghurt meg zab(vagy mi) és ha ezt a keveréket eszem reggelire vagy ebéd/vacsorára akkor a napi egyet biztositja. bár nekem a napi egy megvan, bár az aranyerek is, szerencsére még nem vészesek (a legrosszabb állapotomhoz képest)

enni meg én is ennék, de pont ma reggel volt a mokkában hogy hajdú péter (megint ők :lol: ) nem hagyja a párját agyontornázni és fogyózni a terhesség alatt, és nem akarja hogy olyan legyen mint Réka volt...és abban egyeztek meg, hogy a kismama érezze jól magát, amig nem felesleges kilók gyűlnek rajta ész nélkül, addig ez jó, és a szülés után ráér leadni ezeket! a műsorvezető is mondta hogy jóval 10kiló fölött volt ő is és lementek a szülés után! ez meg is nyugtatott!

lehet hogy most én is plusz 5-6kiló körül vagyok! hát ez van...de mivel még nem érzem a babát, gondolom ha majd megindul egy kis örökmozgó lesz, és tudok majd rohangálni utána! :lol: az majd szépen lefogyaszt! :lol:

Kocska Olivérnek nagyon boldog nulladik (vagy első) névnapot kivánok! :D :D :D pindurka lehet hogy csuklott ma reggel, mert mondtam páromnak, hogy van már egy Olivérünk a fórumon! lehet érezted is :lol:

na befejezem mert csak fél egyig dolgozom, és ma tényleg kell egy pár számlát bevinni a gépbe!

ja a jelszót megküldöm néhányatoknak! (akik ezen az utolsó oldalon irtatok, oszt majd ha én nem vagyok épp, akkor már a többiek is megtudják)

Kép
tünemény
 
 


Sziasztok!

Tünemény: Látod, mondtam én, hogy nem nehéz :) Én is épp öltögetek.

Lányok, én kicsit irigyellek titeket a wc-gondjaitok miatt. Nekem eddig sem volt gond, de most a sok magnéziumtól meg aztán már a másik végletbe csapott át a dolog, ami szintén nem kellemes, sőt, ha már választani kéne, akkor inkább az ellenkezőjét szeretném.

Én is tervezem, hogy járok majd jógára, már csak a légzéstechnika miatt is.

Kép

Kép
sildi83
 
 


jelszócsere szerintem is jó ötlet. MIvel én mindenhol ezzel a nickel vagyok, az talál meg rólam bármi adatot, aki akar, így igaziból nem zavar. bízom az emberek jóindulatában :lol: remélem továbbra is tehetem.

Tisa, azért olvasod már többedszer az én kilóimat, mert kocskának még nem írtam le, nem olvasta talán, mikor utoljára szóba került :D de fényképet nem teszek fel, engem nem lehet fényképezni, rosszul érzem magam tőle, meg hülye fejeket vágok. Majd találkozunk személyesen, és megnézed, ha egyszer lesz tali...
most hétvégén mi megyünk anyósomékhoz kaposvárra, úgyhogy ezt az expot kihagyom, de a kismamáson 29-én tuti ott leszek. ezerkétszázvalahányas asztal lesz a mienk :D

Tici, biztos nem fogod elfelejteni megetetni, úgy fog visítani, hogy előbb utóbb eszedbe jut. Olyan van, hogy úúúúúúristen miért sír ez a gyerek!!! és van, hogy nem a kaja jut először az ember eszébe, hanem pelus, ruha, unatkozik stb, és akkor nagy a lelkifuri mondjuk, hogy óóóó, hát éhes tényleg! nekem sokkal nagyobb para az elfelejtem tisztába tenni egyébként... az anyatejes piciknek még egyátalán nem büdös a kakijuk. tápival, meg ha már mást is eszik, azért alakul, de addig...

Hát, nekem az a tapasztalatom, hogy a pelenkázón SEMMI nem marad meg. Cáfoljatok, biztos vannak nyugis gyerekek is, de nekem két gyerekből mindkettőnek ha valami a keze ügyébe került, akkor az bizony játékká avanzsált azonnal, vagy jóóómesszire elhajította, esetleg kárt tett magában vele. Én a pelenkázó fölé varrtam egy zsebes tárolót, és felette van egy polc, ebben, és ezen vannak a szükséges dolgok. Ezt a kiságy fölé is nyugodtan meg lehet csinálni, és már meg is oldódott a nagy kérdés, hogy hol legyenek a kellékek, hogy elérhetőek legyenek. A pót pelust meg lehet az ágy alatt tárolni.
A mobil pelenkázáshoz meg rendszeresítettem egy kosarat (ikea :D ), amiben a legfontosabbak voltak, és azt hordoztam a lakásban.

Egyébként folytatódik a mosottkaki állapotom, kettő után már nem nagyon sikerlült aludnom, a gyerekeim gondoskodtak róla. RÉka megint köhög éjjel, és hideg kell neki. De apa beteg, így át kellet költöznöm vissza rékával a gyerekszobába, a földre a szivacsra. ebben úgy felébredtem, hogy jó óra volt visszaküzdeni magam az álomhatárra, addig sikerült, mert nándi is észrevette, hogy eltűntem, újabb egy óra, aztán réka vette észre, hgoy kiszedtem az ágyából a szivacsot, hogy nándi is oda tudjon feküdni mellénk... nem folytatom, de hatkor vége lett. a sok intéznivalóból alig tudtam valamit, dokinéni váratlan szabadságra ment, apa itthon betegeskedik, és az igazolásért sem mentem be pestre, annyira lemerültem. Ennyit az energiáimról. IGaziból arra gyűjtök, hogy csináljak délután túrófánkot, a szomszéd néni hozott át tegnap, és megettem mindet, és annnnnnyira finom volt, és jól esett, semmi mást nem akarok enni :)

emlékszem, hogy mondta valaki, hogy már szült a jánosban! a barátnőm éppen most nem tudja, hogy mitévő legyen, nagyot csalódott az egyik bálintban, és sztk-ba jánosba jár valakihez, aki viszont szimpi, viszont tart a kórháztól. szóval mi az összbenyomás? akár priv is...

kikocska
 
 


Sildi! Nem jó!!!Sőt nagyon rossz!!!Nekem 4-5 naponta van,de nagyon kevés.És mellette zabálok.Joghurtra nézni pl nem is bírok,mert rosszullét környékez. A tej és tejföl jöhet csak szóba. Szóval fáj és feszít a hasam,és ....brrr.Nagyon rossz.Inkább menne kicsit,de nekem olyat évente 1-2x csinál csak valami vírus.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Hát nem tudom, engem zavar, amikor már egy délelőtt 3-szor járom meg a wc-t. Mondjuk figyelmeztetett az orvos, hogy a magnézium ilyen mennyiségben okozhat hasmenést. Meg persze gondolom a napi fél kiló mandarin és joghurt tömegek is rátesznek egy lapáttal, de csak azóta kellemetlen, amióta szedem a magnéziumot.
Anyukámnak sokszor van, hogy nem mennek túl olajozottan a dolgok, olyankor paradicsom levet iszik (mondjuk én tuti nem tudnám leküldeni).

Kép

Kép
sildi83
 
 


kutyafüle!
opium ch 9 homeopátiás szer, 5 bogyó naponta egy hétig, utána hetente egyszer. az én gyerekeimnek bevált, de csak alkalomszerűen szoktam adni nekik. Rékával egy nagyon nagyon durva kakivisszatartós időszakot csináltunk végig (anyukám erőltette nála a bilit... senkinek nem javaslom) és akkor kaptam, rajta nem segített, mert ő képes volt a glicerines kúpot is visszatartani :shock: de mikor már nem direkt tartotta vissza, akkor 1-2 óra múlva meghozta az eredményt mindig.
a másik a laevolac szirup, ami egy gyógynövényes dolog, már 3 vagy 6 hónapos kortól adható, talán várandósan is.
Remélem segít valamelyik. homeopátiában nem kell hinni ahhoz, hogy hasson, csak kell, hogy öngyógyító törekvései legyenek az ember szervezetének :) az én agyon antibiotikumozott testemnek már nagyon kevés minden hat csak :(

nándi pókerezik :D a férjem most éppen iphonera fejleszt, így van itthon egy. azon :D jó játék, olcsó is :D

na, így nem lesz fánk... mindjárt mennem kell rékáért...

kikocska
 
 


Köszönöm a tippeket.Sajna a paradicsomlevet én sem hiszem,hogy meg tudnám inni.Kb joghurt szindróma.
De a homeopátiás szert megkérdem kedden a dokimtól,mert az bizony érdekel.

Riki és Niki
Kép
kutyafüle
 
 


Sziasztok!

Időm alig, csak bekukkantok, hogy még megvagyunk.
A kettő cystából egy hét alatt öt lett. :shock:
Most Minél hamarabbi időpontot próbálok szerezni Hajdóú Júliához magzati szívultrahangra. Ha ugyanis ott sincs semmi eltérés, akkor csak várni kell, hogy ezek a cysták előbb-utóbb felszívódjanak.

Padri!

Mikor és hol derült ki, hogy a baba elnyomja a húgyvezetékedet?
A jobb oldalit?
Fontos ugyanis, hogy a csak a másik oldalon feküdj.
És rendszeresen ellenőrizni kell a vizeleted is, hogy nincs-e benne fehérje vagy cukor. (Szerintem legjobb lenne, ha vennél magadnak otthonra tesztcssíkot.) HA esetleg nagyon fáj a fejed vagy felmegy a lkázad, akkor irány az orvos!
Ha szerencséd van, akkor a baba ,majd arráb költözik. Ha mégsem, akkor nagyon könnyen meg lehet oldani a helyzetet egy urulógus segítségével. Igaz, a bavatkozás nem túl kerllemes, de végső esetben mindkettőtök egészségét megmenti.
Én Benivel átéltem mindezt.

És ha már testsúlyról van szó, akkor én vezetek.
A mostani kiinduló súlyom ugyanis 105 Kg volt. Igaz, hogy pár hét alatt lement belőle 3 kg, mert a terhességi diabétesz miatt szigorú diétát tartok. Így most 102 kg +/- 0,5kg eltéréssel.
Remélem ez nem is fog változni.
Aztán ha marad ez az étkezés, akkor talán a következő szoptatási időszakban nem hízni, hanem fogyni fogok.
Vendég
 


Tünemény, drága köszi a jelszócserét!

Kikocska, én szültem (és remélhetőleg fogok is :? ) a Jánosban! Kérdezz bátran!! Dokikról nem igazán tudok, de egyéb ügyekben nagyjából képben vagyok!
Nem semmi, h mennyit jössz- mész éjszaka a gyerkőcök miatt. Apa egyébként besegít, ha nem beteg?

Tici: nagyon tetszik a bútor, ha lenne nekünk ennyi helyünk, akkor biztos hasonlót választottunk volna!
És ne parázz, hidd el a gyerkőc nem fogja hagyni magát elfelejteni!!!! :lol:

Dharma: jól néz ki nagyon ez az utazóágy, de állandóra szerintem sem túl jó. Olyasmi, mintha Te kempingágyon aludnál otthon. Jó-jó, de messze nem az igazi!

Székletgondokra a Danone Activia is jó, pl. Emmát úgy meghajtotta, h csap alatt kellette popsit mosni utána! :lol:
Vagy esetleg kicsit több olajat, ha használtok főzéshez, az is bejöhet!

Megyek, kicsit főzőcskézek, mert Emma névnapi bulit tartunk délután! 8)

Zsu
svs
 
 


Cat, ezerrel drukkolok!!!!!!!!!!!! NEm lehet, h múltkor is ennyi volt, csak nem jól látták?

Csajok, én nem mondom meg hány kiló vagyok, csak egy kis érdekesség: Emmával 3,5 kilót híztam és ő pont annyival született. Ennek örömére most a sima versenysúlyom alatt vagyok! Naggyon gáz, hízni akarok!!!!!!! :roll: Van ötletetek (ja úgy, h esélyes vagyok terhességi diabéteszre, szal nem kéne egész nap nasiznom)?

Zsu
svs
 
 


Tici!

Nagyon szép ez a bútor! Ha nem titok, akkor hol lehet kapni? Elküldheted priviben is, ha reklámozni nem lehet a fórumon. :) Köszi

Judy

Judy

Kép
judy_76
 
 


Dharma!

Az uatzóágy szuper, ilyen van a húgoméknak is.
De csak a célnak megfelelő használatra. Néha, ha elutaztok. Állandóra semmiféleképpen, mert nem úgy tartja a baba gerincét, mint egy rendes kiságy, és nem is szellőzik úgy, mintha mondjuk kókuszmartacot használnál.
Vendég
 


cat, remélem kapsz jó gyorsan időpontot!
beszéltem rólad a barátnőmnek, akit mondtam, hogy a kisebbik fiának volt, és mondta, hogy írjam meg neked, hogy azért derülnek ki ilyen gyakran ezek a ciszták, mert nagyon jók az uh gépek már, régebben nem is látszottak, észrevétlen felszívódtak. Könnyen lehet, hogy pont emiatt is lett 5 ciszta a kettőből. Én nagyon hiszek benne, hogy minden rendben lesz, de a helyedben én biztos egy ideg lennék... sok sok erőt!

kikocska
 
 


Zsu!

Két helyen is nézték múlt héten. Péterfy 4D genetikai Uh és Istenhegyi genetikai Uh.
Mindkét helyen 2 cysta volt csak.

De optimista vagyok, szerintem minden rendben. Ez csak egy kis kellemetlenségként fog az emlékezetünkben megmaradni később. Csak most rossz.

Lövésem sincs hogyan hízhatnál, ha terhességi diabéteszre hajléamos vagy. Hiszen akkor minden fölösleges ch-t kerülni lkell. Esetleg zsírosabb ételek?
Vendég
 


Kikocska!

Én is így gondolom, hogy ilyenkor nem túl szerencsés, hogy ilyen jó felbontású gépek vannak. :roll: :)
De valakinél pedig ez dönt arról, hogy ne kellejen beteg babát a világra hoznia, ha nem akarja.

Szerencsére én úgy érzem, hogy Marci egészséges, minden más vizsgálat ellenére. És szerintem ez a lényeg.
Vendég
 


Judy! Én is a neten találtam rá, úgyhogy szerintem nem gond a "reklám". Ez a linkje a boltnak: www.helimexbaby.com

Kép
tici
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: