SZisztok Lányok!
Már nagyon régen írtam ide, és őszintén visszaolvasni sem volt időm, csak gyorsan átpörgettem a képeket, hogy mekkorák a babák, és hihetetlenül nőnek.
Konkri gratula Marcellhez, kis duracell nyuszi
Nálam nagy változások vannak, és 1,5 év távlatából hihetetlenül sok dolgon mentem keresztül, amik nagyon kemények voltak.
A férjemmel válni fogunk, már 9 hónapja nem lakok otthon. ABszolút béke és egyetértés van, békében fogunk válni is. Az újrakezdésben valahogy sosem voltunk egyhúron, amikor ő akarta, akkor én nem, és amikor én akartam helyrehozni, akkor meg ő nem. Sokáig ment ez a huzavona, nagyon fájdalmas, keserű folyamat volt, rengeteg bőgéssel. Aztán nagy levegő, és úgy döntöttem, hogy akkor 30 évesen újra kezdem az életemet. És meg van hozzá az új társ!!! Két hónapja tart a szerelem, hihetetlenül boldogok vagyunk, és szinte az 1. perctől közös babát szeretnénk. Gyermekkori ismeretség, aztán élet elsodor..., és most összesodor szerelmespárrá...
Nagy egymásratalálás!
Szóval nagy a boldogság.
Na már most ott tartunk, hogy ma vagyok a 28. napon, de még semmi jele annak, hogy megjönne. Az előző ciklus 33 napos volt, de valami borzasztó hülye volt, előtte 10 nappal már vérse cafatok (bocsi), akkor azt hittem másnap megjön, de aztán 2 napig semmi, aztán aktus után megint cafatok, aztán barna pecsételés, aztán rózsaszín pecsételés, derékfájás, és nagy nehezen 33 napra megjött normális piros-bordó köntösben a mikulás. Ma vagyok a 28. napon, de se szúrás, se görcsülés, se pecsételés, full tiszta vizelet. Tegnap megint együtt voltunk, mondom hátha "megpiszkál" és akkor kiugrik a nyúl a bokorból, de semmi
hál istennek. Viszont nincsenek tüneteim lányok
Tavaly, amikor babát vártam, tök csúnya lett az arcom, szúrogattam, émelyegtem. Na jó gyomorrontás szerű érzés most is van, de semmi más. A hőm 35,4 és 36,6 között ingadozik
Tavaly tényleg 37,1 volt, igaz akkor már 4/4 voltam, most meg még csak a 3 hét 6. napja van, ha van ott valaki. Viszont iszonyú mimóza lettem, meg hisztis, meg türelmetlen, meg néha agresszív.
Lányok szerintetek ott a baba??? Tegnap teszteltünk, mert apa már nem bírta, de persze negatív lett, amire én számítottam is ilyen alacsony hővel
de ő nem hitt nekem.
Váltig állítja, hogy szerinte babát várunk
De akkor hol késnek a tünetek, és mi lesz ezzel a hővel? Alacsony hőre azt mondják, hogy akkor meg fog jönni, de én nem akarom. És a múl hónaphoz képest semmilyen jele nincs, hogy meg akarna jönni, de annak sem hogy nem!
??????????????????????? HELP