Új privát üzeneted érkezett!

hALI!
HUNCI NAGYON SZÉP VAGY!!!! :D

JELENTEM MI A DENEVÉRREL VAGYUNK KERESZTEZVE, BEROSÁLNÁTOK, HA LÁTNÁTOK A FOGAIT MILUNAK. ELSŐ-FELSŐ KETTŐ SEHOL, CSAK AZ UTÁNA LÉVŐK...ÚGY NÉZ KI,MINT EGY KIS VÁMPÍR VAGY EGY DENEVÉR. MEGPRÓBÁLOM LEFOTÓZNI, SZERINTEM DŐLNI FOGTOK A NEVETÉSTŐL :lol:
Vendég

Sziasztok. SZofi is beszállt a fogyókúrámba!!
Kép

Kép
Kép
Kép
csibe76

Látom ő lovagol is!

Kép
ndombi

Kép Kép Kép

Kép
ndombi

Hunci: nagyon édes ez a kép Hunorrról, szinte látszik mind a 8 foga :) Az a havi 2 kg is tök jó!

Ndombi: de ügyi vagy fogyikúra ügyben! Bár én lennék ilyen kitartó :oops: Nagyon szépek vagytok a lányoddal, igazi nagylányos a közös képeteken! Nálatok mindketten magasak vagytok? Mondjuk a 170 cm feletti nekem már magas, én 155 vagyok :)

Csibe: de jó lenne nekem is itthon egy futópad! Elfértek tőle a lakásban?

Képzeljétek, tegnap rendhagyó napunk volt! Elmentem Marcival játszótérre (na eddig nem rendhagyó), velünk volt egy kedves ismerősün is, már éppen befejeztük a játékot, be akartam tenni Marcit a kocsiba, de hülyén helyeztem a súlypontomat, és kiugrott a térdkalácsom :(, elestem, Marci a kezembe, de ahogy tudtam feltartottam, így neki nem lett semmi baja, csak megijedt, hogy mi van velem. Az ismerős rögtön kikapta a kezemből a gyereket, aki üvöltött, én szintén, a fájdalomtól, vártam, hogy visszaugrik, mert már volt ilyen, 2× is, de már vagy 7 éve nem. Közben jöttek volna emberek segíteni, persze mindenki rögtön a lábamat akarta taperolni, én meg kértem, könyörögtem, hogy hagyjanak, megvagyok, csak ne nyúljon senki a lábamhoz. Na végül 3-4 perc után látszott, hogy nem fog visszaugrani, így mentőt hívtak (a számot én mondtam meg, mert senki nem tudta, hogy a mentő a 104 :shock: ). Hívtam a párom, még szerencse, hogy otthon volt, odarohant, de addigra jött a mentő is. Ő elvitte a gyereket haza, én be a kórházba. (csak zárójelben: mire betettek a mentőbe, addig azt hittem, hogy besz@rok, annyira durván fájt, lifegett a lábam, na meg a látvány...) A kórházba 5 perc vizsgálat után helyrerakták, hát mit mondja, inkább szülök megint :) (mondon én, a császáros anyuka :) )Utána ki is engedtek, este már itthon hancúroztam Marcival. Javallat: pihentetni, majd később műtét, mert a szalagjaim a doki szerint "kritikán aluliak".

KépKép
Kép
sagi1

Ne máááááá' :D
Tisztára fájdítjátok a szívemet a csajokkal!!!! Bármelyik jöhetne hozzám :lol: örökbe!!!
Olyan szépek :D
Vendég

jaj, sagi1 jobbulást! Én is küzdök ezzel a bajjal kb. 15 éve. Mára ott tartok, h már tudok úgy mozogni, h ne ugorjon ki , de kenegetnem kell rheuma krémmel.
Vendég

Ndombi! Én is lovagolok, csak az a kép nem publikus. :oops: Dorka is gyönyörű, micsoda kék szemei vannak.
Sagi jobbulást.

Kép
Kép
Kép
csibe76

nekem a bokám volt ilyen,minden lépcsőn legurultam általános 7-ig.Akkor elkezdtem műugrani és annyira megerősödött,hogy azóta nem volt semmi.
sagi: elég para lehetett.
A párom 185 én 178 Dorka 76,de szerintem téged jövőre behoz.. :lol: (azé ezt nem remélem)
Én régen mindíg pici akartam lenni, görnyedten is jártam
Már szeretem,de ha pici valaki és duci,azt mondják töltöttgalamb, ha magas és duci azt mondják drabális állat.. :lol:
Úgyhogy nincs választásom :)

Kép
ndombi

Sziasztok!
Hűű micsoda kispasik meg csajok. Dorkának milyen szép dús haja van!!!! Nekünk nem sok van, ami meg van az is tök szőke. :lol:
Megvagyunk, olvasgatlak titeket ám. Jelentem kisasszony megint beteg. kikészülök tőle. igaz jól viseli vigyorog meg kiabál. taknyos, meg hörög...légcsőhurut. most kezd kijönni belőle. mondjuk én is náthás vagyok. azt hittem tüdőgyusziim van mert majd beszakadt a hátam. elmentem dokihoz. Idegbecsípődés a gerincemnél. Kérdezi: megerőltette? ÁÁÁÁ, csak a tizenegynéhány kilós kiscsajomat cipelgetem. hát remélem helyrejön. úgy árzem magam 22 évesen mint egy 82 éves. :roll:

Lili állapotjelentés:
felfújható fotelt tologat maga előtt, megáll és felemeli (múltkor le akarta vele ütni z apját :lol: )
egyedül áll
ha fogjuk az egyik kezét megy
és nagyon gondolkozik hogy el merjen e inulni egyedül (szerintem hetek kérdése)
kaja miden jöhet, csak ne legyen bébikaja formája . egyedül a gyümölcsös húsos főzeléket eszi meg így. se zöldség se semmi. vajas kenyér, kifli, zsemle, felvágott, virsli, kakaós csiga, túró rudi, joghurt jöhet. tud élni a kisasszony
mondja, hogy papapa, mamama, mememe, nemnemnem, bababa. igaz még csak úgy kiabálja a nagyvilágba, nem célirányosan. :P
felhúzza az orrát és vicsorog
süti a pogácsát,
inti a pá-t
és amitől elolvadok:megfogja az arcom odadugja a pofiját, kinyitja a száját és az arcomhoz nyomja (főleg most nagy élmény, mikor egyfolytában folyik az orra, mikor elenged csöpög rólam a nyál, meg a takony, de nem bánom) IMÁDOM! :D :D

FOGAINK SZÁMA: 0!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! van még itt baba akinek nincs egy sem???? Apa már azt tervezi hogy arany protkót csináltat neki. :P Buli lesz ha kijön az első az tuti.

Kép
móni86

Móni jobbulást neketek! Majd kérünk képet is. Ne aggódj a foga miatt, a barátnőm kisfia októberben volt 1 éves, és még csak 2 van neki, de még az is éppen kibújt.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Dorkának 3 hónapja kijött 2 azóta semmi.

Kép
ndombi

Bakker csajok visszaolvastam amiket januárban írtunk, bőgtem, mint egy csacsi. Még egy babát akarok!! segítség!!!!

Kép
Kép
Kép
csibe76

Csibe! Ezen csak a férjed tud segíteni :) Én nem merek már visszaolvasni... de már lassan január és akkor talán komolyan elbeszélgetünk a tesóról! Azért szorítok, hogy esetleg Neked is összejöjjön! Tudod én nagyon bízom a lottóban!
Minden esetre az gondolom Rólatok Csibe, hogy ahol 3 elfér, ott talán 4 is. Az kezdeti dolgai jelenleg adottak (ruha, kocsi... egyéb apróság) s talán ha szűkösen is és normál feltételek közt a családi pótlék 1-2 éves koráig az ő igényeit nagyjából fedezné (pelus, minimális kaja, gyógyászati cuccok) A nagyobb kérdés az, hogy a nagyokra addig van e elegendő fedezet, illetve hogy 2 év múlva lesz e olyan lehetőség munkára, hogy 4 gyerekre fussa, bár ha dolgoznál valamit, még mellette körmözhetnél... És persze az sem mellékes még, hogy a család mit "szavazna" meg. Ha esetleg egyöntetű igent, akkor feltételezem, hogy mindent szuperól csinálsz most is és senki nem szenved hiányt semmiben- értem ez alatt a tárgyi, kaja... és érzelmi, törődés dolgokat. De ezek csak az én gondolataim. És persze lehetnek ellen érvek is, mindent meg lehet érteni. Minden esetre egy ilyen dolgot akár így, akár úgy, de minden irányból meg kell gondolni. (értem ez alatt azt is, hogy ha vki nem akar gyereket, pl azt is jól meg kell gondolni, de azt is ha igen...)

Hunci, Huni nagyon helyes! Tényleg pasis!

Sagi, Móni jobbulást!

Móni! És még nem tudom ki van itt, akinek nem eszik a gyerek "baba" kaját - tulkép Marcus nem eszik főtételt. Hiába "éhezik" hiába várok 4-(5) órát, akkor sem eszi meg a zöldséget és gyümit is keveset. Mit tudok tenni? Gyümit próbálok lé formájában adni, de hát a víznél nincs finomabb számára... javallatok?

Kép
Kép
Kép
konkri

Konkri, az a baj, hogy sokkal többminden szól ellne, mint mellette. Csak érzelmi szempontból szeretnék ám, a józan eszem nem ezt diktálja. És szeritnem fáradt is vagyok még egy kicsibabához. Most biztosan nem szülnék megint. Viszon a koromnál fogva később meg nem akarok.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Ja a kajára. A husit megeszi Marcus? Mert akkor adj neki azt akár natur is, vagy esetleg kenyérral, ha az jó neki( mondjuk nem fehér liszteset válassz). A gyümölcsöt nem tudom, mivel lehetne pótolni... Védőnéninek nincs ötlete? Egy biztos, ha nem akar föttkaját enni, ne erőltesd, mert az csak rosszabb lesz.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Konkri: asszem Csibének lesz igaza, ha nem akarja, akkor egyelőre hagyd, hátha később kicsit jobban fogja majd enni. Náluk tényleg nem lehet semmi elérni az "éheztetéssel", ha nem akarja enni, akkor nem... Sajna... Marci is így volt a tápszerrel, bár ezt most (lekopogom) sikerült visszahoznunk napi kettőre (reggel,este).

Gyümi: nehéz dolog... Esetleg azt próbáltad már, hogy egyben pucolod meg neki az almát, és nem vágod cikkekre, és úgy majszolgassa el. Barátnőm kislánya így eszi. Nálunk Marci az almát csak banánnal és/vagy reszelt piskótával fogadja el.

Marcika 2-3 napja csinálja, hogy két kapaszkodó között lép 3-4 lépést. Nagyon édes, mert látszik, hogy örül magának! :lol: Ma már direkt csalogattam és a szekrénytől hozzám is már átlépett 2-3 lépést. Annyira megható volt!!!!

Móni: Marcinak sincs még foga!

KépKép
Kép
sagi1

Dorka pár napja elég akarnok lett...

Pedig nem adom oda,ha balhézik,de akkor is....

Kép
ndombi

Ndombi: a fenébe...... :lol:
Vendég

Marcuska jár egyedül!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! nem 1et nem kettőt! bármennyit :) hurrá! ügyi bébi!

Kép
Kép
Kép
konkri

Gratula Marcus!!!!!!!

(Konkri,nem értem a blogodban,hogy köszönöd az 1 évet...)milyen 1 évet?

Kép
ndombi

Ndombi: házassági évforduló...

Kép
Kép
Kép
konkri

Sziasztok!
Konkri sok boldogságot nektek az elsőhőz! És még legalább 49-et! Én egyből vágtam ám. :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

jujjj Konkri! Marcus nagyon ügyes!!!! :D :D :D
Vendég

jaaaa!tényleg!!
Erre nem gondoltam(mi nem házasodtunk,eszembe se jutott,hogy olyan létezik... :lol: )

Kép
ndombi

Mi sem vagyunk házasok, de azért van évfordulónk. Az idén volt a 11.

Kép
Kép
Kép
csibe76

Sziasztok!
Nézte valaki tegnap a XXI. századot?

Kép
Kép
Kép
csibe76

sajnos nem ,pedig meg akartam.
De inkáb lefeküdtem,mert dorka taknyos lett(oltás... szokásos) és tudtam,hogy megszívom.
Természetesen porszívóztam 3x éjjel...

Kép
ndombi

Csibe! a 11hez is gratula!

Én néztem!!!!!!!!!!!!!!!! Miért? (direkt megnéztem)

Kép
Kép
Kép
konkri

Hát mert tök durva volt szerintem régen ez a gyereknevelés. Amikor egy ilyen nagy járókába tették a gyerekeket, hogy hagyni kell őket, mert úgy fejlődnek, akkor majdnem bőgtem. SZerencsétlen gyerekek, nem lehetett túl jó nekik. Sajna vannak ma is ilyenek, az apu feleségétől sokszor megkapom, jhogy minek kapkodom fel, ha sír, amikor nincs semmi baja, meg az elején, hogy csak 3 óránként etessem. Ez tök szarul esett mindíg. Még jó, hogy nem vagyok olyan, aki mindíg meg akar felelni mindenkinek. Én imádom a gyerekeimet, nem tudom elképzelni, hogy egy kis babát ne szeretgessek.
Köszi, Konkri 11 év az nem semmi, sose gondoltam volna, hogy valakivel iyen sokáig leszek együtt.

Kép
Kép
Kép
csibe76

A XXI. sz-ot én is meg akartam nézni, de mi a francért kell olyan későre tenni?? Elaludtam... :( A téma engem is érdekelt volna, majd lehet rákeresek a net-en vagy megnézem a műsornak van-e weboldala.

Konkri! Gratulálok az első évfordulóhoz és Marcus lépegetéséhez is!
Nálunk is két-három napja megvolt a NAGY ESEMÉNY, az első lépések, még csak 2-3 és utána gyors kapaszkodó, de már ez is valami! És olyan édes, ahogy ő is érzékeli ennek a dolognak a "nagyságát", mert utána mindig olyan édesen, elégedetten vigyorog. :lol: Meg kell zabálni!

Ndombi: Marci detto ugyanezt csinálja, mármint zsarnokoskodik, ez teljesen új, hatalmas hisztiket vág le, ha nem kapja meg, amit akar. Nálunk ez most mondjuk arra van kiélezve, hogy ha nem veszem fel. Tény, hogy elég sokat felveszem, mert ahogy Csibe is írta, szeretem a gyerekem és addig ölelem, amíg szeretné, és ha ettől érzi magát biztonságba, akkor miért ne!?? DE, amikor főzök, vagy tele a kezem valamivel és nem tudom felvenni, akkor óriási a balhé :( Pedig mikor főzök, akkor magam mellé ültetem az etetőszékébe, ami tök magas, és láthatja, hogy mit csinálok éppen. A mosógépet is mindig együtt rakjuk meg és a teregetés is közösen megy, bár itt inkább lelkes, mint segítőkész :P

KépKép
Kép
sagi1

SZisztok Lányok!

Már nagyon régen írtam ide, és őszintén visszaolvasni sem volt időm, csak gyorsan átpörgettem a képeket, hogy mekkorák a babák, és hihetetlenül nőnek.
Konkri gratula Marcellhez, kis duracell nyuszi :lol:
Nálam nagy változások vannak, és 1,5 év távlatából hihetetlenül sok dolgon mentem keresztül, amik nagyon kemények voltak.
A férjemmel válni fogunk, már 9 hónapja nem lakok otthon. ABszolút béke és egyetértés van, békében fogunk válni is. Az újrakezdésben valahogy sosem voltunk egyhúron, amikor ő akarta, akkor én nem, és amikor én akartam helyrehozni, akkor meg ő nem. Sokáig ment ez a huzavona, nagyon fájdalmas, keserű folyamat volt, rengeteg bőgéssel. Aztán nagy levegő, és úgy döntöttem, hogy akkor 30 évesen újra kezdem az életemet. És meg van hozzá az új társ!!! Két hónapja tart a szerelem, hihetetlenül boldogok vagyunk, és szinte az 1. perctől közös babát szeretnénk. Gyermekkori ismeretség, aztán élet elsodor..., és most összesodor szerelmespárrá... :oops: Nagy egymásratalálás!
Szóval nagy a boldogság.
Na már most ott tartunk, hogy ma vagyok a 28. napon, de még semmi jele annak, hogy megjönne. Az előző ciklus 33 napos volt, de valami borzasztó hülye volt, előtte 10 nappal már vérse cafatok (bocsi), akkor azt hittem másnap megjön, de aztán 2 napig semmi, aztán aktus után megint cafatok, aztán barna pecsételés, aztán rózsaszín pecsételés, derékfájás, és nagy nehezen 33 napra megjött normális piros-bordó köntösben a mikulás. Ma vagyok a 28. napon, de se szúrás, se görcsülés, se pecsételés, full tiszta vizelet. Tegnap megint együtt voltunk, mondom hátha "megpiszkál" és akkor kiugrik a nyúl a bokorból, de semmi :D hál istennek. Viszont nincsenek tüneteim lányok :x Tavaly, amikor babát vártam, tök csúnya lett az arcom, szúrogattam, émelyegtem. Na jó gyomorrontás szerű érzés most is van, de semmi más. A hőm 35,4 és 36,6 között ingadozik :x Tavaly tényleg 37,1 volt, igaz akkor már 4/4 voltam, most meg még csak a 3 hét 6. napja van, ha van ott valaki. Viszont iszonyú mimóza lettem, meg hisztis, meg türelmetlen, meg néha agresszív.
Lányok szerintetek ott a baba??? Tegnap teszteltünk, mert apa már nem bírta, de persze negatív lett, amire én számítottam is ilyen alacsony hővel :) de ő nem hitt nekem.
Váltig állítja, hogy szerinte babát várunk :D
De akkor hol késnek a tünetek, és mi lesz ezzel a hővel? Alacsony hőre azt mondják, hogy akkor meg fog jönni, de én nem akarom. És a múl hónaphoz képest semmilyen jele nincs, hogy meg akarna jönni, de annak sem hogy nem!
??????????????????????? HELP
boo

Boo, valamelyik nap gondoltam rád és Babára...Telepátia.

Szóval először is örülök, hogy elindult az új életed!Gratulálok hozzá!!!Annyira szuper!

Másik, a hő, ez alacsony, nagyon is.A baba 36.8-tól van :cry: De péd volt?Mert ez a hő lehet olyan alacsony hogy pét jelezhet, pláne az előzőekből az jön le, hogy a hormonjaid szórakoznak veled, mert a pecsetelés ezt mutatja.A stressz meg hormonokat zavarhat meg.Látni kéne volt-e péd...
Vendég

Boo, de jó, hogy jelentkeuztél. örülök én is, hogy ilyen boldog vagy. Viszont nincs két egyforma terhesség, attól, hogy most nincsenek olyan tüneteid, mint az előzőnél, lehetsz terhes. (ez tapasztalat). De ne keseredj el, ha mégsem így van, annak is oka van, lehet, hogy még nem akar jönni a baba, lehet, hogy még egy kicsit kettesben kell élveznetek az életet, látszik az írásodon, hogy most szárnyallsz a boldogságtól, és kívánom, hogy maradjon is mindíg így.

Kép
Kép
Kép
csibe76

SZia Hunci!
Mi az a PÉ? Peteérés? Azt hiszem volt, mert középidőben 2-3 napig szúrt a hasam. Honnan tudom meg?

A hő tegnap este: 36.5 előző nap 36,7, de reggel iszonyú alacsony :(
Akkor szerinted meg fog jönni? :( Még 5 nap biztos para, addig meghülyülök :(
boo

pé-peteérés igen.
a hőgörbe bifázisos, azaz a ciklus elején lent van a hő, aztán emelkedik, pé idején leugrik, majd felmegy és mensi napján vagy előtte megint lemegy.
tehát péd akkor volt, ha elkezdett felmenni, majd hirtelen le és megint fel, a hirtelen le a pé.Nyák is mutatja, tojásfehérjés a nyák.Szóval ezek mutatták a pét.Nem tudom, hol méred a hődet, mert a 36.7 is lehet jó, ha pl digimérővel méred, mert pl a higanyos szájban nyelv alatt min 6 óra alvás mellett terhesség esetén 36.8 felett van, de digimérő kevesebbet mutat eleve, meg nem mindegy, hol méred...Boo és reggel kell mérni, este már a napi menet felnyomja a hőt töb tizeddel.
Szerintem most alacsony a hőd :cry: amúgy ha nincs meg a bifázisos hőgörbéd, lehet hogy nem is volt péd, és mostanában lesz, túl alacsony a hőd, ezért gondolom.
Vendég

Hónaljban mérem. Kb éjféltől reggel hatig alszom, mert nincs több időm rá, totál hulla vagyok. Reggel 6 kor mérem digitális lázmérővel és hát ma is 35 vmennyi volt :(
Este szokott 36,7 lenni, de hát azt tudjuk, hogy az nem az igazi!
Bár az első terhességnél délután mértem olyan 3 körül, mert emlékszem egy esküvőről mentünk haza, és akkor volt 37 körül! Tehát nem reggel, és akkor nem is hőmérőztem, csak a tüneteim alapján mondta az esin az egyik csaj, hogy szerinte babát várok, menjek haza és mérjem meg a hőmet, és ha 37 körül van, akkor tutira. Tökre megdöbbentem, mert tényleg úgy lett, és akkor csináltam meg a tesztet, ami alig mutatott 2. csíkot, de nagyon halványan ott volt.
A nyákról én nem tudom megállapítani, mert nekem majdnem egész hónapban van folyásom, mindig hordok tisztasági betétet, hol van, hol meg nincs :oops:
Most akkor próbáljam meg szájban mérni? Az mást mutat?
És tavaly higanyossal mértem, de idén már nem lehet olyat kapni :evil:
igazából nem is vagyok megbarátkozva ezzel a digitálissal, olyan ötletszerűnek tűnik a mérése! A páromnak pl rendszeresen 35,2-t mér!!!! Ennyire alacsony nem lehet tartósan a hő?!
boo

Na jó, ez a hőmérő egy köcsög!

Hazajöttem, mondom megmérem a hőm: 36.0 totál elkeseredés.
Lementem kutyátsétáltatni, mikor feljöttem 2,5 óra után megmértem 3 féle képpen, hát ezt kapjátok ki:
bal hónalj: 35.2
jobb hónalj: 36.0
száj: 36.6

No comment...

Viszont a séta alatt el kezdett folyamatosan szúrni, nem olyan belenyilalós, szurkálós, hanem olyan enyhe tompa nyomásszerű érzés először a bal petefészkemnél, aztán már mindkettőnél.
De már komolyan nem tudom, hogy mire véljem ezt az egészet.
Holnap jön a 29. nap, és mensinek egyenlőre továbbra sincs jele a bugyiban :D

Nem örülök előre, majd meglátjuk!
Mindenesetre vettem még egy tesztet, amit csak akkor csinálok meg, ha vasárnapig nem jön meg, akkor már a 31. napon leszek.
boo

Boo, én ezért szeretem inkább a higanyosat.Keress nagyobb gyógyitárban, nálunk még lehet kapni...Vettem is kettőt :oops: Lehet hogy most lesz péd...nem?
Vendég

Bloo: megy a drukk és én is örülök, hogy mégiscsak jól alakult az életed! :)
Higanyos hőmérő még van, én is tudtam venni nálunk a patikában, 500 Ft volt.

KépKép
Kép
sagi1

Boo: Szerintem ne méregesd.
Mi másfél évig próbálkoztunk,kiderítették,hogy az egyik petevezetőm elzáródott,nincs peteérésem és kezdik a hormonkezelést.
Azt a hónapot leszartam,mert úgyis kezdik és magamtól terhes lettem.Szerintem a méregetés sokat ront a helyzeten.
Nem hittem,de most már tudom.+ az állandó csalódás.
Szerintem,ha 2 hónapja vagytok együtt át kéne adnotok magatokat a spontaneitásnak és az állandó szexelésnek..abból baj nem lehet :lol:

Kép
ndombi

Boo: megjövetel előtt szerintem nem is látszik a teszten.
Legalábbis nekem nem látszott.Megnyugatásképpen mondom.
Ha meg megjön legalább drogozhatsz,piálhatsz és cigizhetsz még egy hónapot (vicc volt...félig :lol: :lol: )

Kép
ndombi

Ndombi:
Mi teljes lelkesedéssel átadtuk magunkat az önfeledt szexelésnek :oops: napont 2x, 3x is. Még éjszaka közepén is felkelt az ember :) és az a jó, hogy közben sosem jut eszembe a baba. Annyira át tudom magam adni az örömszerésnek, hogy szerintem ez mindenképpen jó! Sőt azon röhögtünk, hogy írják a tesztek, hogy az akció után 12-14 nappal már tesztelhetsz, de fogalmunk sincs melyikből jöhetett össze, mivel minden nap nyúl móka volt, ez a szép egy induló kapcsolatban :D így ki tudja melyiktől számold azt a két hetet...
A hőmérőzést befejezem, mert az agyamra megy és csak idegesít, arra meg nincsen szükség. Ha jönni akar hozzánk a baba, akkor úgyis beköltözik!
boo

Ja, vettem tesztet tegnap, de most várok vele vasárnapig, az már a 31. nap lesz, hátha addig nem jön meg, és hátha pozitív lesz :lol:
boo

Ja, vettem tesztet tegnap, de most várok vele vasárnapig, az már a 31. nap lesz, hátha addig nem jön meg, és hátha pozitív lesz :lol: [/u]
boo

Szeva Boooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Üdv újra itt! Nemrég gondoltam Rád, meg Babára is.

Kép
Kép
Kép
konkri

Szia Konkri :D :D :D
Képzeld már 1,5 év telt el azóta!!!! tök durva!

Babával mi történt?
boo

Babának meg kellett korán szülnie a kislányát :cry:

Boo, azért nem ártana sztem egy 3. ciklusnapi női hormonsor, plusz tesztoszteron plusz tsh, ft3 és ft4 mert azért vacakol a mensid rendesen.Ami meg stressztől lehet simán.

Ndombi, most magadról írtál vagy rólam :lol: !???
Nálam,nincs egyik petevezető, elzáródott, semmi pé, és nekem 90 naponta volt átlagos mensim is.Bár engem stimuztak már, az sem segített, végül jött volna a lombik, lenyugodtam éééés :lol:
Vendég

Sziasztok!!!! Boo, remélem hamarosan összejön az a babuci. Addig is jó szexelést!!! Ahogy írod, rajtatok biztos nem múlik. :wink:

Kép
Kép
Kép
csibe76

Hunci: ezek mik??? minek tesztoszteron? az ffi hormon, nem? nem akarok szakállt :)
Nekem azóta van a mensi előtt pár nappal (3-4) ilyen barnás folyásom, amióta megcsinálták az aboruszt. Azóta erre állt be a szervezetem, és a nőgyógyászom azt mondta, hogy nincs ezzel semmi baj, tisztul a szervezetem. Ő nem javasolt semmiféle hormonokat! és igazságszerint nem is szeretnék! Szerintem ezek lélekben dőlnek el, mint ahogy Ndombi estete is mutatja, és még rengeteg ilyet tudok. Én nem hiszek sem a hormonokban, sem a lombikban. Ha a baba akar jönni, akkor úgy is jön. Nálunk sem véletlenül nem jött össze a férjemmel. Ha ez a kapcsolat rendben van lelkileg és fejben, akkor jön a baba. Persze ettől még rettenetesen izgulunk..., mégiscsak emberek vagyunk a nagy spirituális eéragadtatás közepette.
Szóval, most azért reménykedek benne, hogy itt lehet a babó, mert 1,5 éve nálam totál megszokott ez a barna szósz, múlt hónapban pl, 4-5 napi jött mielőtt megjött a rendes mensi, és most totál semmi, pedig már a 29. napon vagyok! Bízom benne, hogy így is marad, mert már nagyon szeretném azt a babát. Így is elmúlok 31, mire megszületik, és mindkettőnk szíve repesve várja már a közös porontyot!
:wink:
boo

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?