Sugi!
Ismerem.
Szerintem nyugodtan mondd meg neki, hogy nem jó ez a táp, próbáljatok másikat. (Amúgy három lányát jól ismerem, a legdősebb, akit sokat említettem itt, volt két halva szülése, és több vetélése...) Elég aggódós gyerekorvos nem??? Vagy csak a lánya (középső), meg én vagyunk lazák? De mi rendszeresen kiakasztjuk.
Mi pl. azzal, hogy Kingát ennyi idősen, mint most kata, már a nagy kádban fürdettük kis vízben, úgy hogy elengedtük. Meglátta, és majdnem elájult, nem viccelek. Erre múltkor kérdezi, hogy a Katát már biztos együtt fürdetjük Kingával, természetesen lebegtetve. Mondjuk igen. Mire ő: csak viccből kérdeztem, ugye nem komoly? Mondjuk de. Teljesen ki volt akadva.
Szóval azon, ha kiakad valamin, ti ne akadjato ki.
zöld kaki: tipikus hasfájós kaki. ha zöld, habos, akkor nehezen tudja emészteni a kaját, mert habzsolva evett, levegőset evett, avgy mert a táp nem jó. Anyatejes zöld kakinál ugye nem lehet túletetni, mégis elég sokszor van zöld kaki. Ami anyatejes gyereknél gyakori, ha én tejet iszom, nem savanyított tejet eszem, akkor zöld Kata kakija, és bizony fáj a hasa.Nem tudom a táp milyen, ugye annak összetétele állandó, de gondolom nem a legjobb. Játszótéren az egyik lány panaszkodott hasonlóra, és mondta, hogy nekik pl. a hipoallergén táp nem jött be, üvöltött a gyerek, és ekcémás lett. (tudom oximoron, hipoallergén táptól ekcéma...) szóval próbáljatok ki mást.
Orvosnak nem tudom milyen, nem sokszor voltam nála. Védőnők közül nem tudom dolgozik-e még Kókai xy? Ő nagyon aranyos, az osztálytársam anyukája.