Új privát üzeneted érkezett!

Sugi!

Ismerem. :lol: Szerintem nyugodtan mondd meg neki, hogy nem jó ez a táp, próbáljatok másikat. (Amúgy három lányát jól ismerem, a legdősebb, akit sokat említettem itt, volt két halva szülése, és több vetélése...) Elég aggódós gyerekorvos nem??? Vagy csak a lánya (középső), meg én vagyunk lazák? De mi rendszeresen kiakasztjuk. :lol: Mi pl. azzal, hogy Kingát ennyi idősen, mint most kata, már a nagy kádban fürdettük kis vízben, úgy hogy elengedtük. Meglátta, és majdnem elájult, nem viccelek. Erre múltkor kérdezi, hogy a Katát már biztos együtt fürdetjük Kingával, természetesen lebegtetve. Mondjuk igen. Mire ő: csak viccből kérdeztem, ugye nem komoly? Mondjuk de. Teljesen ki volt akadva.
Szóval azon, ha kiakad valamin, ti ne akadjato ki.

zöld kaki: tipikus hasfájós kaki. ha zöld, habos, akkor nehezen tudja emészteni a kaját, mert habzsolva evett, levegőset evett, avgy mert a táp nem jó. Anyatejes zöld kakinál ugye nem lehet túletetni, mégis elég sokszor van zöld kaki. Ami anyatejes gyereknél gyakori, ha én tejet iszom, nem savanyított tejet eszem, akkor zöld Kata kakija, és bizony fáj a hasa.Nem tudom a táp milyen, ugye annak összetétele állandó, de gondolom nem a legjobb. Játszótéren az egyik lány panaszkodott hasonlóra, és mondta, hogy nekik pl. a hipoallergén táp nem jött be, üvöltött a gyerek, és ekcémás lett. (tudom oximoron, hipoallergén táptól ekcéma...) szóval próbáljatok ki mást.

Orvosnak nem tudom milyen, nem sokszor voltam nála. Védőnők közül nem tudom dolgozik-e még Kókai xy? Ő nagyon aranyos, az osztálytársam anyukája.

tjuca

Zetus!

Ez melyik kórház volt?

Sajnálom, de fel a fejjel!!!

Szoptatsz még? (mármint amikor tehrbe estél szoptattál?)

Szerintem nagyon sok a kis korkülönbséges terhességeknél a vetélés. Tudom mindenki azt szajkózza, hogy a szoptatás mellett is lehet baba, sőt tandemszoptatás stb. de ott a másik oldal, hogy nagy a vetélés veszélye. Azt sem tudom, hogy egyik gyerek után mikor áll át a szervezet, hogy készen álljon a másikra, gyanítom ez is egyénfüggő, de kezdem azt gondolni, hogy a két év korkülönbség minimum kell, de sokszor több. :roll: :shock:

tjuca

Juca köszi.
Igen tulzoottan aggódós, néha a fejem fáj a monoton magyarázásától, vigyázzak ha, vigyázzak ha.....
Basszus van már gyerekem, és még mindig életben van :twisted:
Mindegy nem ez a lényeg, viszont ha én kérdezek valamit, rrossz e a babának a szájpenész, á az nem fájhat..., szegénynek a belein is átszaladt a popsija csupa seb volt, elmúlt hálisten.
De tényleg megőrjít az aggódásával.Ettől független bírom, mert a nagyobb fiamat, elég sokszor vittem hozzá kapcsolattartás utáni depi miatt, bepisi őrjöngő hiszti, és képes lett volna lemenni a volt férjemhez hogy beszéljen vele(80 km) hogy hagyja békén a gyereket mert már kész idegroncs.Ez is megoldódott hálisten.
A kkija Balázsnak zöld de nem habos, inkább azt mondanám, a kakija szine függ attól hogy mennyire hgyakran van, mert ha van napi három akkor már az utsó sárga, de ha napi egy van akkor a kaki eleje zöld és aztán van még egy sárga spicc.Én a pangást okolom, de abban reménykedek, hogy esetleg váltunk másik tápira akkor megoldódik.AZ IS LEHET HOGY AZ A KEVÉS SÁRGA KAKI, AZ ANYATEJ TŐL VAN..... Á NEM TOM
Nem érzem hasfájósnak, nem sírós baba.Kakilás előtt van egy kis hiszti.
Holnap jön megint a doki, beszélek vele.

Balázs már több mint öt kg, fejlődik rendesen
Beba H:A: START-ot kap hippoallergén tápi.

Kép

Kép
napsugár035

Etus!

Van közös is :-) nálunk is van Vali mama. :lol:

tjuca

Juca neked még mindig van tejed?
Annyit gondolkodom azon, hogy valaki ismerőstől hordanom kéne a tejet, a tejgyűjtőről nem sok jót hallottam, emellett reggel 8-ra ott kell lenni a tejcsiért, forralják a tejet, és még hasfájósak is a babák tőle.
Ismerőstől követlen szivesen hoznék, bár amikor a fiamnak hordtam annó(nem sokáig) nagyon zavart, hogy műanyag cumisüvegbe adta ide és hát ne volt tiszta .
Létezik üveg cumisüveg is de nem kérte hogy adjak kettőt a napi váltáshoz.kb 200ml adott naponta.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi!

Hát igen, inkább ilyen legyen, mint egy link, és tudod azt hiszem le is ment volna... Mondom kicsi gyerekkoromtól ismerem, anyu nagy barátnője, mi lányok együtt nőttünk fel. Nem mellesleg tök véletlenül a lányokkal közös a nőgyógyászunk. :twisted: Ági a legidősebb tisztára olyan, mint az anyja, Eszter meg tiszta az ellentétük. Velem Eszter egyidős, és a gyerekei is ugyanolyan korkülönbséggel születtek, csak kicsit előbb, mint az én lányaim. Én velük tartom a kapcsolatot. :lol:

Ha nem fáj a hasa, fejlődik szépen, akkor ne aggódj a kaki színe miatt.

H. dokival összefutottam múltkor az esküvő előtt. :wink:

tjuca

@csucsu:az orvosom mindent tud rolunk, de segitokesz, megkerdezem majd, en pedig probalok nyugodt maradn es hinni, h mindn rendben van nalunk....koszi a segisteget.

Kép
zsozsoo

Sugi!

Van, mert ilyen típus vagyok, szerencsés. Viszont én dög vagyok, a két csaj kizsarol, fejni nem fejek. Ha lenne egykorú gyerek, akinek nagyon kell a tej, akkor talán fejtem volna, de nem volt, így nekem kényelmes, hogy nem fejek. (tudom, mi van, ha beteg leszek, és gyogyó kell...)

Nekünk is kevés volt anyunak a teje, de már akkor a gyerekorvos azt mondta, hogy ő nem ajánlja a tejgyűjtőt.

Egyébként ez a hasfájás érdekes. Kinga kis súllyal született, Kata nagy súllyal. Mindkettőnek fáj a hasa a tejtől. Katának most durvul. Vigyázok, hogy mit eszek, és mégis. A gyerekek is a sajátjaim, úgyhogy nem tudom mi a bibi, de valami van. :evil: De nem baj túléljük, nem tart örökké. :twisted: Most viszont mennem kell. pussz

tjuca

zetus nagyon sajnálom!!!!!!!! :cry: Legyél sokat a kisfiaddal és ő majd segít lelkileg is kilábalni ebből a rossz dologbol!!!!!
zsozsoo elméletileg hétvége fele..de a mult honapba 37 napra jöt meg..majd meglátjuk..1 tesztem van még itthon.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

ok.
köszi mindent

Kép

Kép
napsugár035

Koszonom az egyutterzeseteket.

tjuca: a Szent Imre Korhaz volt... :roll: De egyebkent jo tapasztalataim vannak a korhazzal kapcsolatban, ott szultem a kisfiamat.

6 honapig kizarolag szoptattam, aztan ahogy elkezdtuk a hozzataplalast, ugy csokkent a szopik mennyisege, amikor 10 honapos volt kb. Bercel, akkor mar szinte csak este szopizott, es szinte napra pontosan egy eves koraban pedig magatol abbahagyta. Szoval amikor most masodszor teherbe estem, mar 4 honapja nem szoptattam egyaltalan... hat nem tudom, ennek lehet-e koze hozza, hogy vajon visszaallt-e mar a szervezetem...
Nagy vagyam volt, hogy 2 ev legyen a gyerkocok kozott, mert mi sok gyereket tervezunk, legalabb negyet. De hat ez van, ebbol is latszik, hogy mindegy, hogy mit tervezek en, ezt felsobb akarat iranyitja...

Nagyon tetszett, amikor arrol irtal, hogy kiakadt a vedono a pici lany furdetesen... :lol: :lol:

Vali mama... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

zetus8

zetus...egy barátnőmnek most jön az ötödik de közbe a terhességei között volt 2 vetélése is..most mégis teljesűl a vágya.....neked is fog!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Zetus!
Nagyon sajnálom, de ugyis lesz még babátok, akár 4 is!!! Hallod a lányokat, bennük bizhatsz, ha bármi gondolatod van ird ki magadbol, és ha kell sirj is.
Megkönnyebbülsz és már meglátod jön is a baba.

Nita!
Verának nem sok van már hátra, igaz?

Rolam:
Ma voltam genetikán, hála minden oké. Meg van mindene, annyira megkönnyebbültem!!!
És mivel nega az eddigi leletem, igy nem kell levetetni a magzatvizet se!
Valoszinü, hogy ismét puncis.
encike 2

Encike: Éljen a családban a nőuralom:)

Kép
csucsu05

encike:gratula a jó eredményekhez!Az a lényeg hogy egészséges!Az elején még nekem is kislánynak indult de aztán menet közben megmutizta nekünk a kukiját :wink:

KépKép
lyndee

Zsuzsu!

Hát a tábla megvan. Formailag egyben, de amúgy romokban. Senkit sem tudok követni. De holnap fellövöm, és tessen nekem írni az adatokat. Oké???

tjuca

Én még kicsit bizom abban, hogy van logoja. De doki néni nem látott semmi ilyesmit.
Persze, ha csajszi lesz annak is örülünk.
encike 2

Sziasztok!!

Juca!
Köszi!!!!!!!!

Encike!
Gratula a kislányhoz!!

Lyndee???????

Napsugi!
A másik topicban irtam, h a gyerekorvos+védőnő segíthet, h kapjatok anyatejet.....Ők ismerik a családokat. Neked csak annyiba kerüll, h igazolod, h megkaptad és elhozod a tejet. A gyerekorvos felirja TB-re.
Pusszi Balázsnak!!
(még mindig nem hiszem el, h ugyanazon a napon születtek a fiúk!! :lol: :lol: :lol: )

Linácska!
Szorítok holnapra, majd ird meg mire jutottatok a Káliban!!!!! Mondanám, h talizzunk, de bolondokháza van nálunk....

Gröni??????????????

Mi: Konsti továbbra is alig eszik, noha nem látszik éhezőnek. Szopik, bealszik.....
egész nap cicin lenne, de ez lehetetlen.
Ábel hisztis.......maga sem tudja mit akar és bőg.....

Voltam a dokimnál ma este kontrollon. Mindent rendben talált, UH-val is megnézett.

Kép

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Szia zsuzsu.
Szerintem ha így tervezzük biztos nem sikerült volna egy napon szülni.
Ne aggódj az evés miatt, én pici fiam is kicsit alábbhagyott a nagy zabálásból, viszont két óránként eszik a szentem.
Fejlődik rendesen mert már 5.20 kg.
Nem tudom mikorra kellene megduplázza a súlyát, de nemsoká túl leszünk rajta.
A következő babát sem akarom nagyobb súllyal szülni, tényleg megnőnek kint.Így is csoda hogy elfért a fél hasamban.
Szülés előtt a dokik azon szórakoztak hogy a hasam egyik fele totál üres.
Olyan voltam mint a cirkuszi majom, mutogattak fűnek fának.
Ábel gondolom azért nem könnyen viseli, hogy anyucinak másra is kel figyelni.
Az én nagyobb fiam már 7 lesz, mégis volt az elején egy kis gond.
Öklendezett, feje fájt hasa fájt, kislámpa vissza a konnektorba, épp csak cumit nem kért.
Aztán leültem vele beszélgetni, elmagyaráztam a dolgokat, úgy néz ki megértette, teszi a dolgát.
A tied még kicsike nem érti ezt meg annyira.
Anyatejcsiért nem kuncsorgok, doki néni azt mondja amennyi nekem van elég hogy az immunerősítésre.

Kép

Kép
napsugár035

Sugi: Az én bátyám 9évvel idősebb és ő mesélte őt is megviselte hogy én jöttem. Szerintem ez természetes. hisz addig az anyuka csak rá figyelt most meg jött egy kis idegen és lám már nincs annyi figyleem. Noha tudom hogy van de a gyerekek a maguk kis világában másképpen élik meg. A tesóm azt mondta 1éves voltam amikro azt mondta magának na jó kell neki egy tesó.
Persze ő is megértette hogy mi a helyzet mégis 1évébe telt mire rájött mindenre. amúgy a baba fél éves korában megduplázza és 1éves korára megháronszorozza a testsúlyát. És ami érdekes, hoyg ahány centi lesz 2éves korában anank a duplája lezs a várható felnőt magasság. Persze kicsi eltérések vannak.:)

Én is igy vagyok van eg ylány a babaneten és egy napon születtek a lányaink. Valahogy olyan jó érzés:)
Mindig figyelem hogy haladnak mert több figyelmet forditok rá hisz csak a lányommal egy napon egy évben születtek:)

Kép
csucsu05

encike verának igazából bármikor jöhet a baba!a nyákdugo egy része már távozott a hasa is lejebb ment megváltozott vera arca is..de a baba még nagyon fennt van... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: szabina ezért lett császáros baba. Hiába volt fájásom meg minden de fent volt a Szabina nagyon.

Kép
csucsu05

én ugy vagyok vele tök mindegy hogyan születik az a lényeg hogy egészséges legyen!!!!
ez csak az én véleményem! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Majd szolj, ha megszült Vera!
encike 2

persze akkor azonnal jövök a hírrel! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: persze mindegy hogy születik csak makk egészséges legyen. De addig is Verának még elindulhat rendesen a szülés.
Érdekes mert a lányok hamarabb is jönnek és nemis első gyerek lesz. Biztos jól érzi bent magát. :)

Kép
csucsu05

bizony..nagyon jol érzi magát!!!!!!!szép sullya lesz a becslések szerint!!!!!!!!hála égnek....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nem akarom elkiabalni, halkan megejygzem, nem jott ma meg, pedig nagyon pontos, szinte orara allithato be....
Ami erdekes, semmit nem erzek, sot...inkabb az a furcsasag, h neha ma olyasfelet ereztem, mintha peteeresem lenne, kicsit szurdogal, mintha meg akarna jonni. Ebben a honapban nem is figyeltem oda, h minden nap egyutt legyunk....szoval hihetetlen erzes lenne, ha holnap felmsolyoghatnek kora reggel a furdoben. De nem vagyok mar legalabb panik hangulatban ha nem siekrul....azert szoritsatok legy szives. Nagyon koszi :D

Kép
zsozsoo

zsozsoo hajrááááááááááááááááá!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsozsoo: Persze hogy szoritunk. reggel tesztelsz akkor?, jajj de izgi:)

Kép
csucsu05

nagyon koszonom a drukkokat!!!!
reggel tesztelek, de ha hajnalban kelek pisilni, akkor mar hajnalban:)))
felelmetes erzes, barcsak igaz volna, de meg varom h piri jelentkezzen, mert olyan furi az erzes...
ma ugy nez ki h megtalaltuk a hazt, amit szerettunk volna magunknak, lehet egybeesik a feszekrakassal, hihetetlen jel lenne.

Kép
zsozsoo

zsozsoo sikerűlni fog!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

zsozsoo:hűha,nagyon drukkolok!gyere reggel mindenképp az eredménnyel! :wink:

Zsuzsi:Nagyon szépek a fiúk!Nem is látszik hogy gondjaitok lennének a szopival mert Konsti nagyon szépen kerekedik.Tudom hogy nem lehet könnyű ilyenkor a nagyobb tesóval,de egy kis extra szeretet mindent megold :wink:

csucsu:nem baj hogy Szabina császáros volt,de annál szebb kislány!

Mikor kell hogy lentebb legyen a pocak?mert nekem még fent van eléggé.Igaz a lábam között a csont annyira szokott fájni hogy alig birok menni és az alvás is elég nehézkes.

Nita:már nagyon várom hogy hozd a jóhírt Veráról és a kicsiről! :wink:

KépKép
lyndee

lyndee mostmár majd szépen lassan elkezd lefele menni ...d ezt a kivűlállók jobban észreveszik..
vera most ment az sztk-ba mert ma csak 5x mozdult meg a kicsi iza.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

lyndee: nekem nagyon lent volt a hasam az utolso hetekben (36.hettol), megis egy hettel a terminus utan be kellett inditani a szulest, mert Aron jobban erezte magat bent :D
Szerintem ez is nagyon valtozo, lehet, hogy nalad tenyleg a vegen fog lemenni hirtelen es az mar tenyleg jelzi majd neked, hogy a babad kifele keszulodik.

Kép
zsozsoo

Zsozsoo, szorítok!!!!!! :wink:
Vendég

tavirozsa mizujs veled? :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok lányok!

Nagyon jo hogy csupa jo hireket olvasok rolatok.
Remélem ezutánis csak ilyeneket olvasok majd.
mindenkinek sok ++++ kivánok.

Velem még mindig nem történt semi különös de remélem hamarosan fog és akkor jövök a hirekel.

Cintia nagyon ügyes megtörtént az iskolai felmérése és 95%-os lett mostmár biztos hogy suliba megyünk.

Gerike jol van öis várja az ovit de csak szeptemberbe megy.

Mindenkit puszilok majd jövök

Kép
v.e.judit

Judit: Rég voltál. Nagyon ügyes a lányod a 95% hoz gratulálok.

Zsozsoo: ??????? na mi az eredmény?, itt izgulok már.

Kép
csucsu05

Köszönöm szépen Cinti nevében is nem sok gyereknek sikerült ilyen jol.

Kép
v.e.judit

ve judit:tényleg jó régen voltál.én is gratulálok a kislányodhoz!Ez egy anyának hatalmas büszkeség :D

zsozsooo??????????

KépKép
lyndee

Zsozsoo: nem tudom hol van de kinozz minket!!

Kép
csucsu05

judit!
Már volt felmérő?
Nálunk évvége körül lesz.

Zsozsoooooo????????

Pár képet teszek:
Kép én lennék

Kép Dorina

Kép Niki
encike 2

encike nagyon szépek a lányaid!!!!!!!!!te is csini vagy a képen de mintha szomorú volnál?! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Itt vagyunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:))))
Hihetetlen nagy a boldogsag, nagyon koszonom Nektek a rank gondolast, segitett!!!!!!
Ket csikom lett hajnalra, hasmenes mellett, pici hasgorcsom volt, olyan szukalos, de Aronnal is hasonlom volt ket hetig, mintha meg akarna jonni.
Annyira boldog vagyok, igyekszem ebbol a hatlamas pozitiv szeretetbol es remenybol es bizalombol azoknak juttatni, akik szinten csikos tesztet remelnek mihamarabb!!!

Kép
zsozsoo

Zsozsoo: hát ez fantasztikus. Gratula:) Gondoltam én hogy nagy az öröm azért nem jöttél még. Mikro mész dokihoz??

Kép
csucsu05

Ez nalam nem egyszeru, mert nem otthon elek, de mivel karacsonyra hazamegyunk, ezert azt gondolom az elso kontrollt 7-8 hetesen megteszem a dokimnal, remelem be tud meg suvasztani!!!Igen oromkodtunk es Aronnal kacsat etettunk, aki rogton beletenyerelt egy kakikba....es nem volt nalam nedves keztorlo sem, rohantam haza, szerencsere 100 meterre voltunk otthontol. Persze ilyenkor rogton arra gondolok, mi mindent kaphatok el ujra, de nagyon szeretnek a dokikkal miahamrabb egyeztetni, h az immunrendszeremet erositsuk, mert tul nagy nalam a kockazat.De nem felek es ez fontos, remljuk minden rednben lesz, minden tolunk telhetot megteszunk!

Kép
zsozsoo

Sziasztok!

Encike,
Gratulálok az egészséges babához!
Nagyon szép lányaid vannak!

Zsuzsu,
Gyönyörűek a fiúk!

Sugi,
Mikorra tervezitek a következőt babát?

Zsozsoo,
Szívből gratulálok és problémamentes, gyönyörű babavárást Neked!
Hol éltek?

Lyndee,
Nekem a szülés pillanatáig nem ment le a hasam.
Sőt, mikor megvizsgált a szülésznő és már elsimult a méhszájam, azt mondta, hogy még 1 óra kb. mert nagyon fent van a baba és a következő fájásra éreztem, hogy nyomnom kell és kint volt a feje. Szóval a legéslegutolsó pillanatig ez semmit nem jelent!
Hol fogsz szülni?

KépKép
dreika

Köszönöm a bókokat!

Zsozso!
Nagy gratula és vigyázz magatokra!
encike 2

Szia Dreik, hogy telnek a napjaitok?
Hogy viselkedik a kis manótok?
Mennyit fejlődött meg ilyenek? :shock: :shock: :shock:
Dobhatsz megint pár képet privibe.
Majd ha Balázs 3 éves lesz akkor szeretnék teherbe esni, ovis legyen terhesség alatt, mert az elejét nagyon nehezen viselem.

Kép

Kép
napsugár035

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?