Sziasztok!
Tényleg nagy volt a csend. Írni nem volt időm, de néha bejöttem olvasni titeket.
Mindhárom gyerkőcöm beteg
Dórika kezdte, múlt héten végig köhécselt, de nem volt vészes. Szombatra nagyon bedurrant, délután ügyelet látta, kapott antibiot, köhögéscsillapítót, kalciumot. Szombat és vasárnap éjjel lázas volt, szinte semmit nem aludtam, aludtunk. Aztán hétfőre Bencus is kezdett taknyosodni, köhécselni. Bepirosodik a kis szeme is, ha taknyos. Emese is két napja köhög, tegnap délután és ma nagyon, de elment suliba gyógyszerrel. De valahogy éreztem, hogy nincs rendben, megnéztem a suliban, addig anyu itt volt a picikkel. Tanítónéni mondta, hogy sokat köhögött. Elhoztam és délután visszaviszem őket dokihoz. A héten már nem megy suliba, majd hétfőn. Be kell pótolnunk a tanulást majd...
Tavaly is sokat volt Dórim sokat volt beteg. Sokszor eszembe jut, hogy lehet, hogy azért, mert mikor vele voltam kismama, és nem tudtuk még, olyan 7-9 hetes korban tök komoly légúti megfázásom volt, amit kikezeltek. Nem lehet, hogy emiatt beteg sokszor? Neki is mindig légúti van. Kezdődik tök kis köhécseléssel és mindig hörgőgyuszi meg ilyesmi lesz belőle.
Szoptatósok: Ti szedtek még vitamint? Én nem kaptam el most és múltkor sem a gyerekektől, de nem szedek már vitamint, mióta Bencus megszületett. Ha szednék, szerintetek nem kapná el a betegséget? Vagy attól függetlenül elkapná, mert egy légtérben vannak?
Expo: én nem megyek, nekem hárommal már nem egyszerű. Nekem a net egyszerűbb. Mindent be tudok szerezni így is, plusz tesco, c&a nálam a favorit. Autósülést a babyoutletben vettünk, oda viszik a brendonból azokat a cuccokat, amiket nem tudtak eladni. Újak. És féláron vannak.
Hideg: hát... igen. Mire a két picit felöltöztetem, kb. 30 perc. Komolyan. Közben leizzadok hatszor.
Kíváncsi vagyok, hogy tényleg lesz e hó a héten.
Nekünk is megvannak télre a ruhák nagyjából.
Egy-két apróság kell már csak.
Börze: jó ötlet így egymás között, mondjuk én még elteszem a ruhákat Bencéről egyenlőre. Tesóm, sógornőm még szülhet. Kb. egy 6-7 hós korú ruháig elteszem, a többit eladogatom. Dórim lányos ruháit meg vagy elteszem, vagy a családban van valaki, akinek odaadogatom. Emeséét meg elteszem Dórinak. Dóri unisexes ruháit meg Bencének
Kicsit sűrű....
Úgyhogy eladni való nekünk egyenlőre nem nagyon van.
Már 68-74-es ruhákat hord Bence. Van olyan h&m-es pamut nadrág, 74-es, ami épphogy jó rá. Tescos 74-es bodyt vettem most neki, hát az sem lötyög rajta
Akitől kaptunk ruhákat, néztem róla fotót, azt a pamut gatyót már akkor hordta, amikor mászott
Az én kisfiam még csak három hónapos és 1 hetes!!!! Ja, és már 4-es pelust vettem. A hármas passzentos volt. Ahhoz képest, hogy nővérkéje 4+-ost használ... Szerintem most lehet Bence olyan 7600-7700 gramm, de jövő héten majd megyünk méreckedni és ha meggyógyulnak, oltásra.
Na megyek, mert ellátom ezt a göthös brigádot...
(két orporszívózás, gyógyszerek, kúp, Emesének orrspray, előbb adtam neki mézet... )...
Szilvia