Na, már megint mire be enged lépni a babanet, már az olvasottak felére nem emlékszem... tökgógyimogyi lettem...
Felsoa, asszem te kérdezted, Atinak hogy tetszik a suli....
Hááááát....
van, hogy imád menni, van, hogy úgy kell vonszolni végig az úton és visit, mint akit nyúznak. Van pár hülyegyerek az osztályban, aki unos-untalan piszkálja, már reggel, amikor odaérünk, énis láttam többször, rájuk is szóltam...
ez néha előjön és akkor nem akar menni. De nagyrészt gond nélkül indulunk reggel. A tanulás jól megy, sok csillagot kapott már, meg három dicséretet matekból + egy felmérőféle volt szintén matekból, ami dicséretes csillagos lett....
Nálatok is most ment Dani suliba???
Bébikomphoz többet nem füznék, leirtam már, amit akartam.
Emi!
Nagyon édes Lili! Az uszis képnél te vagy mögötte??? Mert ha igen, veszettül és irdatlanul irigykedem az alakodra....
én már sosem leszek ilyen csinos!!! No, mondjuk, sosem voltam....
csak vékony... voltam... pffffff....
Ilyen széken mi is gondolkodunk, hogy a nagyiéktól aztat kérjük Mukinak karácsonyra, nekem naaaagyon tetszik, a tecsóban néztem már.
Nóna!
Szerintem másnapig gond nélkül el tudod tenni a hütőbe a kajcsit. Bár én volt, hogy kivettem és a hütőbe tettem, hogy majd másnapra kiolvad, közben meg csináltam neki kaját aznap (a marha nagy eszemmel) igy maradt még egy napot (tehát kettőt) a hütőben és semmi baja nem volt....
Muki ma turbórudi csokiját ette hazafelé a közértből.... eszméletlenül izlett neki, nyúlt utána.... de nem kapott többet....
Anetto!
Halk gratula az új jövevényhez!
Azért halk, mert nem akarok kiabálni.... ha doki is megerősiti, hatalmasat kiabálok!!!!!!
(babonás vok)
Klarka!
Mi újság?????????????????????????????????????????
Na, más már nem jut eszembe, tényleg jegyzetelve kell olvasnom, hogy senkit ne hagyjak ki...... mondom, tökgyagya vagyok....