Sziasztok!
Zsuzsu, Dalma, Kata, Clau, Mtücsök - szuperek a képek, tündériek a babák!!! Tényleg egy szuper topik vagyunk, mert mindegyik baba csodaszép!
Tegnap sikerült este füri után megszereznünk Lottika pisijét!!!
Ráadásul az első zacskóval!!! Ráragasztottam, ráadtam egy hosszú ujjú kombit és lazán a pelust és betakargattam. Majd éhes lett, így kénytelen voltam fekve szoptatni, és rájöttem, hogy nekem nem jó fekve, cseppet sem volt kényelmes, mert ahhoz szerintem kicsi a cicim, össze-vissza fészkelődtem. Mindenesetre sikerült egy óra alatt 20 ml-t pisilnie, áttöltöttem a csövekbe, amiket még kaptam anno a kórházban, hogy majd abba vigyek pisit (csak hát előbb szültem és még hátra volt 2 vizelet
) és párom most reggel elvitte, délutánra megvan az eredmény, ez teljes vizeletvizsgálat, a dokinéni a sárgaság miatt mondta, hogy kell.
Amúgy most éjszaka felkeltünk 3-kor, mert nyüszögött és mikor kivettem az ágyból vettem észre, hogy tiszta pisi, de durván. Aztán evett és aludtunk tovább.
Valahogy úgy érzem, hogy valami nem okés. Eddig minden alkalommal vagy 100-at evett, de az elmúlt 3 napban van hogy "csak" 60-70-et eszik és én már azon agyalok, hogy biztos kevés a tej, pedig pl. most reggel 100-at evett, tegnap is volt 130 is, ráadásul ez gramm, tehát amit Nyugtonmalac írt, hogy az több ml, tehát elég neki, de mégsem túl sok. Pl. azt szoktam csinálni, hogy ha eszik, utána megnyomkodom a cicimet és tegnap a balból semmi se jött, csak nagy nehezen, erős nyomásra egy csepp
Nekünk még a családi pótlék várat magára
Szeptembertől kéne kapnunk, vajon mennyi idő még??? Valaki kapott már???
Zsuzsu - én ásványvizet iszok + teát szoktam csinálni + a Laktoherb teából ált. napi 2 bögre + alkoholmentes sör és gyümölcslevek ásványvízzel higítva, néha kicsi tej, ennyi.
Főzeléket nem igazán eszek, sőt, mostanság nem igazán eszek sokat, szedem az Elevitet, tehát tápanyag van bennem, de mostanság úgy érzem, semmire sincs időm.
Pl. tegnap takarítottam és aztán estére meg is bántam, hogy nem pihiztem inkább, hulla voltam
Amúgy én napi 2-3 litert iszok meg max., azt olvastam, hogy a túl sok folyadék sem jó! Azt ajánlják, hogy minden szoptatás előtt-után igyál meg egy pohár folyadékot.
Száraz arcra mit ajánlotok? Lottika sokszor bukik és kissé kiszáradt emiatt az arca mindkét oldalon, nem tudom, mivel kenjem be a kis bőrét?
Képzeljétek, kértem fogamzásgátlót a nőgyógyásztól és aztán itthon elolvastam a betegtájékoztatót a neten és basszus, csomó- csomó mellékhatás
Én sosem szedtem gyógyszert, mindig megszakításos módon "védekeztünk" párommal, sosem volt gond, és Lotti is 4 hónap múlva jött össze, de mi van, ha becsúszik így most még egy baba???
Páromnak mutattam a leírást, azt mondta, hogy ezt ne szedjem
Többiek??? Mit szedtek vagy hogy fogtok védekezni?
Ismeri valamelyikőtök az Azalia nevű fog. gátlót?
Féltékenység - na vicces, mert pont tegnap, amikor megcsináltam a pisit Lottikával, mondtam neki jó hangosan, hogy jó páros vagyunk mi együtt, amit meghallott Zoli és lebiggyesztette a száját, hogy most már ő nem is az én párom és most már Pömpő az én párom
Kissé vicces volt, szerintem nagyrészt annak szánta ő is, de mégis volt benne valami...
Na mennem kell, majd jövök még ha tudok, bár ma vár rám egy csomó vasalnivaló is