Új privát üzeneted érkezett!

Vera :)
Ez nagyon gáááz! :shock: Szegény kiskölök.... :(

Orsi :)
Hol van rajtad a 7 kiló plussz? Mert én a nyári képeken sehol nem láttam... :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi drága!

Annyira aranyos vagy! :D Különben klasszul eloszlik, mert senki nem mondaná, hogy 76kg vagyok, de sajnos annyi és ha azt a 7 kg-ot sikerülne leadnom, akkor beleférnék a szép alkalmi ruháimba. Mert a cipzár feljön, csak épp feszül rendesen. :roll:
Úgyhogy próbálkozom, de meg kell mondjam, nagyon nehéz! :? :evil:
A nagy gondom az, hogy nem az éhség zavar, hanem hogy nem ehetek akármit és akármennyit. És én imádok enni! :( És ami a legrosszabb, este jönne rám, amikor már nyugi van és alszanak a gyerekek. És akkor nagyon nehéz megállni. Néha kínomban benyomok 1-2 almát, de nagy akaraterő kell. Kicsit félek a téli hónapoktól, a karácsonyról nem is beszélve! :?

Bocsi, de csak ennyi időm volt, és még a képekkel sem haladtam, pedig már nagyon hoznám. :roll:

Puszi mindenkinek :D

Orsi

avocado

Orsi,
Nálam is ez a helyzet, este 9 körül amikor végre nyugi van, akkor jön az édesség ehetnék. Ráadásul ilyenkor általában Robi sincs itthon h elterelje a figyelmemet.

Egcsi,
Én is szeretném látni Vegast :D állítólag hamarosan már vízum nélkül mehetünk Amerikába. Mit szólsz Obama-hoz?

Vera,
Szegény Bálint :( Veronikát is kicsapta anno a sajt, de egyéves korára már nem volt semmi baja tőle.

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok!

Lemaradtam néhány név - és születésnapról! Így nagyon utólag is sok boldogságot kicsiknek és nagyoknak egíaránt!

Orsi!
Le a betegségekkel! :twisted:
Fogyózás. :wink: Tudom miről beszélsz! :D
Az én kompromisszumom a futás. nem is fogyok, de nem is hízom, és eszem amit szeretnék. Bár az esti órák max egy gyümi joghurtot engedélyeznek így is.

Vera!
meglehet hülyeséget kérdezek, de ha a savanyított tejfélékre is így reagál akkor az nem tej allergia? Csak mert akkor igaza lenne a dokinak is, hiszen az érzékenység a tejcukorra vonatkozik, azaz a savanyítattlan dolgokra. Vagy nem?

Kostyika!
Mehetünk együtt Vegasba! :lol: de a Stratosfera toronyba veled sem megyek fel!!! :shock:

itt változás csak nálam. Van munka, de csak gyakornoki. Egy ideig ez is bőven jó, így most rajzolhatok bőszen. Sajnos abban nincs változás, hogy még mindig benyalom a kölkök nyavajáit. De már beletörődtem. 8)

Olivér hokizik a legutóbbi hírek szerint, angolon is jól elvan, de mesélni még mindig csak szűszavúan hajlandó. Épp kötőhártyagyulladása van.

Marci szája be nem áll, de már a 70%-át mi is értjük. Nemrég jött ki egy náthából, ami meghozta az első fülezést is nála. Még tympanometriára is kell menni november végén. :?
Eddig nem vettem észre, hogy nem hallana jól, mert simán kiszúrja az emeletről, ha ki akarok surranni a bejárati ajtón!

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

bocsi, azt hiszem Stratosphera....

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Andi
Szia :D
Édességevés :? Most nyomtam be egy almát, de sajnos attól még simán be tudnék falni egy egész tábla csokit! :shock: :evil: Egyelőre tartom magam és úgy néz ki közeledek a -3kg-hoz, de persze a 76-ból még csak -1. :? Olyan nehééééz!!! :evil: :evil: :roll:

Eszter
Fülezés :( Fülmelegítő sapit nagyon ajánlom, mi minden náthánál elővesszük és elég rég nem volt füles gondunk! Kopp-kopp!!!
Munka: biztos figyelmetlen voltam, de most akkor hol és mi? A gyakornokit leszámítva. 8)
Betegségek: Milyen vitamint szedsz? Szedsz egyáltalán?

NÁlunk szokásos, Gergő ok, Flóra még köhécsel. Nem tudom minek köszönhető, hogy Karcsi, aki mindig elsőnek beteg és majd meghal, most nem robbant le. :shock: Mondjuk én örültem neki, mert még ez hiányzott volna az életemből, egy beteg pasi. 8) Remélem így is marad!! :wink:

Most megyek, mert ma korán fekszem és még van egy pár pótolnivalóm.

Orsi

avocado

Ja, elfelejtettem írni, hogy a héten kiderült strumám van, igaz még szinte semmi, de van, most mindenfelé vizsgálatokra kell járjak, majd január elején derül ki, hogy akkor mi is van és mit kell tenni. Sajna nagymamámnak volt, így benne volt a rizikó, hogy valaki örökli a családban, hát nem nekem sikerült? :?

Na pussssz :wink:

Orsi

avocado

76kg? :shock: Hát télleg nem néznélek annyinak. Nem cserélted fel a számokat véletlenül? 8) Az esti kajálással teljesen megértelek, én is csak akkor tudnék nyugiban enni. :)
Struma :(

Andi :)
Mit szóljak?(vállvonogatós smiley) Majd egy év múlva kérdezz, mert a puding próbája az evés. A szöveg megvolt, most bizonyíthat. :)

Eszter :)
Dehogy nem jössz! :lol: Egyébként én sem tudom hogy írják.... :roll:
Betegségekhez jobbulást! :? Munkához hajrá! :wink:

Holnap indulunk Disneylandbe és az óceánhoz. Majd jövök képekkel. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok,

Én is eltűntem kicsit.Betegek voltak itt is a lányok.Hanna kezdte, nagyon csúnya torokgyuszival, nemtom hol szedhette össze :roll: aztán persze Eszti is elkapta.Ígz 2 hét betegség, magas lázakkal napokig!
De már lányokkal minden okés.Én viszont elhavazódva.Gyakorlatok ezerrel, csinálom a beadandóimat, meg már el-el kezdtem tanulni is.Lassan vizsgák.... :?

Orsi,struma :( sajnálom, az nem egy jó dolog!De drukkolok, hogy a legjobban gyere ki belőle!
Flórának jobbulást!
Fogyi, megy a drukk arra is.
Nekem most lekopogom, egész jól kezdenek lemenni maguktól a kilók.Bár így is kövér vagyok még, de legalább nem annyira, és tök bők már a gatyáim rám :wink:
Boldog Névnapot így utólag!!!/bocs/ :)

Eszter,Nálatok akkor neked kéne Influenza elleni oltást adni, nem is a gyerekeknek?! :lol: Mi?

Egcsi,nagyon klasszak voltak a képek amiket felraktál :)
Valahogy asszem nov. valamikortól lehet menni már vízum nélkül.
A disney is bizti jó lesz :wink:
Egyenlőre én Esztit csak az itteni Disney On Ice-ra akarom majd elvinni :P Odavan érte, remélem kapnuk jegyet.
Hurrrrá,hurrrá Obama!!!Mi neki drukkoltunk.Amúgy nekem is eszembe jutottál mikor vártuk lázasan az eredményt, hogy vajon te kire szavaztál? :wink:

Na, megyek most alszanak, én meg vasalok, és tanulok még ha lesz időm :)

Mindenkinek, puszi
manóci

Manó :)
Drukk a vizsgákhoz, tanuláshoz! :wink:
Én örülök, hogy nem kellett szavaznom, mert nehéz döntés lett volna. Egy csomó mindennel nem értek egyet, amit a demokraták propagálnak. A másik jelölt viszont cseppet öregecske volt már elnöknek. 8) Majd meglátjuk, legközelebb már mi is szavazhatunk. :D

Mindjárt indulunk, Berci fel van pörögve, olyan mint a tornádó, nem bír magával. :roll:

Üdv mindenkinek,

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi
Köszi :wink:

Manó, Egcsi
Struma ügyben köszi! Én érdekes egyáltalán nem izgulok miatta, valahogy úgy érzem simán átvészelem. :D

Manó
Sajnálom a betegségeteket! :(

Bocsi lányok, de csak ennyire futotta.

Pussssz :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

jöttem volna, hogy elmeséljem kalandjainkat Olaszországban, hogy megmásztam a Vezúvot, és van kis sziklakertem az Etnáról, de azóta kaptam 1 magas lázas Levit, 1 hétig, kaptunk antibikát is, még néhány napot adtam h teljesen jól legyen, de lánykám esett bele. Gondoltam én hogy az, hát nem. Azóta 5.napja nagyon magas láz (2 napja 39.3-at mértem- nekem még sose volt 39!) azt se tudtam mit csináljak éjjel 4-kor. Kúp és vizes borogatás- ami nem nagyon tetszett neki, de mégse akartam félig alvó gyermeket kádba tenni- a többiek alvásáról nem is beszélve. Így is sikít a kúpnál szegényke..
Visszamentnk dokinénihez, aki elején azt mondta, ezt nem Levitől kapta el, most van 1 vírus, hányás, (1szer hányt teát) hasmenéses. De nem csillapodott, úgyhogy már visszamentünk, és most Rotára gyanakszik. A Tünetek megvannak. El is vittünk székletmintát, holnap meg pisit kell vinnem.
Még jó h nem hány, mert azt mondják, simán kiszáradnak, és sokan kerülnek kórházba. Ő legalább csak fosik, de az olyan szagú- húú, kiviszem azonnal a kinti kukába, de így is kell szellőztetni, annyira fura, erős, savanyú szaga van...
Szóval lassan kikészülök már 3.hete nyomjuk. Még jó h feltöltődtem előtte!!!

Egcsi, kérlek, küldjél képeket Disneylandról, hogy legyen még valamitől kedvet kapjak :-)
Úgy volt megyek ki férjemmel Nov közepén Párizsba 5-6 napra, ő konferenciázik, de nem vészes a programja. Ill. nem lett volna vészes. Hát végül nem jött össze. Ehhez még hozzátartozik, h szeptemberben lett volna lehetőség 1 teljes hétre, szintén konferenciára menni, de elszúrtuk. Igaz Tündi még kicsi, és 1 hét sok idő, ráadásul engem paráztatott, h ő nem fog ráérni, és idegen feleségekkel kell (kötelezően) bájologni, amiket hallottam, h kinek hova jár a gyereke, meg ki mennyit fizet a különórákért, meg magániskolák, egyéb sznob dumák, na neee- de tényleg van ilyen, főleg tőlünk nyugatabbra... szóval nemet beszéltünk meg, és igaz ő lerövítette a kinttartózkodást 3 napra, de kiderült h laza a rendezvény, ő meg egyedül.. mindenki lelépett partnerrel, stb.. erre most meg nem jön össze. Brühü

Orsikám, látom, te is jól nyomod.. struma..

Majd azért még jövök némi utibeszámolóval ígérem.
Van új nagy gépünk is, csak ki kéne cserélni a haldokló régivel, és még húzza a drága uram a vele járó munkát, így a fotók is várnak rám..

Olvasok benneteket folyamatoan, de mire írásra kerülne a sor.. hmm

Eszter, mi az a tympanon izé? jó tudom nem n a vége, de..
Ja, és csatlakozom a Vegas úthoz! Tavasszal volt a férjem, igaz csak 1 napra, A-ból B felé menet közben (a Grand- kanyonon át, de szar volt nekik) képeket láttam, de hogy csak még jobban csorogjon a nyálam..

hú, megyek, nyafi lány vár rám 1 cm-re tőlem..
Mese
meske

Meske,
Én feltöltődés nélkül szenvedek már 3 hete :( Először Veronikának volt mandulagyulladása, aztán én küzdök már két hete torokgyulladással. Tegnap már a fülészetre is el kellett mennem, mert ráhúzódott a fülemre is. Kaptam valami nagyon rossz ízű jódos öblögetőt. Olaszországért irigy nagyon :D Tündének jobbulást, Zsombor is most kapja meg a Rota elleni 2. oltást.

többieknek puszi, le kell feküdnöm mert hulla vagyok

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok

Mese
Olaszországért sárgulok, klassz lehetett! :D

Manó
Jobbulást Nektek!

NÁlam azóta újabb hírek, tegnap kiderült, hogy köldöksérvem van, meg is kell műteni, ma beszéltem a sebésszel, dec.18-án műt, úgyhogy ha már a struma miatt nem kell, most e miatt mégis kórház. :evil: Pontosabban :D :D :D
Valahogy nem izgulok az egész miatt, az egyik ismerősömnek is röhögve meséltem, még mondta is, hogy csak ilyen könnyedén? Hát most mit csináljak? Inkább nevetek, mint sírok! :wink: Ráadásul úgy vagyok vele, hogy örülök, hogy csak ennyi bajom van és a gyerekek egészségesek! :D
Ja, a terhességeim miatt lett, mivel óriási pocak volt mind a kétszer, ezért alakult ki, de a doki tök aranyos volt, mindent elmagyarázott, hogy mit fog csinálni, és ha minden ok, akkor csütörtökön műt, pénteken jövök haza! Úgy legyen!!!

Bocsi, de most csak ennyi időm volt, etetni kell a fiókáimat.

Puszi :D

Orsi

avocado

Sziasztok!

Orsi, hogy lehet köldöksérved? azt értem h ngy pocak, de akkor is.. Képzeld Tündinek is van kezdetleges, de dokinéni azt mondta h lehet h visszahúzódik. 1 nap alatt ki is engednek? az igen..

Nálam csak gyűrűznek a bajok. Kedden viszamentünk, már 39.4-el, kiderült h a fosós vírusból torokgyulladásba mentünk át. Pedig előtte már szerdára vérvételre küldött volna dokinéni, mert 7. napja magas láz. De azért a beutaló előtt megnézte, és bedurrant a torka.. Így nem kellett menni, kaptunk antibikát.
Felülfertőződött. Pisi, kaki minta is megvan, negatív lett Rota is.. már örültem volna neki h akkor legalább tudom mi az ok. Bár hallottam olyat h attól még lehetett az, volt akinek 3.székletminta adta csak ki.
Ma tartunk a 9.napnál, 39.7 volt ma du, holnap megyünk mégis vérvételre. Vacilált dokinéni, h ne egyből a kórházba küldjön e. Nem akarok kórházba menni! De ha éjjel megint magas láza lesz, akkor nem vérvétel lesz, hanem kórház egyből.
Az baj v.színű h még mindig van hasmenés, és nem tud felszívódni a gyógyszer. Az ebédet is kihányta.. Tünde ráadásul pici is, lassan falfehér, ráadásul több mint 1 hete levegőn él.

Amit nagyon nem értek, miért nincs magán gyermekkórház???!!! bezzeg felnőtt az van. A kakit Újpestre, Megyeri útra kellett vinni, pisit sztk-ba, holnap vérvételre Budai Gyermekkórházba, de ha be kell menni, oda már nem lehet-megszűntették. Margitban nincs, Jánost még a dokinéni se ajánlja, nem is vinném. László, Bethesda jó, de komolyan, én Csillaghegyen lakom, ezek meg Pesten vannak halál messze! Hát tényleg szétszarják az egészségügyet! Budán megszűntetni az egyetlen gyerekkórházat?! Miért?? Túl értékes ingatlanon fekszik, az már biztos. Na jó, csak feldühítem magam.

Megyek is, megnézem Tündit, izgulok h ne kelljen kórházba menni..

Jóéjt
Mese
meske

Meske,
Mi lett Tündével, milyen éjszakátok volt?

Orsi,
Hogy derült ki ez a sérv? Nem is fájt?

Mi megvagyunk, gyerekek szerencsére nem betegek, én próbálok kilábalni a torokgyulladásomból.

puszi

Kép[
Kép[
kostyika

Hali!

Andi,
Nem kellett vinni kórházba, nem volt VÉGRE láza, többször néztem éjjel!!!
Még dokinénink se tudott aludni, mondta h felkelt éjjel, és a Tündén járt az esze. Már csak hőemelkedése van. Kopp-kopp, rem megússztuk.
Vérvételen voltunk, ami nekem újdonság, h próbáltam Tündinek elterelni a figyelmét, ne nézzük már a szurit, de megnyugtattak h csak a felnőttek nem szeretik nézni, a gyerekeket jobban megnyugtatja ha látják mi történik. Végül is ez teljesen érthető.
Persze azért ordított végig, nézte, aztán már csak a nővérkét, de azt úgy, hogy ölni tudott volna vele. (én nem láttam, de le se vette a szemét a cselekvő nővérről)
Hát nem is csodálom! Még utána is sokáig követte a tekintetével, és csúnyán nézett rá. Az eredmény: baci okozta gyulladás van a szervezetében. Ezt tudtuk is, csak az biztos tudat kellett, meg h más nincs.
Jobbulást a torkodnak!

Egcsi,
képeket kérek, képeket!!!

Rita, Vera rég hallottam felőletek!
Timi, munkahely váltásnál lemaradtam..
meske

Mese, szegény Tündi, és szegény te! :( Nagyon sajnálom ezt a kálváriát, és gondolom jó lenne már a végére járni!
Kórházakkal kapcsolatban teljesen egyetértek, egy nagy sz@r! :(
De azért én egyet tudok ami nagyon jó, és azt nem említetted: a Tűzoltó utcai gyerekklinika!!!
Az egy szuper hely, szuper orvosokkal, és nekünk nagyon bejött mikor egyszer jártunk ott!Én akkor megfogadtam, ha bármi lenne a manóimmal, csakis oda vinném őket!!!Mert ott értik a dolgukat!
Nekem csak jó tapasztalataim vannak ott, mind szakmai, mind emberi viszonylatban!
Esetleg megpróbálhatnátok.Hátha bejön, már úgyis annyi helyen jártatok ami nem volt jó :cry:
manóci

Sziasztok :)

Mese!
de rossz volt olvasni :( Tündi jobban van már? Levi nem kapta el?

Manó!
Ti hogy vagytok?Tűzoltó u.-t elraktározom .) reméljük nem lesz rá szükség :wink: Suli hogy megy?

Orsi!
köldöksérv :shock: tetszik a pozítiv hozzáállásod :) gyerekek?

Egcsi!
Disneylandet meglátogattátok már?

Anikó hol vagy?

Kostyika!
Zsombor jól van?Veronika aludhat az oviban? vagy mindennap érte kell menned ebéd után? S a térded meggyógyult?

Timi!
munkahelyet váltottál már?

Mi vagyogatunk :) Bálint mégis tejallergiás,bár semmilyen vizsgálatot nem csináltak nála,elmondtama dokinak mi történt és átjavította a papírt,s közgyógyra kapjaa speckó tápszert.A bőre kezd helyrejönni,a akeze,lába vmiiszonyat h. nézett ki,állandóan sebesre vakarta :( de hogy ne legyen egyszerű az életünk,Míra 2*ra szedte össze a hasmenős vírust(szerencsére hányás nélkül) így egész héten itthon volt+Bálint is elkapta :( s a kicsipasi tegnapra be is taknyosodott amiből tuti kötőhártyagyulladása lesz(ami nem fertőző,csak nála ha náthás akkor kijön) szép az élet :)
most már stabilan megy,egész nap a nem létező km hiányomat pótoljuk,mert a legjobb ha foghatja a kezem :) tanulja a nővérétől a hülyeségeket,de imádják egymást :)
Míra meg élvezi az ovit,jár úszni heti 1*,de már szerencsére nő a haja,igazi csajszi,fülbevalóját kicseréltük,hisztik,üvöltések árán,végül apjával fogtuk le mert félfülbevalóval nem járkálhat :wink: (a másikat álmában cseréltük ki :) )
Bálinttal sokat bicajozunk,amit nagyon élvez,ha megállunk reklamál h. brüm-brüm és szétteszi a kezét :)

Karácsonyra ki mit vesz a gyerekeknek?
Moon-Sand gyurmáról tapasztalatok vannak?

pusz :) Vera

KépKép
viranka

Jó Napokat Mindenkinek! :)

Jól eltűntem, bocsi. Engesztelésül hoztam képeket... 8)

Mese :)
Remélem a gyerekek már jobban vannak! :shock: Hát nem tudom mennyire kedvcsinálóak a képek, mert nem nagyon fényképeztünk.

Köldöksérv...bakker...jobbnál jobb dolgokat gyűjtesz be. :roll:

Meggyógyultál már? Anyukák nem dőlhetnek ki a sorból! :wink:

Na, nektek is kijutott a betegségekből.... :? Mondtam már, hogy tök jó az aláírásodban a slide show? :wink:

Velünk semmi, csodával határos módon a gyerekek nem betegek. Bencét kellene oltásra vinnem, talán pénteken. Bercinek fogorvoshoz van egy útja, van két lukas foga. Hajrá cukorka! :roll:
Tegnap Bence átesett első hajvágásán, most mindhárom pasi kopri. Nem sírt, nyugodtan ült az ölemben és tűrte az eseményeket. :D Berci egyre több betűt felismer, a computeren játszik és még mindig tart a Batman őrület. :roll: Legalább nem lesz nehéz a karácsonyi ajándék, mindegy micsoda, ha Batman van rajta. :wink: Akarok venni neki új ágyneműt, Legot, Playstation-ös játékot és egy két pulcsit-pólót, természetesen Batman ott lesz mindegyiken. :D Bence nehezebb dió, ő is kap ruhákat és biztos valami játékot is, de hogy mit azt nem tudom, mert minden elképzelhető normális játék van már a lakásban. Igyekszem fejlesztő cuccokat venni, a dinnye játékokat nem bírom. Lehet, hogy veszünk neki mászókát vagy bordásfalat, esetleg trapézt, mert még mindig olyan mint egy kismajom, mindenhova felmászik és félelemérzet az nulla. :shock:
Na,nem szaporítom a szót, itt vannak a képek a közelmúlt eseményeiről:
Berci és én kilővésre várva
Kép

A fiúk pihenőt tartanak
Kép

Kedvenc hullámvasútunk.3X ültünk rajta. Berci is kipróbálta, neki annyira nem jött be.
Kép

Tom Sawyer szigete és Bence kedvenc hajója
Kép Kép

Voltunk az óceánnál is, baromira fújt a szél
Kép

Folyt.köv.

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Voltunk a simogatós állatkertben, Berci nagy népszerűségnek örvendett a kacsák körében. Vettünk nekik kaját, a kacsaetetés volt a nap fénypontja. :D

Red Rock Canyon
Kép Kép

A mellékhelység félreérthetelenül jelölve az urak és hölgyek számára
Kép

Berci a kacsák jótevője és a helyi csacsi
Kép Kép

A két kis kopasz
Kép

Ennyi voltam. Megyek megborulok, holnap meló. :wink:
Mindenkinek pusszantás, akik régen voltak, jelentkezzenek!!!!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Pusszantás mindenkinek!
Az utóbbi időben sajna nem nagyon volt időm - se írni, se olvasni.
Távirati stílusban magunkról. Mi -jól. Lili - még jobban. :) Heti 2 úszás, 1 különtorna, 1 lovaglás - és mágis úgy tele van energiával, mintha Durecell nyuszi volna! :)
Az elmúlt idők eseményi képekben, ha valakit érdekel:
www.kep.tar.hu/maccs

Véletlen beleolvastam a topikba, és láttam Vera kérdését a Moon Sanddel kapcs., ezért is írtam:
az őszieknél pont a kariajándék a téma, és ott is kérdezte valaki, leírtam a tapasztaltakat!
muszáj rohannom,
pussz
Macs
maccs

Csak egy gyorsra:

Orsi:Boldog névnapot Gergőnek!Miket össze nem szedsz? Drukk a műtéthez!

Vera:elkezdtem válaszolni az iwiwen,de nem bírtam befejezni,Bence éppen megmarkolt egy üvegszilánkot,és dőlt a vér. :shock: :? Inkább majd hívlak,úgyis hosszú lenne a mondanivalóm.
Moon Sand :Bence is nagyon akar,de nekünk már volt,és egyáltalán nem tetszett.Nekünk nem sikerült normálisan formázni sem. :shock:

Egcsi:szupik a képek,hú de irigy vagyok! Semmit sem változtál az évek alatt! :wink: Jó az új sérója Bencének.

mese:szegények! Remélem kilábaltok most már mindenből.Ijesztő volt,amiket írtál. :cry:

Andi:meggyógyultál már teljesen?

Rita:hogy vagytok? Sikerült valamennyire feldolgozni? :cry:

Na,ennyi jutott eszembe,többieknek is puszi:Anikó
vakili

Sziasztok!

Vera, épp írni akartam, h belekukkantottam az őszikbe, (h megnézzem ír e oda Maccs, és hogy vannak :roll: ) és ott olvastam én is erről a gyurmáról. Bevallom, fogalmam sincs milyen gyurmáról van szó, bizti v.mi új sláger. Lemaradtam..
Na de Maccs, ide miért nem írsz?

Tűzoltó u. hol van? kerület? nem ismerem, de köszi!
Bethesdában is van anyu féle ismerős, aki tudott volna segíteni, úgyhogy végül oda mentünk volna ha kellett volna, de nem! Levivel is voltunk ott, mikor 2 éve egész télen éjszakánként köhögött, és bár koponya ct-n is voltunk előtte a Heim Pálban, és pedzegették h lehet ki kéne venni mandulát, a Bethesdában meg azt mondták, dehogy kell!!! Elmúlt tavaszra, és azóta se jött elő.

Egcsi, köszönet a képekért! de hol van Miki egér??
Az a hajó nekem is nagyon tetszett!
a mellékhelység- hmm.. amcsikra vall. Őrült banda :wink:
Lyukas fog :( szegényke..

Vera, ez a hasmenés a legszarabb dolog, a hányás után (nekünk a fal bánta utóbbit) ,állandó peluscsere. Volt h volt ráültettem wc-re, Levi szórakoztatta, és oda ment bele. Milyen büszke volt rá. Mennyivel jobb mint amikor lecsorog a combin. Na jó, az is csak 1szer volt :roll:
Szegény Míra, na+ Bálint.

Kari: én most elkezdtem, elhatároztam (bár nem először) h nem dec közepén fogok a nyomorban, meg tömegben kínlódni. Meglátjuk, bár most eltökélt vagyok.
Kiscsajnak már félre van téve 1 csajos kagylós talicska ősz óta. Egész nyáron üldöztem, van 1 Levinek, de azért mindig megy a harc. Vettem az ikeában -azt is nyáron- porcelán étkészletet, de még mindig kicsinek tartom hozzá. Műanyagból viszont rondák vannak. Tényleg, lányos anyukák, nem tudtok nekem kávés készletet? Szépet? Mármint nem nekem.. Kislábosaink, kistányér, csúf kis pohár van, de igazi kis kávés kellene. Nekem gyerekkoromban volt, ezüst színű, nagyon kecses, olyan mint nagymamáinknak, csak műanyagból. Mint pl. az ikeás fehér porcelán készlet. Amúgy van ott lábosos készlet is, fémből, Leviék nagyon szeretik használni.
A tescoban vettünk vonatsínekhez kiegészítőt, 1 vasút állomást meg 1 irányító bódét- signal box néven fut. Ezek tavalyi tapasztalat alapján decembertől már nem kaphatóak. Na meg Verdáéktól 1 nem is tudom én már kit- a tetkószalonos autót. Megvan: Ramone. Amit üldözök még: Hello Kittys esernyő: H&M-ben lehetett kapni, de 1 éve nem találunk. Ja, kisasszony mostanában anyu varrta földig érő szoknyában közlekedik, amit felhúz hónalj alá, amúgy el is esne benne. De milyen anyagból van! hmm Retro- már mondtam is anyunak h földig szoknya rózsaszín selyemből rendel. Ő mostanában ugyanis Hófehérke (nem, nem anyu!), tegnap már a nappali közepén énekelt, seprűvel a kezében- úgyhogy gyógyulóban van!! A H&M-ben vettem neki karira tüll szoknyát, és tündérszárnyakat is ( még mindig nem anyunak). Jó lesz majd farsangra is (egyszer). Nagyon jól néz ki. Meg megpróbálom megszerezni a Wall E-t átírva. Ennyi eddig, de ők már nagyon készülnek a lista megírására. Társasjáték, amit 2 éves is tud- akár segítséggel- játszani? Ötlet?

Éhes az én nagyfiam, úgyhogy repülök! Ez nálunk ritkaság.
sziasztok,
Mese
meske

Maccs!
Köszönömmmmmm :) akkor megkapják uncsitesók 8) mert megvettem,mert MÍra (monmdjuk mindenre azt mondja) h. szeretne ilyet :)
Fú nem semmi duracell Lilid :)

Mese!
tegnap láttam épp itt akínaiban Hello KIttys esernyőt(milyen jó h. elkísértem a szomszédot :) ) megnézem ma h. tényleg az-e s ha igen megvegyem Neked?
Röhögtem mikor olvasatm Tündit :) Vizuális vagyok :)Társas 2 éveseknek is jó? Talán vmi kalapálós,ügyességi :) Nézd amInimaxot ott tuti látsz ilyet :)
Tűzoltó u. aaz 9.kerület :)
Étkészletet esetleg www.fakopancs.hu -n érdemes megnézned hátha :)
Egcsi!
de jók a képek :) kedvet csináltál :)

Amúgy Míra már diktált h. mit kér az Angyalkáktól :) (nagyvonalakban leírok pár részletet :) )
Pl. Új babát,de kapjon kiságyat takaróval párnával és babakocsit is amiben szintén legyen párna,aztán kastélyt amiben Ő is elfér,meg piros elemlápát,Bálintnak kéket,+szalagot a nyakába pirosat és rózsaszínt és Bálintnak kéket zöldet.Bálintnak hozzanak sört nagykorára :lol:
meg rágó-cd-t+ceruza cd-t,lepke cd-t toll cd-t+babarádiót :)
Szép kötrömlakkot(amit ha nagy lesz akkor fog használni) csillogósat+szájfényt,szemfestéket,hajfestéket lányos parfümöket 8) csillogós ruhát szívecskével,gyerkbillentyűt egérrel,de pont olyat mint Apáé,hogy tudja irányítani a gyerekszámítógépet :)
mi meg sírtunk a röhögéstől :)

pusz :)

KépKép
viranka

írtam, de nem hiszem el, kidobott, és nincs meg. nem mentettem el..
Írtm h csütikor megyünk Bécsbe, megnézem van e Hellokitty ott az SCS-ben. azért nézd meg, köszi (fodros szél, rózsaszín fogantyú, félig átlátszó)
fakopáncsot megnézem,de rablók.

Míra: kiságy ikea fából, Gulliverben is láttam, nekünk is kell, Lili babának, Tündi is kap nagyot Jézuskától. Kastély :-) én is kérek, tornyokkal.
szegény Bálint, kék- zöld szalagot kap :wink:

Kalapálós, ügyességi, fejlesztő van, hisz pasink is van. Tündi már csak lelenc gyerek- jó az neki :wink: esetleg valami csajosat?

hú, megyek, keltem a hétalvót, vár a fiam az oviban.pá
Mese
meske

Egcsi, te hogy képzeled, hogy fájdítod itt a szívünket ilyen klassz képekkel????? :lol: nagyon szupik, és aranyosak vagytok rajta, mindnyájan :wink:

Maccs,örülök, hogy jól vagytok, és minden ok :) amikor arra sétálunk mindíg fölkukkantok, de tudom nem lehettek itthon,meló :?
Lili tök sok mindent csinál, ügyes nagyon.Hová jártok úszni?Én Budaörsre szeretném majd vinni Esztit az újonan nyíló usziba.Állítólag januárba nyílik :roll: jó lenne!

Fú lányok, jó kis ajándékokat soroltatok itt fel, lehet nyitni a Jézuskának a pénztárcát :P
Kívánságok azok nálunk is vannak, mondjuk ami a minimaxon van szinte mindenre: "anya, vegyél ilyet is, meg olyat is" :shock:

Amire azért én konkrétan gondoltam: Eszti elkezdett társasazni, és nagyon szereti, úgyhogy 1-2 társasjátékot tuti kap, aztán odavan azért a szintén minimaxon reklámozott operációs szettért, Ő is műteni akar, és orvosnak készül :wink: :P elmondja nap mint nap.Aztán mesekönyveket tuti kap majd,és gitárt + xilofont nagyon szeretne.Ja, és nem utolsó sorban most 2-3 napja mondogatja, hogy egy Baby du-t! :? Na, és akkor még jön Hannusom, neki egy 3 kerekű tolhatós, bizti öves bicót szeretnénk, mert egyre inkább nem marad meg a babakocsiba, úgyhogy még télen használjuk úgy ahogy, aztán tavasztól ő is bicajos lesz :lol: Így is örökké motorozni akar, csak alíg ér le a lába a legkisebb méretről is, mivel ilyen minike :lol:
És akkor még gyűjtöm az infóket fús ajikhoz, mert ott van még az unokatesó kiskrapek 3,5 éves, és a kerifiam 5 éves :roll: 8)

Gyurmát tök jó, hogy elmondtátok a tapasztalatokat, mert én is akartam a lányoknak, de akkor hagyjuk!

Na, mentem Hannus ébred :)
manóci

Mese!

Oké akkor majd megnézem,h. biztos olyan-e :)
Kiságyat kapott tavaly szülinapjára-Bálinttól meg Dórika babát :)- de kitalálta kell új ágy és új baba :) Viszont Auchanban találtam kiságy+etetőszék+babakocsi 2500,- és megvettem :) azaz azt kapja húgoméktól :) mert meguntam h. hülyeségeket vesznek így inkább én megveszem és választanak ki mit ad nekik :)

Manó!
nálunk is ez megy ilyenkor mondom Mírának Én meg szeretnék 1millkás bankkártyát és akkor megkapsz mindent :)
tegyél már miniHannáról képet olyan rég láttuk :)

Fakopáncsban Mírának apró karkötőket(kizárólag akciósokat :oops: ),Bálintnak a szerszámoskészletet néztem ki. hihetetlen mennyire pasi és mennyire más az érdeklődési köre :) bár hajráfot beteszi már nagyon profin a hajába,igaz néha fordítva olyankor Julius Cezarnak hívom :)
JAhh és Eperke dvd-t vettem párat :) Jó lesz adventi naptárba,mikicsomagba+a a fa alá :)
+mivel Apa kap kultúra utalványt a mhelyén így megveszem Anna Peti és Gergő hiányzó részeit :) ezekért a könyvekért még Bálint is rajong :) bár lapozgatni szereti leginkább :)

KépKép
viranka

Mikit nem láttam. Boti szerint kézenfogva sétált Minnie-vel. Donald kacsa ott szaladgált és Obi van Kenobi is adott leckéket az ifjú jediknek. Később meg kellett küzdeniük Dart Vederrel is. :D
A felvonulást nem néztük meg, mert tavaly láttuk és ugyanaz lett volna. :roll:
Tündi édes lehet! :)

Ez ám a lista, nem semmi a kiscsaj. :D

Manó :)
Csajszikról képet! :wink:

Tegnap volt egy bunkó betegünk, 1 órát volt ott és hármunkat is kiakasztott. Majd elmesélem.... :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jut eszembe, Rita, ha ovasol, lszi a gödi fatelep elérhetősége kellene, hintaállvány céljából. Ti onnan rendeltétek, árat nem tudok, csak tippelek h jó áron volt (rémlik) Úgy vettem észre, ha a budai oldalon vagy, akkor drágább minden. Itt is van 1 cég, kiváncsi lennék összehasonlítva milyen.
Vera, esetleg te tudsz infót? még megnézem hátha interneten megtalálom őket..

köszi
Mese

Egcsi, hogy lehetett bunkó? Ki kellett volna peckelni a szájátvégig :-)
meske

Sziasztok!

Itt egy nagyon, de nagyon eltűnt. :oops: 8)
Köszönöm a részvéteket Erzsi kapcsán. Hol fent, hol lent vagyunk, de mindig megpróbáljuk túlvészelni. nagyon jó, hogy Endrével mindent meg tudunk beszélni. Bár igazából nem emiatt nem írtam. Hihetetlenül elfoglalt vagyok és rengeteg a munkám. Határidős projektet vittem, és én voltam a felellős, de a projekt tegnapig tartott, amit sikeresen megcsináltam éjszakai melókkal. Nappal lányokkal vagyok. Rengeteg programokkal. Lili hetente 2x délután a Dunakeszi zeneiskolába jár énekelni tanulni. Ez kifejezetten ovis csoport. Még ugye jár jazz-balletra, néptáncra és úszni is. Képzelhetitek csak ez mennyi időmet elvesz. Kitti még "csak" zenebölcsibe jár. :)
Amúgy lányok jól vannak. Kop-kop-kop. Eddig még semmilyen betegséget nem kaptak el, pedig az oviban is sokan lebetegedtek. Egy kis orrfolyáson kívűl kutya bajuk nem volt. Kittike már 2 hónapja teljesen szobatiszta. Éjjel-nappal. No, nem mondom, hogy nincsenek balesetek, de időnként lusta a kiscsaj wc-re menni. :)
Hétvégenként mindg van programunk. Vendégek, vagy mi megyünk vendégségbe, színház és szórakozás. Lili most rákapott a színházra. nagyon szereti. Kitti is volt már és hihetetlen hogy képes ő is végigülni. Legútobb 2 hete a Kolompos-t néztük meg. 30-án pedig megyünk a Süsü sárkányt megnézni. És megvettem a jegyeket a december 27-ei Disney On Ice előadásra, igaz ez nem színház, de nagyon látványos a hercegnős kedvencekkel. :)
Lili most nagyon sokat kreatívoskodik és egész nap csak rajzolni, festeni szeretne. Semmi mást. Most ez a korszak van. Szépen tud már írni, és nagyon sok betűt felismer. Nagyon szeret szerepelni, előadni magát. Itthon is mindig színpadot csinál a székekből, rááll és énekel. Nekünk meg mint a közönség figyelni kell. :)
Kittike meg egy dumagép. Hihetetlen sokat beszél, szépen és értelmesen. Tegnap megtörtént az első felismerhető rajz apáról és anyáról. :)
Lili azért jár a Dunakszi zeneiskolába énekelni, mert egész nap csak énekel velem, de "hála" nekem nem tud szépen megtanulni énekelni, így sikerült bejuttatni őt a Dunakeszi zeneiskolába. Nagyon szereti, állandóan csak emlegeti mikor megyünk. És én is megnéztem 2 órát, hát le a kalappal a tanárnő előtt. Nagyon ügyesen bánik az ovisokkal és rendkívűl jó énekórát tart. Táncos, mozgós is van. Szolfézst is tanulnak. :shock: De Lili nagyon ügyes és látom élvzi. :)
Én jól vagyok, csak öregszem. :roll: :lol: Hulla fáradt vagyok állandóan, de most hétvégén pihenünk, nincs program, csak megcsinálom a lányokkal az adventi koszorút. Jövő hét szerdán-csütörtökön meg kikapcsolódok egy kicsit. Céges csapatépítő tréning van a Balatonkenesei Marina Hotelban. :) Már alig várom. :)

Visszaolvasni most nem nagyon tudok, de igyekszem majd a lépést tartani veletek. :)

Mese: Sajnos nem tudom annak a fatelepnek a számát, mert én is a helyszínen voltam ott. De megnézem neked a Gödi Körképben hátha benne van, vagy ha arra járok és nyitva vannak, elkérem a számot.

Mindenkit puszilok, és minden betegnek jobbulást!!
Jönnek még képek. :)

Rita

Kép
Kép
trita

Studiós képek:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
trita

Rita :)
Nagyon jók a képek! Ha jól látom a csajszik rád hasonlítanak. :)
Jó sok programot szervezel a gyerekeknek, ezért elég irigy vagyok én örülök, ha a vásárlást el tudom intézni velük és néha eljutunk játszóra. Most ugye több helyre megyünk a nagyszülők miatt, de normálisan csak a túlélésre játszom. :D

Mindenkinek üdv! Aki már régen volt az kerüljön elő!!! 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Hali, Egcsi, itt vagyok!

Ne aggódj, én is elhűltem, mi mindenre képes Rita, de ez nem új dolog, de akkor is. Én néha szétszakadok. Már nem is értem hogy tudtam diplomát is szerezni, meg szülni és 2 évest nevelni, építkezni egyszerre???!! Igaz lehet a mondás, minnél több a meló, annál jobban..mi is..kipurcansz :-) azért van határ.
Elismerésem Ritának. Nekem megint 2 kötőhártyagyuszis gyerekem van. Már nem nyuszik, de nem vagyok az a galád anyuka, aki beviszi oviba, h úgysem veszik észre :-) Tolom beléjük a multivitamint, normaflore-t, c-vitamint, mandarint- aztán nesze. Most kezdtem összeszedni magam.
van pár képem itt mellettem pendrive-on, az is már valami, nem? Fel is teszek párat, de ma már nem.
Normál estben mi is zenebölcsibe járunk, Levivel meg zeneoviba (néha- de ez inkább társaság, játék, ügyesség, tánci Tündivel), de ennyi. Jövőre tervezem, van itt közel karate.

Rita, nem baj, azért köszi. Lányaid nagyon ügyesek, igazi csajszik. Lili igazi nő- az a kép, amin kersztbe teszi a lábait, és csípőre a kezeit, és az a bájos igazi NŐi mosoly- hát naggggyon jó kép lett! Meg a kis balerina.. De persze a többi is az!
Kittyke sem éhezik. Ha látnád Tündit- bár most hízik vissza, de még mindig látszanak a bordái :-(

na jó éjt
meske

Na ne már, magamnak írok :?

akkor 1 sztori magmnak, és az olvasó üzemmódosoknak:
Tündi nézi ablakon át a teraszon a havat, sokáig tanulmányozza.. én meg azt hiszem csodálja..
Majd közli: Csúnya hó. Nem jó hó. Mama, söpöröljed fel a teraszt.
na köszi
nem örülni kéne???

Mese
meske

Nesze neked, ha nem lenne elég dolgod a lányod mindjárt gondoskodik róla. :D

Voltunk a hegyekben, majd teszek képeket. 6 fok volt, de a gyerekek nagyon élvezték. Volt egy kis hó is, mutatóba, legalább elképzelni tudják milyen. 8)

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi,
Kívánságod parancs, itt egy másik eltünt. Sokszor benézek, olvasok de erőm már nincs írni. Zsombornak jön a foga, 20-30 percenként felsír én pedig ingajáratban közlekedem a két szoba között. Szombaton végre rábíztam Robira hogy legalább hajat tudjak mosni. Szombat délután volt itt is az első hó, Veronika nagyon örült neki és Zsombor is nézte nagy szemekkel ahogy álltunk az ablakban.

Rita,
Hát tényleg le a kalappal, hogy ezt mind bírod.

Meske,
Nálunk most Zsombor a ropigyerek :D Két hete volt 7 kiló és egy csepp babaháj sincs rajta. A védőnő mondta h most már nyugodtan adjak neki 60 ml gyümölcsöt nehogy a végén még fogyjon.

Vera,
Anna, Peti nálunk is siker, már két könyvünk van nekünk is és nagyon szereti. A csokietetésen felbuzdulva már Veronika eteti Zsombort amikor itthon van :D

Kép[
Kép[
kostyika

Sziasztok

Én is olvasgatok, de írni se időm se energiám. Sajna kissé szét vagyok esve, sokszor kiborulok, néha úgy utálom magam, hogy legszívesebben elbújnék valahová.

Flóra néha borzasztó nehéz, mindenen hisztizik és estére már teljesen lemerít. Erre ma, miközben csináltam nekik a vacsorát, a tegnap tisztítóból gyönyörű állapotban hazahozott szőnyeget összefirkálta zsírkrétával. :evil: :evil: :evil: Ne tudjátok meg! :evil:

Szóval sok mindent most nem írok. Ja, december 18-án műtenek, ha még nem írtam volna (már erre sem emlékszem :oops: ). Őszintén megmondom, kicsit várom, hátha 1 nap a kórházban kicsit kipihenem magam. :roll:

Puszi mindenkinek, ha összekaptam magam majd jelentkezek és próbálok majd nem csak magunkról írni, hanem reagálni is!

Orsi

avocado

Azért ha lesz időd, tehetnél képet a ropibabádról. :D Persze a csajsziról is. :wink:

Szőnyeg :roll: Az én kölkeim is iszonyú hisztisek, anyuék nem is tudják elképzelni, hogy hogy bírom idegekkel, mikor nincs segítségem. :shock:

Ma Bence is alakított. Állandóan elkérincsél a fiókból egy fakanalat, aztán előszed egy lábost és "főz". Ma úgy gondolta, hogy hülyeség az üres edénnyel játszani, egy óvatlan pillanatban előkapta a grízt és beleöntötte a lábasba. Nem is lett volna ez baj, ha előtte nem szórja szét a konyhában a jó részét. Az egyik szemem sírt, a másik nevetett, mert ugye mégiscsak kis okoska a lelkem. 8) A következő akciója az volt, hogy amikor kiszedtem a ruhát a szárítógépből, ő beült a helyükre. Még az ajtót is magára akarta csukni. A sötétben nem fél az fix. :) Már egy hete kristálytisztán mondja, hogy Anya és már két napja mutogat a gatyójára, ha bekakált. Remélem ez a szobatisztaság útján megtett első lépés. :wink:
Berci jól van, még mindig nem jutottam el vele a fogorvoshoz, mert a doki is akkor dolgozik amikor mi. Ki kell vennem egy fél nap szabit azt hiszem. :?

Képek a hegyekből:
Kép
Kép

Bence a szárítóban:
Kép

A legújabb kedvenc képem a fiúkról:
Kép

Üdv mindenkinek!

Galagonya Andi és Anikó már régen írt.... :( Timiről már nem is beszélve... :roll:

Egcsi

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi Drága!

Csak neked, csak most, itt vagyok! Ari vagy, hogy hiányolsz! :lol: Sokminden összejött, viszonylag jól vagyunk, takony azért dúl nálunk is, a lelkem romokban (ne kérdezd miért,nem tudom igazából),karácsonyra készülődünk. Túl vagyunk az első fogadóórán az oviban, mert hívattak, hogy gond van Bencével.A ma napig nem értem, hogy mi volt az a nagy probléma, majd egyszer elmesélem.
Fiaid nagyon édesek!

Most megint mennem kell :oops:

Sok-sok puszi Nektek!
vakili

Sziasztok :D

Egcsi Drága
Arról, amit írtál eszembe jutott, hogy nem meséltem el a legfontosabb történést mifelénk!!! Flóra már 3 hete szobatiszta és tegnap éjjel is kipróbáltuk a pelus nélküli alvást és sikerült, szóval a szpen beraktározott pelusokat adhatom el. 8) Majd legközelebb elmesélem, hogy is zajlott az egész.

Anikó
Lelked romokban. :( Én is a szétesés határán billegek, gyerekek szinte egyfolytában betegek, Gergő múlt héten végre járt oviba, erre ma megint köhög, Flóra meg folyamatosan, már sóterápiára is járunk. :roll:

Részletesen majd legközelebb.

Orsi

avocado

Sziasztok!

Mi..kopp-kopp.. most épp nem vagyunk betegek. Remélem már így is marad karácsonyig.
Orsi, csak annyit tudok mondani h tarts ki!
Amúgy én is kiakadtam nemrég, és nagyon dühös lettem, szigort alkalmaztam (Levi kiröhögött- ettől még idegesebb lettem) és mintha a falnak mondanám. Tündi nem is annyira hisztis, aranyos, kezelhető, persze vannak rossz percei is- meg amikor mindenre az a válasza hogy -MINDJÁRT! és persze nem csinál semmit.
Nálunk inkább Levi aki szadizza hugát, bármivel, és élvezi. A végén persze Tünde sikít, nyávog, menekül. Bezzeg Levit nem szadizta senki 2 évesen!
A fordított szadizás így zajlik: Levi 8 kört táncikált Tündivl, megunja és leül. Erre Tünde húzkodja Levit, gyere már herceg! Gyere már táncolni. Ez elmegy akár vinnyogásig is.
Ez azért annyira nem nevezhető kínzásnak, nem?!
Kari ajándékokban gyerekek jól állnak, voltunk kint 2 hete Bécsben, megnéztük a conradot, kellett valami kütyü férjnek, ami itthon nem kapható (megjegyzem van pár dolog sajnos) és bementünk a ToysRun-ba- Egcsi ismerős? Férj szerint amcsi bolthálózat, ő onnan hozta a Thomasos cuccokat mikor kint volt SF-ban meg LVban.
Jó kis verdás játékokat vettünk.

Babaházat viszont sehol sem találok. Néhány hete még többféle volt corában, auchanban, most meg sehol. Na persze nem akarok 10ért venni, de 4-5-ért volt jópofa összecsukhatós is.

Még1: nézegettem neten az alexandia oldalán Egmond kiadónál akciók vannak. ( tipp Maccstól) Érdemes elmenni pl Auchanba, mert én találtam könyvet: Thomas sorozat 1999ért, azaz még olcsóbban, ill Hercegnők könyve vastagabb verzióban 2500ért. Ez a neten 3 fölött volt akcióban. AnnaPeti is volt, de az pl a neten olcsóbb. Szval érdemes utánanézni, mert elég nagy különbségek vannak. Az új WallE-s könyv pl. auchan 1700Ft.

Elindítottuk a gyerekszoba rendbe tételét, végre ma megvettük a szekrényt. Plafonig, meg mellé 1 keskenyebbet. Holnap jön, de jó lesz, eddig 2 régi mini komódba tuszkoltam a ruhájukat, meg az ágyak alatti tartóba, meg micimackós papír dobozba, megt tetőtébe, és ki tudja még hova.. Végre át fogom látni. Az agyamra megy. Amit a Levi kinőtt, de még Tündi nem, ill már igen, és hordható is..brr.. szegénykét néha sajnálom, síelni ha megyünk-remélem- világos szürke sígatya, sötétkék dzseki. Ez van, majd feldobjuk rózsaszín kiegészítőkkel. :oops:
A rózsaszín kabátja nem síterepre való- különben is tavalyi, tessék kinőni! De ez sokkal jobb variáció, mint kisfiúnak a rózsaszín kabát :shock:

na jó, nem is untatom tovább a 'nézőket'
jóéjt

Mese

ps. Orsi, gratulálok a pelusmentességhez! Tündi is szól h pisi van, de csak néha sikerül wcbe . Kakit meg csak utána mondja.
meske

Sajnálom a betegségeket. :( Bennünket most elkerülnek a kórságok, meglátszik, hogy alig mennek közösségbe a kölkök. Remélem nem pótolják be, ha anyuék hazamennek. 8)
Szobatisztasághoz gratula, nagyon ügyi Flóra. Én azért megtartanék néhány nagyobb méretű pelenkát, hasmenés esetére...:roll:

Toysrus, igen zsákszámra nyelné a pénzt, ha a gyerekekkel mennék. Szerencsére nincs a környéken, úgyhogy ritkán megyünk. :D
Szerintem Tüncit nem zavarja az örökölt sícucc. :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!

Rita!
jók a képek :)

Egcsi!
tévedsz :) Kitti tiszta apája :) ugye Rita :) olyan jók a képek :)

Anikó!
+++++++++++óriási pusza neked :)

Mese!
s sikerült Hello Kittys esernyőt venned?
Könyvekkel én nem szórakoztam :) ott vettem meg ahol lehetett kultúra utalvánnyal fizetni :) el is költöttem szinte az összeset :) de Anna Peti gergő letudva :) olvashatok majd állandóan :)

Orsi!
hú de utálom én is ezt az időszakot :( ma reggelre Bálintnak kezdett el folyni az orra,Míra megint köhögött reggel... de B. állandóan eszi az eszüst kollouidot és használ,Mírának meg mikor eszembe jut adom :)
Tesód megszült már?
Ügyes Flóra :) a kistesók ilyen hamar lezsnek szobatiszták :)

pusz :)

KépKép
viranka

Sziasztok :D

Mese, Egcsi Vera
Köszi :D

Egcsi
Persze azért visszaesés miatt megtartok egy párat tartalékba! :wink:

Vera
Jaj! Tesómat el sem újságoltam, pedig keresztlányom lett!!! Ma lesz éjjel fél 11-kor 2 hetes! :D

Képzeljétek faros baba volt és olyan gyorsan jött, hogy se a doki, se a szülésznő nem ért be, az ügyeletesnél született meg 1 óra alatt!! Még a köldökzsinór vért is elfelejtették levenni, annyira gyorsan történtek a dolgok! :D 54 cm és 3050g, súlyra pont annyi, mint a tesója volt. És Emese a neve. :D És gyönyörű, szuperül szopcsizik és kis tündérke! :D

Na, most ennyi időm volt, még körülnézek internetes játékboltokban, hogy mi-hol-mennyi, mert holnap megyünk Anyukámmal a Gulliverbe és tudnom kell az árakat.

Orsi

avocado

Orsi!

Graatula a keresztbabához!
Barátnőmnek január végén születik meg a fia, faros volt, nemrég megfordult, aztán 2 nap múlva vissza. Elkezdett aggódni h faros marad. 1.baba..

Ja, és gyönyörű a neve is!!! :lol: :wink:
Gulliveren én is gondolkodom, az 1 veszélyes hely :roll:

Mese
meske

Sziaztok!

Orsi !
gratula tesódééknak :) szép neve van a kiscsajnak és ezta villámszülést :shock: :lol: ha lesz harmadik retteghet ne otthon szülje meg 8)
Én vegatoysba megyek a maradékot megvenni :) szerencsére a többi már megvan :)

Mese!
meylik játékbolt nem veszélyes :) :lol:

Szerdán megjártuk Heim Pál kórházat... :(
Írtam azt hiszem,h. Bálintnak tej és tojásallergiája van,de a gyerekklinikán nem csináltak semmilyen vizsgálatot :( ezen kivoltam bukva rendesen,mert hiába nem adok neki semmiféle tiltott terméket mégis vakarja magát.Sa nyári allergiavizsgálatban a búzaliszt is sokkeresztes lett de a gasztrós doki azt mondta ezzel en foglalkozzak :shock: Egy ismerősőm ajánlott HP-ban egy lelkiismeretes dokinénit,elmentünk,alaposan megvizsgálta,közben bőrgyógyászhoz is átküldött,mert B. lába vmi iszonyatosan nézett/néz ki annyira elvakarta,hiába kenegettem :( eleinte hatottak a krémek aztán nem :( kapott sok kencét már látom a javulást :)
viszont a gasztrós dokinéni nem bíztatott sok jóval :( szerinte így ránézésre,súly stagnálása miatt,tapintásra Bálint lisztérzékeny,vettek tőle 8 :shock: üvegcse(mitom én h. hívják) vért,mert ha beigazolódik a gyanúja akkor altatásos bélbiopsziát végeznek rajta,s speckó diétára fogják.Az egyik eredményt sűrgősre kérte,de rettegek h. pozítiv lesz :cry:
de tegnap mikor hívtam Őket(mert kiskönyvét otthagytam) az assztisztens mondta h. 2 vizsgálat nem sikerült,szerdán ha úgyis megyünk vissza bőrgyógyászatra akkor menjünk beutalóért és megint megszúrják :(

vera

KépKép
viranka

Jaj Vera! :(

De sajnálom szegény kicsi Bálintot és persze Téged is!!! :cry: Nagyon szurkolok, hogy ne legyen ekkora a baj!
Gratulációt köszi! :D

Mese
Köszi :D Név 8) :wink:

Képzeljétek, hogy Mesi baba akkora szopigép, hogy 2 hét alatt már 800 grammot hízott!!!! Sőt még nem is 2 hét, hiszen holnap lesz 2 hete, hogy hazajöttek a kórházból és tegnap az akkori súlyához képest volt a +800g! :shock: :D Mondjuk eddig nekem is és Huginak is mindegyik gyerekünk ilyen kis haspók volt, az lenne a furcsa, ha Mesike nem ezt adná elő! 8)

Ma elképesztő voltam, reggel felkeltem 3/4 6-kor, hogy odaérjek 7-re a RÉGIO-ba és megvegyem unokaöcsémnek azt a garázst, amit máshol nem találtam. És milyen jó, hogy ilyen kis mazochista voltam, mert miközben keresgéltem a sorok között, egyszer csak megláttam a rollert, amit Gergő kapott szülinapjára Anyósoméktól és Flóra fog most kapni tőlük karácsonyra. Megnéztem az árát, hát csupán 2000 :shock: forinttal volt olcsóbb. Ráadásul Anyukám meg az unokaöcsémnek akart venni majd a szülinapjára, hát így megvettem mindkettőt és úgy örültem! Persze Anyósom is, mikor felhívtam tök boldog volt, csak kicsit kiakadt, hogy az a játékboltos nyíregyen ennyit rátesz! :evil: :evil: Szóval tök elégedett voltam magammal!!!
MÁr majdnem minden megvan, még jövő héten kedden, mikor karanténban leszek elmegyek kicsit nézelődni, sógoromnak nagyon nehéz találni abból a pénzből, amennyi van rá, és még Anyós-Após is hátra van.

Ja, a karantén. :? Még nem volt időm írni nektek, hogy az a helyzet, hogy a pajzsmirigyemmel (sturma) kapcsolatos izotóp-vizsgálat olyan, hogy utána 1 napig sugárzok, így nem jöhetek haza, mert ugye a gyerekektől 1 méter távolságnak meg kell lenni és jobb, ha nem is látnak, úgyhogy 1 napig anyunál leszek-alszok. :? Kicsit félek tőle, hogy fogják bírni a gyerekek, meg Karcsi! :( Mondjuk tök aranyosan áll hozzá, a suliból elkérte magát, meg nyugtat, hogy minden ok lesz, de én egy kicsit összezuhantam ettől az egésztől! Főleg, hogy 1 héttel a műtét előtt lesz,. szóval a gyerekeknek nem lesz a leg ideálisabb 2 hét, de majd csak kibírják! Aztán úgyis karácsony, akkor itt leszek nekik, se munka, se semmi. :)

Na, megyek kicsit pihizni, mielőtt a leányzó felébred,.

Orsi

avocado

Szegény picur. :( Drukk nektek!

Vizsgálathoz neked is drukk! Kibírják nélküled,ne félj! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Vera,
Láttalak titeket ma a Vasúttörténi Parkban, Míra éppen akkor dobott abba a kosárba. Csak nem tudtam odaköszönni mert Veronika ráborította a kezére a tűzforró teát és rohantunk a mosdóba a hideg víz alá. Szegény kicsi Bálint. Miket ehet akkor ha kiderül hogy liszt, tej és tojásérzékeny? Ezek szinte mindenben vannak.

Orsi,
Drukk megy a vizsgálathoz és a műtéthez is.

Meske,
Kismamában láttam hogy a Castle logix már jó egy két évesnek is. Veronikának van ilyen játéka, ő nagyon szereti.
itt megtalálod http://www.compaya.hu/jatekreszlet.php? ... osito=8067

Kép[
Kép[
kostyika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?