Sziasztok!
jöttem volna, hogy elmeséljem kalandjainkat Olaszországban, hogy megmásztam a Vezúvot, és van kis sziklakertem az Etnáról, de azóta kaptam 1 magas lázas Levit, 1 hétig, kaptunk antibikát is, még néhány napot adtam h teljesen jól legyen, de lánykám esett bele. Gondoltam én hogy az, hát nem. Azóta 5.napja nagyon magas láz (2 napja 39.3-at mértem- nekem még sose volt 39!) azt se tudtam mit csináljak éjjel 4-kor. Kúp és vizes borogatás- ami nem nagyon tetszett neki, de mégse akartam félig alvó gyermeket kádba tenni- a többiek alvásáról nem is beszélve. Így is sikít a kúpnál szegényke..
Visszamentnk dokinénihez, aki elején azt mondta, ezt nem Levitől kapta el, most van 1 vírus, hányás, (1szer hányt teát) hasmenéses. De nem csillapodott, úgyhogy már visszamentünk, és most Rotára gyanakszik. A Tünetek megvannak. El is vittünk székletmintát, holnap meg pisit kell vinnem.
Még jó h nem hány, mert azt mondják, simán kiszáradnak, és sokan kerülnek kórházba. Ő legalább csak fosik, de az olyan szagú- húú, kiviszem azonnal a kinti kukába, de így is kell szellőztetni, annyira fura, erős, savanyú szaga van...
Szóval lassan kikészülök már 3.hete nyomjuk. Még jó h feltöltődtem előtte!!!
Egcsi, kérlek, küldjél képeket Disneylandról, hogy legyen még valamitől kedvet kapjak
Úgy volt megyek ki férjemmel Nov közepén Párizsba 5-6 napra, ő konferenciázik, de nem vészes a programja. Ill. nem lett volna vészes. Hát végül nem jött össze. Ehhez még hozzátartozik, h szeptemberben lett volna lehetőség 1 teljes hétre, szintén konferenciára menni, de elszúrtuk. Igaz Tündi még kicsi, és 1 hét sok idő, ráadásul engem paráztatott, h ő nem fog ráérni, és idegen feleségekkel kell (kötelezően) bájologni, amiket hallottam, h kinek hova jár a gyereke, meg ki mennyit fizet a különórákért, meg magániskolák, egyéb sznob dumák, na neee- de tényleg van ilyen, főleg tőlünk nyugatabbra... szóval nemet beszéltünk meg, és igaz ő lerövítette a kinttartózkodást 3 napra, de kiderült h laza a rendezvény, ő meg egyedül.. mindenki lelépett partnerrel, stb.. erre most meg nem jön össze. Brühü
Orsikám, látom, te is jól nyomod.. struma..
Majd azért még jövök némi utibeszámolóval ígérem.
Van új nagy gépünk is, csak ki kéne cserélni a haldokló régivel, és még húzza a drága uram a vele járó munkát, így a fotók is várnak rám..
Olvasok benneteket folyamatoan, de mire írásra kerülne a sor.. hmm
Eszter, mi az a tympanon izé? jó tudom nem n a vége, de..
Ja, és csatlakozom a Vegas úthoz! Tavasszal volt a férjem, igaz csak 1 napra, A-ból B felé menet közben (a Grand- kanyonon át, de szar volt nekik) képeket láttam, de hogy csak még jobban csorogjon a nyálam..
hú, megyek, nyafi lány vár rám 1 cm-re tőlem..
Mese