Új privát üzeneted érkezett!

NIKI: Hogy vagytok? Hol tartasz a ciklusban?
CHRISSYY: Hogy telnek a napok? Jársz még suliba? Martin elindult már?
HENI: Mindannyian náthásak vagyunk, de amúgy minden oké. Bence mindent eszik, nem válogatós. Vagy konkrétan leírjam, mikor mit eszik? A playskool játék nagyon tetszik Bencének, a szerelőállványnál is sokat szerelget, a formakeresővel is próbálkozik, de ő bármivel képes eljátszani. Majd írok ötleteket télapóra, karácsonyra.
OMNIA: Nagyon rég írtál már! Várjuk a friss képeket!
JAIMEE: Gratula az első lépésekhez! „Férjecskédnek” utólag is boldog szülinapot!
OLIK: Milyen volt otthon? Apukád hogy van? Gyerkőcök hogy bírták az utat? Hogy telt ez a 10 nap? Ma értetek haza, ugye?
BARBI:Tessék jelentkezni ám! :wink:
JUDY: Nemsokára Dani szülinapja.. Mit kért a nagyfiú? Suli hogy megy nekik? Barbi hogy van? Milyen 3 gyerkőccel?
CHRISTELL: Köszönjük a köszöntést! Gratula a 7. hónaphoz. Képeket mikor raksz fel a házikótokról? Olyan kíváncsi vagyok!
BAMBIKA: Hihetetlen gyorsan fejlődik mozgás terén Gergő. Nagyon ügyesen ácsorog már.
SIRKICI: Holnapra meg vannak már a ruhácskák, hátterek? :wink: Nagyon jók a friss képek! Olyan szép kislány Niki. Egyedül is tud már ülni? A szülinapról raktam fotót az 1 éves összeállításba az előző oldalon, de majd még rakok fel, ha lesz egy kis időm..
BIBI: Kell is egy fiúcska Bibi mellé :wink: Fa járókában, etetőszékben nincs tapasztalatom. Miért csak 1 hét múlva jösz?
GYABI: Én is kislány párti voltam.. Nagyon édespofa Beni. Mindig a hatalmas szemei ragadnak meg!
MIRCI: Édes az alvós kép Bálintról az iwiw-en. Hogy telnek a napok?
GABI: Nagyon szép fiúcska Lackó! Ügyes vagy, hogy természetes úton meg tudtad szülni. A tejcsit meg szívjad mondjuk 2 óránként, akkor is, ha csak 4 óránként szopizik Lacika. Próbálj meg mindig egyre többet szívni, akkor is szívd, ha semmi nem jön, mert egy idő után úgyis fog jönni. Pár nap, és lesz rengeteg tejcsi.
SONNY: Köszi :lol: Nekem is rögtön az jutott eszembe, amikor megláttam Noelről a képeket, hogy mennyire gyönyörű baba. Nyugodt, elégedett, mosolyogva alszik. Ha van kedved, gyere sűrűbben, kíváncsi vagyok, hogy cseperedik a picúrotok.
ARIKON: Amikor Bencét terveztük, vártam, rózsaszínnel írtam (remélve, hogy lány), Amikor megtudtuk, fiúcska lesz, váltottam kékre, Zölddel azóta írtam, amióta zöld vonalzójuk volt a fiúknak. Amúgy a lila a kedvenc színem, mostantól azt használom :lol: De figyelmes vagy nagyon, köszi. Hónap végén remélem, jó hírrel jösz ;)
Vendég
 


Dóri nagylánynak boldog születésnapot!
jaimee1
 
 


Bibi,
kösz! :lol:
Igen, a fa az fa, az mindig is szép volt és az is lesz, időtálló, meg minden, de te döntessz! Anyuéknál még megvan az én fa etetőszékem, de nem hoztam el, mi inkább emilyet akartunk, de ott abba fog ülni jobb hiján, de hát nem is tudom. Az még régi, nem lehet becsatolni, nincs a lába között szij, ilyesmi, persze a maiakban már van. Biztos, hogy jó lesz, bármelyiket is veszitek!
Tényleg, ti esztek már valamit? Kóstolgatás esetleg? Múltkor emlitetted, hogy már kacérkodsz a gondolattal!

Betsy,
kösz! :lol: Egyedül még nem tud ülni, bár érdekes, hogy mennyit tesz pár nap, múlt héten még el voltam keseredve, hogy eldől oldalra az etetőszékben, az ágyon meg csak rövid ideig tud ülni, vagy fogni kell két oldalról, tegnap meg meglepően szépen tudott ülni, hogy mikor tanulta meg nemtudom, áttettem az ágyra, ott is egy pár percig ült, a kádba kapaszkodva már napok óta ül, csak ott a kezünk, hogy ha eldőlne, meg mostanában már minden nap megfordul hasról hátra, meg vissza,... Úgyhogy igazi active baby lett!
Holnapra éppen most vasaltam ki a ruhácskáját, bodyt, minden megvan, remélem még a kishölgynek lesz is kedve pózolni! :D
Akkor ha lesz időd, várom a képeket, a tortát látom, hogy gyönyörű volt, de kiváncsi lennék rá nagyobban is, meg ajándékok, stb.

Jaimee,
Rékacica már jár? Nem ide irtad, vagy csak az én figyelmemet kerülte el?
sirkici
 
 

 
 

Betsy,
jééé, nem is gondoltam, h. ilyen jelentése volt a színválasztásodnak! Az én kedvenc színem a türkiz-kék.
Tényleg, majd valamikor szeretnétek harmadik babát?

Dórinak én is boldog szülinapot kívánok!

Mircikéről én sem tudok semmit... :(
Vendég
 


Sziasztok!

Betsy:
köszönöm az invitálást, kedves vagy nagyon.
Nem akarok ám betolakodni, így is túl nyomulósnak érzem magam :) Amúgy a baba(Noel)-projektet mi is 2007-ben kezdtük, ötödjére sikerült "összehozni" a kincsünket, épp amikor legkevésbé számítottam rá ;-)

Sirki:
köszi neked is a dícséretet, akkor felteszem a szüléstörténetemet.

én is gratulálok a szülinaposoknak!!!

Noel születésének története

2008. november 6-án reggel 5:57-kor elfolyt a magzatvizem (egy amúgy teljesen nyugodtan átaludt éjszaka után). Előző estét a családdal töltöttük, későn értünk haza. Kártyáztunk, és mindenki nagyon vidám volt. Utólag ez olyan búcsúestének tűnik, amikor még egyszer utoljára játszhattam gyerekként a szüleimmel.

7:20-ra értünk be a kórházba, fájásaim egészen 10-ig egyáltalán nem voltak. Az orvosom megvizsgált, 2 ujjnyi méhszáj, szépen alakultunk. Megbeszéltük, hogy a természetre bízzuk a dolgot, amíg minden rendben van, így beköltöztem a vajúdóba és vártam. 10-től rendszertelen fájásaim lettek, 1 órától rendszereződtek. A Szent Imrében szültem, csodálatos őszi nap volt – órákon át vajúdtam az erkélyen egy szál rövidujjúban. Közben zenét hallgattam, eleinte még persze beszélgettem a többi lánnyal. 1 után már nem volt erőm mással foglalkozni (ekkor a férjem még nem jöhetett be). Tényleg megtapasztaltam a teljes „befelé fordulást”. Nagyon jól esett a napfény.

A legkülönlegesebb számomra ekkor az volt, hogy végig nagyon nyugodt voltam. (Amúgy elég izgulós típus vagyok).Éreztem, hogy a baba jól van, és hogy csodálatos dolog előtt állok. 3-kor újabb NST vizsgálat következett, de a fájásokat a legnagyobb meglepetésemre NEM MUTATTA. Pedig már elég komoly fájdalmaim voltak. Az orvos újra megvizsgált: bő három ujjnyira voltam kitágulva, így végre bemehettünk a szülőszobába. Ami tulajdonképpen az alternatív szoba volt, ahol a szülésznőm előkészített egy nagy kád fürdővizet. A lehetőségnek nagyon örültünk, a férjem is hamarosan megjelent. A meleg víz nagyon jól esett. A fájások szinte egymást érték már, közben a férjem hősiesen mosogatta a homlokomat hideg vízzel, erőm már nem volt, hogy beszélgessek vele. Nagyon együttműködő volt, és biztonságot árasztott magából, akárcsak az orvosom és a szülésznőm. Egy jó óra fal- illetve kádszélét kaparós fájások után végre éreztem: nyomnom kell!!!

A lelkes doktor és szülésznő ekkor már ott tevékenykedett körülöttünk, előkészítették az ágyat. Kikászálódtam, és kezdődött a legnehezebb rész. Noel baba 3950 grammot nyomott, a kitolás nem volt gyerekjáték. Oxitocint, és más egyebet nem kértem. Furcsa, de eszembe sem jutott: át akartam élni az egész fájdalmat úgy, ahogy az elrendeltetett. Majdnem két órán át tartott. A végére már tényleg alig maradt erőm. Sokáig nem haladt előre a dolog. Már kilátásba helyezték, hogy esetleg át kellene menni egy hagyományos szülőszobába. Ehhez már tényleg nem lett volna erőm, így összeszedtem minden tartalékomat. Közben szerencsére a baba szívhangja végig nagyon jó volt, ezért senkit sem éreztem nyugtalannak. Az utolsó nyomásoknál már csak apa kezét tudtam szorítani, a végig jó hangulatú csapat vicceit már nem érzékeltem (utólag mesélték el a poénokat) :) Egy gigantikus erőfeszítés után a szülésznő mondta, hogy fogjam meg, már érezni a baba buksiját, ez biztos erőt ad. Úgy hatottak ezek mint valami varázsszavak, utána a 3. nyomásnál megszületett a várva-várt kincsünk.

Hihetetlen érzés volt: leírhatatlan megkönnyebbülés és boldogság. Az eredmény pedig édesen szuszogva alszik mellettem. Az anyaság tényleg a világ egyik legcsodásabb érzése; kívánom mindenkinek, aki még nem tapasztalta meg, és/vagy újra vágyik rá, hogy mielőbb átélhesse!

Judit
Kép
sonny
 
 


Sonny,
köszönöm, hogy feltetted ide is a szüléstörténeted, nagyon szépen leirtad, megható! És szerintem is gyere gyakrabban! :lol:
sirkici
 
 


SIRKICI: Boldog fél éves szülinapot Nikinek! Jó fotózást mára! Gratula az átforduláshoz. Ülni meg napról-napra egyre biztosabban fog Niki. Majd jövök a képekkel valamikor..
SONNY: Megérte a várakozást, tényleg nagyon szép baba Noel. Gyere nyugodtan, ez egy nyílt topik, bárki írhat ide.
ARIKON: Egyelőre nem tervezünk harmadik bébit, a fiúk minden másodpercemet kitöltik..
Vendég
 


Sirki: Boldog szülinapot Nikibabának!

Igen, Bíbivel már kóstoltattam egy-két kanál reszelt almát már kb. két hete, hol megette, hol nem, aztán jött a baracklé, teljes kudarc, már majdnem fel is adtam, de másnap utolsó próbaképp összekevertem a kettőt és imádta, nos, azóta napi kétszer is kap, és most mondhatom el először, hogy igazán eszik, tátja a száját és nyel, 15-20 kanállal is, szóval ehhez képest eddig csak úgy csinált :lol: Vizet mondjuk eddig is ivott, teával még várok. Azt a csőrös itatópoharat nem próbáltad? Azt mondják, mindig jobb, mint a cumisüveg, bár lefejt tejet én is abból adok neki.
Vendég
 


Sziasztok!

Betsy:

Akartam jönni már hamarabb, csak bekrepált a monitorunk, és venni kellett egy másikat.
Utólag is boldog szülinapot Bencusnak!!!!
Látom még nincsennek képek. :(
Nem is tudom, hanyadik napon tartunk, felteszem a görbémet, hogy megnézhesd.
Elvileg 15.-én volt a pém. a Jónás napom meg 16.-án, szóval pont jó.Pont egy hét múlva kéne megjönnie.
Mondjuk szerintem, most sem sikerült, de majd meglátjuk.
Valami van velem, mert 2-3 napja fájogat lent a hasam.
remélem nem egy cista.
Tegnap elmentem a dokihoz, de sajna szabin van.
Pedig jó lett volna megnézettni ultrahangon, hogy mi fáj.

görbém:
Kép

Mit gondolsz???

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Sirki: boldog feledik szülinapot! :P

Én is csőrös pohár párti vagyok, ha cseppmentes fajtát veszel, abból sem csöpög semmi, csakis akkor jön belőle bármi, ha a baba szívja.

Bíbi: etetőszék ügyben - kinéztetek már valamilyet? Nekünk sem fa van, pedig tényleg praktikus, ha átalakítható később asztallá és székké....de amiket én láttam, nem nagyon tetszettek. :(

Ha idén még feljutunk az IKeába, ott szerenénk kisasztalt és széket venni Rékának.

Niki: bár Betsyt kérdezted, de sztem ez nem pé volt, hisz leesett a hőd. Bár látom, össze vissza mérted? Mert akkor nem is ér semmi az egész. Azért drukk. :wink: Én is hőmérőznék nagyon, kíváncsi lennék, van e pém, de a sok éjszakai riasztás miatt most nem tudok.

Betsy: Hűűű, látom Bencének tetszett a torta. :D

Sonny: tényleg gyere, nem pörgős a fórum, könnyű vele lépést tartani.

Mirciék múlt héten voltak dokinál, mert Bálint nagyon hasfájós, Mircinek már teje sincs a sok éjszakázástól, kimerültségtől. :( Nem tudom, mire jutottak, mert az e-mail-emre még nem válaszolt. Remélem, jól vannak.

Igen, Réka megtette első lépéseit vasárnap (azóta sem, hehe) Már korlátlan ideig tud támaszkodás nélkül álldogálni.

11 hós státusz: 74 cm és 8780 g :P

Pusszantás minden babának és mamának!
jaimee1
 
 


NIKI: Köszönjük. A görbékhez nem értek. De ha tényleg nem ugyanakkor méred mindig, akkor valóban nem valós adatokat ad. A szurkálás nem lehet peteérés miatt?
JAIMEE: Szépen hízott ebben a hónapban Réka, megduplázta a múltkori gyarapodást. Tetszett a torta Bencének, bele is nyúlt a kezecskéivel, de enni nem nagyon akart belőle (túrós volt). Bence is lépeget pár napja, de 2-3 lépésnél még nem tett többet egyhuzamban. Egyhelyben órákig képes lenne ácsorogni kapaszkodás nélkül. Peti 1 éves és 5 naposan kezdett járni, úgyhogy ezen a téren elég hasonlók a fiacskáim. Jól emlékszem, hogy szülés utáni első ciklusod elég hosszúra, érdekesre sikerült? Mikor rázódott helyre?
BIBI: Örülök, hogy Bibinek kezd izleni a gyümi. Kedved már jobb valamivel?
SIRKICI: Itt van pár kép. Az ajándékokkal is csináltam képet, ha nagyban is szeretnéd látni, csinálhatok külön is ;) Várom a mai fotókat a kis féléves hölgyről :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.04 20:14-kor.
Vendég
 


Betsy: Aszta, micsoda profi szerszámpad! :P :P :P Ez a Playskool-os cucc is nagyon fajintos. Azt tapasztalom, hogy Réka hamar elunja a drága, csillivilli játékokat (nem mintha sok lenne neki ilyen....) , inkább a készségfejlesztőeket szereti. Ez a golyós is ilyen.

A sütifaló bödönjét imádja. El kellett dugnom előle, mert ez a szülinapi ajesza, de meglátta a szekrény tetején és le kellett vennem, hogy játszon vele. :D Most már jobban elrejtettem.

Első ciklusom: részletek törölve
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.11.19 15:15-kor.
jaimee1
 
 


JAIMEE: Az eslő ciklusom 8 napig tartott, ma újra kezdődött valami.. Az első képen az a fomakereső ügyességi is hasonló mint a kincsesbödön, csak ez nem ad hangot. Bence is szereti. A Playskool-t itt meg tudod nézni, mit tud. Ha kiesik a labda, Bence visszarakosgatja.

http://www.hasbro.com/playskool/default ... =demo_comm
demók között - Busy Ball Popper
Vendég
 


Hűű, ezek a képek! Nagyon édes Bencebaba, akarom mondani Benceúrfi! :lol: Micsoda torta! Állati!

Köszi a kérdést, kedvem nem jó, sőt!... majd ha egyszer beköltözünk talán...ezer év múlva :(

Jaimeemami: na, azok nekem sem tetszenek, olyan ormótlanok, hiába praktikusak. Inkább ilyeneket nézegetek, ezek kis kecsesek, de ezekhez nincs párna, gondolom, azt külön...

Kép Kép
Vendég
 


Bíbi anyu: Háááát...fene tudja....És ez amolyan asztalhoz húzható ugye? Hm..nem is rossz. Kivagyok, hogy az én etetőszékemet (mármint Rékáét) folyton suvickolni kell, mert folyton összekeni. Ez könnyen tisztítható, sehol sunyi, nehezen hozzáférhető felületek. Párna télleg kell bele, de az meg kapható.

Nem halad a kéró?

Betsy: Imádom ezt a játékot, lehet, hogy levadászom. :lol: :wink:

Bíbi anyu, levadásszam a szerelőtöket is? :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Most olyan vadászatosdit tudnék játszani.... :twisted: :twisted:

Este dokihoz megyek, drukkoljatok! Természetesen nőgyógyi.
jaimee1
 
 


Ja, mondjuk nekünk nem lesz étkezőasztalunk, mi egy bárpultot csináltattunk csak, nem vagyunk olyan szépenmegterítős és együttevős típusúak, lesz majd egy teraszasztal tavasztól őszig, egyébként a pult.

Az elsőnek mintha nagyobb lenne a támlája, nem? De ezeken is van egy kis etetőasztal része.Vagy az nem az? Bakker! Akkor nem is jó nekünk!!!

A kéróról nem is akarok már hallani, mert megőrülök. Komolyan azon vagyok én is, hogy megtépem ezt a ( na, itt minden számra akadt jelzőt kitöröltem)szerelőt. Most arra várunk, hogy megkapjon egy kölcsönt, amin tud venni egy kurva kazánt, amit mi ugye már nyáron kifizettünk neki. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, szétrobbanok!!!!!!!!!!!!! :( :( :( :(

Nagyon ügyi vagy a doki miatt, gondolok Rád, szar ügy, de menni fog!Nagypusssssz
Vendég
 


Basszus, hát az tényleg nem az! Még jó, hogy kifaggattál etetőszék ügyben! Akkor ilyen nám lesz!
Vendég
 


Ez meg pl. brendonos, és azt írja, levehető a tálcája. Nos, akkor az ottan most tálca vagy sem?
Kép
Vendég
 


Bíbi: Ez tálca sztem. Bár picinke. Rékát beleültetve alacsonyan szállnának le róla cuccok. Nincs pereme, ami rajta tartaná a tányérokat, játékokat. Bíbi is ölég temperamentumos. 8) 8)

Jaja, levehető a tálcája és akkor az asztalhoz is tolható. De ha nektek nincs, akkor mindegy. :lol: És állítható a tálca? Nem úgy tűnik....Merkülönben kimászik belőle. Biztiöv híjján.

:roll: :roll: Már mogyorónyi a gyomrom. Kell egy pszichiáteeeeeeeeer. :mrgreen: Nem is vagyok gyógyult! :lol: :lol:
jaimee1
 
 


Egyébként én is már azt gondoltam, ki lehet gyógyulni, de ez kiújul! :twisted:

Nem peremes, az igaz. Ölég baj.Állítható tálca? Az meg mi? Hun bújik ki? Ahol csak tud, mi? :lol: Most akkor nézzek műanyagból? Én? Szégyenszemre? Eddig üldöztem a műanyagot... meg a rózsaszínt. 8)
Vendég
 


Jaimee:

Mindíg örülök, ha többen is válaszolnak.
Hát nem tudom a ciklus.hu is a 15.-ét mutatja, meg a pg/53 is páfrányos volt 14.-15.-én.
Nekem a dokim annyit mondott, hogy legalább 5 óra alvás után mérjem, nem baj, ha nem tudom mindig eggyidőben.
Eddig jól mutatta, nem tudom, most mi van...
Majd meglátjuk, bár ez még csak a 2. hónap, szóval nem leszek elkeseredve, ha nincs baba.

Betsy:

Hát nem tudom mitől lehet a szúrkálás, majd jövö hét után megyek a dokihoz, hogy megnézzen.
Mondjuk most voltam nem rég, hogy nem-e lesz baj, ha terhes leszek, de akkor nem voltam ultrahangon..

Bence most is nagyon tünder, igazi kis mosolygós jókedvű nagylegény.
Nagyon jók a képek.
Domi is nagyon szereti a formakeresőt, már nagyon profi, pillanatok alatt belepakol mindent.
Lépegetni nem tud még egyedül Bencus???
nekem a védőnő el volt ájulva, hogy 9 hónaposan már egyedül ment Domi, pedig a fiúk lustábbak álítólag.
Lassan a bilire kelene szoktatni, de nem tudom, még hogy.
Tudsz valami jó rászoktatós módszert?

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Niki: Két naponta keksz és az eredmény nem marad el. :wink:
jaimee1
 
 


JAIMEE: Rékszűrésen voltál? Ha veszel Playskool-t, nézzél szét, mert ebben is van ahol 9 ezer, van ahol már 5 ezer valamennyiért lehet kapni. Bár gondolom, nem kell mondanom, Magadtól is szétnéznél.. :)
BIBI:Bizony, kell a biztonsági öv az etetőszékbe, bár az se ér mindig sokat, mert pl. Bence már egy pár napja úgy is kimászik belőle és feláll, ha jó szorosan be van kötve. :shock:
NIKI: Pár lépést már megy egyedül Bence, de ezt még nem nevezném járásnak. 9 hónaposan tényleg nagy teljesítmény már járni, mi átlagosak vagyunk :) A bilire szoktatás szerintem még korai, de Te tudod. Én a helyedben csak akkor kezdenék neki, ha már zavarja őt a pelus, illetve a tartalma, ezenkívül a legjobb, ha már meleg van. Olyankor csak simán nem adsz rá pelust, és eleinte bepisil, de pár nap múlva már szólni fog előtte. Legalábbis Petinél mi így csináltuk, 3 nap alatt szobatiszta lett, de ő akkor már 2 éves volt. De ha mindenképp neki akarsz kezdeni, akkor előbb ismertesd meg a bilivel, néha üljön rá ruhástól, vagy fürcsi előtt csupaszon stb. Peti pl. eleinte rá se akart ülni, ezért nem is erőltettem.
Vendég
 


Húúúúúúúúúúú de régen írtam, sziasztok!!!!

Betsy: kicsi fiadnak micsoda tortája volt!? és micsoda ajéndékok?! Szerencsés kisfiú!!!!! :lol:

Jaimee: gratula az első lépésekhez!!!! Nagyon ügyes Popi! Imádom a földön fekvős képét!!!!!!!

Sirki: meg lehet kérdezni az etetőszéketek árát. Ilyen tetszik nekem is, de le se írom mennyiért láttam!!!!

Bibí: lesz itt még nagy habzsolás nyugodj meg!!!! Nekem is a fa etetőszék tetszik, de Bandita még nem ül. így az kixelve!!!! :lol:

Rólunk: Bandita összeszedett egy vírusos totrokgyulladást hangszálgyulladással egybekötve....semmi baja-nem lázas-nem köhög-csak nincs hangja. Van is nagy csodálkozás, hogy nem tud dumálni :lol: :lol:

Enni mindent eszik , amit 4 hónaposan lehet, kedvenc a paradicsomos krumpli és az alma-szőlő-rízs páros.

Voltunk üléseket nézni , 3 db-ra szűkült a kör, mert ezek dönthetőek annyira, hogy tudjon még most benne ülni.
Véleményeket szívesen fogadok.
Mind a 3 ülés 9-18kg-ig van. Árak:
Brevi: 23.990 Ft( oldal és fejvédelem =0), Nannia: 29.990 Ft, Bébé Comfort: 49.990 Ft

Legjobban a Bébé Comfort tetszik, de az ára már kevésbé...

Kép Kép Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Ja és a poén:
A Bébé-s ülésen elől van 2 kör. Ha a fehéret tekered teljesen lemgy szinte vízszintesig és úgy fekszik.....ha a feketét akkor a támlát húzod befelé, mint egy "satu"!!!
Ere megszólal a testvérem a boltban: "ez tök jóóóó, legalább be tudjátok szorítani a gyereket és meg se tud amjd mozdulni a kocsiban!!!!!!!!!!!!!" Noooooormááááááááááális???????????

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Betsy,
köszönjük! Kösz a képeket is, nagyon jók, a tortája Bencének nagyon tetszik, már olyan sokszor megnéztem, nagyon szép halványkék, és milyen aranyos Bence, ahogy játszogat az ajándékokkal! Csinálhatsz külön képet is az ajándékokról, ha lesz időd, szivesen megnézném úgy is!

Bibi,
kösz! Akkor ti már jól álltok a kóstolgatással, mi hétfőn kezdjük a déli szopikor, aztán majd szép lassan elhagyjuk azt a szopit, bár ezt én még annyira nem szeretném, dehát muszály, egyszer el kell engedni a ciciről...

Jaimee,
kösz! Akkor gratula az első lépésekhez, nemsokára járni fog, nagyon ügyes! Nem próbáltam a csőrös poharat, de lehet, hogy az lesz a vége, bár egyenlőre még próbálkozom, de ha más nem lesz, akkor majd veszünk poharat. Gondoltam rá, hogy talán nem szomjas, sőt valószinűleg nem, igy minek igyon, de ezt igazán csak akkor fogom meglátni, ha már csak eszik, utána nem szopik, és akkor csak szomjas lesz, akkor majd iszik, gondolom én! :roll:
Mi volt a dokinál? Remélem azért nem iszonyodtál nagyon!

Bibi,
nekünk hasonló etetőszék van anyuéknál, mint az első, az a vaterás, csak nincs a lába között az az izé, vagy már elveszett, meg nem ilyen design-os, hisz már 25 éves, de ez asztalhoz tolható, bár amelyiken van tálca, arra lehet rakni szerintem a tányért, bár könnyen lerepül, az tény. Mi is olyat néztünk, hogy lehessen állitani a tálcáját, hogy könyebb legyen belerakni Nikit, na meg a kimászás, stb., ahogy Jaimee is irta!
Házat sajnálom! :cry:

Gyabi,
szegény Bandita, remélem hamarosan meggyógyul, és lesz hangja! Gyógypuszi neki! Mi az etetőszéket kb 21000-ért vettük!
sirkici
 
 


Oké Sirki ennyiért láttam..... :shock: Köszi, hogy leírtad! :lol:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Csajok, haldokolom, teljesen levett a lábamról egy megfázás vagy mi, fáj a fejem, torkom, szipogok, lázam nincs, MIT LEHET BEVENNI? Nekem ezek a forróitalporok szoktak csak bejönni, Coldrex meg Neocitran, de azokat nem ajánlják,segítsetek légyszi, különben kihalok!
Vendég
 


Bíbi: tömény menta tea +méz+citrom!!!!

Legalábbis nekem ez jön be, soha nem szedek gyógyszereket!!!!

Kép
Kép
gyablonka
 
 


gyablonka:

Nekünk ugyan az a Nannia van amit felraktál, a középső.
Nekünk nagyon bejön, tud benne alukálni is, meg jó széles.
Viszont a 3. is szuper mi is néztük azt is, csak az már nagyon drága...

Jaimee:

Azzal baj, nincs, de Domi is csak 10 hónap aktív hancúrozás után jött.
Nem szeretnék most olyan sokat várni, nem akarok csak 2 év korkülömbséget.
Nem mintha ezt én dönteném el...

Betsy:

Köszi a tanácsokat!
Anyukám mondogatja folyton, hogy én már 10 hónaposan teljesen szobatiszta voltam és, hogy Dominak is már annak kellene lennie stb....
Én még szívem szerint hagynám...
De szerintem várok még jó idő nem lesz.
Mondjuk az nagyon jó lesz ha folyton bepisíl... :roll:
ha meár egy két lépést megy az szerintem nagyon jó, nemsokára szaladni fog.

Kép
Kép
sz.niki
 
 


Bíbi: Én úgy tudom, hogy csak homeosat lehet szedni szopi mellett, semmi coldrex vagy neocitrán. Kérdezze meg kezelőorvosát gyógyszerészét. :lol: :wink: A neten rákereshetsz, hogy a tüneteidre milyen homeos bogyó használhat. Fejfájás, torokfájás. És igen, soksoksok folyadék. Méz, csipkebogyó tea, citrom.

Pocakosan szedtem a Corizaliat vagy mit....Használt, használt...
:roll:

JOBBULÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁST!

GyabI: Nekem nagyon bejön a BÉBÉ, de sokallottam én is az árát. Úgyhogy Concordot vettünk (TRIMAX). Ez viszont meglepetésemre talán ha 5 centire dönthető. :shock: :roll: Ami szinte semmi. :( Azért szeretjük, Réka is kilát belőle. 37 volt. De sztem a jobban fektethető a jobb.

Niki: Ja, értem. Bocsi, valamiért én azt hittem, hogy Domi azonnal összejött. Talán mert te voltál az első babás a fórumon. :lol: Ne aggódj, ketteske hamarabb össze szokott jönni. :wink: Türelem tesót terem.

Szobatisztasághoz nem értek, de még olyat nem hallottam, hogy egy baba 10 hónaposan szobatiszta. :shock: Te csodabébi voltál akkor. :lol: :lol: :lol: Nem ez az általános, mert sokan még 2-3 éves korban is kínlódnak az éjszakai bepisilésekkel. Szóval emiatt se aggódj.
jaimee1
 
 


Bíbi: homeopatia.info.hu. Nézgelődj, ha odajutsz!
jaimee1
 
 


Gyabi,
nincs mit! Igaz, nem a legolcsóbb székek közé tartozik, de az olcsóbbakkal az a gond, hogy nem dönthető, ami még nem is volt akkora kritérium nálunk, hanem, hogy azoknak nem kihúzható a tálcájuk, biztonsági öv meg mindegy, mert az már mindegyikben van. A kihúzható tálcához meg alapból hozzátartozik, hogy dönthető, legalábbis amiket én láttam, azoknál igen, na meg ez le-fel is mozgatható, bár azt a funkcióját nemhiszem, hogy nagyon fogjuk használni, de hátha! :)

Bibi,
torokfájásra nekem a tantum verde-t mondta a doktornő, hogy szedhetem, az be is vált, mást nem kaptam, csak sok folyadékot inni, meg ilyesmi, egyébként antibiotikumot is lehet, ha nagyon rossz a helyzet, végső soron, ha más nem használ, de előbb szerintem is próbálkozz a homeoval, ha nem jön össze a sok folyadék, citrom, meg szerintem tantum verde-t azt vehetsz, tényleg jó a toroknak. Pl. a Strepsils szerintem semmit sem ér, legalábbis nálam! Jobbulást! :)

Niki,
a szobatisztaság engem is meglepett, nekem úgy mondták, hogy 1,5 évesen legjobb leszoktatni, meg meleg időben a bepisilés végett, de ha a 1,5 éves kor az télre jön ki, akkor lehet várni tavaszig, akár 2 éves korig is. Az a 10 hónapos kor nagyon hama van, pl. a sógornőmék kislányának valamilyen kiütései jöttek ki, igy muszály volt levenniük a pelenkát nyáron, akkor volt 1 éves és 3 hónapos, de még mái napig is néha gondok vannak a kislánnyal, meg nehéz volt neki leszokni ilyen hamar.
sirkici
 
 


Köszi a véleményeket. Az igazság szerint én is sajnálom érte az 50 eFt-ot...másrészről meg, ha magamnak vettem szemüveget 60eFt-ért, hogy kényelmes legyen-sötétedjen, akkor egy ülés??? Ne értsetek félre nem áll élével a pénz...sőőőőt, de ha így gondolkozok, akkor már nem is sok a kényelméért, nem???? Tudom, hogy ugyanúgy felnőne egy 15eFt-os ülésben is, de....üssetek agyon, mert már szétmegy a fejem a gondolkodástól.
Másrészt, ha lenne kettecske, akkor mire ő odaér, Bandutának elég egy magasító, kettecske meg örökli ezt... :roll: :wink: :evil: :twisted: :P :oops: :shock: :?

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Jaimee:nekemis a Concord tetszett, de majdnem széttörtem, mert dönteni akartam, aztán az eladó közölt, hogy ez ennyire dönthető csak...így passszoltuk! :cry:

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Bíbi:

Drewex Etetőszék Antos Teak



Outlet ár: 14 990 Ft
Eredeti ár: 21 990 Ft
Megtakarítás: 7 000 Ft


Ajánlott kor: 6 hónapos kortól

Szélesség (cm): 42

Magasság (cm): 106

Hosszúság (cm): 58

Anyaga: borovi fenyő

Szétszedhető kisasztallá és kisszékké

Tálca tulajdonságai: extra nagy , tálca távolsága két pozícióba állítható

Extra magas hátámla

Puha, lemosható háttámla és ülőke
Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Bíbi: írtam e-mail-t

Gyabi: :lol: :lol: :lol: Nekem is szétdurrant majdnem a fejem, annyit agyaltam az ülés témán. :lol: Vegyétek meg ezt a Bébét és kész! :wink: Jó lesz kistesónak is! Én sem tudtam volna 30 alattit venni. Ez kérlek pszichológia.
:lol: :lol: :lol:

Egyébként az Outletben nézted? A Brendonosban. Kifutó modellek mindig vannak, tavalyi színek.

Klassz ez az etetőszék! Bíbi? Tesóméknak volt ilyen Egyeskével. Utána jól kihasználták az asztalt, széket.

Mi meg most készülünk kisasztalt és székecskéket venni az Ikeában. Réka lassan szívesen játszik rajta sztem....

Betsy nektek van ilyesmi?

Arikon bébi, felétek mi újság????

Christell megint eltűnt. És Heni is. Judy és Bambi...És még egy páran. Barbi vissza sem jött. :cry: :cry:
jaimee1
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy eltűntem megint, de majd megőrülök a kisasszonnyal. Éjjel éjfélig óránként ébred, hatalmas, vigasztalhatatlan sírással. Eddig, ha cicire tettem megnyugodott, szopizott keveset, és elaludt. De már 2 napja, hogy ez sem segít, csak sír, csukott szemmel és nem tudom mi baja. A legjobb az egészben, hogy visszhangzik a hálószobánk. De rettenetesen. Az pedig felerősíti a hangokat. Aludni nem tudok, mert mire elaludnék, hatalmas sírásra ébredek.
Nincs valami ötletetek, hogy miért csinálja ezt Klárika éjszakánként? Mindenki a fogára gyanakszik, de nem érzem, hogy olyan közel lenne az ínyében, és napközben nem sír, és nem is így ébred. Tanácstalan vagyok. Eddig végig aludta az éjszakát, ezt pedig kb 3 hete kezdte, még a költözés előtt. :?

A másik pedig a visszhang. Na azzal sem tudok mit kezdeni. Már van a falon polc, képek, van függönyünk, éjjeliszekrény, franciaágy, Klárika pelenkázós kiságya, és még mindig őrülten visszhangzik. Már mást nagyon nem is lehetne bezsúfolni, mert ez egy 11 nm-es szoba. Mit tegyek még be? Még polcot a falra? Vagy falvédőt? Vagy faliszőnyeget? Ezek szerint kár volt festetni, ha eltakarjuk az egész falat.... :? :cry: Szóval tele a bugyrom...
Bocs, higy nem tudtalak titeket visszaolvasni, igyekszem.

Christell és Klárika
Kép

Kép
christell
 
 


Christell: Ez nagyon úgy tűnik, mintha a foga lenne. Próbáltad kenni az ínyét mondjuk Dentinoxal? Ha beájul, tuti a foga. Kitartás!
jaimee1
 
 


Köszi a tippeket, még halódom, de alakul, bár szerintem ez sem oké, hogy most meg egyszerre eszem tantumot, teát, homeos bogyót 8)

Gyabi, köszi, de ennek meg a színe nem tetszik, sötét a mi fenyőnkhöz sajnos. Most néztem műanyagból, de abból is csak a sárga ülésűek jönnek be, de nagyon köszi a sok tippet Mindenkinek, legalább már látom, mikre kell odafigyelni.
Vendég
 


Sziasztok!!!
Most kicsit ráérek…
Betsy: Szóval: az utunk nagyon klassz volt, Zolcsi tele van élményekkel!!! Vonat már magában nagy dolog volt számára, de már nagy fiú, elvolt magának, nem kellett szaladgálni utána ( már voltunk vele 1,5 évesen , akkor nehéz volt még). Talált magának babákat, aztán labdáztak, játszottak, dumáltak( ez érdekes volt 2 nyelven, de megértették egymást…)
Otthon Nagyika meg Dedushka ( úgy szólítja Zolcsi az apumat) elkéneztettek, csomó ajándékot kapott, alig tudtunk haza hozni mindent. Voltak nagy cirkuszban, elefántokat néztek meg minden mást, voltak reptéren, életében először látta közelről repülőgépet.
Tüncsike meg valószínű a környezet változás miatt olyan „felnőtt”lett! Értelmesedett sokat, ha kérdezem hol van ez-az, keresi és megtalálja, aztán mondja, hogy apa apára meg lámpára is, mama, ama ha eszik, nana, ha tilos. Feláll mindenütt, mászik(eddig kúszott,) tapsől, 6 foga van. Ezeket mind ott kezdte el.
Apukám sajnos nem lett jobban a műtét után ( úgy értem a műtét után jól van, csak a panasza nem múlt el). Nagyon szenved a fájdalomtól, keresik még az okát. 1 órát járkál, kettőt pihen, mert nem bírja. De a szülinapján nagy hős volt_ egész nap lábon volt, mert beosztásából kiindulva a kollégáktól polgármesterig voltak nála köszönteni ( hülye szokás). Este meg a zárt folyósóra raktunk kis vödrökbe közel 500 szál rózsát ( összeszurkáltam magamat rendesem, amíg kibontottam az összest).

Tegnap meg voltunk Tüncsivel a rehabon, ahol nagyon meg vannak vele elégedve, még kell menni, ha elindul, de eddig minden tökéletes. Meg a szemészeten is voltunk, sajnos még is befelé néz kissé a bal szeme, így a jobb szemét 2 hónapon keresztül takarni kell reggel 3-4 órára. Ma már megvolt az első, nehezen, de tűri.




Puszika, majd reagálok

Kép
Kép
Kép
olik22
 
 


Bibi,
utólag is boldog fél éves szülinapot kivánunk a kis Bibinek! :lol:
Ez az etetőszék jónak tűnik, amit Gyabi ajánlott, esetleg ha lenne világosabb szinben?

Chris,
ez tényleg a fogának tűnik, bár meg kellene, hogy legyen dagadva. Nálunk, mikör jött a foga Nikinek nappal aludt, de felsirt egyet, és mire odamentem, már aludt is tovább, de éjjel volt ilyen, amit te is irsz, hogy óránként, csillapithatatlan sirással ébredt, de amikor bekentük a fogát Dentinox-al, akkor 1-2 perc, és már el is hallgatott. Egy próbát megér, ártani nem árt a bekenés, és ha nem csillapodik, akkor legalább tudod, hogy máshol kell keresni a bajt!

Olik,
sajnálom, hogy apukádnak nem múlt el a fájdalom, de a gyerkőcöknek meg gratula a sok ügyességhez! Érdekes, hogy a gyerekek mindig megértik egymást, mindegy milyen nyelven beszélnek, ők még játszanak, mutogatnak, stb.
sirkici
 
 


És akkor most van időm, felteszem a 6 hónapos képeket:
(bocs, ha kicsit sok lett, de nem tudtam választani :oops: )

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
sirkici
 
 


Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!

CHRISTELL: Kitartás! Nálunk is voltak/vannak hasonló éjszakánk. Én már lassan 4 éve nem aludtam át egy éjszakát sem, de majd bepótoljuk :) Fogzásra van dentinox gél, gyógyszertári ecsetelő, homeós cuccok stb. Nekünk Petinél egyik sem használt, Bencénél még nem is próbáltunk semmit..
SIRKICI: Naaaaggggyyyyooooon jóóóóóóóóóók a képek! Szuper a színösszeeállítás, hogy még a harisnyájával is harmonizál a háttér! Nagyon kis huncut a képeken Niki! Egyre nagylányosabb. A családi fotón nagyon helyesek vagytok. Eddig jobban tetszettél szőke hajjal, de most valahogy a barna tetszik jobban! Nem sok a kép, rakhatsz még, ha van!
OLIK: Sajnálom, hogy apukádnak még fájdalmai vannak. Ezek szerint még kórházban van? Mikor engedik ki? Ügyesek a gyerkőcök, Tündi tényleg sokat fejlődött. Majd ha időd engedi, rakjál friss fotókat, kíváncsi vagyok mindkettőjükre. Neked pedig nagyon nagyon boldog 30. szülinapot!!!!!!!!

Mindenkinek szép hétvégét!
Vendég
 


Csiribébinek nagyon boldog 0,5. szülinapot! :P

Betsy: Majd rejagálok! :wink:

Christell: Ha vígasztal, mi is óránként keltünk éjjel. :wink:

Sirki: Szuper képek!! Nagyon szépek vagytok! Te is nagyon csini vagy!

Olik: Boldog szülinapot!
jaimee1
 
 


BIBI: Bíborkának boldog fél éves szülinapot!!!!!!!!!
Vendég
 


Köszönjük szépen!

Sirkici: nagyon szépek vagytok! Ezek a képek...ezzel a pirossal, jajj, nagyon tetszik!Azért az elsőt elnézve Nikibébit is meg kell még tanítanod szoknyában viselkedni, Bíbi is állandóan felhúzza és a pelenkáját mutogatja.:lol: Klassz a barna hajad is!
Vendég
 


Csiribébinek sok boldog feledik, Oliknak sok boldog 30. születésnapot!!!! Kép

Kép
Kép
gyablonka
 
 


Bíbi:Bíborodnak szeretettel:

Kép
Vendég
 


Nóri, Gyabi: nagyon szépen köszönjük! Pusssz
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?