Sziasztok!
Csajok, csak én vagyok ideges az ilyen Kenéz Kíra féle beszólásoktól?!
Oké, hogy vannak itt már kistesók és pocaklakók szép számmal, de azért ez nem az a kimondottan szülés után állók által látogatott topik! A fogyás kérdéskörét meg pláne ne dörgölje senki az orrom alá!
Már csak az hiányzik, hogy Rubint Réka is megjelenjen itt, és kioktasson bennünket, hogy az igényes nő már eleve nem is hízik meg a terhesség alatt (után)!
Ráadásul a friss kismamáktól a babaúszásig minden topikban ott van ez a "kedves" kis önreklám, csak éppen a keres-kínálban nincs, ahová való lett volna.
Bocs a dührohamért, de nem bírtam ki szó nélkül...
Szilvi! Ez azért durva, hogy az orvosod véleménye ellenére bekötötték az oxitocint!
Amikor én szültem Lacikát, akkor amíg nem ért be a dokim, addig is telefonon mindent megbeszéltek vele, pedig az egy teljesen normál, problémamentes eset volt. Tényleg felháborító, amit veletek műveltek! Csodálom a galamblelked, hogy nem haragszol senkire!
Solya! Hű, de kitoltál velem!
Tegnap este még benéztem, amíg Laci fürdette Lacikát, de amikor belemerültem volna a feladványba, már kiabáltak is értem a fiúk. Utána lement az esti műsor, krémezés, öltözés, fekvés, mese, stb. és nem tudtam foglalkozni a kérdéssel. Viszont mikor végre elaludt Lacika, és én is lefekhettem, addig nem bírtam elaludni, amíg ki nem sakkoztam fejben a megoldást.
Szila! Engem egyszer megpróbáltak becsapni abban a játékboltban. 3.500,- Ft. értékű cuccot vettem, odaadtam egy 5.000,-est, és visszaadtak hosszú vakarózással 500,- forintot. Utána elkezdett a csaj mással foglalkozni, minta ki jól végezte dolgát. Na, én ilyen esetben tízből kilencszer bedőlök, és eljövök. Akkor viszont valahogy feltünt, és vártam a pénzem. A csaj végül felnézett ilyen mit keresel te még itt képpel. Mondom neki, hogy ötezrest adtam... Mire ő flegmán odavetette, hogy tudom, mit adott. Én meg szépen elé tartottam a kezem az ötszázassal... Na, erre beleb...ott a markomba még egy ezrest, de úgy, mint aki vérig van sértve.
Egyébként gőzük sincs, hogy mit lehet és mit nem lehet kapni náluk, sőt, amit lehet kapni, arról se tudják, hogy mi micsoda. Ha valami olyasmit keresek, amiről kiderül, hogy nincs, akkor nem ám sajnálattal közlik, vagy éppen ígérnek valamit, hogy majd lesz. Inkább éreztetik, hogy nem vagyok normális, hogy miket vagyok képes keresni rajtuk! Még hogy labda?! Fakocka?! Hol élek én?!
Norci! Nem is a nagyit akartam én felmenteni a felelősség alól, csak Vilit gyanúsítottam meg.
Persze, hogy az lenne az ideális, ha a nagyszülőket nem lehetne ilyen könnyen rászedni.
Zsuzsi! Nagyon várom a híreket Dzsiliékről! Szegény, büntetésnek is durva ennyi ideig net nélkül lenni! Mond meg neki, hogy hiányoljuk!
Jót vigyorogtam Dorka "bünlajstromán".
Azért megnyugtató, hogy nem csak az én kétévesem tud szörnyű dolgokat művelni!
Viszont én mostanában azt tapasztalom, hogy túl vagyunk a hirtelen növés okozta "elszabadulás" nehezén.
Kopp-kopp-kopp
Ha megyünk valahová, akkor én nem szoktam eltűrni Lacikától az ilyen elszaladgálósdit, bár ő is rendszeresen próbálkozik vele.
Mindig előre, már az öltözködéskor elmondom neki, hogy hová megyünk, hogy dolgunk van, vagy sétálunk, amerre ő szeretne. Utána, ha már lenn vagyunk, és nem akar arra jönni, amerre kellene, akkor meg szoktam markolni a hátán az overált, és óvatosan, de határozottan tolom előre, amerre menni kellene. Ez legtöbbször működik, mert hogy ne billenjen ki az egyensúlyából elkezd lépkedni. Ha viszont megmakacsolja magát, akkor én is begorombulok, és feldobom a vállamra, mint egy krumpliszsákot. Térdhajlatban átfogom a lábait, is viszem, hiába üvölt és rugkapál.
Igazi Brutálmami vagyok!
BMárti