Új privát üzeneted érkezett!

Mikor lehet elöször kivini levegözni?
Én ugy tervezem,hogy 2 hetes ha elmult!?
Védönö szerint durung köldökünk van ami nehezen fog leesni. :cry:
Dórkának már ennyiidösen leesett.
s. zsófia
 
 


Truendike, azért köszi. Másvalaki esetleg? decemberben vissza kellene mennem, de jó lenne hozzá, mert egy másik akivel találkoztunk ott a rendelésen egy igazi f@sz volt.

Kép

Kép
mambu
 
 


Jól vagyok,visszaolvastam,de reagálni nincs valahogy kedvem,meg nem is nagyon tudok...olyan nyomi vagyok ma! :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 

 
 

Na ma reggeli(36+2) képek:
Kép
Kép

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Csak gyorsan!

Ma délelőtt találkoztam Szösszel, meg a kicsi Rékájával. Réka vasárnap hajnalban toppant a világra 32...valahánygrammal- bocsi ezt nem jegyeztem meg ) és 54 cm- rel. Mindketten jól vannak holnap jöhetnek haza.

Ha lesz időm még jövök.
bende
 
 


Gratulálok Szösz!!!!
rékababa jól megvárakoztattad anyut! Várunk szösz a képekkel, hírekkel!

Bende köszi az infót ;)

puszik nekik és nektek is csajok

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


sarmon cíííp vagy :)

mambu, sajna nem én vagyok a te embered...

zsófia a te kérdéseidre sem tudom a választ, de azért hasznos tagja vagyok a topicnak... :?

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Halihó csajok!

Vagyok, csak sűrű volt a program. Szombaton maminál voltunk. Vasárnap vendégek voltak. Aztán házimunka,tegnap meg őrült napunk volt. Egész nap ordított akármit csináltam vele. Biztos a szeles idő. Ilyenkor mindíg megőrülünk egy kicsit. Ma már semmi gond!

Anyany: ugyanígy jártam Jázminnal kakiügyben. Szombaton becsócsált egy csomó sütőtököt almával (annyira ízlett neki, cuppogott, és követelte egyik kanál után a másikat).Csak az a baj, hogy tegnap jött ki belőle az utolsó adag, de minden kakilás előtt visítva ordított, persze vele együtt sírtam én is, és megfogadtam, hogy még nem adok neki ilyesmit. Szerintem is az alma a hibás. Az fogja a székletet nagyon, de most meg nem is merek semmit adni, úgy megijesztett a pocifájással. Jól elszidtam magam, hogy hogy lehetek ekkora balf@sz. Mondjuk a védőnéni azt mondta, próbáljam a répát krumplival...Jajj....már nem merek semmit adni neki!Adtam infacolt, itattam mecsek teával, tornáztunk, már minden volt, és csak sírt, és sírt, és nem tudtam segíteni rajta. Borzasztó érzés volt lányok. Ma már minden ok, most itt vigyorog mellettem, és nyomja a pukikat a gatyába. :D

Szösz: gratula a kicsi Rékához, majd várjuk a képeket, és a beszámolót! Jó egészséget nektek, és sok tejcikét!

Gégéé: dehogy bántottál meg! Ugyan már! Naon kedvellek! Még nem vittünk képet a dokibácsihoz a tablóra, de majd ha megyek, akkor viszünk, mert megígértem az Áginak! De jó majd Emmáé is ott lesz nemsokára! :) (Ja, még mindíg nem voltam dokibácsinknál. Pedig már naggyon kifogok kapni! Asszem!!)

Lara: küldöm ám a képet, nem felejtettem el, csak alig volt időm. Vasárnap este apa lestoppolta a gépet, és nem fértem ide.

Sarmon: szép gömölyű a pocókád. Élvezz ki minden pillanatot, már nem sokáig fog tartani! :)

Lányok: gyönyörűek a babák!

Winchi: jajj, a kis vőlegényünk levesz a lábáról minket. A menyasszonynak is ilyen játszókendője van, csak sárga, vizilófejű! Nagyon szereti húzkodni, és rágcsálni a fülét!

Alvás: Jázmin általában 7 órakor fürdik, és utána szopi, 8-9 óra felé alszik el. Van amikor felkel éjfél vagy 1 óra felé enni, aztán fél 3, vagy 3 óra, aztán reggel 6 óra fél 7 körül. Utána már nem alszik vissza. Délelőtt néha alszik egy fél órát, 3-4 órát. Du. levegőn kocsiban, néha 2 órát is, de ez változó. Éjjel szopi után rögötn beájul.

Kép Matyinak egy mosoly!

Kép Legújabb játékom!



Kép Kapaszkodom a kádba! Kép Hurka-Dorka

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


ja, Gégéé: nagggyonnn szupiiiiii a vonalzód! Pici Emmóca ott kukucskál rajta! :) Ja, és jöhettek sétálni! Várlak benneteket. Majd elsétálunk a cukrászdába, és eszünk fincsi sütit! :)

Zsófi: én a hazajövetel után 2-3 napra kivittem, de akkor nyár volt, és 35 fok árnyékban. Hát így hidegben passz. De ha jól felöltözteteted, a levegő nem árt meg neki az biztos, csak emberekkel zsúfolt helyre ne vidd, nehogy elkapjon valami vírust.

Ezt még le kell írnom: képzeljétek, itt ül a csaj mellettem a kanapén a hordozóban, és emelgeti a hátát, mintha ki akarna jönni az ülésből. Azt hittem kidől belőle. És közben nevet rám! De nagy zsivány!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Na, megint én, már biztos untok!

Tipp: a mai Lidl-es újságban láttam, hogy baba overál lesz 2500 Ft-ért. Tök jól néz ki, van kék, és rózsaszín is. Lecsatolható kesztyűvel és cipőcskével, 56-ostól 80-as méretig. Azt hiszem 20-ától kezdődik az akció. Ha valaki még nem vett volna overált.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


nagyon édes Dóra baba!!!!!!!
nálunk a hozzátáplálást répa+krumplival kezdik a faluban...

amúgy már nagyon várom Emmát. Kicsit félek, kicsit izgulok, és utálom, hogy nem tudok pontos dátumot ;)

néha úgy érzem, hogy 1 hét és találkozunk Emmával, de aztán néha meg úgy, hogy majd dec közepén...

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sziasztok!

Ancsi köszönjük a mosolyt nagyon édes! :lol: :lol: :lol:

Gégéé klassz lett az új vonalzó nagyon helyes! :lol:

Szösz gratulálok a kis Rékához!!! Matykó is Réka lett volna ha kislánynak készül :D

A hozzátáplálással nem a tök fogja meg a pocijukat? Én hamarabb gondoltam volna arra hogy a tök a ludas mint az alma.
Gyakorló mamik ajánlották nekem hogy rakjak el őszibarackot, jó lesz kezdésnek, úgyhogy én pocakosan gyártottam már a barackpürét a fagyóba :D

Voltunk a védőnéninél méreckedni 3,4 kiló már a fiatalúr :lol: Nagy dicséretet kaptunk megint :lol:

KépKép
winchi
 
 


Sziasztok Lányok!

Ancsi:De jó hogy jöttél :D :D :D :D Ráérsz a képpel majd ha valamikor lesz időd!Nagyon édes Dorka baba!!! :D :D :D Hannusnak is sok hurka van a lábiján úgy hivom hogy hurka gyurka lábú :D

Winchi:Gratula a hizáshoz ügyesek vagytok!

Gégéé:Nagyon szép Emma a képen!Nemsokára már szép fényképet hozol róla,de jó lesz :D :D :D

Sarmon:Nagyon csini vékony kismami vagy!!!!Mózes jól van?

Bende:köszi az infót!Szösznek pedig hatalmas nagy gratula!!!!!Bende ugye nincs baj nálatok nem azért voltatok kórházba???

Trundike:Hogy megy a szopi?Hát igen ezzel én is igy vagyok hogy mikor délután alszik akkor tudnék pihenni de inkább kiviszem sétálni mert nagyon szeret menni igy minden nap kint vagyunk 2-3 órát.

Lányok segítsetek Hannus nagyon keveset eszik 3 napja lehet nem izlik neki a tápszer elvittem ma dokihoz kaptunk másik fajtát persze azt se eszi meg :cry: 60-80 ml amit eszik 3 részletbe utánna fintorog meg kilöki a nyelvével a cumit nem tudom hogy miért lehet hogy ott rontottam el hogy védönő mondta hogy adhatok neki granulátumos teát hát én adtam neki barackosat nagyon izlett neki aztán rá 2 napra kezdödött a cirkusz azóta nem adok neki teát csak babavizet.De igy se eszik.Megvizsgálta a doki néni és mindent rendbe talált meg jó kedve van vigyorog meg minden de akkor miért nem eszik?????holnap kapunk másik tápszert de ha nem javul a helyzet be kell menni a kórházba kivizsgálásra.
Vendég
 


Köszi Lara a vékonyság egy kicsit túlzás... :lol:
Igen,Mózes jól van.nekem meg sajog a fejem már egy órája... :roll:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


lara!
lehet, hogy a tea a ludas. amikor a nyáron azt mondták, hogy tegyek cukrot a teájába, akkor alig evett tejet. a hugom csinálta a teáját és az ő ízlése szerint megcukrozta. nagyon édes lett.
azóta csak akkor kap cukros teát, ha hashajtás kell, akkor is kamillát.
Vendég
 


ancsi!
sztem a tök a ludas. ma őszis bébiételes almát kapott, tegnap csak almát és rendben volt.
sajnos nekem nem mondták, hogy tegyek el barackot. nem is tettem el semmit. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
lehetett volna... lenne mit adnom neki. ez van. addig kap bébiételt, amiben nincsen cukor. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


bende hol vagy?
remélem, nincsen semmi baj.
ma nem voltunk kint, Zsófi egész nap aludt.
Vendég
 


szösz!!!
nagy gratula a kis Rékához!!!
Vendég
 


Anyany:Szerintem is a tea de mikor várható hogy visszaáll?Én meg már tiszta ideg vagyok hogy nem eszik bár meg tudom érteni a tea után a tápszer bizti hogy rossz viszont valamit inni is kell ezért ajánlotta a védö néni a teát csak ezt ő sem gondolta volna mondta hogy az ő unokái(ikrek)végigkostolták az összes tápszert mire sikerült olyat találni amit megettek.
A rossmanba érdemes bemenni mert mindig vannak akciós bébikaják tejpépek én a multkor gyümis bébikajákat vettem a Hannusnak 159 ft-ért persze mi még nem eszünk ilyet de eláll a szekrénybe.Most a brendonba is van akciós hipp azt hiszem 149ft.

Sarmon:Dehogy túlzás,nagyon csini vagy :D :D :D :D :D Örülök hogy Mózes jól van!A fejfájás nem jó lehet hogy megint front van???

ancsi:Kösz az overálos tippet nekünk az még nincs csak zsákunk van Hannus amúgy is utál öltözni főleg a sapka a mumus :) igy beteszem a zsákba aztán kevesebb ideig van sírás!

Lányok!Apa most vacsiztatja a Hannust és már 140 ml megevett és még kért,hát én úgy örülök :D :D :D :D :D Remélem most már nem lesz gond!
Vendég
 


Szösz: GRATULA A KISBABÁHOZ!!! :)

Most ennyire volt időm. Jó éjt!!!

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Na vagyok!

Köszönjük, hogy aggódtok értünk, nincs semmi baj. Kórházba látogatóba mentünk, hogy megmutassam Nikit a tiszteletbeli Anyukájának. Ha már ott jártuk megkerestük Szöszt is. Na Ő aztán vékony!!!!! Ha mindegyikünk süt neki egy tortát és bekebeleti még, akkor is elfújja a szél.

Anyany! mi nagyot sétáltunk. Reggel elsétáltunk a kórházhoz, aztán vissza Anyuig, ott mindketten ettünk, majd pedig haza.

Sajnálom ezt a soksok kakigondot, nem is tudom mi lesz velünk, ha nekünk is el kell kezdenünk másik kaját. Egyelőre elég a tejci, sőt most már megitta cumisüvegből is. 150-et bevágott egy szuszra, aztán utána még kért.

Annyit írtatok, nem győzök reagálni. Ja, túrtam a manónak egy plüsspolipot. Szédületes. Mindegyik karja más színű és más fajta anyagból van és mindegyik mást produkál, ha megnyomod a végét. Az egyik zenél, a másik sípol, a harmadik csörög....stb. A zenélőkét kifejtettem belőle, kimostam- a polipot- aztán visszavarrtam. Csajszi teljesen oda meg vissza van tőle. Gyengébbek kedvéért még be is számozták a csápokat. 170 Ft volt. :D

S. Zsófi! szerintem két hetesen már mehettek. Tényleg ne vidd zsúfolt helyre. Délben, kora délután jókat lehet sétálni. Először úgyis csak 20 perc a séta, aztán szépen növekedik a hossza. ( a gyerekkel együtt )

Mambu! ne haragudj én sem tudok segíteni, valószínűleg én is a ..., na azzal találkoztam. Írjál Gólyanéninek privit, talán Ő tud segíteni.

Sarmon! csini vagy!!!! és vékony!!!!

Gégéé! ugyan már. Hasznos tagja vagy a topicnak :) bár az utóbbi napokban kissé befordultál. Mi a baj????

Ancsi! Nikinek közel az a napirendje, mint Dorkáé. És igen, reggel fél 7 után már nincs kegyelem. Kelni kell! Gyönyörű a lányka! és mosolyt mi is kérünk, nehogymár csak Matyinak jusson....

Én megjártam a barackkal. Mire oda jutottam, hogy tegyek a fagyóba, már csak borzasztó csúnya barackot lehetett kapni. Tehát nekünk sincs. :(

Winchi! remélem nem haragszol meg, de nekem olyan fur, hogy Matyi már egy hónapos és még mindig kisebb, mint Niki, amikor megszületett. Persze, ha így folytatjátok, beelőztök minket.
bende
 
 


hahó!

ancsi, örülök, hogy jöttél!!!

winchi, matyika nagyon szépen gyarapodik. Nemsokára már neki is lesznek komoly hurkái, mint Dórinak, meg Hannusnak :) meg mint nekem :D

lara, örülök, hogy megoldódtak a problémák, legalábbis remélem nagyon, hogy megoldódtak...amúgy én sem innék szívesen fincsi teácska után íztelen tápit :) :P de reméljük már el is felejtette :)

anyany: zsófi egész nap aludt? hű nehogy éjszaka legyen meg a böjtje :) remélem jól vagytok ;)

trundike puszi!

sarmon remélem jobban vagy már azóta! holnap mész nstre meg uh-ra?

bende nincs baj, csak sokat vagyok egyedül, nagyon nagyra dagadtam már, türelmetlen vagyok, picit nekiláttam parázni is, de összességében nincs bajom :)

sok puszi mindenkinek!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Bende: igenis, értettem! Majd igyekszem dobni fel egy másik mosolyt is csak nektek! ;) Ja, és mi is kérünk Nikiről!
Akkor ezek szerint kb. normális a napirendünk. lÉn meg néha úgy gondolom, hogy nem az. De akkor megnyugszom! Úgy látszik a lányok rokonlelkek.

Lara: örülök, hogy Hannus eszik rendesen. Lehet apával jobban ízlett neki a hami. :) Azt hiszem nem mentek el a képek, túl sok volt egy levélben. Majd külön-külön elküldöm őket.
Dorka is utál öltözködni. Nálunk is a sapka a legutálatosabb ruhadarab. Bezzeg majd később...

Anyany: úgy gondolod, hogy a tök? Én már nem tudom. És Zsófinak a sima alma nem okozott gondot? Mert először simán adtam neki, de akkor is nehézkes volt a kaki. És előszörre mennyit adtál neki? Én csak 1-2 kanállal, és mégis...Lehet megpróbáljuk a barackot, de már előre félek.

Barack: nekem tele van a hűtőm félbevágott barackkal, igaz héjastól tettem el, de ha kiolvad le lehet húzni a bőrét. Akinek kell jöjjön le Cecére, adok szívesen :)

Winchi: szépen hízogat a fiatalúr! Gratula hozzá!

Trundike: próbálj pihizni!

Sarmon: örülök, hogy Mózes jobban van. Tényleg szííííp kismami vagy!

Gégéé: néha nekem is voltak ilyen érzéseim, de aztán megvártuk a 40. hetet. Kitartás, már nemsokára te is a karjaidban tarthatod a manócskádat!

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Sziasztok!

Elég fárasztó napunk volt. Voltunk csípővizsgálaton, nincs semmi gond, nem kell visszamenni. 5 percet vártunk, megvizsgálták a kisasszonyt, csak akkor kiabált egyet, amikor a hideg zselét rányomták, egyébként csendben volt, ja és odapisilt nekik az uh-os pelusra. Azt mondta a doki, hogy ilyen szép lánynak még ezt is megengedik. :lol: Mire az időpontunk volt, addigra már autóztunk hazafelé. Du muffint sütöttem anyunak, hogy holnap vigyen a munkahelyére sütit, mert névnapja lesz, aztán elrobogtunk baba-mama klubba, hogy a kisfiam kitombolja magát gyerekek között egy kicsit.

Zsófi: mi már 1 hetesen kint voltunk, de akkor jó idő volt, most én sem vinném 2 hetes kora előtt ki.

mambu: ma voltunk egy magas barna dokinál, a nevét nem tudom, de rendes volt.

Sarmon: tök jól nézel ki. Valamelyik nap sírtam egy kicsit, hogy lehet, hogy már nem leszek terhes többet, pedig olyan jó volt. Na persze a végén már nagyon szenvedtem, hogy mikor születik már meg a babó.

Szösz: GRATULÁLOK!

Gégéé: Édes kis pofija van!!!

Ancsi: szép a lányod! Mennyi idősen kapott fülbevalót? Szúrták, vagy lőtték neki?

winchi: ügyi vagy, hogy raktál el barackot, nekem az első gyereknél még nem jutott eszembe.

Lara: remélem megússzátok a kivizsgálást, csak elfelejti azt a teát.

Anyany: Helyreállt a kaki?

Tündi: nekünk is felborult a napirendünk, vasárnap vendégségbe voltunk, azóta nem állt helyre, pedig jó lenne, mert kényelmes volt.

Bende: adhatsz egy kis energiát, neked annyi van, hogy csak lesek :shock:
Vendég
 


húúúú de sokat írtatok!


sarmon! szép nagy pocakod van!

ancsi!
Jázmon zabálnivaló! ja és hozzá képest Zsófi gebe.

zsófi!
a védőnőm azt mondta, hogy ne legyen párás vagy ködös a levegő. és jól be kell bugyolálni.
én megvártam a két hetet. már csak azért is, mert 8napig kórházban voltunk, utána még én is rosszul voltam, a babakocsit sem tudtam levinni, és lemenni sem.
Vendég
 


gégéé!
a répával vigyázni kell. felhalmozza a nitrátot, ami a csecsemőknek veszélyes, mert nem tudja a szervezetük semlegesíteni.

winchi!
a tök volt. rostos ugyan, de hogy a rostok rendesen hassanak, nagoyn sokat kell inni hozzá. Zsófiba meg úgy kell beleimádkozni a tejet. abból is maximum 100-120milit.
az almától nem volt gond.
jajj de pici! de majdnem egy kilót felszedett, nem?

lara!
örülök, hogy a kajagond megoldódott!


nálunk is a sapi volt a mumus. utálja. de a kesztyűt még jobban fogja utálni, mert az ujját szopizza. lehet, hogy mégis valahogy rá kell szoktatnom a cumira...

hát ma sokat aludt a lánykám, de szerencsére már 10óta durmol.
néha nyögdécsel, meg forgolódik, de alszik.
jó lenne, ha át tudnám a napirendet is variálni..

mancsa!
örülök, hogy rendben ment a vizsgálat!

na megyek. fejni...


:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Sziasztok!

Nálunk éjszakai müszak van :cry: pedig én tudnék aludni de a manó nem alszik ha meg beviszem az ágyába akkor sir úgyhogy most itt van velem aztán 1 körül kajcsi aztán remélem utánna már alszunk mi is!

Mancsa:Örülök hogy ilyen gyorsan megúsztátok a vizsgálatot mi majd még csak most megyünk csütörtökön kérek idöpontot de mi veszprémbe.

Ancsi:Tényleg lehet hogy Apával jobban izlett neki a kajcsi majd mondom neki hogy maradjon itthon :D estére már nagyon éhes volt szegény.köszi a képeket de tényleg csak akkor küld ha van időd.

anyany:jaj szegény még ilyenkor fejni nálunk is kéne valami napirend de mikor egy hétig minden nap felkeltettem reggel borzasztó napunk volt képzeld volt olyan hogy reggel 7-ig nem aludtunk olyan fáradt volt hogy nem birt elaludni igy inkább hagyom délelött aludni remélem ha nagyobb lesz majd átáll nehogy már éjjel legyen a főzelék evés :D

sarmon:mirigyeltem a fejfájást :cry:

jó éjt
Vendég
 


Jó reggelt!
Nem volt rózsás éjszakánk. Kisasszony 3-szor is fenntvolt, de most meg alszik még 5 óta. Pedig fél 6-kor kelni szokott. Persze, én meg 7-nél tovább nem tudtam aludni, pedig hulla vagyok!

Lara: nem lehet, hogy melege van Hannusnak, vagy fázik, azért nem alszik éjjel rendesen? Vagy száraz a levegő? Nekem azt mondta a védőnéni, hogy jó párás legyen a szoba levegője. Teregessek ruhákat a radiátorra.

Köszönjük a bókokat!

Anyany: méghogy Zsófi gebe? Nagyon szép formás kislány. Dorka meg egy dagi. De majd ha elindul biztos vékonyodik majd. Lehet, hogy akkor a tök volt a baj. Majd próbálkozunk barackkal. Bár most két napja nem kapott, csak tejet. De várta a pürét szegénykém...csak nem mertem adni neki.

Mancsa: 3 hónapos korában lett fülink, úgy lőtték ki. A védőnéni javasolta, hogy várjuk meg a 3 hónapot, hogy porcosodjon a füle, de a barátnőmék 6 hetesen lövették ki a lányuknak, és ő nem sírt. Nem úgy, mint az én lányom :)

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


Ja, ma lettünk 4 hónaposak! Rohan az idő és a maci szalad a vonalzón.

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


jó reggelt csajok (már akinek jó)!

Látom éjszakáztatok :( szegénykéim. remélem tudtatok egy picit pihenni...ha tudtam volna, hogy itt vagytok, jöttem volna...szinte semmit nem aludtam. Pár napja írtam itt wiccának, hogy nekem nem rugdalja Emma a bordámat....hát elkiabáltam durván...a bal legalsó bordámon megtámasztja magát a lábával, és valamilyen testrésze nagyon nekinyomódik a jobb bordámnak, ami már annyira fáj, hogy néha úgy gondolom elrepedt... :D úgyhogy az oldalamon alvással küzdöttem egész éjszaka...szóval megint majd délelőtti alvás lesz.

sarmon megnéztem a heti időjárást:
csütörtök: melegfront
péntek: kettős front
szombat: hideg front
vasárnap: kettős front
hétfő kettős front...

szóval front aaaz lesz rendesen....

mancsa örülök, hogy minden okés volt a csípővizsgálaton. Fehérváron csinálnak hasi ultrahangot????

na lehet déálelőtt már nem leszek...cupp

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


négyesikrek születtek Budapesten...hűűűű hogy fájhatott a bordája az anyukának :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Szerintem nemcsak a bordája fájhatott szegénykének. De tündériek! Láttam őket a tévében.

Gégéé: erről nekem is eszembe jutott, hogy az utolsó időben már én sem nagyon tudtam pihenni, aludni szülés előtt. Akkora hasam volt, mint egy focilabda. Akárhogy támasztgattam magam párnákkal, nem ment.. Nekem Jázmin mindíg a könyökét dugdosta ki, és úgy szúrt. Egyszer pont ultrahangkor csinálta. Rá is kérdeztem a dokibácsinál, hogy milyen testrésze ez. Ő meg csak nevetett....

KépKép
ancsi_pancsi
 
 


ahha...és amikor oda lefekszel hanyatt....háááát én mindig ellentartok neki, mert mindenét dugdossa mindenfelé...dokibácsi mondta is neki múltkor, hogy álljon már le egy kicsit :D

jaj nagyon édik voltak az ikrek :) főleg a kislány, ahogy a pici kezével kalimpált...szegény anyuka...

az én hasam akkora, mint egy óriás dinnye :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Kép tegnap

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Éjjel már megint fújt a szél. Niki nem aludt túl jól. Ebből következik, hogy én sem.
Ki mit csinál ebédre???? Már megint tanácstalan vagyok. Ma ricottás- csirkés- póréhagymás pizza lesz, meg őszibarackleves. Holnap????

Pár napja apad a tejem, kénytelen leszek megint valami csodaszert bevetni. Két ciciből szoptatok és a bal mellemnek 10 óra kell, hogy úgy érezzem tényleg van benne valami. Ennek ellenére tegnap volt az első nap, mikor Niki nappal kibírt 4 órát két evés közt. Szerintem véletlen volt, nem lesz belőle rendszer. Lehet, hogy hamarabb el kell kezdenem neki mindenfélét adni. Tátott szájjal figyeli, ha valamit eszünk. Az apja eddig is rendszeresen megviccelte, hogy nyújtott valami kaját felé, de most már nyitja is a száját a kicsi banyám.

Dórácskának nagyon boldog 4 hónaposságot!!!!!

Mancsa! köszi a bükot. Két gyerek mellett szerintem én sem pörögnék ennyire. :)
bende
 
 


Sziasztok!

Mi éjszaka jól aludtunk csak négy óránként evett ami csodaszámba megy viszont reggel óta bömbi van rendesen :( Azt hittem hogy ha most szopizott akkor elalszik de mindig felsír szegénykém és már nem tudom mit csináljak vele. Pedig már fáradt nagyon :( Már magamra kötöttem a kendőt az előbb a vége az lesz ha most nem alszik el hogy begubózom a kendőbe és majd úgy mosogatok.

Bende dehogy haragszok meg tudom én hogy sportos testalkattal született a gyermekem :D egy hónapja 2,4gyel jöttünk haza a kórházból szóval 1 kilót hízott már :D Írtam is a múltkor hogy Matyi akkora most mint Emmácska még a pocakban :D

Gégéé, Sarmon szép nagy pocit növesztettetek :D :D :D
De miért írtad Gégéé a frontokat? Még nem szültök!!! Nincs rá engedélyetek! :D Tudjátok a Mikulást meg kell várni! Ne türelmetlenkedj! :D

Csúnya hideg lett hirtelen lehet hogy ezért nyügik a gyerekek???

KépKép
winchi
 
 


sziasztok Lányok!

Ancsi:lehet hogy kipróbáljuk a teregetést radiátorra,de nem tudom mi a gond mert most meg 3-tol alszik jó alvókája van a manónak kár hogy nem éjjel szerintem olyankor igényli hogy valaki ott legyen vele.
Boldog 4-ik hónapot :D :D :D :D Mikor kezdtétek a gyümiket?2Hete?

Gégéé:Csini kismami vagy,nem csodálom hogy nem tudsz aludni utánna meg majd Emma lesz fennt azért nem tudsz :D na jó nem biztos!Nagyon szép konyhátok van a miénk is hasonló csak nekünk narancssárga a fal!

Bende:Most elég sok mindent olvastam a hozzátáplálásról és azt irták hogy minden gyerek máskor igényli van aki 3 van aki 8 hónaposan ha már érdeklődik mikor mi is eszünk akkor igényli ő is.Na persze minden oldalon mást irtak hogy mikor lehet kezdeni.

Anyany:A múltkor elfelejtettem ini hogy Hannus háton alszik nem szeret hason akkor kb 5 perc és felkel igy gondba is vagyunk mert nem tartja magát hason hanem lerakja az arcát aztán sír a lábai meg fennt kalimpálnak mondta a védönő hogy tegyek oda játékot,tök mindegy mert akkor is ez van.Ha meg fogom olyan szépen tartja magát :)

Hoztam viccet:
Egy beteg bebotorkál az orvoshoz.
- Doktor úr én megittam egy palacknyi folyadékot amin egy halálfej volt. MEg fogok halni?
- Abba mindenki meghal.
- Mindenki? Úristen mit tettem!!
Vendég
 


Winchi:Meglátod majd milyen gyorsan behozzátok a lemaradást!Örülök hogy nektek jó éjszakátok volt :D csak igy tovább!!!
Vendég
 


Lara!

ez nagyon jó vicc volt!!!!!
Én mindig teszek a radiátor tetejére egy összehajtott vizes törölközőt. Reggelre mindig megszárad. És raktam két cserepes virágot is a gyerelszobába, hogy párás legyen a levegő. Énmég nem tudom mikor kezdjem a hozzátáplálást, de a család néhány tagja már erőlteti. De ugyebár én vagyok az Anyja! Én döntök!Viszont tény, hogy egyre jobban elkezdte érdekelni, hogy mi mit tömünk a szánkba. Lehet, hogy a karácsonyi vacsi asztalnál már Ő is eszik valamit????:)

Már másnak is javasoltam, hogy ha nem akar hasalni tedd a pelenkázómatracra- persze csak ha mintás- előbb utóbb el kezdi nézegetni az ábrákat és mikor megerősödik már nem kell fognod. Addig meg segíts neki és beszélj hozzá. Nálunk kiskacsa és viziló van a matracon ( utóbbit én csacsinak néztem, párom szólt rám, hogy az víziló :) és így zajlik a jelenet.
Gyerek rugdalozóból kibont, bodyban hasra fektet, én meg fennhangon:
Ott a kiskacsa...igen??? elmeséled neki mi történt veled ma? hol voltál? ....blablabla.
Gyerek meg gőgicsél és most már megpróbálja leszedni a mintát a huzatról. :)
bende
 
 


Na amióta nyavajogtam, hogy nem alszik akkor bealudt és azóta nyomja :D :D :D
Hamarabb kellett volna a fórumra felírnom :D :D :D
Nekünk elég párás a levegő a vályogfalak miatt, de még így is van hogy reggelre szuttyog Matyi orra mintha kiszáradna belül
Van hogy cseppentek neki egy picit a sóoldattal és attól jobb lesz, de trutyi meg nem jön ki.

KépKép
winchi
 
 


hahó, aludtam kicsit. Emma továbbra is bordajáratban:)

nekünk van ilyen párársítónk, nagyon, mi nagyon szeretjük, mert reggelre mindig be szokott durrani a nyálkahártyánk fűtés szezonban...

Lara: már alig várom :) köszi a dicséretet, majd elmegyek, meglesem a konyhád :)

trundike hol vagy?

kajajavaslatok:


zöldségleves sok tésztával
sajtos-tejfölös tészta
fasírozott
paradicsompüré húsgombóccal
tejberizs kompóttal
sült husi (valamilyen pácolt)+mellette sült krumpli, ubisali
tojásosnokedli
cézársali
tiramisu
paradicsomleves
rizottó


na majd mindjárt keresek nektek recepteket is. puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


http://www.femina.hu/recept/husik_vasarnapra

http://www.femina.hu/recept/4_laktato_egytaletel

ha van időtök nézzétek meg ezt a honlapot, én szoktam olvasgatni :D

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


sarmon mizu veled, jelentkezz :)

winchi, én mensi szerint ma vagyok 37+0, amikor voltunk Budapesten, akkor is eszerint írták a papírra...a 12. heti uh szerint meg pénteki fordulás...azért én is meglepődnék, ha beindulna a szülés, de benne van a pakliban...

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Talááán én leszek a következő,a mai uh után ugyanis Kijelentette a dokim,pénteken be kell feküdjek a kórházba,minimális a magzatvizem,nagyon kevés.
Alaposan mindent kivizsgálnak,és valószínűleg be kell hogy fejezzem a terhességet,no persze ha addig nem indul meg magától,mert ennyicske vízzel akár az is előfordulhat! Tudjátok,hogy én még nagyon nem akarnék szülni,de azt se szeretném ha csak tengenék.lengenék bennt a kórházban értelmetlenül.akkor inkább legyen meg a baba,aztán szépen jöhetünk haza már kettesben.Gondolhatjátok,milyen érzés itthon hagyni a két gyerekemet!Pláne hogy ma meg Jázi lázas!
No de még holnap jelentkezem...pááá.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


szia sarmon!

semmi gond, kitarás! befekszel, és meglesz Írisz!!! ne szomorkodj, jobb így, minthogy baja legyen!!! oksi?

sok-sok puszi!!!

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


jajj sarmon! ez nem valami jó hír! de inkább legyen meg előbb, és egészséges legyen!!! bár az is lehet, hogy csak megfigyelnek, nehogy valami gond legyen, nem?
Jázikának jobbulást kívánok!
Vendég
 


ma megkaptuk a második pneumokókusz szurit. amikor a dokinénit meglátta, már akkor elkezdett görbülni lefelé a szája. pedig apája elmagyarázta előtte, hogy mi fog történni, aztán meg nem győztük vigasztalni.
itthon evett, még kb 1órát bőgött, utána elfáradt és elaludt. persze sírva és éhesen ébredt, úgyhogy be is vágott egy fél almát egy kis bébikonzerves őszibarackkal. olyan édes, ahogyan nyitja nagyra a pici száját! közben meg bohóckodok és sokat nevetünk.
most játszik, de már úgy látom fárad, úgyhogy megitatom és sztem aludni fog a picilány.
ja 5hónaposan 6400g, 66cm.
Vendég
 


Szösznek hatalmas gratula!!!!
s. zsófia
 
 


Sarmon kitartás minden rendben lessz!
:D
s. zsófia
 
 


Sarmon tudom mit érzel,hogy ott kell hagynod a köcöket de biztos,hogy minden rendben lessz velük!! :lol:
A kicsi meg biztos,hogy gyönyörü és makk egészséges lessz!

Kép
Kép
s. zsófia
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?