Halihó csajok!
Vagyok, csak sűrű volt a program. Szombaton maminál voltunk. Vasárnap vendégek voltak. Aztán házimunka,tegnap meg őrült napunk volt. Egész nap ordított akármit csináltam vele. Biztos a szeles idő. Ilyenkor mindíg megőrülünk egy kicsit. Ma már semmi gond!
Anyany: ugyanígy jártam Jázminnal kakiügyben. Szombaton becsócsált egy csomó sütőtököt almával (annyira ízlett neki, cuppogott, és követelte egyik kanál után a másikat).Csak az a baj, hogy tegnap jött ki belőle az utolsó adag, de minden kakilás előtt visítva ordított, persze vele együtt sírtam én is, és megfogadtam, hogy még nem adok neki ilyesmit. Szerintem is az alma a hibás. Az fogja a székletet nagyon, de most meg nem is merek semmit adni, úgy megijesztett a pocifájással. Jól elszidtam magam, hogy hogy lehetek ekkora balf@sz. Mondjuk a védőnéni azt mondta, próbáljam a répát krumplival...Jajj....már nem merek semmit adni neki!Adtam infacolt, itattam mecsek teával, tornáztunk, már minden volt, és csak sírt, és sírt, és nem tudtam segíteni rajta. Borzasztó érzés volt lányok. Ma már minden ok, most itt vigyorog mellettem, és nyomja a pukikat a gatyába.
Szösz: gratula a kicsi Rékához, majd várjuk a képeket, és a beszámolót! Jó egészséget nektek, és sok tejcikét!
Gégéé: dehogy bántottál meg! Ugyan már! Naon kedvellek! Még nem vittünk képet a dokibácsihoz a tablóra, de majd ha megyek, akkor viszünk, mert megígértem az Áginak! De jó majd Emmáé is ott lesz nemsokára!
(Ja, még mindíg nem voltam dokibácsinknál. Pedig már naggyon kifogok kapni! Asszem!!)
Lara: küldöm ám a képet, nem felejtettem el, csak alig volt időm. Vasárnap este apa lestoppolta a gépet, és nem fértem ide.
Sarmon: szép gömölyű a pocókád. Élvezz ki minden pillanatot, már nem sokáig fog tartani!
Lányok: gyönyörűek a babák!
Winchi: jajj, a kis vőlegényünk levesz a lábáról minket. A menyasszonynak is ilyen játszókendője van, csak sárga, vizilófejű! Nagyon szereti húzkodni, és rágcsálni a fülét!
Alvás: Jázmin általában 7 órakor fürdik, és utána szopi, 8-9 óra felé alszik el. Van amikor felkel éjfél vagy 1 óra felé enni, aztán fél 3, vagy 3 óra, aztán reggel 6 óra fél 7 körül. Utána már nem alszik vissza. Délelőtt néha alszik egy fél órát, 3-4 órát. Du. levegőn kocsiban, néha 2 órát is, de ez változó. Éjjel szopi után rögötn beájul.
Matyinak egy mosoly!
Legújabb játékom!
Kapaszkodom a kádba!
Hurka-Dorka