Köszi Lányok a dícseket csajom, a torta és jómagam nevében
Igazából a tortát csak azért éreztem elcseszettnek, mert Adél nem ismerte fel
Lehet, h a kék szirmokkal jobban leesett volna neki
Zsanci,
Erről a perről én nem is hallottam
Tünci,
Új avatar és tickerkép kúl
Ti eddig hányszor vágtatok Tüncinek hajat? Belegondolok, h mi még csak most először
és ezt is azért, mert hátul annyira elvékonyodott a haja, h össze tudott csomósodni.
És nekem teljes mértékben lejött, h miről beszéltél a terhességi hízással kapcsolatosan
2 órás sorbanállás meg
Neet,
SZIA
De jó, h benéztél egy picit!
És tényleg igaz, h két fél kell ahhoz, h vmi tönkremenjen, de abban igaza van Szellőkének, h azért várandósan otthagyni vkit, hát nem is tudom...
Barbi,
Kizárt dolog
Tyű és lassan mész uh-ra és esetleg megtudhatjátok, h ki lakik a pocakban
Ti ugye szeretnétek tudni vagy meglepi baba lenne?
Egyébként nekem is csak kétóra volt a cukorterhelés. Az mondjuk fura volt, h egyszerre kellett most meginnom az egészet, Adélnál még azt mondták, h a kétóra alatt igyam meg
Johi,
Full gesztenyetorta volt, ami így utólag belegondolva, lehet, h már egy kicsit sok is volt
Bár szerencsére Adélnak ízlett
Igen, írtó sokat mozgolódik Alex, nagyon ki tudja magának kérni a dolgokat, ha esetleg nem úgy ülök, fekszek stb. És Adéllal ellentétben ő nem kifelé rugdalózik sokat, hanem inkább a belső szerveimet zúzza le, ami hát éppenséggel nem egy kellemes dolog, főleg, amikor nem kell pisilned és egyszer csak majdnem összepisiled magad
És tényleg új nevetek van? Fő a határozottság
Nuk,
Nagyon jól hangzik
Nekem bizti nem menne. De drukkolok, h jöjjön belőle egy kis plusz pénz.
És igen, vhogy én is úgy gondolom a masszás témát, mint Szellőke
Macs,
Ez igen
Remélem nekem is hasonló élményeim lesznek pár hó múlva
Rylie,
A mom fotózásról megtaláltam a linket és ott azt írják, h minden további kép 1000 ft/db.
http://mosolyolimpia.hu/site.cgi?a=cont-1&cid=info
Fibi,
Hű, tényleg jó sűrű hétvégetek volt
Mamacsibe,
Cukorterhelés ügyben sajna én sem tudok segíteni, mert magánlaborban voltam. De a leleten a tartomány: 4.20-6.20
És szerintem az uh nincs ennyire szigorúan véve. Én most a 27. héten voltam. Bár ahogy a dokit ismerem, megint el fog küldeni, ha megyek hozzá jövő héten
Szellőke,
Szerintem tényleg lottózál!!! Még kész szerencse, h nem történt komolyabb baj!!!