Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Rékának szép nagy haja van már :P
...hozzá képest Levi kopasz :lol: pedig már néhol 4-5 centis a haja :P

Tegnap 4-5 lépést egyedül tett meg :lol:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Réka nagyon szép. :)
Irigylem a haját!

Linus!
Te hogy fogod a szülinapot megünnepelni?
Arra gondoltam, hogy du szülinap, este pedig a Jézuska. Legyen neki külön karácsonya is. Nehéz ez tényleg Hunci. Normális esetben 24. du már karácsonyi készülődéssel telik.

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Emlékeztek még rám!
Azóta eltünttem.Kicsit összejöttek a dolgok.
De most eldöntöttem,hogy leülök a gép elé és megkeresem,hogy vagytok-e még.Írogatok-e még.
Kicsit visszaolvastam és csodálkozva nézem a szebbnél szebb képeket,hogy elrepült az idö. :D
Hiszem még csak most szülttünk nem rég.

Megpróbálnék sürübben jönni hozátok ha nem baj.De ha nem szeretnétek akkor azt is elfogadom.

Üdv újra mindenkinek.

Kép
Kép
meliz
 
 

 
 

Meliz ne viccelj!
Örülök, hogy újra itt vagy.
Sokszor kérdezgettük, hogy mi van veletek.
Rakj fel képeket és mesélj magatokról ha van kedved.
Üdv újra itt. :)

dhbetty
 
 


Sziasztok!!!

Meliiiizzz, már hogyne emlékeznénk!!!! :D Én szinte mindenkire emlékszem :D Gyere-gyere minnél sűrűbben és mesélj magatokról!!!!Na és a legfontosabb képeket is tegyél fel!!!!

Csajok ma voltunk dokibánál...apuci is jött és annyira boldog volt hogy látta pici fiát a monitoron :)
Minden rendben van hála az égnek méhszáj teljesen zárt....úgy örülök...pedig igencsak igénybe van véve mert Rékucit cipelgetni kell mert elég nyügike...sajnos még mindig titta takonyka :( De a kedve jóóóó...csak sokkal jobban bújik....étvágya is teljesen jó!Szóval dokihoz nem is viszem nehogy még többmindent bekapjon :? Homeo-os cucossal kezelem! Ma hoztunk dobozokat....és....hát Réka annyira örült neki....annyira elvolt velük belemászott....tök jó...nem is kell nekik jááátééékkk :lol:

Kia, gratula Levinek!!! :D

Íme a képek.....Rékuci már be is csomagolta magát ... :)

Kép Most belemászok....:)

Kép Anaaa.....kész vagyok....:)

Kép Akkor indulhatunk is....:)

Jó éjt!!!!
Vendég
 


Betty!
Jaj, ne is kérdezd ezt a szülinap/karácsony témát!Nem tudom, hogy csináljuk. :( Férjem szerint 24-én kellene a szülinapot, és a karácsonyozást csak 25-re. :? Szerintem a szülinapot egy nappal előrébb kellene, 23-ra.Te nem félsz attól, ha délután szülinapoztok, az elúszik.Úgy értem a karácsonyi készülődés miatt.

Egyébként én most fogom fel igazán, hogy milyen gyönyörű dolog, hogy egy évvel ezelőtt úgy történt, ahogy történt: karácsonyi gyertyagyújtás közben született ez a csodamanó :cry: (meghatottság könnyei)

Niki!
Annnnnyira gyönyörű kislányotok van!A dobozos képekből úgy látom, tiszta Kristóf, lányban.A pörgésre, állandó mozgásra értem...

Kép

Kép
linus
 
 


Kép A Diridongón csak az én fiam képtelen megülni az ölemben

Kép Vigyorikám

Kép

Kép
linus
 
 


né má linus meliz? nahát??? jó hogy vagytok lányok!

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!!!

Köszöni szépen Réka a dicséreteket :) Anyának is hízott a májaaa rendesen :) Ügyes gyermek mert eddig úgy látszik csak a jó géneket válogatta ki 8)
De amúgy minden gyerkőc nagyon széééppp :)
És még mennyit változnak majd...olyan furi visszanézni a közel 1 évvel ezelőtti csecsemőkori képeket :)

Linus gyere te is gyakrabban ha teheted!!!Amúgy tényleg 1 örökmozgó Réka is :lol: Na de így van ez jól!!!

Cicussal mi lehet?

Na lépek mert nagy a csend ilyenkor vagy olyat csinál amit nem szabad vagy éppen a kakán van túl :lol:

puszi
Vendég
 


Sziasztok!!!!

Újra írok! (majd meglássuk, hogy mennyit. :lol: ) Általában olvastalak titeket, de annyira nincsen már semmi időm arra, hogy írjak, hogy szörnyű. Estére pedig már annyira elfáradok, hogy fürdetés után mi is zuhanunk az ágyba.

Megpróbálok mesélgetni, hogy mi hogy telik nálunk, de először is Rékának boldog névnapot így utólag is (gondoltunk rátok, mert ha lányunk lenne, Réka lenne :) )!
És persze én is örülök, hogy Linusról és melízről is hallok!

Hogy mivel megy el az időm?
A háztartással, a tanulással, a munkával (amit most lejjebb vettem), plusz a gyerekkel. Két nyelvi szigorlat vár rám jan 5-6-7-8-án szakmai olasz és angol, nem könnyű. És a Csabi miatt semmivel sem haladok!

Menni még nem megyünk, ez az én szerencsém. Illetve nem az, mert ha fogom a kezét ímád sétálni, tegnap pl föl-le sétáltunk a szobában, mert kint esett az eső. A játszótéren is hintázunk, aztán sétálunk egyet. Ott mondjuk vannak érdekes kavicsok, meg rengeteg falevél.
Óriási lekötöttség lett a fiam, mert ha egy másodpercre elfordítom a fejem, már rosszalkodik. Persze csintalanságra gondolok. Mániákusan rámol. Mindent ki és mindent le a földre. A játékait is, de össze is tud rámolni, ki-be rámol. Mindenhez hozzányúl amit csak elér. Minden ajtót nyitogat, csukogat, csapkod. Egyre jobban érdeklik a konnektorok és mindenféle frincfrancok. A szárító rázása még mindig hatalmas siker. A kartonokat mi is ímádjuk, de nem belemászni, hanem hajtogatni.
Minden szétszerelhető dolog élvezetet nyújt és a legnagyobb szerelem a babakocsi! Még mindig.... ha elfelejtem pikkpakk eltenni, amint hazaértünk, megszívtam, mert a gyermek azonnal ott terem, feláll és jó sokáig elbíbelődik a csattokkal. Hogy mit csinál pontosan, az még nem világos, mert valójában csak fogdossa őket, biztos érdekli, hogy hogy működik.
Továbbra is ímádja a zenét, a mondókákat, de ha mesét olvasok, őt csak a könyv lapozgatása érdekli. Hogy hogyan nyílik kis és csukódik. Maga az, ami benne van, még nem. Egyedül a Tanulj cincogival az állatokról vagy milyen könyv az, ami tetszik, mert óriási állat rajzok vannak benne. Én meg úgy mutogatom, hogy közben megpróbálom kiadni az állathangot. Nagy siker.... :lol:

Valójában unja a játékait. :cry: Van úgy 4-5, amivel elvan 5 percekig és ennyi. Van ilyen oszlop, amin egyre kisebb karikák vannak, na abból is egy ősrégi, ahol minden második karikában csörgő golyók vannak. Ezzel nagyon jól eljátszik, már visszateszi a karikákat és próbálja helyesen tenni. A fisher price-os csiga még mindig jó játék nem csak kivenni, hanem helyesen beleilleszteni is a figurát a megfelelő helyre.
Próbálok vele labdázni is, de egyelőre még mindig csak a pattogtatás tetszik és a zsonglőrködés, gurígatni még nehéz neki. (néha összejön nagy koncentráció után)
Aztán van egy piros kötélen húzható kocsi szerűség 4 nagy sárga kerékkel. Hát, nem a húzás-vonás a játék, hanem felfordítja, és a kerekeket pödri. :lol:

De legjobban sétálni szeret. Mehetünk bárhová, bár egy helyen sokáig nem maradhatunk. Pl. piacra mehetünk, de haladjon a babakocsi, mert ha megáll egy helyben, az már nem jó. Minden érdekli és mindent szívesen megkóstol.

Rengeteg dolgot eszünk, bár kevés zöldségfélét. Tudom, hogy tőlem függ, de válogatós. A cukkinit csak úgy eszi, ha én csinálom. Az üveges kaja (amiből cégnek hála van vagy 8 üveg még) mehet a szemétbe, mert egy falat után köpködi ki.
Tojás sárgáját esszük, de piskótát is kapott már, amit én csináltam, abban pedig fehérje is van ugyebár, szóval nem allergiás a szentem.
A banán a kedvenc étel! Az bármikor bárhol bármennyi jöhet! Illetve a kölesgolyókat mi is szeretjük, csakúgy mint Hunciék! :D
Reggeli előtt kirakok egy tányérkába pár szemet és felcsipegeti és megeszi.
A banánt is harapja a kezeből, vagy apróra vágom és megeszi egyedül. Illetve kenyércsücsöknek a közepét szoktam kiszedni, falatkákra tépem, megvajazom őket és lapos tányéron kínálva eszi egyedül.
Egyedül az a fura, hogy sosem a mutató és hüvelykujjával eszi, hanem a középső ujjával. Beveszi a tenyerébe és onnan betuszkolja a szájába.
Pohárból iszunk, de főleg Janás szívókás üvegből. A cumisüvegeket már jól elsüllyesztettem.

Volt egy nagyon nehéz időszak, amikor éjjel folyton felkellt és mellettünk aludt tovább. Nem tudtuk, hogy hogyan lehetne erről leszoktatni, mert mindennel próbáltuk. Meglett a megoldás!!! Nincs nappal cici! Csak reggel és este! így végigalussza az éjszakát, úgy reggel 6-ig este 8-9től.
Nap közben pedig vagy egyszer, vagy kétszer alszik, ez még mindig változó. Persze emiatt a tejem alaposan lecsökkent, de most már tápszert nem adok neki, erre a másfél hónapra feleslegesnek tartom.

Azóta nem írtam kb, amióta megjelent az első fogunk! Hát, elég későn ugye, de rá egy hétre egy napot különbségekkel kijött még újabb négy!!!! :D Úgyhogy míg egy hétig egyfogúnak hívtuk Csabit, addig rá egy héttel már rögtön ötfogúnak hívtuk.
És, a nyaklánc használ! Mielőtt kijött volna az első fog, elég nyafis volt és felkelt éjjel, hát levettem róla a nyakláncot, mondván nem használ. Dehogynem!!! Két napig olyan hisztis sírós és nyafogós volt, hogy már bírni nem bírtam vele. Vissza a nyaklánc, azóta minden oké.

Persze továbbra is harapdál (csak engem :cry: ), ütöget amúgy és azt hiszem, egyszer Kia kérdezte, igen, néha Csabi is csikorgatja a fogait. Ezt viszont csak apánál csinálja. :lol:

Amúgy tanuljuk az oroszlánüvöltést is. Apa és Csabi egymásnak üvöltenek felválltva, és a gyerek úgy kacag rajta, olyan édes! :lol:

Nem olyan örökmozgó, mint Kristóf vagy Réka, de akaratos és tud ám hisztizni!!!
A hétvégén veszünk neki kocsiülést, egy egész jót sikerült kinéznem.
http://bebibolt.hu/bababolt/index.php?main_page=product_info&cPath=70_124&products_id=2633
Imádom, hogy dönthető, mert Csabi még mindig szeret utazás közben elaludni. Az árát pedig szerencsére anyós és Apa két nagymamája összedobja, ez a gyerek keresztelői ajándéka.
A keresztelő pedig vasárnap volt, de szűk körben és mindenféle dínomdánom nélkül.

Ajándékok:
Hát, most kapott Csabi keresztanyjától (nővérem) egy little tikes hintalovat. Kék, műanyag és pont az ő mérete, szereti nagyon!
A diósdi nagymamától mikulásra egy műanyag mozdonyt kap, amin sok a szerelnivaló, karácsonyra egy műanyag építőrendszert (nem kocka, de ilyen kiálló színes egymásba építhető izék, szülinapjára pedig egy 100-as fa építőkockaszettet. (ezeket már megvettük együtt).
Tőlünk egyelőre ami biztos, hogy egy nagy fa kockát kap (Tesco-s), amin sok játék van, készségfejlesztős. Vettem egy kártyapaklit, amin állatok vannak és a hátulján a nevük meg a kezdőbetűk is. Tudom, ez még nem neki való, de elfelejtettem volna megvenni. :lol:
Anyuék triciklit akartak, de én meg a baba magazinban láttam a baby-outlet hirdetését egy műanyag piros kutya, ami olyan mint a kismotorok, csak van kormánya dudával és 4 kereke meg hát kutya és nem motor. Le van értékelve, szóval ezt kértük. Ezen kívül anyukámék úgyis kitalálnak még jó dolgokat.
Valamint, mindenkinek megengedtem, hogy Karácsonyra-Szülinapra vegyenek csokit a Csabinak, de csak Kindercsokit és lehetőleg tojást. :lol: Eddig egyszer kóstoltattam vele egy nagyon picit, de fintorgott. :lol:
Anyósoméktól sztem semmit nem fog kapni. Ezzel az üléstémával úgyis kihúzták nálam a gyufát nagyon!!!
Elmesélhetem?? Á, majd egyszer...
Mi is veszünk még ajándékokat, de most perpill tanácstalan vagyok.

Pont abban a korban van, hogy a kisebb játékok már nem érdeklik, a nagyobbaknak valóak pedig még nem neki valók. Rengeteg autónk, labdánk és mindenféle játékunk van, de semmivel nem tudom sokáig lekötni. A csörgők rágókák már csak dobálásra valóak.

Táncolni szeret, a tv-ben a reklámok teljesen lekötik, a többi nem és ha szól a tv, sokkal kevesebbet beszél.
Beszélni még nem rendesen beszél, hanem babanyelven (ahogy Kia írta korábban), de ímádom hallgatni és válaszolgatni neki. :lol:

A fürdetés nagykád a kiskádban történik, és ha lefoglalják a halacskák kellőképpen, akkor nem is akar felállni. A hajmosást utálja, amit értek is egyébként. Az etetőszékben pedig továbbra is hintázik, mint az őrült, erről még mindig nem tudom, hogy hogyan szoktassam le. Semmi sem használ. Semmi sem. Néha annyira vadul dobálja magát, hogy ugrik az etetőszék.

Najó, egyelőre ennyi, majd ha még eszembe jut valami, megírom.
Kicsit később képeket is felteszek, jó sokat! :lol:

Ja, továbbra is jó súlyban vagyunk, 11 és fél kiló környékén,a magassága 79 centi kb. és pneo oltást még nem kértem, de a bárányhimlő ellenit januárban fogjuk megkapni. Azt kérte még valaki?

Kép


Kép
fcicus
 
 


Cicus na vééééééééééégre!Csak átolvastam mindenkit, a régieknek örülök.Reagálni később fogok.
Cask Cicus linkjét néztem meg, trimax nagyon jó ülés, jó választás!
a Concord ülései a törésteszteken nagyon jól vizsgáznak, a miénk nem trimax hanem ultimax mert én annyira félek (túl sokat kocsikázunk védlkre a pályán), hogy én még menetir. háttal ültetem ezért vettem ultimaxot.
Vendég
 


szia cic! Concordunk van nekünk is.
Engem érdekel min borultál ki anyóssal...
Gigit érdekli játékból a fisheres csiga, járássegítő, labda, szűrő, zenélős játékai. Ennyi. Meg imádja a kádban a műanyag poharába beleteszek hideg vizet.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Meliz
Üdv újra itt!!!
... és Linus!!!
Kristóf édes!

Köszi Niki!

Cicus
Jó sokat írtál....

Szép méretekkel rendelkezik Csabi! :shock: :P

A bárányhimló ellenit mi is akarjuk majd - most a pneumot fogja kapni (dec. 1-én).

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Linus!
Én nem szeretném elnapolni őket. Mindkettőnek akkor van a napja. De tényleg nehéz.
Gondolom az kell, hogy előtte már sokkal korábban elkezdjek a Szentestére készülődni, így délben egy ebéddel összekötve lehetne szülinap. Persze hármasban, mert gondolom, hogy akárkit is hívnék, mindenki azzal a kifogással élne, hogy dehát este karácsony, készülődnie kell.
Nem baj, hármasban is jó, érezze, hogy van neki saját ünnepe is, aztán ha a többi rokon karácsony többi napján köszönti fel, akkor nabumm..
Félek, hogy nagyszülők túlzásokba esve tortákkal fogják bombázni, így ha megyünk a két családhoz akkor mindenhol torta vár minket..
Áhh na most ennyi legyen a legnagyobb bajunk.. :lol: :lol:
De én azt hiszem 24. délben tortázok vele.
Ja, Kristóf tündéri. :)

2 képet nektek is dobok fel.

Kép

dhbetty
 
 


Kép

dhbetty
 
 


Sziasztok!

Linus,Meliz de jóóóóóóó hogy írtatok!

Cicus meg végre jött a jó kis hosszú levéllel :)

szülinapi torta ha valaki esetleg nem akar készíteni, de érzékeny a baba: http://www.reformcukrasz.hu/


Réka, Panna, Kristóf nagyon cukik.

Dobok én is képet, mert nagyon rég volt:

[img]

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 9.5524.jpg[/img] Kép Kép

puszi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Kép

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Sziasztok!

Annyira örülttem,hogy emlékeztek még rám és a picikröl a képek olyan szépek. :P

nicolet nagy gratula a kistesóhoz.Mi is gondolkozunk a kistesón.Egyellöre én nem adtam be a derekam.Mondván mi lesz ha a harmadik is pasi lesz akkor már teljesen férfi úralom lesz nállunk. :shock:
Rékának utólagosan is Boldog Névnapot Kívánok én is.

Lassan elkezdödnek a szülinapi készülődések is.Én annyira várom már.Igaz nem tudom még,hogy milyen tortát rendeljünk vagy készitsek mert eszembe jutott a babapiskóta torta is.

Megpróbálok magunkról valamit bepötyögni ami gyors eszembe jutt.
Hét hónaposan jött az elsö fogunk azóta 7db van.Nem nagyon szenvedtünk meg.Bár volt amelyikkel kicsit belázasodott.
Az éjszakázás az nagy harc nálunk mert nagyon szereti a pocakját és bizony van,hogy kétszer is eszik annak ellenére,hogy elalvás ellött úgy be etetem,hogy a bátyus nem tud annyit enni.Gondolom majd idövel elhadjuk ezt a szokásunkat is. :roll:
Mi tápszerezünk.
A zöldségeket nem nagyon szereti a gyümölcsökkel egyetemben.A húsi és a tészta az a nagy sláger nállunk ja és a tejterékek,kivétel a tej és kakaó.
Napközben változó van,hogy egyszer alszik de becsuszik még a kétszer alvás is.
Állandó kis örökmozgo.Nem tud megülni a fenekén sátálunk megyünk rúgjuk a labdát.Az egyik kezét kell fogjam,hogy a biztonság érzett meglegyen de néha elfeledkezik és elengedi a kezem.
A pakolás az nálunk is megy már nincs ötletem,hogy mit hova tegyek a szekrény teteje is tele van.
Hisztizni azt Dávid is nagyon tud.Nagyon akaratos ha olyan napja van.Gondolom a frontok is befolyásolják a dolgot.
Dávid a Fhiser-Prince játékokat nagyon szereteti.Most fogunk venni a szülinapjára az oroszlános játékot amivel lehet járni tanulni+ráülni meg még pár dolgot tud.
A gyerekülést én is tervezen,hogy lecseréljük.Talán karácsonyra.Nekem is a Concord a nyerö.
Képeket megpróbálok feltenni ha hozájutok a laptophoz is mert azon vannak rajta.

Puszi mindenkinek.

Kép
Kép
meliz
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi, nagyon cuki Benceee....tényleg régen raktál fel képet....tessék csak gyakrabban elhalmozni minket :)

Panka is milyen nagylányos máááárrr főleg abban a kis sapiban :)

Kia, tényleg amúgy megvan már mikor költöztök?És hová fogtok építkezni ha nem titok?

Cicus jó hogy jelenkeztél te is....tényleg nem semmi súlyban van Csabi :shock: Jaaa és nekünk is Concord ülésünk van és én is nagyon meg vagyok vele elégedve!!!

Meliz...hajráááá....KisTesó project!!!Húúú azért az sem semmi hogy Dávid még 2-szer eszik éjszaka :shock: Hogy bírsz felkelni?
Én is nagyon várom már Réka szülinapját.....szeretném meglepni...sok-sok léggömbbel....mert nagyon szereti!!!Jaaa és én szeretném sütni a szülinapi tortáját....valami joghurtos-gyümis túrós tortára gondoltam....csak azt nem tudom mi legyen a krém alatt a tészta....mert mi még tojást nem eszünk!!!

Képzeljétek tegnap meg ma nagy csizma lázban égtem-tünk.....mert Réka mostanában bárhová megyünk akár vásárolni vagy csak sétálni...mindig ki akar jönni a kocsiból és maga szeretne menni....na de persze azért fogjuk a kezét mert egyedül még nem megy...de ha nem így van iszonyat hisztit tud vágni.....szóval....elmentünk a Humanicba...és rájöttem hogy ez nem is olyan könnyű dolog....persze előtte kértem már gyermekes anyukák tapasztalatait....na ott nem találtunk megfelelőt...aztán ma végül vettünk a Deichmannban...kiccsimmát...nagyon édes és le is volt értékelve....csak 4000 pénzbe került :) Puhatalpúúú belül bélelt....nagyon csini....és én a mérettel voltam gondban....viszont kaptam 1 tök jó tippet...ami nagyon bejött.....még otthon körberajzoltam Réka lábát egy papíron amikor állt azt kivágtam és így mentünk el vásárolni.....így sokkal könnyebb volt mert meg tudtam nézni meddig van a lába.....szóval ajánlom mindenkinek!!!!
Persze azért fel is próbáltuk :lol:

Ma amúgy extra nyügi napunk van...nekem is és Rékának is....titta hittisek vagyunk.....szegény apa meg csak tűűűűrrr és próbálja menteni a menthetőt :) Nekem elkezdett fájni a torkom....Réka már kifelé megy a megfázásból....hát remélem hogy ez nem egy újabb nyavaja és nem kapja el tőlem mert akkor falnak megyek :twisted:
Annyira csúnya idő van nálunk....Brrrrrrr.....ködös...sötét :(

Mi jövőhét közepétől már nagy pakolásba lendülünk....anya is jön segíteni ami tök jó mert egyedül tuti nem győzném....közben Rékával is foglakozzak + még pakoljak is :roll: Háááát nem irigylem most magunkat...de ez van.....valamit-valamiért!!!
Ma pont voltunk kint az építkezésen is és már készül a tetőnk...azért olyan jó látni hogy haladunk....kíváncsi leszek mikor tudunk majd beköltözni!!!

Na megyek.....mert már sokkkkk lesz belőlem! :)

Puszi
Niki, Réka és Kornél Béjbiiii
Vendég
 


Sziasztok!

Betty
Panna gyönyörű :P ...és Bence is nagyon édes! :wink:

Utólag - Boldog Hófordulót Bencének!

Meliz
Várjuk a képeket!!

Niki
A költözés dec. 27-30 között lesz.
Pontos még nincs...
Építkezni szerintem nem fogunk... arra nagyon kicsi az esély.

Nézegettünk házakat Nyírszőlős, Kótaj...

Várunk tavaszig - talán a válság miatt többen fogják árulni (nekik rossz, de nekünk jó :oops: )
és olcsóbban is...
Jó lenne egy kb 90 - 100 %-ban kész házat kifogni, amiben még nem laktak...
De használtak is vannak jó áron Kótajban :lol:
Nekünk ez a környék lenne jó, mert a munkahely közel van :wink:
...és nem mellékes, hogy Anyósék épp az ellenkező irányban laknak :lol:

Lassan pakolgattok....
Én majd dec. elején pakolok egy kicsit - küldök haza néhány dolgot, ha jönnek a nagyszülők :)

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Kia: kevesebb lelkesedést érzek az anyósod irányába...történt valami ha nem vagyok túl indiszkrét?

Egyébként meg Niki nektek is jó pakolást!

Zs

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Egy kérdés:
Volt már valamelyik babának Zetpol cipője?

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Mi a költözködést úgy néz ki,hogy jövöre át toljuk.Mert ma derült ki,hogy a vevőnk már nem a vevőnk.Pedig múlt kedden az ügyvédnél már megegyezttünk.A ház amit kinézttünk egyellöre csak álom. :cry: Ma teljesen magamba voltam zuhanva ez miatt,de amióta haza jöttek a fiúk már sokkal jobb. :cry:

Kia én nem hallottam még a Zetpol cipökröl.Valami jó kis márka v. nagyon jó a totyógok lábának?
Anyósékkal nekem sem mindig fényes a helyzet. :shock: Mi is messzebre terveztük tölük a költözést mert igy csak gondol egyett és lesétál hozánk.

Nicolete a torta ötleted nagyon tetszik.Biztosan finom lesz!Nagyon jó receptem van piskótára és tojás nélkül készül.Kifejezeten ilyen kis csöpségeknek van kitalálva v. tojás allergiára.Ha érdekel akkor bepötyögöm a receptjét és nem is bonyolult elkészÍteni.

KÍványcsi leszek,hogy ma éjszaka,hogyan fogjuk birni az éjszakát mert megevett 200ml tápit és egy fél szelet margarinos sajtos kenyeret.A kenyeret én sütöm teljeskiőrlésű tönköly lisztböl.Ja és most eszi elalvás közben a köv. 150ml tápiját.Kíváncsi leszek,hogy hányszor fog felébreszteni.Apa altatja.Ebben nagyon jó! :D

Kép
Kép
meliz
 
 


Kép Kép Kép

Egyelöre ennyit sikerült feltennem.De késöbb még tesze fel.

Kép
Kép
meliz
 
 


De rég nem láttunk ilyen fotókat Dávidról.
Kia akkor mégsem lesz az, hogy egy telken épitkeztek?
figyu mielött hazamentek, én szeretnék veletek találkozni, csak, hogy tudjam kötni a hozzászólásaidat a hangodhoz, mert ha már otthon vagytok úgy esély se lesz.
Jaj voltunk a másik csapattal a babatalin a lurdyban, mit szolnátok, ha idén még egyet mi is rendeznénk.
Ki jönne? Nagyon jól érezték magukat a pockok!!!
Jövő héten mondjuk?

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Zsuzsi
..csak annyi, hogy ígér valamit, beleélem magam, aztán mégsem.... :?
..mert van egy családtag - ha ő mondott volna valamit (és nem a fia és családja),
akkor máris.... azonnal...rögtön... :roll:

Meliz
Jöhet a recept!

A Zetpol cipő:
...azt hiszem veszünk...
http://adriruhabazis.gportal.hu/gindex.php?pg=19001748
http://www.zetpol.pl/hu/index.php?modul=ofirmie

...milyen édes kisMikulás :P
..és csinos az Anyukája!

Nyafi
...de mikos és hol :roll:
Nem, Nyafi - nem akarok már mellettük élni...
Kicsit távolabb... :roll:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok! superfit cipőkről mi a véleményetek? Téli kisbakancsot vennék a Bencének.

Köszi: Zsuzsi

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Meliz: nagyon szépek vagytok!!!!!!!!!

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


Sziasztok!!!


Meliz szépek vagytok!!!És ahogy Kia is írta jöhet a piskóta recept!!!! :)

Kia sajnálom hogy nem tudtok építkezni így...de lehet a sors akarta így .... hátha sikerül valami jó kis házikót kifognotok :)

Sajnos még nem ismerem ezeket a cipőmárkákat!Én azért vettem még olcsóbb fajtát mert annyira még nem sokat hordjuk...és....kb. 3-szor volt rajta de az orrát már le is rúgta....majd amikor tényleg biztosan jár akkor veszek neki valami "jobb márkát" de hogy milyet :? Itthon pedig marad a csúszásgátló zokni!

Én is azt vettem észre hogy egyre táplálóbb kajcsi kellene Rékának csak még most kezd el igazán rágni szóval néha még így is öklendezik.....de amiket eddig evett azokból mennyiségre többet nem nagyon bír megenni viszont sokkal hamarabb megéhezik :shock: Így szinte azt érzem hogy egész nap etetem....2-3 óránként már éhes :shock: Amúgy kint van a 6. fogunk is :)

Na megyek ...és...holnap kezdünk el pakolni... :roll: Húúúú-haaaa valami bűzölög itt mellettem :lol:

Puszi
Niki, Réka baba és Kojnél béjbiiii
Vendég
 


Esemény van..
Kocog a kanál Panka szájában! :lol: :lol: :lol:

dhbetty
 
 


Betty
GRATULA!!..jön a nagyon várt fogacska!! :lol:

Niki
Jó pakolást!
...ház ügyben még bármi történhet :lol:

Nekünk már a 7. fogunk jön...
3 hónap alatt 6 fog jött ki :P

Zsuzsi
Még nem hallottam azt a márkát.
..megnéztem - jól néznek ki ( a Brendonban 10.000 Ft :shock: )

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Kia jövő héten jó nekünk, ha nem akarsz bkv-ni, mi szívesen átmegyünk, ha meg mégis HAJRÁBKV! akkor jöhetnétek lurdyba babatalira. Sajnálom, hogy csalódtál anyósodban. Na akkor mikor legyen lányok?
Ez a zetpol cipő emlékeztet arra, amit a tescoban láttam, nézd meg elöbb ott, asszem 1500ft.
Zsuzsi a superfit olyan, mint a siesta, csak emberibb áron. Sztem én is olyan csizmát veszek.
Betty! Nagy gratula a foghoz!

Kép
nyafi
 
 


Tojás nélkül süthető piskóta

Hozzávalók:
15dkg cukor
1cs. vaniliás cukor
5 evőkanál kakaó
6 rvőkanál olaj
3 evőkanál 5% ecet
2,5 dl víz

Az anyagok kimérése után bemelegitjük a sütőt 20 percig.A sütőtepsit vékonyan kiolajozuk úgy,hogy az oldalára ne kerüljön olaj,mert a tészta visszacsúszik rajta.A tepsi aljába pontosan beszabjuk a sütőpapírt.
Az előkészitatt hozzávalókat alaposan összeturmikszoljuk.Amikor már jó habos,hozzáadagoljuk az alábi anyagokat is,de ekkor már csak gyengéden kevergetjük.25dkg réteslisztben elkeverünk 1 csomag sütőport,1 mokkás kanál szódabikarbónát és 1 csipet sót.
A masszát beleigazitjuk a tepsibe,majd 200 fokos sütőban,végig erős lángon sütjük kb. 30 percig.
Ezzel a süteményel kárpotólhatjuk ünnepnepokon a kisgyermekünket.
Gyümölccsel,lekvárral ízesithetjük,diszithetjük mint a tortát.

Sziasztok!

Bemásoltam az egész receptet.A csecsemők szakácskönyve című könyvböl.

Köszönjük szépen a dicséreteket.A babáitok is úgyan olyan gyönyörüek. :D

Mi jelentem megvettük ma a bakancsunkat mert a babakocsiba kapaszkodva v. kézenfogva sétálunk mostanában.Nem akar megülni a kocsijában.Mi a Lintex márkát találtuk ez a márka "állitólag" az ortopéd orvosok ajánlásával megy.10.990ft volt.Hosszú a tépőzárja és igy egészen jól rá tudom rögziteni a kis lábára egészen puha a talp rész.

Betty az elsö fogacskátok van meg?Nagy gratula hozzá. :D Remélem nem olyan lesz mint Dávid mert mokr rájött,hogy az bizony harapásra van mindent meg akart harapni beleértve a vállamat is.

Puszi mindenkinek.

Kép
Kép
meliz
 
 


Bocsi a helyesírási hibákért.Mentségemre legyen szólva nagyon siettem. :oops:

Kép
Kép
meliz
 
 


Sziasztok!!!

Csak gyorsan mert itt az ebédidő a csajomnak :)

Meliz köszi a receptet....tök jóóóó....ki is próbálom!!!:)

Most olvastam bele a 2008 decemberi topicba.....beindultak a szülések.....annyira izgi...és...közben majdnem el is pityeregtem magam :oops: ..... mindjárt itt a szülinap :lol:
Kingii kezdi a sort....aztán ....Nyafi..... és....én... Meliz...Kia...Hunci...stb....
És nemsokára itt a március is :lol: Jaaajjj olyan jó újra babát várni :lol:

Na megyek is mert itt áll a kisasszony és nyög :lol: IMÁDOM!!!! :lol:

Puszi
Vendég
 


Na még egy gyors kérdés és elkezdek pakolászni....nektek eljátszik egyedül a gyerkőc? Ha igen mennyi ideig és mivel?Mert Réka egyszerűen képtelen ráááá! :x Ha nem vele foglalkozom rögtön nyüszizik!Ez normális ilyen korban vagy nem?
Vendég
 


Jajjjj most olvastam csak vissza teljesen Pannának gratula a fogacskához!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Gigi negyed, max fél órát képes eljátszani, ez egész napra érvényes.

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Nyafi
Várom a többiek válaszát :P
..de azt hallottad, hogy nagyon hideg lesz már a hétvégétől?

Meliz
Köszi a receptet!

Niki
Levi elvan egyedül, ha épp a fiókjait pakolgatja (zoknik, harisnyák cipők vannak benne)
...vagy az ajtót nyitja - zárja (sétáltatja magát :lol: )
...de 15-20 percig a járókában is jól érzi magát :wink:

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Bencus is el van magában...ö olyan felfedező típus, nem szereti ha zavarom a köreit, viszont bizonyos időközönként odajön, mondókázunk, dögönyözöm, építünk egy tornyot stb. aztán megy tovább a dolgára.
Nálunk nagyobb gond, hogy nagyon anyás és ha nem vagyok a látókörében akkor tragédia van :shock:

Kép Kép
tn_zsuzsi
 
 


na csajszik ki jön? Ha senki se átcsattogok a Kiához gyerekestül. :D Van Giginek overállja, nekem bundás csizmám, minusz 10-ig simán sétálhatnak és kell is nekik a levegő. Abigél, ha egy napot nincs kinn, tiszta zizi. Nektek nem?

Kép
nyafi
 
 


Zsuzsi, Hunor is ilyen, elvan egész nap, ne is szóljak hozzá kivéve a délutáni alvás után mert onnantól csak együttjátszás van, de ha kikerülök a látóköréből, akár egy pisi erejéig, hallom az üvöltést :oops:

Kia, mi is mennénk csak én nov 27ig nem érek rá sajnos :cry: jövő szerdán szakvizsgázom és most kb örülök hogy élek...de csütörtöktől ráérek, csüt, péntek simán jó.
Vendég
 


Dec 1 hétfő du? Lurdy legyen, vagy menjünk hozzád Kia? Huncinak Zsuzsinak jó, nekem is, többiek?

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!

Levivel mi heti 2-3 alkalommal megyünk ki.. + 2-3x csak a postaládát nézzük meg
...bent még meleg van :P s közben 1-2 kutyát is :P

Dec. 1 - jó lenne.. Délelőtt megyünk az 1 éves vizsgálatra és a Pneumo szurira.
Másik nap?

Patriknak Boldog Hófordulót!!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fné kia 2008.11.20 14:32-kor.

Kép
Kép
Kia
fné kia
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok!

Talira mi is mennénk!!! :) Számoljatok velünk is... :lol: Most futok tovább, csak bekukkantottam, majd írok is... nemsokára :D

Kép
zuzmara08
 
 


Mai nap röviden… Gigit öltöztetem, mikor a zoknit adom rá, ugye két kézzel fogja az ember a zoknit, kivetődik a kezemből, majd megfejeli a padlót, nagy lila pukli.
Kijött az 5. és 6. foga egyszerre, iszonyu nyálzás, köhög, adok neki egy kis vizet. Na akkor látom, hogy nem a nyáltól köhög, hanem kiharapott egy cuki fémdarabot, a boholytalanító készülékből, be a madarász balesetiére. Röntgen, igen benn van, de már a vékonybélben, szerintük ki fogja kakilni, majd nézzem 3 napig, ha nem menjünk vissza.
Úgy megijedtem, mikor láttam, hogy kiharapta, hogy a kezemben lévő üvegtálkát leejtettem a földre, ripityára tört, majd miután nekiláttam felporszívni, beszart a porszívóm. Tadddddddaaaaaaaaaam
Akkor mikor Kia?

Kép
nyafi
 
 


Sziasztok!!!

Aztaaaa Nyafi...akkor ma egy ilyen nap van.... :twisted: Mára befejeztük a pakolást......tele van a lakás dobozokkal és zsákokkal...alig lehet közlekedni :x Remélem hamarosan távozik az a fémdarab!!!!

Na és ami velünk törpént az sem rossz.........Réka ugye belemászik a dobozokba.....mi pakolunk anyával....iszonyat nagy visítás.....Réka üvölt, visít.....azt hittem valamilyét becsípte....de....nem....egy hatalmas....de tényleg hatalmas darázs szállt ki a nadrágja szárából...azt hittem rosszul leszek :shock: Úgy megijedtem fekaptam és magamhoz szorítottam erre abbbahagyta az ordítást és csak lesett mint Jani a moziba.....a darázst anya kinyiffantotta....Réka lábát csípte meg de nem is dagadt fel....ez már olyan félig téli kómás darázs volt....mert ugye kint volt az erkélyen a doboz onnan hoztuk be...és....gondolom be akarta fészkelni magát télére......Mostmár csak piros cicának a lába egy pici helyen.......na de akkor is télen csípi meg élete első darazsa és bent a lakásban :roll: Őrület!!!!

Ez egy ilyen nap!!!

Na megyek pihizni mert azért elfáradtam rendesen!

Puszi
Vendég
 


Hát jobbulást Abigélnek és Rékának.
Sajnos nálunk is előfordul már mindenféle baleset, egyszerűen nem lehetünk ott mindenhol és nem lehetünk mindig elég gyorsak.
Gigi pakolj bele a pelusba!!
Tegnap engem is megcsípett egy darázs bent a lakásban, amikor teregettem. Ilyen kómás volt ez is. Ó de fájt. Szegény Rékuci..

Körkérdés..
Én még mindig hálózsákot adok Pankára azóta, hogy tavasszal a fejére húzogatta a takaróit. De ez most már nem elég meleg, aláöltöztetni pedig nem tudom jobban.
Ti ezt hogyan oldjátok meg?
Nem rúgják le magukról a takarót, nem húzzák a fejükre?
Mekkora legyen? Van egy kicsi, ilyen 70x70 és van egy nagyobb paplan is.
Nem akarom, hogy megfázzon, de azt se, hogy megfulladjon.. :?

dhbetty
 
 


Én is hálózsákot adok Gigire, meg egy hosszú ujjú bodyt, mert a hálózsák rövid ujjú és zoknit. Jó meleg steppelt, király lesz télire. Nálunk 23 fok van. Ha hidegebb lenne adnék rá pizsamát, vagy hosszú ujjú rugit, de most még le nem cserélem. Ikeában láttam nagy méretű gyerek takarót, sztem nálatok is van, meleg az is, de inkább olyan 3 évesen fogom sztem azt adni rá.

Kép
nyafi
 
 


én hujjú body, zokni, pizsama, rövidujjú nyári hálózsák, ennyi elég, 23 fok van a szobájában.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?