Sziasztok!
Zsuzsi, nagyon cuki Benceee....tényleg régen raktál fel képet....tessék csak gyakrabban elhalmozni minket
Panka is milyen nagylányos máááárrr főleg abban a kis sapiban
Kia, tényleg amúgy megvan már mikor költöztök?És hová fogtok építkezni ha nem titok?
Cicus jó hogy jelenkeztél te is....tényleg nem semmi súlyban van Csabi
Jaaa és nekünk is Concord ülésünk van és én is nagyon meg vagyok vele elégedve!!!
Meliz...hajráááá....KisTesó project!!!Húúú azért az sem semmi hogy Dávid még 2-szer eszik éjszaka
Hogy bírsz felkelni?
Én is nagyon várom már Réka szülinapját.....szeretném meglepni...sok-sok léggömbbel....mert nagyon szereti!!!Jaaa és én szeretném sütni a szülinapi tortáját....valami joghurtos-gyümis túrós tortára gondoltam....csak azt nem tudom mi legyen a krém alatt a tészta....mert mi még tojást nem eszünk!!!
Képzeljétek tegnap meg ma nagy csizma lázban égtem-tünk.....mert Réka mostanában bárhová megyünk akár vásárolni vagy csak sétálni...mindig ki akar jönni a kocsiból és maga szeretne menni....na de persze azért fogjuk a kezét mert egyedül még nem megy...de ha nem így van iszonyat hisztit tud vágni.....szóval....elmentünk a Humanicba...és rájöttem hogy ez nem is olyan könnyű dolog....persze előtte kértem már gyermekes anyukák tapasztalatait....na ott nem találtunk megfelelőt...aztán ma végül vettünk a Deichmannban...kiccsimmát...nagyon édes és le is volt értékelve....csak 4000 pénzbe került
Puhatalpúúú belül bélelt....nagyon csini....és én a mérettel voltam gondban....viszont kaptam 1 tök jó tippet...ami nagyon bejött.....még otthon körberajzoltam Réka lábát egy papíron amikor állt azt kivágtam és így mentünk el vásárolni.....így sokkal könnyebb volt mert meg tudtam nézni meddig van a lába.....szóval ajánlom mindenkinek!!!!
Persze azért fel is próbáltuk
Ma amúgy extra nyügi napunk van...nekem is és Rékának is....titta hittisek vagyunk.....szegény apa meg csak tűűűűrrr és próbálja menteni a menthetőt
Nekem elkezdett fájni a torkom....Réka már kifelé megy a megfázásból....hát remélem hogy ez nem egy újabb nyavaja és nem kapja el tőlem mert akkor falnak megyek
Annyira csúnya idő van nálunk....Brrrrrrr.....ködös...sötét
Mi jövőhét közepétől már nagy pakolásba lendülünk....anya is jön segíteni ami tök jó mert egyedül tuti nem győzném....közben Rékával is foglakozzak + még pakoljak is
Háááát nem irigylem most magunkat...de ez van.....valamit-valamiért!!!
Ma pont voltunk kint az építkezésen is és már készül a tetőnk...azért olyan jó látni hogy haladunk....kíváncsi leszek mikor tudunk majd beköltözni!!!
Na megyek.....mert már sokkkkk lesz belőlem!
Puszi
Niki, Réka és Kornél Béjbiiii