Sziasztok!
Viki, Andi nagyon helyesek a fiúk. Viki látom Lackót is leköti a TV. Mese is reggelente, amíg kávézok nézi, ilyenkor van egy kis nyugi.
Betti nagyon sokat nőtt Zselyke, gyönyörűek a lányok. Nem vagy nagyon fáradt? Tudsz pihenni?
Bejcsi, nekünk is angyalkás légzésfigyelőnk van, ennek ellenére volt, hogy én is hallgatóztam az ágy mellett, hogy szuszog-e.
Engem megnyugtat, annak ellenére, hogy az első hónapban 4 téves riasztásunk volt, mert a gyerkőc levándorolt.
Nekem Avent kézi mellszívóm van, sokáig nem használtam, hamar beállt a "kereslet - kínálat" arány, de elégedett voltam vele. Az elektromosról nem tudok nyilatkozni, soha nem próbáltam.
Rikka a helyzetünk hasonló, Mese nem hajlandó enni, csak anyatejet. Néha alma,sütőtök vagy répa, bár tegnap az sem kellett. Próbáltam rizset, burgonyát mindenféleképpen, de csak tiltakozik. Este a tejpépet megeszi, általában egy vagy fél adagot. Remélem előbb - utóbb elfogad majd mást is.
Ibolya gratulálok az ikrekhez, megmondom őszintén, én azt hittem, hogy rosszul lett a vonalzóra felírva.
Az esések terén mi is "aranyérmesek" vagyunk. Mese most próbálkozik ülésből négykézlábra előredőlni, csak néha elfelejti a kezét kitenni. Tegnap anyáéknál feltörölte orral a padlót, pedig a nagyi körberakta szivaccsal. Szerintem különös érzékük van arra, hogy oda essenek, ahol nincs semmi védelem.
Buci milyen volt az Ákos koncert? Én is szerettem volna menni, de nekünk az éppen az altatási idő, nélkülem meg nem alszik a drága.
További szép estét!
Ja, bölcsi. A kolleganőm most szoktatja be a Vécseysbe a kislányát, jövő héten elmondja a tapasztalatait.
A város bölcsődéinek a pszichológusa is a Malom utcait, a Vécseyst és a Stadion utcait ajánlja.
Zsuzsa