kmanna: olyan édi Panka-manka, amint ott hasal a mosogatógépen!! De azért elindítás előtt ellenőrizd, hogy hol is a gyerek!!!
Beus: édi kiscsaj a jányod!!! És azok a képek......
Oh...és most látom a versenyes képeket.....dejóóóóóóóóók azok iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!!
Újabb páros játék: üljetek le, és mindenki írjon 10 dolgot, amit szeretne a másiktól (nem feltétlenük "Új Peugeot" nagyságrendű dolgokra kell gondolni, lehet pl. puszi a hasamra is
), majd cseréljetek lapot. Az elkövetkezendő napok (vagy hetek) mindegyikén mindkét félnek ki kell válsztani 1-1 kívánságot a másik listájáról, és teljesítenie kell. Nagyon jó játék - csak nem szabad elsikkadni hagyni (most fáradt voltam, most sok dolgom volt......)
Juditkecskemét: igazad van! vagy nagyon ráérek, vagy nagyon nem. Nem tom, hogyan csinálom, de vagy állati pörgés van itt, vagy állati nyugi. Vagy egymásra teszek 3 programot, és előtte-utána is van jó éhány, vagy csücsülök a gép előtt egész délelőtt.
De persze a te napjaid mellet, az én pörgősebb napjaim is csak az állati nyugi kategóriába sorolhatóak
Biribon: hát nem egy kutya lagzid lehetett.....
Hogy micsa pörgés volt itt vasárnap délután!!!!!!!!!
Úgy látszik, arra várt csak mindenki, hogy én lelépjek!!! Aztán ha már szabad volt a pálya, akko beindult a sóder!!!!!
Lusie:
++++++++++++++++++++
Jidit18: nadzson jaóóók azok a dm-s cuccokk!!! már tudom is, hogy mit kap karácsonyra anyum, meg anyós!!!!
Mit mondsz
Linocs????????? 9 hónaposak leszünk
[quote]m írta:uffin egy szál tortával
Ilyent még nem ettem, de ez sem lehet nagyon rossz!!!
Én úgy tárgyaltam a mukival, hogy a torta is benne van a zárban.... hmmm......szóval, hol is????
Megmondom mért! Mert arra gondoltam, hogy most az eccer ne az legyen, hogy anya süti-főzi, keveri-kavari. Úgyis megkapja ezt mindenki!!! Ki előbb, ki utóbb. És, hogy ne egy akármilyen tortát vágjanak ki elénk, keresgetünk-nézegetünk, ötletelünk addig(ahogy ezt
Pumper is gondolta-nem volt ez keverés ecsém!), majd kiválasztunk egyet, és megaszondom a séfnek, hogy mit szól az általunk kiválasztott recepthez. Akár el is készítetthetünk vele egy mintapéldányt, és előkóstoljuk.
És ha már asszondjátok, hogy ne teljesen uniformizálódjunk, akkor mindenki hozhat magának egy olyan gyertyát, amiben benne van az egyénisége.
Nos?
Juditkecsó: piszokul jól áll a fiadnak az okuláré!!!!!!
Linocs: hülyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
mzx:neked is hiányzik egy(kereked), mégis értékel téged is
De az a mágneses állatka, csak egy ötlet volt, bármi más jöhet szerintem, ami nem túl drága!!! Szóvalkérünk ötleteket!!!
Linocs: publikus, hogy bmárti és xien mért nem jönnek??? (csak me hozzászólásaik alapján szimpi a fofájuk
)
Pumperka,
Tündérmanó: szerintetek mit lehetne venni egy 10 éves nagyfiúnak, amit levélben (akár nagyobb, vagy vastagabb formában is)el lehetne küldeni, és aminek nagyon örülne????? SEGÍTSETEK, ADJATOK ÖTLETEKET!!!! lécci, léccii....
Ma lemostam magamról a koszt (ha most erre valaki azt mondja, jó vastagon lehetett rajtam - hát megeszem a pánkórészét
), majd ráálltam a mérlegre, és képzeljétek!!!!!!! A kijelző újra a versenysúlyomat mutatta!!!!!!! Szóval jányok, egy jó fürdés, csodákra képes!!!!!!
Legújabb almatortareceptem avagy
Egy újabb pillanatkép Nagyéknál
Szombaton dél körül nekifogtam, gyorsan összedobni egy sütit még, amíg Laci lottózni volt.
Kb. így zajlott: tepsit elővesz, nyüszögő Nimit felvesz, Fannit székre állít, Nimit letesz, egy almát meghámoz, Fannit odébb tesz, másik almát meghámoz, Niminek csörgőt ad.... cukrot kimér, Fannit odatesz cukrot kavarni, tojássárgát felver, Nimit a kukából kihalász, cukrot beletesz, Fannit pisiltet, kezet mos, tojásfehérjét felver, Nimit kukából újra kiválogat, sárgát+fehért + sütőport összekavar, Fanninak mézet ad, lisztet kimér, Nimit útból odébb tesz ....... És abban a pillanatban, amikor Laci épp belépett az ajtón, én a tésztát már az almára öntöttem rá, és bevágtam a sütőbe, majd diadalmasan, mint aki megnyerte az ötöst felnéztem Lacira, hogy én milyen ügyes vagyok: már csak meg kell várni, amíg megsül, majd kiborítani. És akkor megakadt a tekintetem a még mindig a mérlegen lévő liszten
Mondanom sem kell, hogy anyósnak nem vittünk a sütiből