Most tuti ki fogok hagyni vkit, sorry.....
Lillus!
Olvastam a hsz-t, amiben irtad, hogy tettél fel képet, majd félbehagyva az olvasást veszett keresésbe kezdtem, hol van a kép Mátéról.... nem találtam.... elkönyveltem, hogy egy vakegér vagyok és olvastam tovább... akkor láttam, hogy irod, eltünt a hsz... no, mégsem vagyok olyan vakegér....
Máté nagyon édes, iwiw-en szoktalak nézegetni benneteket!
Felsoa!
Örülök, hogy jöttél újra! Beni imádnivaló!
A mütét nem jó hir!
Emi!
Ha szénsavmentes ásványvizet ad a férjed, semmi baja nem lehet tőle, az nem csapviz, mint tudjuk....
Én spec a múltkor nem kaptam Óbudai babavizet a tecsóban és Nestlé Aquarellt vettem, nem forralom.... mutert kérdeztem, aszonta, nyugodtan adhatom neki azt is. Mukinak semmi baja nincsen tőle!!!
Eve!
Nagyon tetszik a képsorozat.... nekem is kéne, csak szana-széjjel vannak a képeink cd-ken, mert a gép kb. havonta lepukkan, igy ki kellett menteni, persze ráirva egyikre sincsen, mi van rajta, kivéve a keresztelőt... trehány család...
Én nagyon össze-vissza adom a kajákat Mukinak, mármint a bébiétel és saját kotyvasztásra értem. Néha ezt, néha azt.
Ha főzök, akkor egyszerre többet és lefagyasztom adagokban. Most hétvégén csináltam neki cukkinis répát husival és sütőtökös almát husival. Ma körte-alma-banánt kap, s.k. turmixot.
Utálok pepecselni a kajáival, lusta anyuci vagyok, ezért csinálok egyszerre több adagot egy főzésre és akkor egy hétre vagy kettőre ott van a sokfajta kaja a mélyhüben.
Én spec. a tejpépekre kérnék állami támogatást, mert abból heti egy doboz elfogy.
Viszont megtaláltam a dm-ben a Babylove tejpépeket, 499ft és háromféle van (kekszes, gyümis, banános)... Muki imádja.... sőt, van tápijuk is 1190ft 600grammos, vény nélkül és Muki azt is szereti.
Ami nekünk még nagyon bejött, no de az azért egy vagyon, ha minden nap azt inna tápi helyett, az a Nestlé folyékony tápszere kekszes és gyümölcsös izesitésü, 240ml egy adag, két doboz van összecsomizva és úgy a dm-ben 500ft körül van... viszont behúzza az egy adagot belőle....
Voltak az előző oldalon babaképek, álló baba (lehet, Marjan tette fel... sorry ha nem).... nagyon ügyes és édes.... enyémmuki még semmit nem csinál, se nem ül, se nem térdel.... csak négykézlábazik, de azt ezerrel...
Mire megirom, már nemtom, mit hagytam ki.... pfffff..... tökgyagya vagyok!
Anetto! Irtam tennap visszaprivit! Megkaptad???