Sziasztok!
Marek!
Ezt a tegnapi nyammogást leszámítva mi továbbra is csak 15-20percig szopizunk. Ma végre megjelent a midwife (megjegyzem pontosan egy héttel később, mint azt legutóbb beigérte a másik csaj), és a jó hír, h Lillus mára elérte a születési súlyát, majdnem 3,5kg-ot mutatott a mérleg és ugye 3448g-al született. Kicsit mmegnyugodtam, ezek szerint ilyen kis idő alatt is ki tudja szivattyúzni azt, ami neki kell. Nálunk nagyon kevés büfi van egyébként, ha nagyon bealszik, akkor általában semmi, ha kicsit élénkebb, akkor 1-2, a 3-4 már rekord, és nagyon ritka. Nem is szoktam 5-10percnél tovább büfiztetni.
Ha ilyen nagy a család, én is vm saját kezűleg készített ajándékot javaslok. Én is örülnék ilyennek.
SAjnálom a cukrot és a tegnapi napot!
Megkötős sapi sesetleg?
Na, hála megtalálták az anyakönyvi kivonatotokat, durván nyomják azért!
Kata!
Hát igen, ez a nyűgi nagyon killer. Ha meghallom sírdogálni, összeszorul a gyomrom, és elkezdek enyhén stresszelni. Gondolom ez hosszútávon nem vezet túl jóra, úh csak remélem, h javulni fog a helyzet. Ma este pl nagyon meglepődtem, mert kb 3kor elvitte anyukám sétálni Lillust, 5kor hazajöttek, én aludtam, és mondta anya, h Lillus is aludt még tovább a séta után is itthon még egy fél órát. Így 5.45-kor evett, ezután kb 5-10perces lightos nyüszi, sírdogálás után bealudt, most 10.45-kor nekem kellett keltenem, h egyen, 15perc után totál ráaludt a cicire, nem lehetett felverni, vissza az ágyba, és most alszik tovább. Ahelyett, hogy örülnék, most tökre parázok, h milyen lesz az éjszakánk, mert mi van, ha a beetetés után hajnalban jön majd a műsor, mert csak kicsit elcsúszott az időérzéke..hát meglátjuk. (ezt még tegnap este írtam, a folytatásról lejjebb)
Zsófi hihetetlenül aranyos ezeken a karácsonyi képeken, nagyon jók, tényleg! Majd utána nézek a Brendon lapján konkrétan, lehet mi is benevezünk....bár Lilla lehet még kicsi ehhez. Szerinted? A pici babákat is be tudják állítani (fektetni) másképp, más ruciban?
Emmalena!
Sok sikert a karifa állványhoz, h tényleg működjön!
Nagyon ari Emma a kádban!
Ildi!
És te ilyenkor naponta hány felsőt fogyasztasz el?
Nekem volt olyan, h fürdés után elkezdett durván csöpögni, nem tudtam vele mit kezdeni. Kicsit megdörzsölődtek a törcsitől, és elég volt ennyi. A legjobb story pedig, h tnap előtt szopis melltartó vásárló túrán voltam, próbálgattam, és kb a 4. után úgy elkezdett folyni a tejcsi mind2-ből, h szép kis tócsát csináltam magam alá.
Na meg rakosgathattam mindegyikbe a melltartóbetétet, és iszonyat gyorsan kellett ezt csinálnom, mert tényleg folyt rendesen. Vicces volt.
Lottika tündéri, ezek a szemek??!!
A sárgaságunk szerencsére elmúlt már egy ideje. Amikor szopizik, akkor látom, h picit sárgásabb árnyalatú az arca, mint a keze, vagy az én kezem, de ez annyira észrevehetetlen, h máskor fel sem tűnik....szal én elmúltnak nyilvánítom.
Amikor kedden itt volt a védőnő, ő azt mondta, h ha nem kérdezem, fel sem tűnik neki. És ti hogy álltok?
Amikor Lillus lef*sta az overállját, akkor én egy kabátot adtam rá, alulra pedig a kezeslábasa fölé egy ilyen bélelt vastagabb, puha kertészgatyót. Erre még a takaró, és a mózes teteje.
Hát tényleg nem kéne paráznod, én meg csak itt sárgulok ezerrel, bárcsak mi is itt tartanánk már!
Még te is alátámasztottad, h teljesen jól van ez így, h ennyit alszik, úh ne parázz!
A meló nekem pláne nem hiányzik, főleg, h most sokkal nehezebb dolgom van.
Timi!
Gratula a növekedéshez!
Anhel!
Köszi az elemcserés tippet!
Bettyna!
Örülök, h minden ok volt a kontrollon, Szabi nagyon édes! Gratula a mosolyhoz!
Macianyu!
Sajnálom a betegeskedést, nagyon rendes volt apa!
HAndi!
Nektek is gratula a mosolyhoz!
Huhh, akkor téged sem irigyellek az éjszakai nyűglődés miatt. Majd mindjárt leírom én is a tegnap éjjelünket.
Nymalac!
Nagyon édesek a csajok és Bori nagyon ügyes!!!!
Szöszke!
Nekem is tetszik a ti karácsonyotok!
Napsugár!
Én szeretném látni a gyerkőcöket! Jöhet a privi, ha gondolod!
Nálunk sajnos nem javul a helyzet, sőt. Tegnap kaptunk egy jó kis beetetést, anyukám elvitte Lillát sétálni 3kor, 5kor hazajöttek, akkor még aludt fél órát a nappaliban (közben én is aludtam mialatt ők kint voltak), evett 5.45-kor, utána egyből bealudt, ébresztenem kellett 11kor, hogy egyen megint, azután ismét egyből alvás. Aztán 1.20kor ébredt, és innen következett a hisztéria. Evett, ráaludt a cicire, letettem, felébredt,sírt, megint adtam neki egy kis cicit, h bealudjon, megint letettem, megint sírás, ugyanez harmadszorra is, ekkor daddy felkelt, és ő vette ki, elaludt a kezében, letette, megint sírt. Ezután még mindig úgy láttuk, h éhes, 10perc cici, én ekkor már annyira kivoltam, hogy ráaludtam Lillára, majdnem lebukott a fejem, daddy ébresztett fel, ezután átadtam neki, és a kezében aludt fél órát, mindhárban aludtunk az ágyban. Majd tök óvatosan letette, és végre 4.10kor bealudt. Kemény menet volt ez a 3óra, ma alig bírtam ébredni, h etessem. Volt, h nyöszörgött, én meg képtelen voltam felkelni, amikor csönd volt, egyből el is aludtam, úh volt, h ő is 2x már visszaaludt, mire enni kapott. Persze nem telt el 3,5óránál több így sem két kaja között. De nagyon lestrapált, az tuti...és egyre nehezebben bírom ezt, görcsbe ugrik a gyomrom, amint meghallom, h nyöszörög vagy sír.
Lassan 3 hetes, és már nagyon fáradt vagyok. Eddig éjszaka nagyon jó baba volt (na meg napközben is, és azóta délelőttönként is nyűglődik), nem tudom mi jöhet még, ma megpróbáljuk este ébren tartani, h éjjel aludjon. Tegnap a fürcsi is kimaradt, annyira aludt. Persze én előre paráztam, h mi lesz akkor éjjel, és be is jött.
Tegnap itt volt a midwife, és végre elértük a születési súlyunkat, majdnem 3,5kg (3448g-al született). El is vitte a papíromat a csaj, mondván, h lezárta a gondozást, nem jönnek többet. Erre ma beállított a másik nő, kérte a papírt,mondom már elvitték, és erre meg ja, hogy neki akkor nem is kellett volna jönnie, és elment. Mi meg mindketten aludtunk végre, szerencsére nem verte fel Lillust nagyon, visszaaludt, meg én is. Azért vicces, h egy hete várom őket, erre meg ide rohangálnak két nap is egymás után, ma még tévedésből is.