Sziasztok!
Meli
Nagyon aranyos fiad van.Ahogy a képeket néztem honvágyam lett a nyárra.
Jó kilátások délutáni szopi elhagyás után.Már rettegek előre.Dénes így ki tudja pihenni magát?Nem nyügös mikor felkel?
Hú mennyi kaja.Laura nagyon keveset eszik.
Helga
Nálunk is van harapás.Nekem ez nem megszokott,Dani soha nem csinált ilyet.De főleg akkor csinálja mikor Danival foglalkozom és szeretné,hogy csak vele legyek.Ilyenkor mászik Dani után és meg akarja harapni.
Sajnálom a koncertet,főleg,hogy drága volt a jegy is.
Hogy van Áron?
Timi
Ahogy hallom a kakiról nehezebb leszoktatni őket.Gratulálok a türelmedhez,hogy bilire rakod Lillust.Nálunk ahogy elnézem picit problémás lesz a bilire ültetés,mivel Danit akarja utánozni.
Igaz Dani nagyon türelmesen játszik vele,elmagyaráz neki mindent.Ma délután még mesélt is neki.
Bölcsi milyen?Boldival ugye egy csoportba járnak?Szoktak együtt játszani?Ságival mi van?
Jaj,de jó,hogy írtál Mazsiról.Jó lenne,ha Ő is írna néha.Hova sikerült elmennie dolgozni?
Panka
Szomszédok megváltoztak?Voltál a kiállításon?Milyen volt?Az egyik vendégem mondta,picit riasztó.
Kditke
Gyerek laptop most volt akciós/tescos/2000 ft-ért.Szerintem nagyon jó,Daninak pókemberes van és Én azon a grafikán alig tudok kiigazodni.De ezen az olcsón nagyon szuper.
Bigsister
Nagyon aranyos Olivér.Szopiztok?Roli azokat az időket hogy viseli?
Roli meg már ennyi szít tud.
Laura elakadt a pirosnál és nem is akar mást színt beazonosítani.
Blin
Nagyon sajnálom Anyosódat és a férjedet.Hogy sikerül a beszélgetés?
Nekem egy ismerösőmnek/51 éves/tudta meg,hogy a férjének van barátnője és 8 éves közös kisfiúk.Még az a hihetlen benne,hogy 5 utcára laknak egymástól.Most a család próbálja kiheverni a nagy sokkot.Grétáról nem raksz fel képet?Olyan régen láttam.
Sno
Szopival hogy álltok?Hétvégén osztélytalálkozon voltam.Zsolti altatta őket.Laura 1 órán keresztül Apját átölelve sírt a ciciért.Reggel 1 órával korábban felkelt és 45 percig le se szállt róla.Nem tudom ebből hogy lesz leszoktatás.
Bölcsi szeptembertől lesz,mivel sok a gyerek és csak végszükség esetén vennék fel Laurát tavasszal.Már voltunk benn megnézni a Dadákat,nagyon tetszett neki.
Mikor mesélsz Sebinek végig hallgatja?Vagy rövidek a mesék?
Naniciával mi van?
Ágiboldi
De jót említettél.Diafilmek.Én nagyon szerettem nézni őket.Lehet karira lesz egy ajándék,ha elfogadható áron van.
Boldi bölcsiben eljátszik a többi gyerekkel?
Rita
Állatmesék nekünk is megvan.Én is nagyon szeretem.
Esetleg leírnád,vagy meg tudnád mondani a neten hol találnám az öreg nénje versét?
Nálatok a bilire szoktatás nem volt a gyerekeknél nehéz?Nem akarták a picik utánozni a nagyot?
Pann
Írjál sokat,hogy vagy,mit érzel...olyan jó nosztalgiázni.Réka név nekem is tetszik.Ez új nekem.Máshol is végzik ingyenesen az anyai vérből a szűrést.Ugye jól gondolom ez a genetikai?Ha jól tudom 80%-ban szuper az eredmény.
Lora
Nagyon jó a repülös kép.
Laurának 20-21-es cipői vannak.
Nagyon ügyes Brigi.Ez a szerepjáték az oviban az ovónők azt mondták 3-4 éves korra alakul ki.Te mutogattad neki elöször?Vagy mágától találta ki?
Ajándékok:
Nálunk van rajzolótábla,de Laura jobban szereti a parkettát és a falat zsírkrétával összefirkálni.
Hirtelen nem is tudtam sírjak vagy nevessek mikor megláttam a nyáron festett sárga falon a piros zsírkrétát.
Thomas tényleg nagyon strapabíró.Igaz nekünk nem elektromos,de van fából és műanyagból,de annyit dobáltuk,mégse megy tönkre.Nálunk az elektromos vonat nem jött be.Rendes nagy pálya van hozzá,mire felépítem el is fáradok,de mikor bekapcsolom a gyerekek fogják maguk 2 kör után és otthagyják az egészet.
Mi legoba építkezünk,de a playmobil is nagyon tetszik.
Játékok földhöz vágása:
Nálunk is menő dolog.Főleg ha nem úgy van valami amit elképzelt.
Na most jó hosszú lettem.
Jó éjszakát!