Új privát üzeneted érkezett!

Mennyi ajándék ötlet, győzzön választani az ember.

Alvás: Már megint változás van. Reggel 6-7 közötti ébredés, délután eddig elaludt általában dél körül most alig lehet lelőni kettőig, este már mi apával majd ki dőlünk, Gréta még 10-kor is játszana. Ezt pár napja csinálja.

Ház: Én nem tudnék bent a belvárosban lakni, nekem kicsit zajos, de ez szerintem egyén függő.

Mérete: Igazából én nem is szeretnék később nagy lakásban/házban lakni, most ott lakok. Ez anyuéké, alul 120 nm2 szoba, nappali, konyha, nagy ebédlő, fürdőszoba WC, fönt 100nm2 három szoba, fürdőszoba, WC, nagy előszoba. Most nagyon jó, ennyi embernek, amíg se az öcsémék, se mi anyagilag nem tehetjük meg, hogy elköltözzünk jó. Anyáék lent vannak, minekünk két szoba van, öcséméknek egy. Sajátom jóval kisebb lesz, takarítás, rezsi ár miatt főleg, de valami csöndes kertváros részen.

Meli: Láz nem volt, csak fájlalta a lábát délután, de estére elmúlt.

Sno, Panka: Kocsi: Köszönjük!

Lora: Grétának kicsi lába van, 21

Mondóka: Tényleg szépen beszél Gréta, de pl. mondókázni nem szeret annyira, nem hajlandó meg se hallgatni sokszor. Ami úgy néz ki nehezen megy nálunk az az „f”, folyamatosan „sz”-t mond helyette

Evés: Mostanában mi se eszünk túl jól, de már nem nagyon izgat, amíg nem látom, hogy beteg vagy valami gond van, bár amit nagyon szeret abból ő is sokat tud enni. Virsli, kolbász, tojás.

Áronnak jobbulást! Tényleg most szegénykém mindent elkap.

Földhözvágás: Csak néha fordul elő, nálunk inkább direkt elejtés van és utána „Hoppá”

Rólunk: Zajlanak még mindig az események. Apunak szombaton kivették a katétert, most úgy néz ki semmi gond „kop-kop-kop”, de majd később derül ez ki igazán.

Más. Anyósom fölhív múlt hét hétfőn elcsukló hangon. Kérdezem: Mi a baj? Apósomnak másfél éve barátnője van. Kiakadtam teljesen. Szegény nagyon össze van törve. Megkérdezte tőle anyósom, hogy döntse el mit akar, marad vagy megy. Pénteken azt mondta após marad, szakított a csajjal. Erre hétfőn hazajött és azt mondta költözik, gondolom beszél vele a csaj. 30 évet éltek együtt, bár elváltak, de valahogy mégis együtt maradtak. Apósom 10 évig ivott azt is elviselte az anyósom, sőt Zsoltiéknak van egy féltestvére is, mert akkor is félre ment. Még is anyósom vele maradt, mert neki a család az első és azt megpróbálta összetartani.
2,5 éve apósom nagyon beteg lett, érszűkülete van és valami agyi történés lett, nem tudott beszélni és anyósom ápolta és rohangált hozzá stb. És ez a köszönet.
Zsoltinak nem lehet mondani, mert anyja nem akarja a vizsgák előtt felidegesítem, mindenki tudja csak ő nem. Nekem is nagyon rossz most így, egyfolytában ezen jár az agyam.

Befejeztem a panaszkodás, remélem most már nem jön semmi rossz felénk.

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Ditke,
szerintem nem értetted meg, amit írtam, de annyira nem is lényeges :wink:

Dana,
de jó, hogy mondod az alexandrát, az apró lépések sorozatból a munkagépeset akarom megvenni mikulásra!

Helga,
Van keménylaposban is, külön mesénként!!! Csak szerintem úgy drága. De a Három kiscicát, vagy a Kispipi és kisrécét nagyon ajánlom.

Lin,
a brazil szappanopera ehhez képest kismiska, kitartás! Apudnak gyógyulást!

Képzeljétek, Sebi kezdi használni az "igen"-t, egyébként meg bólogat, és mondja, hogy "hmmm"! Nálunk ez mérföldkő, hogy nem csak nemleges válasz létezik!

Orsi
Kép Kép
sno

Most csak két mondat:

1. Ditke ne haragudj, lehet, hogy túl érzékenyen reagáltam. Meg lehet, hogy egy kicsit irígy is vagyok :).

2. Lin, szívből kívánom, hogy most már jó dolgok történjenek veletek! Megérdemelnétek!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Na,elszállt egy oldalnyi!!!!!Meghalok!!!
Majd pótolom máskor,szép napot mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!!!

Itt vagyok újra!!!

Lin,én maximálisan megértelek.Nehéz egy dolog ez é ráadásul mindig megsérül valaki.Nálunk sem volt egyszerű,apám mindig kemény ember volt,szeret minket,de sosem tudta kimutatni.Ők is elváltak,mindenkinek van már párja,de anyu nagyon sokat szenvedett.Apámnak pedig van egy 33 éves társa és van ott egy 8 hós húgom.Szóval nem könnyű.Tarts ki és segítsd a párod,mert neki is nehéz lesz!!!

Rita,tök jó ez a paradicsomi kis lakás a 4 gyerekkel!!!!Komolyan irigyellek!!!!Ilyen kiegyensúlyozottságot ritkán lehet nagycsaládosnaál tapasztalni!!!Én néha az egyel is letépem a hajamat :)

Sno,ez vicces,azt hittem csak a Dénes nem tud igent mondani!!!!!A nem az első szavak közt volt és használja is sokszor,meg a fejét is rázza.De bólogatni és igent mondani nem tud/akar.Érdekel a könyv,köszi,utánanézek!!!!

Ház:nekünk szerencsénk van,mert egy nagyon nagy házat tudtunk itt megvenni a város egyik legjobb utcájában,közel mindenhez telekárban.Félkész volt,így is 4 évig építkeztünk és szinte mindent mi csináltunk,lambériázás,festés,garázs,kerítés,stb. A felső szinten élünk,120 n2,bőven elég lesz egész életünkre akár 4 gyerekkel is.Alul semmi nincs,aki elkezdte építeni üzleteket akart kialakítani,de beleörgedett és meghalt.Mi is szertnénk majd megcsinálni és megpróbálni kiadni,vagy valamilyen saját vállalkozást indítani,de olyan sok pénz lenne,hogy egyelőre nem vágtunk bele....de nem panaszkodom,mert legalább sajátunk és nagyon kényelmes.

Bocs,ha valakit untattam!!!!
Sziasztok

Kép Kép
meli1118

Ja,Helga,Panka,mi volt este?????A koncerten voltatok????

Kép Kép
meli1118

Na,még egyszer,utoljára.Dénes nem lázasodott be végül,de a lába fájt.Kedden,amikor kapta az oltást húzta nagyon,aztán be is dagadt neki,hiába borogattuk.Azon az oldalán nem is tudott szopikor feküdni szegény,hasalt az ölemben :?
De már szerencsére túl vagyunk rajta!!!
Puszi

Kép Kép
meli1118

Nofene,megint itt vagyok!!!!
Bocs,de ezt ajánlották és szerintem nagyon jó!!!
Olyan,mint a duplo,csak fele árban!!!!
http://209.85.129.104/search?q=cache:KG ... =firefox-a

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

A koncert csalódás volt :( Nem igazán jött be nekem Jean Michel Jarre tegnapi játéka. Sajnos, a jó kis Oxigene albumhoz nem sok köze volt :( A tegnapi koncertben egyedül az volt a jó, hogy találkoztam Pankával meg az anyukájával, és tök jót dumáltunk a koncert előtt :) :wink:

Sno,
A kispipi és kisréce nekünk is megvolt, de sajnos a nyáron a Balatonon elhagytuk :(

Lin,
Hú! Nálatok aztán van élet! Csak kapkodtam a fejem, annyira nehéz volt követni az eseményeket :(
Apukádnak is jobbulást!
Öröm az ürümben, hogy Gréta nagyon szépen fejlődik, nagyon ügyes!

Meli,
Köszi a linket! Sajnos, amiket pont kinéztem, dupló áron vannak :( nem sokat tudnék spórolni.

KépKépKépKép
thelga

Sziasztok!

6 mm és ver a szíve, mi az? Irtó boldog vagyok, most láttuk két órája! :D :D :D :D :D
Vendég

ÚRISTENPANNNAGYONGRATULÁLOK!!!!!!!!

Orsi
Kép Kép
sno

HÚ Pann! Nagyon nagyon gratulálok!
(már kérdezni akartam, hogy mi újság, csak nem akartam tolakodó lenni)

KépKépKépKép
thelga

JUHUJJJJJ!!!! :D :D :D

Éljen éljen a nagyonvárt hatmilliméteres!

Nagyon örülök!

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Húúú, azt hittem egy csöndes estébe csöppenek és mit látok?!!!!

Pann
Hatalmas gratula!!!! (Egyébként mi az hogy "mi" az? Inkább ki az! :wink: ) Írtóra örülök nektek!!!! :D :D :D
lora7

Sziasztok!

Na erre gyorsan írok.Olyan jó érzés ilyet olvasni. :lol: :lol: :lol:

Én is had gratuláljak!!!!!

KépKép
KépKép
dana 1

Sziasztok!

Most csak gyrsan!

Pann!
GRATULÁLOK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D Jupijjjééééé :wink: Nagyon boldog, problmamentes hónapokat kívánok!!! :wink: 8)
De jó nektek!!!!! :D
Mikor teszteltél?Tünetek?

Koncert:mi is csalódtunk :cry: És szerintem mindenki aki ott volt, a neten is elég negatívok a vélemények. :( Tényleg az volt jó benne, hogy Helgával jót dumáltunk :wink: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa

Pann

Gratula a 6 mm-es ifjú családtaghoz !!!!!! :lol: :lol:

Kép
kditke

Gratulálok! De jó, de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Pann, szuper!! Gratula!!! :D Hogy fogják hívni? :wink: Kislányt vagy kisfiút szeretnétek? Gondold ide a többi szokásos kérdést és válaszolj! És majd a hasadat is jól meg akarjuk tapogatni!

Kép
Kép
agiboldi

Pann, nagyonjónagyonjó!!!!!!! :lol: :lol: :lol: Nagyon gratulálok és jó egészséget kívánok hozzá! Remélem, neked is minden sokkal egyszerűbb lesz másodjára!
Mikorra várjátok? Jún-júl? (vagy inkább válaszolj Ágiboldi fel nem tett kérdéseire! :wink: )
Vendég

pann
ezigeeeeeeeen! mindenjót kívánok, és én is n várok minden infót! :wink:

majus3

Sziasztok!

Köszönöm a gratulációkat, n aranyosak vagytok! :D :D

Elvileg júl. 3. a dátum, de Gergőből kiindulva lehet akár jún. 3. is, bár nagyon remélem, hogy most MINDEN rendben lesz. :roll:

Nagy öröm lenne egy kislány, főleg azért, mert mi több babát nem tervezünk. Persze az sem lehet rossz, ha két fia van az embernek...na majd meglátjuk....bár fiú nevünk nincs. :lol: Tulajdonképpen lány nevünk is csak azért van, mert legutóbb "nem került felhasználásra". Ádám választotta: Réka - próbálom megszokni. :roll:

Hát nagyjából ennyi. Három hét múlva újabb uh, plusz a dokim nagyon nyomta, h az Istenhegyi klinikán végeztessük el a (Down, stb.) szűrést. Ő iszonyú felelősségteljes a babákkal kapcsolatban úh egy n csúnya nézést kaptunk, amikor bevallottuk, h a Gergőt nem szűrtük. :lol: Egyébként teljesen sokkot kaptam attól, h mennyire figyelmes, rendes, kedves és minden, amit el tudtok képzelni. Egyszerűen imádom! Átcipelt minket (Ádám és Gergő is ott volt) a fő épületbe, mondván, h van annyi ideje a következő betegig, és ott jobb az uh, úh végül is családi uh nézegetés volt - ennek elképzelését a fantáziátokra bízom. :lol: Kaptunk képet is (kérés nélkül Ádám kezébe nyomta - mondom, h imádom!), kb egy tojás látszik rajta. Feltenni nem tudom, mert átálltunk LINUX-ra, és még nem tudom, h ebben van-e/hol van képátméretező progi. :roll:
Ja, ami új: elvileg pl. az Istvánban, de sok másik kórházban is elvégzik már az anyai vérből történő szűrést INGYEN!

Azért, h nem legyen teljes az idill, ma reggel Gergő hörgő légzésére ébredtünk, ami sztem vmi letapadt váladék miatt lehetett. Vettem neki Rhinatiol-t (a patikus javasolta), de rá van írva, h 2 éves kor alatt csak orvosi utasításra. Akkor most adjam, vagy ne adjam? Dokihoz nem tudunk menni, mert 4-től rendel, mi meg nemsokára elutazunk a hétvégére. Láza, egyéb tünete nincs. Ja, vizes orrfolyása van. :roll:

Lora! Már tök rég akartam írni, h kipróbáltuk azt a (babkocsi) tisztítószert amit javasoltál és jóóó! Nem olyan, mintha kimostam volna, de SOKKAL jobban néz ki a kocsi, nem "hót retek"! Köszi!
Meg: nézegettem a neten ezt a Csiri-biri tornát és úgy tűnik, h sokkal komplexebb, mint én gondoltam, úh egyszer megnézzük. Ti oda jártok a Cserepes házba, ugye? Ha igen, és ha Gergő kiheverte a kórságát, megbeszélhetnénk egy alkalmat. Hm?
Vendég

Pann
Olyan jó újra olvasni a kezdetektől egy babavárást. Most akkor hány hetes is vagy?
Már elárulhatom, úgyis mindegy, hogy nemrég lett egy negatív tesztem, amit azért csináltam, mert már 2 hónapja nem jött meg. (Még nem állt be rendesen, gondolom a szopi miatt) Bár nem terveztünk most másodikat még, de egy kicsit már beleéltem magam. :( Na de majd lesz! :wink:
A tisztítószert sztem Május ajánlotta. A dm-es ugye?
Igen, mi a Cserepes házba járunk. Elsőre azt gondoltam, hogy nem élvezi annyira a gyerek, de most már belejött. Átváltott megfigyelőből aktívan résztvevőbe. :wink: Csak azért írom, hogyha esetleg elsőre nem tetszene, azért ne menjen el a kedvetek. Jó volna találkozni! :wink:

Gergőnek mielőbbi gyógyulást! Remélem semmi komoly!

Meli
Te is reggel és este szoptatsz csak, ugye? Neked a mensid beállt rendszeresre? Vagy nálad is előfordulnak kimaradások? És mióta szoptatsz csak 2-szer?
Bocsi a rengeteg kérdés miatt, csak kíváncsi vagyok, hogy csak velem fordulnak-e elő ilyen dolgok, ugyanis nekem sose volt túl pontos. A dokim meg azt mondta, hogy addig felesleges vizsgálgatni, amig Brigi szopik.

Panka, Helga
Sajnálom a koncertet. De az tök jó, hogy találkoztatok!

Lin
Sajnálom a történteket. :( Szerencsére ebben nekem nincs tapasztalatom. Bár nálunk is történtek Brigi születése óta rossz dolgok és nekem pl. sokat segített Brigi ártatlan mosolya. Segíteni fog nektek a helyzet túlélésében.
lora7

Pann, akkor már biztos elutaztatok. Boldinak is vizes takony+ köhögés, már több mint 1 hónapja, de nem folyamatosan, hanem jön-megy.. ő köptetőt kap (néha)

Én már csak azt nem értem, h az (ingyenes) anyai vérből való kimutatás helyettesíti az Istenhegyi szűrést? Boldinál még mi se csináltunk, de a másodiknál pár év múlva már át fogom lépni a 35-öt..

Igen, a tisztítót Május ajánlotta, és már én is akartam dicsérni!! Szőnyegből, kanapéból túrórudit, babakocsiból narancslét szuperül kihoz!

Lora, biztos a második is meglepcsi lesz, ne is tesztelgess :wink: :D

Kép
Kép
agiboldi

Sziasztok!

Emili még alszik, próbálok visszaolvasni.

Lora!
Aranyosak az új kis képeitek:)

Meli!
Emili nem eszik sokat, de soha nem is evett.Persze vannak időszakok, amikor magához képest sokat eszik, de az még minidg csak mx. egy gyerek adag :? :lol:

Rita!
Emili sem beszél még, van pár szó, kb. 10 amiket mond, és más is megérti nem csak én, tisztán is ejt egy párat, de aztán jön a jelelés, és a mutogatáés ümmögéssel párosítva. :roll: Viszont én nem aggódom, úgy tudom 3 éves koráig kell rendesen beszélnie.Addig még van idő.Meg nálunk a csalédban is volt aki csak 3 évesen kezdett el beszélni, akkor viszont nagyon beindult, és hamar behozta alemaradását.
Babakocsi helyett vannak más tologatók is, fa kordé, bevásárló kocsi, fűnyíró, stb, ami fiús;)

Öltöztetős maci:szerintem is jó, de Emili még csak szétdobálná.
Meseolvasás:elalváskor még nem, pár másodperc alatt elalszik, a mese csak felspannolná. Napközben szokta hozni mostmár a kedvenc Kipp-kopp mesekönyvét, azt kell olvasni
:wink:

Karácsonyi ajándékok Emilinek:
fa kisbölcső,sapi, kesztyűbáb, 2 mesekönyv,színes fa építőkocka,katicás apróságok.Láttam most Kipp kopp plüss figurát, de elég drága volt(3000 a nagyobb méretű).Így szerintem az nem lesz.Szerintem ennyi mindent fog kapni, meg esetleg még amit a nagyszülők vesznek neki plusszban. :wink:

Helga!
Áron jobban van már?

Emili épp most mondta a nyusziora, hogy nyunyi :lol:
Thomas mánia most nála is fut, brü-brü felkiáltással, berregéssel:D

Ditke!
Kacsamell:besóztam, borsoztam, alufóliával befedtem, amig megpuhult, amjd klevettem rókla afóliát, és megpirítottam a sütöben.ennyi. :wink:
Mi is anayg tágas házakat kedveljük, de sajnos mi most kezdésnek vmi kisebbel kell hogy beérjük, anyagi helyzetünk miatt:(

Dana!
Mindegyik Alexandrában van ez a 40%????? :shock:

Lin!
Hú ez nagyon durva, ami após-anyósékkal történt!Sajnálom őket, és én sme értem ha 30 évig kibírták egymás mellett, akkor ezután miért nem lehet, de talán pont ez a 30 év a magyarázat rá :roll:

Sno!
Emili is csak a nemet mondja, az igent egyáltalán ne, vagy csak aki" kifejezéssel(szerintem ezt jelentené), és nem is bólogat hozzá. :?

Pann!
De jóüfej dokid van!!Nekünk ius Linuxunk van, ha gondolod Tomi tud segíteni, szólj nyugodtan.Nekünk van több átméretező progi is, pl. Gimp, többi nevét nem tudom :roll:
Az inygen szűrés jó lenne!Réka szép név szerintem :wink:
Gergőnek jobbulást!Én nem merek olyat adni amire az van írva, hogy x kor felett adható, max ha doki mondja.
:roll:
Vonalzót csinálsz majd?

Mi a pontos neve annak aDM-es tisztítónak???
:roll:

Részletes élménybeszámoló a Bodies kiállításról és a koncertől a blogban. :wink:

Kép
pankaa

Tegnap én is megvettem Tomi kari ajándékait: egy Thomasos mozdony amiben az emberke fejét nyomva elindul és egy másneses rajztáblát !!(pár apróbb ruha lesz még, de más nem) :wink:

Most jut eszembe, előbb mikulás van arra is ki kell találnom valamit !!! :oops:

Tegnap megvolt a mikulás előtti nagytakarítás is mivel itt van még a mama, még a szőnyegeket is kitisztítottuk apával természetesen. :wink:

Lora

Ti is gondolkodtok a kistesón vagy csak a késő menses miatt nézted a tesztet ??? :wink:

Pankaa

A kacsát karácsonyra kipróbálom, köszi a receptet !!! :wink:
Sajna a koncertet, rossz lehet ha az ember felkészül és valami szuper jót vár és nem az lesz belőle !!!

Lin

Szegény anyósod !!!!Rossz lehet, hogy nem oszthatod meg a gondot a férjeddel még ! :wink:

Ágiboldi

A bölcsi előtt is voltak Boldinak ilyen sűrűn hurutos taknyos bajai ??
Én félek, hogy Tomi is beteges lesz ha elkezdjük a bölcsit, mivel eddig ő még egyáltalán nem volt beteg, ott meg azért mindent összeszedhetnek a többiektől !!!!!!! :wink:

Május

A DM-es szőnyegtisztítót gépbe is lehet rakni, vagy csak foltokra jó ?? Tegnap apával kitisztítottuk de nem igazán vagyok elájulva a Wanish gépitől, a kézivel meg nincs kedvem végig kefézni az egészet ! :wink:

Pann

Tök jól hangzik ez a nőgyógyáz hozzáállás szerencsés vagy ezzel a dokival !!!Milyen sokat változnak a dolgok ilyen rövid idő alatt-a szűrésekre gondolok-mi se nézettük meg Tomit az istenhegyin, de akkor még nem is volt ez a szűrés amit te most írtál az ingyenes !
Az Istvánban fogsz szülni , hogy hívják a dokit ???
Hányinger ? Émelygés, fáradékonyság ?
Ja igen elutaztatok, akkor majd hétfőn ! :wink:

Kép
kditke

Sziasztok!

Összeszámoltam hogy Emili hány "szót" mond, 40-et :D (blogban olvashatóak).Bár ha Május cenzúrázná, akkor kevés maradna belőle :lol: (vannak közte hangutánzó szavak, ill. szótöredékek, szótagok, de mivel ezeket megfelőlen használja, így én szavaknak veszem :wink: )
Most akkor ez az arány "jó"?Ennyi idős korban?Rita, szerinted???

Ditke!
A kacsamell mellé még csináltam vörösboros körtét, krumplipürével:
2 evőkanál cukrot karamellizálni, felönteni 2 dl borral, fél deci balzsamecettel, és körtét darabolni bele(vagy körtebefőttet).Nagggyyyon fincsi lett!!!:)Ja, és én még tettem a körtéhez pici őrölt szegfűszeget, és fahájat is(kissé így forralt bor íze lett, de én azt imádom!:P)

Kép
pankaa

Pankaa

Nagyon jól hangzik a köret, de az alkohol helyett nem lehet bele valami mást tenni ? A férjem a gyűszűnyi alkoholt azonnal megérzi és nem eszi meg !!!!(anti alkoholosták gyülekezete)

Tomi mondja:
anya, apa, baba,mama, tata, pápá,cici, cita=cica, brüm-brüm, né=néni,bá=bácsi,to=totyi kutya, vauvau, ta=traktor,mijá=cica mondja, te=tea, ill cumi felváltva, ke=kerimami. (Mondja továbbá minden szó első szótagját amit Panka szerint szónak veszünk akkor tök jól beszél Tomi is :wink: ).

Rita nyugodj meg Tomi is csak ezt a pár szót használja , de nálunk is 2 év után kezdtek beszélni a családban a gyerkőcök jobban. :wink:

Kép
kditke

Ditke!
Biztos vannak alkoholmentes rceptek is, én éppen ezt találtam :wink:
Akkor Tomi is hasonló szókinccsel rendelkezik :D

Lányok!
Kérdeztem ezt az Alexandrás akciót, hogy meddig tart, és hogy vajon országos-e az akciójuk?
Én a neten nem taléátam erről semmit, aki tud róla légyszi írja már meg!Köszi.:)

Kép
pankaa

Pann,
Szívből gratulálok!!! :D

Alexandra,
Nov 10-14-ig volt az akció, csak netes rendelésre. Tegnap akartam én is rendelni, mire kiválasztottam 8 könyvet, hogy 10 ezer felett legyen a kiszállítási díj miatt az összeg, kiderült, hogy ebből csak 3 rendelhető a többi készlethiány. :twisted: Hagytam a fenébe.

Remélem holnap tudok jönni

Jó éjt:
Mónika

mmónika

Na sziasztok!!!

Nem voltam,mert nagyon elfoglaltak voltunk,én ma osztálytalálkozón voltam,amit én is szerveztem ,nagyon jó volt kicsit kikapcsolódni!!!!

Először is hatalmas gratula pann!!!!!!!Olyan jó,hogy összejött nektek!!!!Nekünk is megmaradt egy lánynevünk(Nóra)fiúval,bajban lennék.....hűűűű,de lennék megint én is pocakos!!!!!Jófej a dokid :D

Lora,Dénes kb.4 hónapja szopizik csak reggel-este.
Én először márciusban mensiztem,azután júniusig rendesen meg is jött.Akkor kimaradt 2 hónapra(én is teszteltem sorra a - kat)azóta meg olyan pontos,mint még soha,minden alkalommal megjön 4 hétre az adott hét hétfőjén,vagy keddjén és tart rendesen 3-4 napig.És tutira van peteérésem is,mint pl.most is,mert érzem a hasamban nagyon a nyomást és tojásfehérjézek(bocsi)

Jó éjszakát mindenkinek

Kép Kép
meli1118

Sziasztok!

Bocsi,a röpke beugrásokért,de mindig futok valahová.Megigérem holnap este pótlok mindent./persze ha nem alszom el szokás szerint :wink: /

panka
Ahogy írja Móni tényleg csak tegnapig volt az akció.Én a neten rendeltem.

Képzeljétek ma életébe elöször Laura nem aludt délután.Igaz Én suliba voltam,Apa meg sok mindent rájuk hagy.Nagyon jól bírta a napot.Mikor hazajöttem még a mekibe is elmentünk és! nem volt nyafogás.De nagyon meglepődtem Laurán,mert a mekiben az apró legókat nagyon gyorsan össze tudja rakni.

Beszéd:
Laura már kezd 3-4 szavas mondatopkat alkotni,igaz inkább a 2 szavasak mennek jól.De ő nagyon sokat mondókázik még magába is mondja,ha meg nem tudja a szövegét dallamosan babanyelven mondja.És állandóan a zeneovi tavaszi szél....zenét kell hallgatnunk.Már néha nagyon unom,hogy nem hallok mást.Múltkor megpróbáltam a téli zeneovit,de nem volt meg a várva-várt lelkesedés így Én próbálok télapós énekeket énekelni neki.Ami most tetszik neki egyenlőre.
Szerintem minden gyerek más.Valaki a mozgásban ügyes valaki beszédben.Én 3 éves korig csak mamát mondtam,most meg be nem áll a szám. :lol:

Mi is járunk tornászni.Nagyon szuper Laura már elkezdett bukfencezni.Van amikor annyira szabályos,hogy még Dani is alig tudja utánozni.De páros lábbal ugrálást még gyakorolni kell.
Tényleg van olyan gyerköc akinél már páros lábbal ugrál?

Kaja:
Laura kezdi kihagyni a reggelit. :twisted: Igaz még szopik,de nem hajlandó még 1-2 óra után se enni normálisan valamit.Kivéve a kefirt kiflivel.Az nála a favorit.Akár mikor adhatom neki.

Bocsi,hogy nem írok senkinek,de igérem pótólni fogom.

Május
Tőled szerettem volna megkérdezni,hogy megy a gekkos foglalkozások.Esetleg ha van kedved írjál róla.Vagy privibe is írhatsz róla/pl.miket csináltok,mik a kornak megfelelő mozgások.../Engem ez nagyon érdekel.Köszi

KépKép
KépKép
dana 1

Sziasztok!

Dana!
Ügyes Laura a legóval, meg a beszéddel!:)Emili már ugrál páros lábbal, igaz csak 2-3 cmre, meg inkább csak ágyon, matracon, talajon nem annyira.Bukfencezést már ő is tudja egy ideje, főleg ha kedve is van hozzá :wink:

Kép
pankaa

Ma délután lesz a nagy beszélgetés anyósom és Zsolti között. Nem tudom mi lesz, kicsit félek tőle.

Lányomat meg elviszik tesómék cirkuszba, kivi leszek hogy tetszik neki.

Gréta nem volt hajlandó ebéd után aludni. Ezért levittem amíg mi is megebédelünk. Benne ült az etető székben, elkért egy csontot. Beszélgetünk anyuékkal egyszercsak odanézek Gréta fogja a csontot a kezében, a szeme csukva és dülöngél, elaludt. Gyorsan venném fel akkor egy pillanatra felszisszen elhajította a csontot, jött hozzám és már aludt is tovább. Nem volt semmi.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Dana,
bölcsivel hogy álltok?
ugrálás nálunk még nincs napirenden, és a bukfenc sem megy csak úgy csálén, lego építés meg sehogy. Laura nagyon ügyes!

Lin,
hogy fogadta Zsolti a hírt?

Pann,
légy ránk tekintettel, és írj jó sokat!
Nekem tetszik a Réka név, nemrég írtam fel a képzeletbeli listámra, mivel a mi megmaradt lánynevünk közben nagyon felkapott lett, igaz Timo?!

Lora,
nekem mindig 30 valahány napos volt a ciklusom, most meg terhesség után 28 vagy kevesebb, érdekes (számomra :))

Orsi
Kép Kép
sno

Sziasztok!

Meli
Nagyon aranyos fiad van.Ahogy a képeket néztem honvágyam lett a nyárra. :D
Jó kilátások délutáni szopi elhagyás után.Már rettegek előre.Dénes így ki tudja pihenni magát?Nem nyügös mikor felkel?
Hú mennyi kaja.Laura nagyon keveset eszik.

Helga
Nálunk is van harapás.Nekem ez nem megszokott,Dani soha nem csinált ilyet.De főleg akkor csinálja mikor Danival foglalkozom és szeretné,hogy csak vele legyek.Ilyenkor mászik Dani után és meg akarja harapni. :twisted:
Sajnálom a koncertet,főleg,hogy drága volt a jegy is.
Hogy van Áron?

Timi
Ahogy hallom a kakiról nehezebb leszoktatni őket.Gratulálok a türelmedhez,hogy bilire rakod Lillust.Nálunk ahogy elnézem picit problémás lesz a bilire ültetés,mivel Danit akarja utánozni. :wink: Igaz Dani nagyon türelmesen játszik vele,elmagyaráz neki mindent.Ma délután még mesélt is neki.
Bölcsi milyen?Boldival ugye egy csoportba járnak?Szoktak együtt játszani?Ságival mi van?
Jaj,de jó,hogy írtál Mazsiról.Jó lenne,ha Ő is írna néha.Hova sikerült elmennie dolgozni?

Panka
Szomszédok megváltoztak?Voltál a kiállításon?Milyen volt?Az egyik vendégem mondta,picit riasztó.

Kditke
Gyerek laptop most volt akciós/tescos/2000 ft-ért.Szerintem nagyon jó,Daninak pókemberes van és Én azon a grafikán alig tudok kiigazodni.De ezen az olcsón nagyon szuper.

Bigsister
Nagyon aranyos Olivér.Szopiztok?Roli azokat az időket hogy viseli?
Roli meg már ennyi szít tud. :shock: Laura elakadt a pirosnál és nem is akar mást színt beazonosítani.

Blin
Nagyon sajnálom Anyosódat és a férjedet.Hogy sikerül a beszélgetés?
Nekem egy ismerösőmnek/51 éves/tudta meg,hogy a férjének van barátnője és 8 éves közös kisfiúk.Még az a hihetlen benne,hogy 5 utcára laknak egymástól.Most a család próbálja kiheverni a nagy sokkot.Grétáról nem raksz fel képet?Olyan régen láttam.

Sno
Szopival hogy álltok?Hétvégén osztélytalálkozon voltam.Zsolti altatta őket.Laura 1 órán keresztül Apját átölelve sírt a ciciért.Reggel 1 órával korábban felkelt és 45 percig le se szállt róla.Nem tudom ebből hogy lesz leszoktatás.
Bölcsi szeptembertől lesz,mivel sok a gyerek és csak végszükség esetén vennék fel Laurát tavasszal.Már voltunk benn megnézni a Dadákat,nagyon tetszett neki.
Mikor mesélsz Sebinek végig hallgatja?Vagy rövidek a mesék?
Naniciával mi van?

Ágiboldi
De jót említettél.Diafilmek.Én nagyon szerettem nézni őket.Lehet karira lesz egy ajándék,ha elfogadható áron van.
Boldi bölcsiben eljátszik a többi gyerekkel?

Rita
Állatmesék nekünk is megvan.Én is nagyon szeretem.
Esetleg leírnád,vagy meg tudnád mondani a neten hol találnám az öreg nénje versét?
Nálatok a bilire szoktatás nem volt a gyerekeknél nehéz?Nem akarták a picik utánozni a nagyot?

Pann
Írjál sokat,hogy vagy,mit érzel...olyan jó nosztalgiázni.Réka név nekem is tetszik.Ez új nekem.Máshol is végzik ingyenesen az anyai vérből a szűrést.Ugye jól gondolom ez a genetikai?Ha jól tudom 80%-ban szuper az eredmény.

Lora
Nagyon jó a repülös kép.
Laurának 20-21-es cipői vannak.
Nagyon ügyes Brigi.Ez a szerepjáték az oviban az ovónők azt mondták 3-4 éves korra alakul ki.Te mutogattad neki elöször?Vagy mágától találta ki?

Ajándékok:
Nálunk van rajzolótábla,de Laura jobban szereti a parkettát és a falat zsírkrétával összefirkálni. :twisted: Hirtelen nem is tudtam sírjak vagy nevessek mikor megláttam a nyáron festett sárga falon a piros zsírkrétát.
Thomas tényleg nagyon strapabíró.Igaz nekünk nem elektromos,de van fából és műanyagból,de annyit dobáltuk,mégse megy tönkre.Nálunk az elektromos vonat nem jött be.Rendes nagy pálya van hozzá,mire felépítem el is fáradok,de mikor bekapcsolom a gyerekek fogják maguk 2 kör után és otthagyják az egészet. :twisted:
Mi legoba építkezünk,de a playmobil is nagyon tetszik.

Játékok földhöz vágása:
Nálunk is menő dolog.Főleg ha nem úgy van valami amit elképzelt.

Na most jó hosszú lettem.

Jó éjszakát!

KépKép
KépKép
dana 1

Dana!
Voltam a kiállításon, meg a koncerten is, blogban írtam róla részletesen :wink: Egyébként kiállítás tetszett, nem volt rémísztő nekem, koncert viszont nem volt jó, csalódtunk:(
Szomszéd azóta csendben van :roll:

Kép
pankaa

Sziasztok!

Tegnap elfelejtettem írni,ha valakit érdekel szívesen küldök spáros pontokat.Privibe írjátok meg a címet.

KépKép
KépKép
dana 1

Pann
Gergő kiheverte már a kórságát?
A Réka név nekem is tetszik, gondolkodtam is rajta, csak a vezetéknévhez nem illett annyira. :wink:

Ágiboldi
Köszi, bíztam benned! :lol: Azért szeretném, ha a ketteske egy picit mégiscsak tervezettebben jönne. :wink:

Kditke
Csak nem a Corában voltatok ajándékokért? Pont ott láttam most akciózva azt a mozdonyt, meg rajztáblát is. :wink:
Szeretnénk még kistesót, de csak kb. 3 év múlva. Akkor tudunk innen költözni. De ha most becsúszna, nem ellenkeznék. :wink:

Dana
Brigi magától kezdte el a szerepjátékozást. Most már néha minket is belevon, mert pl. a Csiribirin szoktuk a gyerekeket egy lepedőszerűségben hintáztatni, és ezt is utánozza a babájával. Fog egy pelust és abban. Viszont a másik végét nekünk kell fogni. :wink:
Ami nagyon édes nála, hogy újabban főleg a reggeli szopinál az alvópajtásokat (3db) is meg kell szopiztatni. Sorra rakja oda őket a cicimhez! :lol:
Brigi nemrég kezdett el ugrálni. Sztem ebben nagyon sokat segített neki trambulin a Csiribirin. És múlthét óta már kisebb lépcsőkről is le tud ugrani, tehát előre is tud, nem csak fel. De a technikáján van még mit gyakorolni, mert még mindig sokszor a sarkáról indul.

Bukfenc
Brigóca még egyátalán nem bukfencezik. De ezt ti mutattátok neki, vagy maguktól jöttek rá? De érdekes! Bár tőlem biztos nem fog ilyet látni, én kiskoromban is utáltam. :oops:

Bölcsi
Úgy néz nem veszik fel Brigit év elején. Most már csak azt remélem, hogy legalább szeptembertől lesz helye. Nagyon mérges vagyok emiatt, főleg mert a nőci még vissza is kérdezett, hogy kivel beszéltem és mit ígért? Ti mire gondolnátok egy ilyen mondat után? :evil:
A többi meg még esélytelenebb. Van egy magán bölcsi a közelben, de az meg annyira drága, hogy akkor inkább itthon maradok.

Köszi a mensis válaszokat. Nekem tavaly októberben jött először, de aztán ki is maradt 3-4 hónap. Aztán viszonylag rendszeres lett, 30 valahány napra. Most nem tudom hová tenni a kimaradást.

A lábméretes hszeket is kösz. Azért megnyugodtam, bár itt a lányok kisebb lábon élnek! :) Viszont Brigi magas is.
lora7

Sziasztok!

Gergő még mindig köhög, meg folyik az orra, Ádám viszi este dokihoz. :( (Nekem kórusos jelenésem van, neki meg próbája a zenekarral, de pont be tudja még paszírozni a dokit a próba elé. Hát nem tudom, meddig megy még együtt a munka a hobbi, meg a család...egyre nehezebb mindent egyeztetni. :cry: )

Egyébként csak nyavajogni tudok, ha vki terhes akar lenni, gondoljon az első trimeszter "áldásaira" is. :x

Lora: nekem pont az a pozitív a "Réká"-ban, hogy n jól passzol a vezetéknévhez.

Szerepjáték: Gergő azt játsza, h elmegy. :lol: Felveszi a táskámat a vállára, közli, hogy "pá-pá" és megy. Szerintem már ez is szerepjáték, nem? :roll:

Ingyenes gen-i szűrés: itt a link: http://www.sejtbank.hu/hirek/ingyenes_d ... szures.php
Azt nem tudom, h ez uolyan-e, mint amilyet az pl. az Istenhegyin csinálnak, de még a 12. hét előtt úgyis látni kívás a dokim, majd megkérdezem. :roll: Talán az ingyenesben nincs uh, csak vérvétel.

Ditke! nem az Isvánban, hanem a SOTE II-n fogok szülni, annál a dokinál, akinél Gergő is született.

Firkálást ne is említsétek, ma de. Gergő kb két perc alatt dekorálta ki az etetőszékét zöld alkoholos filccel. :x Vagy 20 percen keresztül takarítottam, mert alkohollal sem akart lejönni, aztán a jó öreg CIF segített. :lol:

Panka! Köszi a Gimp-es tippet, már meg is találtam (csak még nem csináltam vele semmit :oops: , de ami késik, nem múlik).
Ja, a Rhinatiolra nem az van írva, h 2 éves kor alatt NEM adható, hanem az, h csak orvosi utasításra. Na nekünk ez nincs meg, de talán ma jóváhagyják. :roll:

Bukfenc?!? :shock: :shock:

Május! Ezer bocs, akkor téged illet a felfedezésért a dicséret és a köszönet!

Na még egy szó pocak ügyben: n gáz, de elő kellet vennem a terhesgatyóimat. :lol: Mondták, h gyorsabban nő a pocak a másodikkal, de hogy ENNYIRE! Na ez elképesztő. :shock:

Balcsi: nagyon jó volt, Gergővel sztem fele annyi gondunk sem volt, mint tavaly ilyenkor. :D Jól bírta a programokat, meg a nyüzsit, meg sem kottyant neki hogy nem otthon alszunk. Jól elvolt a gyerekekkel, bár sztem vicces volt, ahogy "rohant" a nayobbak után, de a nagyok nagyon aranyosan foglalkoztak vele, vigyáztak rá (a fiúk is!), úh szerintem mindannyian jól éreztük magunkat! :D Képek még nincsenek letöltve, de ha Gergő szunyál még egy kicsit, akkor letöltöm és feltöltök néhányat. :D
Vendég

Sziasztok!

1001 éve nem írtam, átálltam olvasó üzemmódba. Kicsit el vagyok havazva, mert a menzai kosztról áttértünk a házira, és a főzés miatt kicsit borult a napi menetrendünk.

Csak ami eszembejut:

Pann, gratulálok, problémamentes pocakosodást kívánok, és tényleg gyere nekünk mesélni :D olyan jó még olvasni is róla!

Meli: üdv köztünk.

Cipőméret: Linus őszi cipője 22-es, de már kezd kicsi lenni. A bal láb középső ujján van egy kis bőrkeményedés, pedig direkt széles fazont kerestem, mert lapáttalpa van a lelkemnek, nem akartam idő előtt összenyomorgatni.

Ditke, tényleg, mi volt a salusos dokinál? Egyébként mi a "lúdtalp" miatt voltunk ortopédián és a döntött sarkú cipőn kívül nem kell viselnünk - mi ezért vettünk salust.
Egyébként Linus rengeteget bohóckodik séta közben, van hogy úgy megy, mintha lovat utánnozna, van amikor direkt merev térdekkel, van, hogy a hasát tolja előre és úgy megy!

Fejlődés: örülök, hogy írjátok, ki mit tud - ( lassan összeállhatna egy "kimittud" van itt szavalóbajnok, erőművész, akrobata, színész - jó kis műsor lenne :D Viccet félretéve, én mindig azt hiszem, hogy amit a Linus tud, azt már a fórumos babák mind tudják, hisz korban sereghajtók vagyunk és kiderül, hogy nem ...

Rólunk: Linusnak előtört az éntudata: mindenre mondja, ami az övé, hogy "enyém" , ha valamit csinálunk jön oda " én is acharot" ( (én is akarok) ha valamit csak ő akar csinálni, akkor szól, hogy "egyedül". Beszéd terén meglódult, napokban már a "katicabogáá" sem okozott gondot. Ő is haszná 3-4 szavas mondatokat (Papa szerel hinta) ( "Cicás mamához cipő"= mennyük a cicás mamához)
Az evés elég egyoldal: hús rizs krumpli, ebben a sorrendben, néha napokig nem fogad el semmi gyümit vagy zöldséget. Ha valamit el is fogad, akkor az csak az újdonság ereje miatt lehet, mivel második, harmadik kínálásra csak 1-1 falatot eszik és monja: "nemkéem"

Sajnos a hétvégén megint volt egy véres széklete, úgyhogy egyenlőre megint tejmentes diétán vagyunk. 10 hónap tejmentes étrend után volt két - három hónapom újra sajtot, tejfölt, túrót enni, nameg a kakaó ... brühühü... Ez idő alatt Linus nem nagyon szerette meg a tejtermékeket, talán csak azt ette meg, amit nem ismert fel (pl fasírtba rejtett sajt)

Mivel nagyon válogatós a Linus, kérlek írjátok meg, mit reggeliznek a kicsik, hátha lesz valami jó ötlet...

nanica

:lol: :lol: :lol: Szia Nanica! De jó, h írtál! A röhögés a "Mit reggeliznek?" kérdésnek szól, a válsz a leginkább semmit. Max. 1-2 katona kenyér, de aztán az is inkább "nem, nem". Én már elkönyveltem, h ez a rejtélyes "semmit sem esznek, mégis életben maradnak" időszak. :? Gergő pl. a rizshez hozzás sem nyúl. Ha rizs van husival, akkor 2-3 falat husit eszik, aztán megy játszani. :? Szerencsére van egy gyümi, amit elképesztő mennyiségben fogyaszt (0,5 kg/nap komolyan! Tudom, mert egy zsák, egy kg.), az imádott manman, azaz mandarin. Úh nálunk mandarin diéta folyik, csak vigyázni kell, h mindig legyen itthon. :lol:

Képek:

Először is a legkisebb (sok minden még nem látszik, de a miénk! :D ):

Kép

Aztán a Balcsi, n szép szállásunk volt, saját partszakasszal és játszótérrel. El tudnék képzelni ott még néhány napot/hetet. Főleg, h főznek és takarítanak is helyettem. :lol:

Kép Kép Kép Kép

Az aktuális legnagyobb dráma: már megint koszos lett:
Kép Kép

Az utolsó kép múzeumos, a kötelező egyen papuccsal. Vicces volt, amikor ebben próbált lépcsőzni. :lol:

Most rohanok főzni, mert iszonyúan elment az idő! :shock:
Vendég

és még mindig nincs második vonalzóm.... :oops:
Na azt még gyorsan.
Vendég

Sziasztok!

Elég jól vette a hírt Zsolti, bár már igazából nem lepődik meg rajta annyi hülyeséget csinált már az apja. Amit már mondtam ivott, kártyázott, volt már másik nője máskor is, gyereke is van az egyiktől és amit még nem már volt többször öngyilkossági kísérlete is.
Kiderült, hogy akivel együtt van csaj már máskor is megcsalta a férjét (mert van neki) és az előző barátjánál amikor megtudta a férje kapott egy kocsit, így maradt a férjénél. Igazából attól félünk, leginkább Zsolti, mert ő nagyon apás (anyósomat és az öccsét nem nagyon érdekli már, ők éltek vele most és nagyon kemény volt, mint kiderült) hogy ha otthagyja a csaj nem fog tudni egyedül talpra állni, és esetleg újból megpróbálkozik az öngyilkossággal.
Nem tudom hogy lesz tovább, de elvileg költözik, de hogy mikor még nem tudjuk.

Na ennyi, most már csak jó.

Tegnap ugye volt Gréta a cirkuszba keresztapjáékkal és iszonyatosan tetszet neki. Hatalmas lelkesedéssel beszélt mindenről, mutatta hogy tapsolt, hogyan táncoltak a lányok, hogyan ugráltak a kutyusok. Élvezett volt nézni.

Este nem is akart elaludni, olyan 10 körül már bekapcsoltuk neki a mesét arra általában elalszik. Köztünk ült és nézte, végül én hn 11-kor keltem fel és akkor már mind hárman aludtunk, Grétát áttettem és végül csak egyszer kérte az éjszaka a cumit és reggel 8-ig aludt. F1-kor már megint aludt 1,5 órát, kivik leszek most majd hogy lesz.

Pann: Sokat mesélj!!!!!!!!!!!! Úgy szeretnék már én is megint terhes lenni. Nagyon jó lehetet a képek alapján a Balatonon.

Nanica: Tessék gyakrabban jönni. Sajnálom a tejmentes étkezést. Hátha előbb-utóbb kinövi

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Sziasztok!

Köszönjük szépen az érdeklődést, Áron már jól van, még köhécselget, azonkívűl nincs más gond. Viszont nő mind a négy szemfoga, így az éjszakáink nem túl jók :( rengetegszer felkel, és olyankor mindig követeli a cicit, még jó, hogy együtt alszunk .....

Amikor a JMJ koncerten voltam, akkor apa pont úgy járt, ahogy Danáék, az altatásig nem volt gond, de ott jöttek a bajok :( Szegénykém odament az ajtóhoz, és ott sírt, hívogatott engem, alig bírta az apukája megnyugtatni... Végül egy Thomas maraton dvd és nagy adag apai türelem nyugtatta meg......

Nanica,
Reggeli: pár falat kenyér, tea (ebben mostanában Béres csepp is van) + tejpép. Nagyon keveset eszik Áron, de már én is belenyugodtam, tömni nem szeretném.
Tejmentes diéta: :( Még mindig annyira átmegy az anyatejen keresztül, hogy árthat Linusnak????

Lin,
Tényleg dél-amerikai sorozatba illő apósod története. Meg lehetne filmesíteni az életét....

Beszéd: Áronnak is napról napra rohamosan fejlődik a szókincse. Neki is van már kétszavas mondata: "apa elment". Meglepődtem viszont azon, hogy Ő is elkezdte a becézést: pl autóka, hamika.... (egyszer írta már valamelyikőtök - talán Lora?) És a nyelvtani ragozások is megkezdődtek, pl a tárgyas ragozás: hajamat, hajadat.

Pann,
Nagyon aranyos a kis babszem :) :wink: És tök jó, hogy van ez az ingyenes vérvizsgálat. Szerintem ugyanaz lehet, mint az Istenhegyi klinikáé.
Szupi lehetett a balcsis üdülés. Merre voltatok? Nagyobb társasággal?

Cipőméret: Áronnak 22-es.

Bukfenc: Tegnap mi is kipróbáltuk, (nem mutattam meg neki, azt hiszem, belehaltam volna, ha nekem kellett volna bukfencet hánynom), úgy csináltuk, hogy a nyakánál átfordítottam, Áronnak nagyon tetszett :)
Páros lábbal még Ő sem ugrál... illetve Ő sehogyan sem :(

KépKépKépKép
thelga

Lora

Igen a Corában voltunk és ott láttam meg a rajztáblát és a mozdonyt !!!Akciós volt ? Az árán nem látszott !!!!
Ezek a Thomasos cuccok milyen drágák !!!!! :wink:

Dana

Nem tudod meddig akciós a laptop ????
Holnap hazafele jövet beugrok megnézni !!!!! :wink:

Laura nagyon ügyi a beszéddel !!!!

Lin

Tényleg beillene szappanoperába apósod sztorija !!!! :wink:
Nem lehet egyszerű, se a feleségének se a gyerekének lenni !!!!

Pann

Aranyos a kis baby !!!!! :wink:
De rég volt Tomika ilyen pindúr !!!! :wink:

Az egyik ismerősöm ott szült, de amikor ő szült annyian voltak ott, hogy nem volt ágy lefektetni, még a hordágyon is kismamák feküdtek és szültek, de ez pont a kórház összevonásokkor volt mondjuk !!!! :wink:

Balatoni nyaralás klassz lehetett !!!!Jók a képek !!!! :lol:

Nanica

Dec.8-ra kaptunk időpontot a Salusos orvoshoz !!!! :wink:

Múltkor írtam, hogy Tomi nem dobálózik a hétvégén engem is és apukáját is fejbe dobta egy jó nehéz autóval, utána fél óráig mutogatott a fejemre, hogy autó, hát ennyit erről, hogy MÉG mit NEM csinál a gyerek !!! :wink:

Páros lábbal ugrálás, megy földön, matracon, ágyon, bukfencet MÉG nem láttam. :wink:

Szerepjáték, hogy mennek a mamával a piacra (Tomi egy táskát vesz a kezébe, és telerakja autóval, mondván autót árulnak) és autókereskedőt játszanak !!! :wink:

Kép
kditke

Nanica
Jó hogy jelentkeztél!
Brigi reggelire szereti a kalácsot, rántottát (a keménytojást nem eszi), virslit és a bundáskenyeret. Egyébként ha olyanja van megeszi a kenyeret katonázva bármivel a tetején. A sajtok bejönnek neki, főleg a mozarella. Bár nálatok ez nem játszik sajnos. Tojást ehet? Tejmentes kalácsot lehet egyátalán kapni? Szegény, nem lehet egyszerű. Róki blogját nem olvasod?
Persze Briginél sem úgy kell érteni a reggelit, hogy 8-tól f9-ig! Én is elöl hagyom és rájár. Ebédig általában elfogy, van hogy elcsomagolom és viszem magunkkal sétálni. Érdekes, mert útközben mindig jobban eszik. :wink:

Kditke
Lehet, hogy Tomika olvassa a fórumot? Még írjunk egy pár ötletet, amivel a sírba lehet kergetni a szülőket? (dobálás) :lol:

Helga
Azért kemény lehetett apának! Brigit kb. fél éves kora óta időnként az apja altatta, erre nekem szükségem volt/van. Ezt Brigó jól meg is szokta, és nincs is vele gond.
Igen, én írtam a becézést! De fura, nem gondoltam, hogy ezt is minden gyerek csinálja! :lol: Gondolom ti sem úgy mondjátok neki, hogy "autóka"? :lol:

Pann
De édes a kis babszem! Dejó!!! Írj légyszí légyszí sokat!
Hol voltatok Balcsin? Mekkorát nőtt Gergő!

Lin
De jó, és Gréta végigbírt ülni egy cirkuszi előadást? :o Mennyi idő egy előadás kb.?
lora7

Dana,
a szopi dühöng, semmi remény a mérséklésre abbahagyásra.
Egy mese nem lehet elég hosszú Sebinek, minden befejezés egy hiszti.

Lora,
nálunk is szopizik a misi maci, és azt is szokta mondani, hogy "nagyon finom volt", és nekem erre azt kell mondanom, hogy "egészségedre".

Pann,
persze hogy szerepjáték!
Szerintem rád hasonlít picúr
:D

Nanica,
a kenyér sajt, stb. reggelikből Sebi is csak csipeget, ami nagy mennyiségben fogy: tejbegríz, tejberizs (ez téged nem segít ki), még tojásból sem eszik sokat.

Orsi
Kép Kép
sno

Orsi: "a szopi dühöng" :lol: :lol: :lol:
((Jaj de jó...!! .... itt is....))

Reggeli: hogy ti milyen rendes reggeliket gyártotok!! :shock:

Nálunk két verzió van (nem, három): "csokigolyó" (Nesquick vagy ilyesmi kakaós nemtommi) tejjel vagy joghurttal vagy magában (Nanica, ez talán Linusnak is mehet), kenyér vagy ha nagyon ráérek homméd kakaóscsiga vagy kalács, ilyesmi.
Peti az én müzlimért bolondul, vagyis nem is müzli, hanem búzapehely, ezt is lehet enni magában vagy gyümölcslével esetleg (tejtermék híján).

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Pann, elfelejtettem:

Istenem... :D :D :D Amikor egy ultrahang láttán elöntenek az érzések nem vagyok biztos benne, hogy nem akarok-e még gyereket. :) (De nem.)

Olyan megható ez a kis babszem! :)

((Ha esetleg lesz időd: találkoztál a logopédussal?? :oops: :oops: :oops: ? Kezdem úgy érezni, hogy már az idén születettek is többet beszélnek, mint Peti :shock: :( ))

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?