Sziasztok!
Hú, ritka, hogy ilyen keveset írunk! Remélem mindenki jól tölti a hétvégét!
Sensi - szerintem jó a mérlegelés, mert megnyugtat. Én pl. eddig minden etetés előtt-után mérem és írom a babanaplóba, hogy mennyit evett és azt kb. hány perc alatt. Viszont pont tegnap hülyült meg a mérlegünk, evett 40 percet és kijött 20 ml-re, majd visszatettük a mérlegre és már mínuszt mutatott
Tiszta ideg voltam!!! Főleg, hogy tegnap úgy evett Lotti, hogy csak nyammogott, csomószor csak a szájában tartotta a cicit vagy cumizott rajta, és ezt csinálta 1 órán át. De utána elaludt, úgyhogy ez a mérvadó. Ha Lilla alszik szépen és nyugodtan, akkor szerintem eleget evett, ne stresszeld magad! Bár vicc, hogy ezt pont én mondom, aki minden etetés után szalad mérlegelni és ha nem annyi, amennyit remélek, akkor aggódok
De azt mondtam, hogy ha eléri a 4 kilót, akkor már csak hetente lemérjük, tegnap volt 3800 gramm Lotti, úgyhogy most már nem sokáig szarozunk ezzel.
Köldökkel mi újság, mit mondtak??? Én amúgy használnám az alkoholt & hintőport, ha mást mondanak akkor is, nehogy elfertőződjön vagy begyulladjon vagy akármi és hamarabb szárad le, ha kezelve van (gondolom).
Én is még mindig a terhesgatyóimat hordom
Már hányok magamtól, esküszöm, annyira undormánynak érzem magam a testem miatt
A combom, mint egy betonoszlop és ráadásul narancsos is, pedig annyit iszok, mint egy ló
Várjuk a további képeket!
Szöszke - nagyon cuki Gergelyke, az éjszakai peluscsere alkalmából gyönyörűen nézegetett látom
Amúgy mi is szoktuk cserélni, ha szaglik, mert volt, hogy nem cseréltem, hogy ne nagyon ébredjen és alig bírtam leszedni a sejhajáról reggelre, úgy rászáradt
Nem írtak fel ilyet, hogy C vitamin ampulla
Nem is hallottam erről. Lehetett volna felíratni?
Sőt, úgy hallottam, hogy van valami homeós bogyó a sárga babáknak, valaki tud erről?
Amúgy már csak foltokban sárga és csak az arca, szóval szerintem kb. 1 hét és elmúlik (legalábbis nagyon remélem!), már most is alig látszik.
LKata - tündéri Norbika, a satyi tényleg nagyon csibészes
Éva - tündéri a kádban fürdős kép!!! A nagylányod hihetetlen aranyos, hogy így segít, persze gondolom, hogy élvezi ő is a babázást
Az alvással én is így vagyok, estére érzem, hogy milyen fáradt vagyok, de nappal ritkán sikerül elaludnom, valahogy nappal nem is érzem, hogy mennyire fáradt vagyok.
Elhiszem, hogy a szíved szakadt meg, hogy hagytad sírni Áron babát, néha én is hagyom így, de majd beleőrülök
Viszont ha így 4-5 perc után elaludt, akkor ez csak valami nyűglődés vagy hiszti volt vagy így altatta magát?
Kata - sziaaa, hiányoltalak már, jó hogy jöttél! Zsebi szuperjól fejlődik, és tüneményesek a kis mikulások, nagyon aranyosak együtt!!!
Amúgy megpróbáltam amit írtál, letettem később aludni, vagyis felkeltettem a 19 órás szopi utáni alvásnál, hogy még egyen 22 után és aludt egészen reggel fél 7-ig!!!!!!!!!!!!!!
Emmalena - ú, lehet, hogy tényleg a fejlődési ugrásba estetek bele. Nálunk sem 6 hetesen volt, hanem 4-5 hetesen, biztos nem pontosan 6hetes korukban jön ez elő, de akkor nálunk is az volt, hogy állandóan cicit akart.
Remélem azóta már könnyebb az élet!
Nyugtonmalac - a kúpos sztorid nem semmi
Marek - ha flexibilis a lázmérő, akkor nem olyan para a popsiban tartani, ha erősen fogod a baba lábát, nem lehet gond. Majd belejössz, bár én sem mértem még lázat így neki és az orrszívó porszívót sem használtuk még, de biztos menni fog, ne izgulj előre.
Az xs-es naci miatt nagyon irigy vagyok!
Marek, én mindig két ciciből etetek, mert csak úgy van annyi szerintem, amivel jól lakik, szóval te még mindig jobb helyzetben vagy, mert pl. tudsz fejni, nekem utána már nem igazán jön vagy csak kevés, max. 20-30 ml a két ciciből
Borkaby - nálunk gyakran alszik éjjel is hason Lotti, úgy alszik igazán mélyen, mert a kezei nem zavarnak be
Azóta rakjuk be hassal lefelé, mióta megvan a légzésfigyelő, sőt, megnéztem az oktatóvideót is, amit még Ancsa küldött nekem anno, hát húzós, de legalább tudom mit kell csinálni, ha valami gond történne. De nem fog, nem szabad az ördögöt a falra festeni.
Gratula a jó fejemeléshez, Tomi ügyes baba!
Ha sokat alszik Lotti, én is rögtön izgulok és eszembe jut, hogy talán baja van, talán azért alszik, mert rosszul érzi magát, ilyenkor mindig páromat traktálom a hülyeségeimmel és ilyenkor szokott odavezetni az ágyba (vagy ahol épp alszik Lottika), hogy nézzek rá, ilyen egy beteg, elégedetlen baba??? És akkor ránézek, látom, ahogy alszik, a szája szinte elfolyva, a kezei szanaszét, mint egy angyalka, és megnyugszom
Macianyu - nekünk nincs homlokhőmérőnk, de gondolkoztam rajta, csak nem tudom, hogy hol lehet kapni. Neked van?
Bettike - gratula a 160 ml-hez!!!
Nagyon jó, hogy ilyen szépen fejlődik Máté, hát igen, volt honnan feljönni, mi is így vagyunk ezzel, 2500 grammal hoztuk haza szeptember 29-én a kórházból és ugye tegnap mértünk 3800 grammot, szóval mi alapból nehezen és messziről indultunk, hiszen lássuk be, a 3800 az másnak a születési súlya lehet, én pl. pont ennyivel születtem! De nagyon ügyik vagytok, így tovább!!!
Na, rólunk annyit, hogy sikerült eljutni pénteken fodrászhoz, nagyon hosszú volt már a hajam és most fiatalodtam vagy 5 évet, nagyon kellett ez a kis szépülés a lelkemnek!
Aztán tegnap sétálunk hármasban, már elég hűvös volt, így télikabit is kapott Lottika, csak hát fene se tudja, hogy ha igazán hideg lesz, mibe öltöztetem, ha már most télikabi volt rajta
Amúgy hány fokig lehet levinni vagy mi az a hőmérséklet, ahol már azt mondják, hogy ne vigyük sétálni???
Tegnap képzeljétek, evett 22:30-tól és reggel 6:30-kor kelt
Nem gáz ez????????? Persze akkor bevágott 130 ml-t
Na megyek is tovább, mert hallottam, hogy felsírt, további jó hétvégét mindenkinek!!!