Én is itt ülök, én várom a fejleményeket...most már nincs sok hátra!
Anikó, Dorkának boldog hófordulót!
Sikerült bödönt venni, vagy nem voltatok bent hétvégén Szolnokon? Zsófi egyik nagy kedvence volt a cukkini csirkehússal és rizzsel c. bébiétel(Kecskeméti) vagy azt próbáltátok? Nem hízás: tudom, már lerágott csont, ezerszer beszéltünk itt róla, de én is ebben a cipőben járok, mint Te, nyugtatom magam, hogy ilyen alkat, a dokinő szerint sincs gond, de azért kicsit idegesít engem is...de tényleg nincs ott gond, hidd el. (én is ezt teszem
)
Szilbee, hú de jó partík voltak Nálatok! Szépek a fiúk, szépek a torták...! És jó az új avatarod is!
Olga, Te is rakjál képeket. Remélem, semmi komoly Balázsnál. Grat a vizsgádhoz! Hogy néz ki egy ilyen vizsga, gyakorlatokat kell csinálni? (hú én azt de utálnám...)
Dorka, csak ügyesen, mesélj majd, hogy viselte Szabi!
Balwin, kicsit bővebben, jól vagytok...?Örülök, hogy Pöttömkével minden rendben!
Évi, biztos jót tesz majd a kirándulálás, fel a fejjel! Grat Csonginak a negyedéves "bizihez!"
Judit, én is kívi vagyok, miket vadásztál le megint!Miért volt kár benézni Nextékhez, rendeltél?
Jaimee, hehe én már pénteken is láttam, hogy megvettétek az ülést! Tök jó, főleg, hogy Rékának is tetszik. Ezek sajna tényleg csak alig dönthetőek, ahogy mondod, kb 5 cm
nekem is nagy csalódás volt a miénk. (ami ráadásul "3 fokozatba dönthető"...persze 1-1 centit) Édes ez a sapi, Brendon?
Apának volt tortája?(és hány éves, ha szabad érdeklődni..?)