Új privát üzeneted érkezett!

Kata, nagyon izgulunk értetek, Marci nemsokára Veletek lesz!!!!

Szilbee, majd mélben is küldd már át a képeket, hogy el tudjam menteni őket! Köszike!

Kép
Kép
dorkáék

Azta micsoda hírek! hajrá Kata! a család összlétszáma mindjárt 4-re ugrik! innen már nem sok van hátra!

Szilbee!
torta hegyek! mehetek? ennyit azért biztos nem ettetek meg! vagy igen? :cry:

és Te még trikóba nyomod odabent? nálunk a vastag kötött már jó pár hete előkerült!

Fiúk aranyosak, látom menő a kertészfaros! és az orvosi szett is! örök darab...

Olga!
Rakjál képeket!
És gratu a tesihez! látod rosszabbul jártál volna, ha én megyek helyetted! :wink:

találtál valamit a nexten? én is megkukkantottam... kár volt...

Évi!
Mizu? kedved? bajság, kórság?

Judit,
Kép
Kép
bbj

Katáék még egyben. Nem igazán indult el a dolog. Most (9:30-kor) kapja az oxitocint.
Jó a hangulata! :D Az ötösben vannak, így Pisti is ott lehet vele! 8)

Dorka! inkább gyere már msn-re este felé... ott nekem gyorsabb.

Judit! Nem fogod elhinni, de minden elfogyott! Süti, torta... miegymás! Pedig én is reménykedtem, hogy marad vmi... szeretem a bulizás után nyammogni a sütiket...
szilbee

Judit! Nálunk már délre 24 fok van fűtés nélkül! Pláne ha vagyunk is itthon páran. :lol: Befűtjük gyorsan a 48 m2-t. :roll:
szilbee

Kata: Hajrá, hajrá, ebből ma már tényleg Marci lesz!

Szilvi: Naggyon jók a képek!!! :P Látom, jól sikerált a torta. Ízlett Dávidnak is? A másik nem érdekelte volna?

Szami: Nagyon szép elegáns a konyhád. :P Jó sok munkafelülettel! Öröm benne sütni-főzni.

Olga: Vizsgához gratula!

BBJ: Nem ragadt be Gréti vonalzója? Én is pólóban vagyok itthon, :shock: nehogy Réka megfázzon. Rajta pulcsi van.

Dorka: Mamuszról - levelezek a Brendonnal, hogy szerezzenek már nekem 20-as mamuszt. Meglátjuk, mi lesz.

Anikó: Dorkának nagyon boldog hófordulóóó! Réka sem nagyon gyarapszik, bár ő mondjuk nem is eszik....Szombaton benyomott 200 g főzeléket. Örültem, mint majom a farkának, aztán alig jöttünk haza a bevásárlásból, kihányta szinte mindet. :shock: :shock: A frász kitört. Már készültem az ügyeletre, de aztán nem hányt többet és nagyon jó kedélyű volt. Még jó, hogy nem az autóban, vagy máshol jött a szép zöld lavina. Sóska főzi volt a menü.

Autósülést megvettük, Concord Trimax nyert 9-18 lg. AKinek illlyen van: fektethető ez vízszintig? Mert a miénk kb. csak 5 centivel megy lejjebb....Réka pedig szívesen durmol az ülésben, ahogy látom. A régiben ez nem így volt.

És új sapink is van, már téli.

Kép
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára jaimee1 2008.11.17 09:44-kor.
jaimee1

Kata!!! Mindent bele, már nem sok van hátra... Nagyon izgulunk és szorítunk értetek, hogy Marcika minél előbb "kibújjon" és veletek lehessen!

Szilbee!
Látszik, hogy jól sikerült a nagy ünneplés! :wink:
A szülinapos minden tortát végigkóstolt? (mert volt választék bőven... :D )

Olga!
Gratulálok a vizsgádhoz! A másik is biztos jól sikerült!
Nálatok hogy telt a nagy vendégeskedés?

Dorka babának boldog 8. hófordulót!

KépKép
kitten13

Remélem, jól adagolják Katának az oxitocint és jól is reagál rá, és akkor már csak néhány óra van hátra! :P
jaimee1

Jaimee!
Vonalzó sztem ok. miért, neked mit mutat?

lehet csak felkavarodott útközben a gyomra, nem?

hát nálunk jó ha 22 van, sé fűtünk, a házon szigetelés, műanyag nyílászárók.... valami mégsem ok.

na majd akkor az oxitocin meghozza a hatást.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Erika! nálatok hogy telt a szülinapozás?
szilbee

Kata! :D Ügyesek vagytok! Így tovább! Na egész nap be lesz kapcsolva a net. :wink:

Mi most készülünk doktor nénihez. halkan megjegyzem babó belaudt 9kor. Sose szokott ilyet csinálni, viszonylag az éjszaka is jól telt 3x-4x kelt. Ugyhogy mindjárt ébresztem 11ig van dokinéni.

Képek később. Beszámoló is a szülinapozásról.

Szilbee! Én is csak ámúltam mennyi torta! Szebbnél szebbek! A túrósod gyönyörű lett! A három fiú olyan aranyos, minta Levit szorakoztatnák az egyik képen. :D

Dorka babának boldog hófordulót kívánok!

Jaimee! Szerintem egy gyerekülés sem dönthető vizszintesig, ezek a nagyobb méretek meg főleg nem. De a brendon honlapján a terméknél biztos megtalálod hány fokig dönthető.

Szilbee! Mit jelent az, hogy Katáék az 5ösben vannak? Nem értem... Szülőszobán burokrepesztés után bárki ott lehet veled, nem?

Olga

Kép
juhaszolga

Dorkának Boldog hófordulót! :)

Olga! Nem tudom hogy b.repesztés után lehet e a vajúdóba vagy sem... de amit tudok, hogy Kata kiharcolta magának (ügyes volt!) hogy ne a vajúdóban legyen. Azért írtam hogy a szülőszobán vannak. Gondolom Bencénél máshogy volt a dolog...

Ja egyébként nem nagy torták, csak olyan közepesek...

Köszönöm a dícséretet! (torta) :oops:

Erika! Ette volna Ő azt is... (az enyémet meg is kóstolta) de emez közelebb volt. :wink:
szilbee

Erika! Irtó édes Réka ebben a bunda sapkában! :D

Na eldugulok... kissé be vok sózva, pedig alig aludtam...

Na majd jövök ha van vmi. :wink:
szilbee

Olga: Gondolom az apás szülőágyon.
jaimee1

én is itt vagyok folyamatosan, közben hol elszaladok, mosógépet tölteni, mosogatógépet kiszedni, ágyaztam is már... várom a híreket!

Judit,
Kép
Kép
bbj

ja és Dorotinak boldog hófordulót!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Beugrottam gyorsan Kata-hírekért... Kata, kitartás!!! Szorítok értetek nagyone!

Judit
Kép

Kép
balwin

Szilbee, nagyon guszták a torták, nyamika :lol:

Dorotinak Boldog 8. Hófordulót! :D

Majdmég jövök...

Judit
Kép

Kép
balwin

Kata: Hajrá! Veletek vagyunk!

Dorka babának boldog hófordulót!

Niki

Kép
Kép
csni

Judit, én is így vagyok: jövök-megyek, húzom az időt, pedig már indulnom kellene anyához...de hátha addig meglesz Marci... Kata, nagyon szorítunk értetek.

Dorotinak boldog hófordulót!

Szilbee, az a francia torta csokis volt? Imádom, az az egyik kedvenc a Marciból :oops: Nagyon helyesek a fiúk, és milyen nagyok már!

Jaimee, tegnap mi is téliesítettük Jázmint a kirándulásra, s olyan jó volt, hogy csak benyúltam a szekrénybe és elővettem azt a nadrág-dzseki együttest, ami még Mátéé és Annáé volt, ill. a macis sapit, amit Anna hordott. Néha még előnye is van, ha 3 gyerkőc van :wink: :lol: Látom, Popinak is tetszett az új sapi :lol:

Olga, ne aggódj, nem gondoltam semmi rosszra :wink: :lol:

Judit, teszel képeket az új szerzeményekről?

Balwin, hogy vagytok?

Kép
Kép
Kép
szamóca73

Sziasztok!

Hm, a kedvem még mindig inkább rossz, mint semilyen.... Családi problémák vannak, a férjem saját elhatározásából úgy döntött, hogy ő ebben az évben már munkanélküli lesz. Aztán meg nem értette, hogy miért nem bólogatok hozzá, hogy persze, de okos döntés volt. Meg úgy egyébként is... egyszerűen nem érzem jól magam a bőrömben.

Azt hiszem, még nem meséltem, de pénteken utazunk ki Csongival Ausztriába, a Szolnoki MÁV-val focitornára.
Először nem is akartam menni, de hát a gyerekért az ember sok mindent meg tesz.
Van is kedvem hozzá, de inkább nincs. Azért remélem egy kicsit kimozdít erről a holtpontról.

Szilbee, jól látom, hogy Dávid utolérte Szabit? Olyan egyformának tűnnek a képeken! Hú, a torták fantasztikusak!
Köszi, hogy tudósítassz! Ilyen interaktív szülés még nem is nagyon volt itt :lol:

Szami, gyönyörű a fürdőszoba, teljesen beleszerettem! És a konyha is nagyon elegáns! Jázmin meg még mindig tiszta anyja!

Hm, bocsi, többieknek később, ezer a dolgom...

Évi és
Kép
csongianya

megint itt.. Letivel lenyomtunk egy memorypartyt, meg puzzlet raktunk, de mondtam neki, most rajzoljon, jövök híreket nézni.

Évi!
Ausztria biztos nagyon jó lesz! helyileg hova mentek?

én azért egy kicsit megértem a férjedet. állandóan úton lenni, nem lehetett egyszerű, biztos nagyon elfáradt. mióta is csinája? már évek óta, igaz? azért ez elég nagy tűrőképességre vall, gondolom most beleszabadult a pihenésbe, jól esik neki, nincs már annyi úgyse az évből! fel a fejjel!

na akkor mindjárt, lefotózom a rucikat, éppen most járt le a gép.

Judit,
Kép
Kép
bbj

Bbj!
Megvan még a máglyarakás recept???Felraknád?Valahova elraktam s nem találom

Kép

Kép
katlina

Még mindig semmi... :( (Nem hívott még Kata)
szilbee

Szilvi: Talán most az a jó, ha nem ér rá telefonálni. Én sem izentem, csak amikor már túl voltam mindenen.

Két óra oxitocin az elvileg 2 ujjnyi tágulás....talán több, talán kevesebb....Szóval....meglátjuk.

Megyünk sétálni. :wink:
jaimee1

Na most hívott...

Még mindig nem idnult be. 3-4-5 percesek a fájások... mikor hogy épp... van hogy 5 utána 3...
Várakoznak.

Judit! Küldtem pü-t!
szilbee

Katlina!
nagyon sos? mert nem találom a cd-re lementett cuccokat... azon voltak a topikos receptek...de az Olga félét csináltam. olyan 1 hónapja kb. ha ez segít, és megkeresed. ha Misi hazajött megkérdzeem, nem-e van még egy cd valahol a mentésekkel. ha nem lesz, nagyon fogok :cry: mert kezdhetem előlről a recepteket összeszedni...

Szilbee! ment válasz!

Judit,
Kép
Kép
bbj

Jaimee! Popi édes! Hányás: én is szívbajt kaptam volna...

Mi is pólóban nyomjuk Apával, nálunk is jó idő van. :D

Oxitocin: nekem 8:45-kor volt a b.repesztés, rá fél órára bekötötték, és 14:55-kor lett meg Dorka... Bár nekem délelőtt, az első infúziónál nem jutott pumpa vagy mi, így nem volt jó az adagolás...

Hajrá Katáék!

donkoaniko

Húú, tűkön ülök én is, nagyon szorítunk KAtáékért!
Marci baba délutánra biztos megszületik!
Nekem 4 óra alatt lett meg Szabink az infúzió bekötése után. Hátha nincs sok már hátra, és nemsokára lesz Bencének egy gyönyörű kisöccse!

Doroti babának boldog hófordulót!!

Indulunk oltásra... :cry:

Kép
Kép
dorkáék

Én is itt ülök, én várom a fejleményeket...most már nincs sok hátra!

Anikó, Dorkának boldog hófordulót!
Sikerült bödönt venni, vagy nem voltatok bent hétvégén Szolnokon? Zsófi egyik nagy kedvence volt a cukkini csirkehússal és rizzsel c. bébiétel(Kecskeméti) vagy azt próbáltátok? Nem hízás: tudom, már lerágott csont, ezerszer beszéltünk itt róla, de én is ebben a cipőben járok, mint Te, nyugtatom magam, hogy ilyen alkat, a dokinő szerint sincs gond, de azért kicsit idegesít engem is...de tényleg nincs ott gond, hidd el. (én is ezt teszem :wink: )

Szilbee, hú de jó partík voltak Nálatok! Szépek a fiúk, szépek a torták...! És jó az új avatarod is!

Olga, Te is rakjál képeket. Remélem, semmi komoly Balázsnál. Grat a vizsgádhoz! Hogy néz ki egy ilyen vizsga, gyakorlatokat kell csinálni? (hú én azt de utálnám...)

Dorka, csak ügyesen, mesélj majd, hogy viselte Szabi!

Balwin, kicsit bővebben, jól vagytok...?Örülök, hogy Pöttömkével minden rendben!

Évi, biztos jót tesz majd a kirándulálás, fel a fejjel! Grat Csonginak a negyedéves "bizihez!"

Judit, én is kívi vagyok, miket vadásztál le megint!Miért volt kár benézni Nextékhez, rendeltél? :lol:

Jaimee, hehe én már pénteken is láttam, hogy megvettétek az ülést! Tök jó, főleg, hogy Rékának is tetszik. Ezek sajna tényleg csak alig dönthetőek, ahogy mondod, kb 5 cm :? nekem is nagy csalódás volt a miénk. (ami ráadásul "3 fokozatba dönthető"...persze 1-1 centit) Édes ez a sapi, Brendon?
Apának volt tortája?(és hány éves, ha szabad érdeklődni..?)

Kép

Kép
ditke2007

Most olvastam át, Jaimee, mindent tudok!

Azt meg el is felejtettem, Zsófinak kijött a 7.! 8)

Kép

Kép
ditke2007

Igen, nálam is, 11 kor oxitocin, RÉka kibújik 14.30. De a kitolás nálam sokkal lassabb volt, mint illene. Elvileg már 2 kor meg kellett volna, hogy legyen.

Ditke: :lol: :lol: :lol: :lol: Te Sasszem, te! :lol: :lol: Hát igen, csalódás volt a dönthetősége, talán majd veszek egy amolyan fejtartó párnát....vagy hogy hívják. A sapi Brendon igen. Ha már ott jártunk....Lusta voltam körbejárni a bababoltokat téli sapi után. :oops: :oops:

BBJ: Mintha előrébb kellene hogy járjon a vonalzód, az 1-es közelében....de lehet, hogy tévedek.

Anikó: igen, azt olvastam valahol, hogy az nagyon fontos, hogy egyenletesen csepegjen az oxit.
jaimee1

Anikó!
Dorcinak Boldogságos Hófordulót!!!
És nyugodj meg!Nálunk 17hónapja ez megy hogy szerintem nem hízik eleget,jó nálunk vannak nem evés gondok is
De a lényeg amíg nem áll meg a súlya ezalatt azt értem hogy 2hónap után is annyi mint előtte addig biztos nincs gond!
Ja ha elküldöd a postai címedet küldök libero pontokat!

Judit akkor majd visszaolvasok,arra emlékszem hogy szinte ugyanaz volt az Olgáé is mint az enyém!

Rólunk!
Robika nagyon sokat beszél,szinte mindent mond jó ezt más aki nem találkozik vele nem nagyon érti,ha nem tud valamit kimondani akkor álltalában csak az első szótaggal próbálkozik,vagy mond rá valamit amit mi sem tudunk hogy mi lenne :wink:
Esszük a mesekönyveket,imádja nézegetni
Voltunk ma az oviban könyvet rendelni alig akart kijönni a gyerekektől :wink:
A kukacról amiről idáig megvoltam győződve hogy jó kiderült hogy mégsem olyan frankó,van egy kis szűkűletünk,majd nyáron meglátjuk merre alakul

Kép

Kép
katlina

Erika! A nőivonalas vonalzó havonta ugrik előre.

Ditke! De jó nektek! Gratula a 7. foghoz. :)
szilbee

Jaimee: fejszűkítő, nekem is javasolták már, tényleg nem lenne hülyeség nekünk sem...

Katlina, Robika akkor nagyon ügyi, ha már így beszél.

Más. Szerintetek Bergon babakocsira lehet utólag bolygókereket rendelni???Lehet, hogy visszahozzuk télre a Bergont Anyuéktól. De hogy én mekkora marha voltam anno, hogy nem bolygókerékkel kértem...

Kép

Kép
ditke2007

Csajok! 14 óra után már nem leszek. Judit hozza majd a híreket!

De azért remélem még előtte megszületik Marci... :)

Egyenlőre nincs új infó...
szilbee

Erika! Gratula Réka ELSŐ lépéseihez! :D De miért csak a blogodba írod?
szilbee

Kata már biztos nagyon várja a végét!

Jaimee! Mert az öt szülőágy közül csak egy apás szülőágy? Hát nehezen hiszem... Vagy legalábbis mikor mi voltunk szülni, még nem csak egy ágynál lehetett szülni apukával. Jól is néztünk volna ki. Azt tudom, hogy itt vajúdóban nem lehet bent apuka, sem senki.

Katlina! Remélem a Robika "kukaca" :lol: meg javul magától is! :(

Mi (babó) kapott sok gyógyszert, 2 antibiotikumot is... Jól kivártuk... :cry: Viszont most is belaudt...

Ditke! Igen kellett gyakorlatokat csinálni. :D Ebben a félévben: Felső labda átadás, alsó labda átadás, egykezes felső átadás, labdavezetés. Illetve kellett beadni tesijáték gyűjteményt, abból tanárnő választott ki egyet, és el kellett játszatni a többi osztálytársammal.

Olga

Kép
juhaszolga

Ja Katlina! A mindmegettén is fentvan ugyanaz a recept, amit te beírtál!

Olga

Kép
juhaszolga

Szió!

No mire jövök...azóta Marci biztos kint van!!!
Én leszek az első!!!!!!!!! :D

Isten hozott Csöppség! Jó egészséget és Boldog Hosszú Életet Kívánunk!

Fél szemmel néztem tovább....

Balázska neked meg SOk BOldog 2. Szülinapot Kívánunk!!!!

Sajnos kapcsolódni témákkal nem tudok..... :cry: nem hittem volna hg el-el maradok majd sajnos....de nehezen megy a meló óta időt szakítani a gépre..... :oops:

REmélem minden babó jól van és egészséges!!!!

fanna3

Olga!
Köszi,de visszanyálaztam :wink: ,el is mentettem majd valamelyik nap illő volna már csinálni :wink:

És mit mondott a dokinéni Balázsnak mi ez?

Kép

Kép
katlina

Olga: pedig igen, amikor én szültem, csak a legszélsőhöz mehetett oda férfiember. Ugyanis MINDEN ágyon szültek és érdekes lett volna, ha átmasírozik a szülőszobán mondjuk az egyesik, kettesig....Szülésfelkészítőn is úgy volt előadva, hogy na emberek, ez az APÁS szülőágy.

Szilvi: Nem volt érkezésem, szóval igen, tegnap óta lépeget a lyány, ha olyan kedve van. :D
jaimee1

Ditke! Ezt a fajta cukkiniset még nem kóstolta, majd teszek vele egy próbát, hátha... Bödönt nem találtunk, sztem megrendelem, de találtunk egy nagyon klassz FP játékot, ilyet még nem is láttam, asszem kúszó-mászó vmi a neve, egy nagyobb gömb, mintha 4 lába lenne, azok végén is gömbök, és gurul, zenél, meg világít, meg mintha rezegne is... Apával ott nyomkodtuk, mint 2 gyerek... Ő megvette volna már, de én láttam rajta, ha megvesszük, ő még aznap odaadja, nem bírja Karácsonyig... Így rövidre zártam, majd megvesszük még a bödön mellé. Na aztán itthon kicsit megbántam, mert neten sehogy sem találom, de remélem, azért lesz még Szolnokon, ha megyünk.

Katlina! Robikáról tehetnél trécselős videót! :wink:

donkoaniko

Meglátja a gépet és rohan oda hogy Baba-baba,fényképezni sem egyszerű a fiatalembert nehogy videjózni :wink:

Kép

Kép
katlina

Hírek!
megérkeztem 3350g 52 cm! jól vagyunk!
[size=18]
[/size]

Judit,
Kép
Kép
bbj

De jó!!!!!!!

Marcika! Isten hozott, jó egészséget, sok tejcsit kívánunk!!!!

Kép

donkoaniko

Kata, sok szeretettel gratulálunk Marci érkezéséhez! :D :D :D
Sok boldogságot, sok tejcsit!
(külön üdvözlöm a kétgyermekes Apukát :) )

Judit, és azt nem tudod, hány óra hány perckor?

Kép

Kép
ditke2007

Marcika!
Isten Hozott!!

Kép

Kép
katlina

nagyon sok szeretettel gratulálunk, sok boldogságot, egészséget! Kép

Judit,
Kép
Kép
bbj

Marcika! Isten hozott! Jó egészséget és sok tejcsit neked!

Olga

Kép
juhaszolga

Jaimee! Kezd "érdekes" hangvételű lennia privát levelezésünk... én csak azt kérdeztem mi az ötös... Egyébként pedig amikor ÉN szültem és ÉN voltam szülésfelkészítőn, nem volt kihangsúlyozva melyik ágy milyen ágy, mellesleg pont akkor nem csak én szültem apával, valamint gyönyörűséges zöld függönnyel pöpecül el voltunk kerítve a hívatlan szemek elől... Egyébként meg magasról tettem volna rá abban a percben, ha a 3 orvoson, szülésznőn, hallgatókon kívül még valaki véletlenül rámnéz...

Olga

Kép
juhaszolga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?