Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Én is itt vagyok! :oops:
Már a 34. hetünket kezdtük! A helyzet az, hogy a lepény a méhszájon maradt, így szinte 99 %, hogy császár lesz! Már nem bánom, felkészültem rá lelkileg!
A dokim a 38. héten ki akarja venni a babát, hogy nehogy meginduljon a szülés, mert az sok vérzéssel járna és nem akar kockáztatni!
A hónap végén be kell feküdnöm a klinikára, elővigyázatosság miatt!
Végre minden megvan a babának, már csak Ő hiányzik!

Örülök, hogy Mindenki jól van és szépen pocakosodtok! :)
adri1983
 
 


Adri!

Jó, hogy jelentkeztél! :)
Az a fránya lepény!
Nemsokára a karodban tarthatod a Kicsikédet!

Vigyázz Magatokra!:)

Kép
nika28
 
 


Adri!

Örülök hogy jelentkeztél :)
Lehet nálam is császár, mert manó nem akar megfordulni, és a vérnyomásom is ugrál, sokszor szalad fel gyógyszer mellett is..., de szerintem oly mindegy, csak egészséges legyen a manó, és te is :)
Hol fogsz szülni?

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 

 
 

Witch
I. Nőin szülök, itt műtöttek az endóval is, úgyhogy itt ragadtam! :)
Kezdek félni, hogy mi lesz a terhesség után az endóval, kell-e gyógyszert szednem, vagy nem, de majd megbeszélem a dokival!
Gondolom attól is függ, sikerül-e szoptatni a kicsit!

Nika
Már neked sincs sok hátra, nagyon szép kismami vagy!!!
adri1983
 
 


Adri!

Köszi! :)

Kép
nika28
 
 


Adri!

Bízzunk a legjobbakban, sok sok tejünk lesz, sokáig szoptatunk, és addig elkerül ez a fránya endó, és akkor nem kell gyógyszerezni, bár én soha se hormonoztam, az én dokim nem javasolja... Sztem úgy sem ér sokat.. Inkább még egy babát vállalok még egyedül is egy két éven belül... :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Adri,
Örülök, hogy ezen kivül minden rendben veled. Mindjárt itt lesz veled a baba, olyan jó, szeirntme már mindegyikünk nagyon várja.

Witch,
és Te már beszéltél a dokiddal, hogy mikor kell befeküdnöd vagy majd amikor az idő úgy hozza. Te mikor mész először CTG-re? majd talizhatunk ott, remélem, hogy azért majd összefutunk.

Jövő héten én is kezdem kimosni a babruhákat és összepakolni, mert teljesen kész vagyunk már szinte mindennel. Annyira várom már.
Sajnos megint elkapott ez a fránya vírus, de most a torkom nagyon fáj, így lehet, hogy holnaptól nem vagyok egy hétig, mert most csak a munkahelyemről tudok írni, de ha nem leszek jobban holnap akkor irány a doki és pihenek egy kicsit otthon. Amúgy is csak december 5-ig dolgozom, utána pedig szabadságon vagyok ebben az évben.
Nem tudja valaki a homeopátiás oldalt, amin vannak ilyen jó természetes gyógyszerek?

Momó,
Írtam privit :)

Remélem, hogy akik már rég írtak, velük is minden rendben!

puszi
Kriszta

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta
 
 


Kriszta!

Erről még nem beszéltem a dokival, csütörtökön megyek hozzá, akkor sok mindent meg akarok kérdezni...
Ha szabad ilyet kérni, megadod a számod privibe? Csak hogy tudjunk beszélni akkor is, ha szabin vagy, hogy hol tartassz, és akár talizhatunk is :) Másnem a szülőszobán :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Kriszta!

Remélem semmi komoly vírust nem kaptál el, inkább "csak" megfázás.

Én is úgy érzem, mintha megbetegednék, de idáig még nem jött ki.
Iszom a citromos gyümölcsteát. :)

Nekem ez az oldal van meg, remélem találsz valamit ami segít. :)

http://homeopatia.info.hu/index.php?lan ... ory_id=151

Kép
nika28
 
 


Szaisztok!

Egy gyors bekukk aztán visszaolvasok:
akit érdekel a Baba-Mama Expon (Syma csarnok) 3000 Ft-ért (+1000 Ft dvd-re rögzítés) 4D Uh az még jeélentkezhet. A Hepinet csinálja. A 20/4747087-es számot kell hívni. A nő azt mondta hogy szombatra fél 5-re és vasárnapra fél 6-ra még van hely.

Kép
vucuska
 
 


Vucuska!

Köszi, már be is jelentkeztem :) vasárnap 10:40-re :)
amúgy is menni akartam :), hátha most manó jobban mutogatja magát :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


szia tubikriszta,köszi elolvastam,beis jelöltelek.puszi

mó73
 
 


Sziasztok!

Bocsi, hogy mostanában nem jövök sokat, de sok a munka, már csak 30 napot dolgozom, és van még mit bepótolnom.
Most is azért jöttem, mert szeretnék kérdezni. :oops:

Kriszta,
Neked mennyi volt a terheléses cukrod, amikor diétára fogtak? Nekem múlt héten lett kész a vizsgálat, és állítólag éppen a határ felett volt (7,9). A doki elküldött a dietetikushoz, aki adott egy 200 g-os diétát, amit csinálok is, ezzel nincs semmi gondom. Jövő héten csinálnak majd egy 6 pontos vércukorprofilt, ami úgy néz ki, hogy reggel 7-re be kell mennem éhgyomorra, aztán a diéta szerint étkezni, és a nap folyamán még 5x megnézik a cukromat este 6-ig. Ez még oké is lenne, de ma voltam a dokinál, és teljesen kiakadtam.
Képzeljétek el, hogy nemcsak jövő héten kell bemennem 6 pontos vércukorvizsgálatra, hanem ezentúl (legalábbis így vettem ki a szavaiból) minden 2. héten egész nap ott fogok csücsülni a kórházban. És még egy kis érdekesség... A vizsgálat előtti napon reggel 8-tól este 8-ig, majd este 8-tól reggel 8-ig gyűjtenem kell a vizeletemet, amiből 1-1 kisüveggel be kell vinnem, hogy van-e benne aceton. Na, ezt értem, de a munkahelyemen, hogy a bánatban oldjam meg? Hülyének fognak nézni a munkatársaim, hogy egy üveggel megyek pisilni. Ezt szerintem megint túllihegi a dokim... Lehet, hogy kellene egy új orvost keresnem :?:

Mindenkinek további gyönyörűséges babavárást!

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


Nemone!

Nekem is volt pisigyűjtős vizsgálatom még a terhesség előtt, de szerencsére én hétvégén gyűjtöttem... Én is tulzásnak tartom, hogy minden második héten menj vizsgálatra, egyszer még meg lehet oldani, két nap szabi az egész, na de minden második héten? :shock:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok!!

Nemone!
Hát szerintem nem is kicsit túlzás! Én még ilyet nem is hallottam! Ekkora őrültséget. Tesóm ikrekkel keményen cukros lett, inzulinozta magát, de ilyen még neki sem volt. Hogy is lehetne elvárni egy kismamától, hogy egy teljes napon át ott ücsörögjön kényelmetlenül, álmosan és ezt minden második héten??????!!!! Isten ments, hogy véleményt alkossak a Dokidról, mert biztos csak jót akar, de azért gondold meg ezt az orvosváltást és még most!!! Ne késöbb!

Kép
kira76
 
 


nem is tudtam,hogy van olyan,hogy valaki terhesség alatt cukros lesz.de ez mitől lehet?azt nem mondták meg?

mó73
 
 


szia tubikriszta,írtam privit

mó73
 
 


Mó!
Hát ez csak terhességi cukor! Legalábbis így hívják. Ahogy megszült a nővérem, el is múlt a cukor... :)
Vucuska!
Nagyon ritkán írsz! Nem vagy valami aktív topic lakó! Nem úgy mint régen a másikon. :) Jól vagy? Minden rendben a babákkal??
Nika!
Te hogy vagy? Rég beszéltünk!! :lol: :lol: :lol: :lol: Na jó ez csak vicc volt. :lol: :lol: :lol:

Kép
kira76
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocs, hogy nem jelentkeztem mostanában, de elég sűrűek a napjaim. Jó sok munkám van, de már keressük az utódomat, remélem, gyorsan át tudom majd adni a feladatokat. Emellett keressük továbbra is a házat (eddig 25-öt néztünk meg, ebből 1 nagyon jó volt, de sajnos elvitték előlünk), és próbálom eladni a lakásomat. Szóval olvasni is alig van időm a fórumot, de azért próbálom követni az eseményeket.
Nem semmi, hogy többen már a kórházas batyut csomagoljátok, nagyon gyorsan megy az idő!
Nálunk továbbra sincs túl sok újság - szerencsére!
Ma lett meg az integrált teszt eredményem: negatív, mindkét rendellenességre (Down, Edwards-kór) 1:50.000-hez alatti a kockázat. Ezek alapján eszem ágában sincs magzatvízvétellel bármit kockáztatni, bár a dokim 1 hete még azt magyarázta, hogy a korom (mindjárt 37) és a lombik miatt a normál protokoll szerint ezt kellene, hogy javasolják.
Egyébként teljesen jól vagyok, elkezdtem óvatosan gerinctornára járni, és a kismamajógát is kipróbáltam.
Na jó, néha egy kis éjszakai lábizomgörcs előjön (erre van valami jó tippetek? kalcium v. magnézium esetleg?)

Nellike!
Gratulálok a három babácskához!!! Nagyon jó egészséget kívánok mind a négyőtöknek!
Olvastam a dilemmátokat, teljesen megérten, mi biztosan kétségbe lettünk volna esve, ha kiderül, hogy mindhárom megtapadt...

Nemone!
Ez tényleg őrület a vércukorvizsgálattal! Bár én nem értek hozzá, nekem még nem csináltak terhelésest, és a sima mindig rendben volt, de ez túlzásnak tűnik, amit Veled akarnak csináltatni!
A helyedben biztos megkérdeznék más dokit is...

Mindenkinek további szép babavárást kívánok!

Kép
Kép
vuki124
 
 


Sziasztok!

Megjöttem a dokitól, az én kincsem 1600-1700 g körül van, és még mindig nem fordult meg... :shock:
Kaptam antibiotikumot, mert a vizelettenyésztésem nem jó, és még kell valami labor, és két hét múlva megint mennem kell a dokihoz...

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok!

Kira!
Igen, igazad van, mostanában nem valami aktív, igaz mindennap olvaslak titeket. de az igazság hogy nem nagyon történik velem semmi. November elején volt a kombinált teszt meg az uh, aztán konzultáltam a dokimmal, azt meg is írtam. Legközelebb meg dec. 18-án kell mennem a nőgyógyászomhoz. Egyébként holnap megyek 4D uh-ra a baba mama expóra. Arról majd beszámolok.
Egyébként jól vagyok, már van egy kis pocakom, sokat alszok, pihenek, de azért nem adtam fel a szaladgálós életmódomat se.
Neked már biztos jó nagy pocid van. :D

Nemone!
Tényleg nem semmi ez a vércukor vizsgálat........

Vuki!
Én se vállaltam volna be a magzatvízvételt, főleg hogy neked is ilyen kicsi a valószínűsége. A vetélés esélye ilyenkor nagyobb, bár még nem hallottam olyanról aki ilyen esetben elvetélt volna.

Jó éjt!

Kép
vucuska
 
 


Vucuska!

Sajnos én már sok csajról hallottam aki a magzatvízvételes miatt vetélt el, közvetlen utána.
Amúgy köszi a számot, vasárnap én is megyek az expóra :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Vucuska!
Úgy kimennék erre az expora, de egyedül már nem enged el a férjem, Ő meg nem ér rá. Pedig meglestelek volna. :) Tökre sajnálom! Úgy megnéztelek volna kismamaként. Val.szeg Te meg sem ismernél, max onnan csak, hogy jön oriáshas... De mikor taliztun, kicsit vékkony voltam, most meg kb 15 kg-val több vagyok! :lol: Ha lesz kép a bébikről, ugye felrakod????

Ki fogja inni a málnalevél teát??? Én most olvasgatok utána és azt hiszem jövő hét végén elkezdem. Az lesz a 34. hét vége. Vélemények????

Kép
kira76
 
 


Kira!

Mire jó a málnalevél tea? Lehet hogy már írtátok..., de nem emlékszem :oops: .

Lányok!

Kaptam egy friss kismamitól tanácsot, hogy hogyan lesz sok tejcsi.
Azt mondta, hogy a More Milk tabletta nagyon hatásos, és van egy gyógynövény is, de nem tudom hova írtam fel... :oops:

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Witch!
A málnalevél tea a szülést segíti elő, gyorsítja a tágulást... De írd be a keresőbe és ott találsz róla rengeteg mindent. Rengeteg tapasztalatot... :)
Hétfőn hoz a tesóm ilyen tejserkentő cuccokat, többek között ezt a gyógynövényt is és akkor mejd megírom a nevét. Laktoherb vagy mi a manó... De most lehet baromságot írtam. Csak ez úgy beugrott.

Kép
kira76
 
 


Kira!

Nem baromság, nekem is rémlik, hogy ilyesmi neve volt :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Witch!

Jól emlékeztek! Laktoherb tea a neve.:)

Kép
nika28
 
 


Witch!
Húú, nekem már nem kell mennem a Váci u.-ba. :) Vége az odajárkálásnak. Pedíg jó kis u.h.-os gépet vettek és tök jó, hogy feltették fölénk a monitort, mi?? :D Jövőhét utáni héten már János korház és már minden héten... Izgalamas kezd lenni!!! Annyira egyszerre fogunk egy páran szülni, hogy ki fog halni a topik!!! :lol: Most kezdik Adriék, Bessyék és utána sorba jövünk...

Kép
kira76
 
 


Kira!

Nem tudom nekem oda mennyiszer kell mennem, de azt bizots, hogy két hét mulva még oda megyek...
Aztán meglátjuk. Az te dokid ott fő állásban van, de a fiacskája a SOTE-n csak szerződéses... Midnegy, a lényeg, hogy jó orvosok :lol:
Jó az UH gép :) és igen, a monitor is :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Vucuska,
Én is megyek hétvégén a baba-mama expora :) Csak valószínűleg én vasárnap, pedig jó lett volna találkozni!

Witch,
Gratulálok a nagy lányodhoz! :D De nagyon sajnálom, hogy antibiotikumot kell szedned! :(

Nem is raktam még fel nektek képet a kislányunkról :D

Kép

Kép
nemone
Budapest VIII. kerület
 
 


nemone!

Aranyos a lánykád :)
Én is vasárnap megyek az expora :) megyek 4D-re meg egy két dolgot még meg akarok nézni :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Kép

Ilyen lesz a szoba, de még sehol sem tartok... :? Csak megigértem, hogy rakok fel képet... Remélem raktam is föl! :lol: :lol:

Kép
kira76
 
 


Nemone!

Édes a kis csaj!:)

Kép
nika28
 
 


ja,csak terhességi cukor,de lehet tudni mitől van?biztos aki hajlamos rá annál alakul ki,vagy nem tudom.

mó73
 
 


Sziasztok!

Megjöttem az expóról és az uh-ról. Lesz tuti biztosra egy kisfiúnk és nem 100%-ra, de nagy valószínűsséggel egy kislányunk!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Most nem mocorogtak annyit, mindketten az orrukat fogták. Remélem majd sikerül feltennem képeket is.
Miközben uh-ztak nyertem a belépőjegyemmel. :D :D :D Hallottam amikor kihúzták a nevemet. Szerencsére félrerakták a nyereményemet.
Egyébként vettem egy kismamapárnát 3900-ért és egy hast takaró kismama bugyit.
Szerencsére nem voltak nagyon sokan, viszont az eladól mindenhol megrohamoztak. Az elején még volt türelmem hozzájuk, de a végén már egy kicsit fáradt voltam hogy végighalgassam a termékismertetőket. Egyébként hasznos volt.
Ja volt Citroenes játék is, azon meg egy Citroen kisautót nyertem. :D Azt majd megtartom a fiamnak, hogy ezt akkor nyertem amikor megtudtam a nemét.

Kép
vucuska
 
 


Vucuska
Nagyon Gratulálok a vegyes pároshoz, úgy örülök neki!!
Witch
Szép nagy lányod van, gratulálok hozzá!!
Sajnálom Én is ,hogy antibiotikumot kell használnod :cry:
Nemone
Nagyon szép a kicsi lányod :)
Kira baby
Nagyon ügyike vagy!
Majd ha megyünk babanézőbe hozzátok akkor majd jól megnézem ezt a csodafalat!
Lányok
Jó pocaknövesztést és nagyon jó egészséget kívánok mindenkinek!


Minden jót!!!

Kép
noki&potyi
 
 


Vucuska

Gratulálok a manókhoz :)!
Csodás lehetett :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok!

Meg volt szerdán az első NST, minden OK. :D Tök jó volt hallgatni a szívhangot: tuc-tuc-tuc :lol: :lol: jövőhét szerdán nst után valószínű UH is lesz, az utolsó kötelező. Kíváncsi vagyok a súlyára :D

Vucuska
Gratulálok a vegyes pároshoz és a nyereményekhez!!!! :D

Adri
Sajnálom, hogy császár lesz, de már bizti felkészültél rá :wink: így lesz a legjobb a babának. Akkor te leszel az első a topikban, nem én. :D :wink:

Nemone
Én is túlzásnak tartom ezt a sok vizsgálatot! Nekem 7,8 lett a cukrom, tehát pont a határérték és 2 hetente kell járnom diabetológushoz aki megméri a cukromat és kész. Semmi más vizsgálat nincs.
Nagyon aranyos a kislányod! :D

Vuki
Gratulálok a jó eredményhez! :wink:

Witch
Szép nagy a csajszid :D Drukkolok, hogy megforduljon! :wink:

Kira
Én is fogom inni a málnalevél teát, a szülésznőm szerint a betöltött 36. héttől lehet.
bessy76
 
 


Sziasztok!

Megjöttem az exporól. Az én kincsem megint nem mutatta az arcát, egy fotót siekrült csak csinálni, amin alig látszik az arca, mert a lábacskáját elé tette :)
Vettem egy két dolgot, de sok mindent nem tudtam, amit kerestem, nem volt...

Bessy!

Szorítok neked, már nem sok van addig, hogy a picurkádat a kezedben tarthast :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Sziasztok!


Nemone!
Jó lett volna találkozni, de azért mentem pénteken minél korábban mert arra szaámítottam hogy a hétvégén biztos sokan lesznek. Sokan voltak?
Nagyon édes a kislányod, aranyos a pofikája. :D

Kira!
Jó lesz a szoba, ügyi vagy.

Witch!
Nagyon szégyenlős lehet a kislány. :D
Én azt sajnáltam hogy sajnos nem tudták megmondani hogy hány centisek is lehetnek a manók. de a lényeg hogy láttam őket és ez olyan megnyugtató volt, gondolom neked is.

Bessy!
De szép karácsonyotok is lesz! hamarosan megérkezik a babátok! :D

Én most egy kicsit betaknyosodtam. Tegnap este meg ma reggel eléggé fájt a torkom, de most már inkább csak azt érzem hogy az orrom van tele. remélem hamar túl leszek rajta.
Holnap megyek fogorvoshoz, szerintem fogyíny gyulladást fog megállapítani, mert elég csúnya az ínyem. Kedden jön hozzám a védőnő, majd csütörtökön megyek AFP vérvételre.
Szombaton babaruha börze lesz az Expó területén: http://www.kismama.hu/babaruhaborze/
Úgy kimennék, de pont akkor fogjuk ünnepelni a férjem névnapját.
Csütörtrökön éreztem kis felszálló bubikat a hasamban, szerintem Őket érezhettem. Ez az érzés tegnap megismétlődött. remélem most már sűrűbben fogom őket érezni.
Kellemes pihenést mindenkinek!!!

Kép
vucuska
 
 


Sziasztok!

Witch, Vucuska
Aranyosak vagytok! :wink: :wink: Már tényleg nincs sok vissza,már nagyon várjuk a nagy találkozást :D furcsa belegondolni, hogy akár 2 hét múlva szülhetek :shock: :D

Vucuska
Jobbulást! Igyál nagyon sok teát. Nekem az használt, amikor fájt a torkom.
és gratulálok a mocorgáshoz! De jó, hogy már érzed őket! :D
bessy76
 
 


Vucuska!

Nekem is használt a tea! Pár napig fájogatott a torkom. :(
Én úgy csináltam meg, mint a vöröshagyma teát..megpirítottam a cukrot, és gyümölcsteát tettem rá, és raktam még bele citromlevet is.
Nekem bejött...:)
Jobbulást kívánok!
Nagyon szalad az idő! :)
Olyan jó, hogy már Te is érzed a mocorgást! Én nagyon élvezem! Igaz néha olyan, mintha ki akarná rúgni a ház oldalát, de nincs ehhez fogható. :D

Bessy!

Ez olyan hihetetlen! Valóban akár már 2 hét múlva is meglehet a bébid! De jó!! :)
Hogy fogjuk megtudni? Párod értesít majd minket? :)

Kép
nika28
 
 


Nika
Majd megmutatom apának, hogy hogyan talál ide és hogy kell írni :D akkor tud értesíteni benneteket :D :D :wink:
bessy76
 
 


Bessy!

Oké:):)

Kép
nika28
 
 


Nemone,
Nekem a terheléses cukrom 11,8 lett, ami borzasztóan sok. Majd én kaptam egy 160g-os diétát és lement 8 körülire, hogy azt betartottam. És utána pedig nekem is megcsinálták azt a vérvételt, amit neked is fognak csinálni. Majd írd meg az eredményt. Szerintem nálad nem lesz semmi gáz. Nekem akkor derült ki, hogy az éhgyomrival és a reggeli utánival van csak probléma, és kaptam inzulint. Viszont nem feküdtem be a kórházba, nekem is amióta ez kiderült hetente kell járnom a dokihoz.
Vizelet viszont furcsa, mert az csak akkor mutat ki cukrot, ha már régóta cukros vagy, nekem azt nem is nézték. Viszont néztek vérből egy olyat, ami visszamenőleg megmutatja a vércukorszintet az előző három hónapra.
Nekem van vércukormérőm, így nekem naponta többször mérni kell, viszont akiknek nincs nekik a klinikákra hetente kell jönni cukorszint ellenőrzésre + konzultációra. Szeirntem beszéld meg a dokiddal, hogy ezt Te nem szeretnéd, amúgy terhelni egy cukros kismamát nem fognak többször, mármint nálam is csak egyszer csinálták meg az a szirupos dolgot.
Aranyos a kislányod, nagyon jó a képe 

Witch,
Amit szerettél volna mindent megkérdeztél a dokidtól? Mikor kell menned legközelebb? Megkaptad a számom? Majd elküldheted a tiedet is.

Kira,
A laktoherb teát nekem is ajánlotta az unokatesom, állítólag már a szülés kiírása előtt egy hónappal ajánlott inni. A málnalevél teát nálunk a szülésznő ajánl. Akkor biztos jó.
Te már beszéltél szülésznővel?
Nagyon jó a szoba 

Vucuska,
Gratulálok a kismanókhoz 

Noki,
Veled mizu? Hogy vagy? Minden rendben veled?

Nika,
Jobban vagy már?

Bessy,
Kitartás, nagyon szorítok Neked!

Rólam
Én már jobban vagyok, torokgyulladásom és elég erős náthám volt. A cukrom ennek köszönhetően múlt héten szórakozott, nagyon felment, és ahogy most múlik el a megfázás úgy normalizálódik.
Nekem csak alul szurkál egy kicsit és néha nagyon fáj, és éjszakánként nem nagyon alszom, mert óránként felkelek, de nappal meg nagyon jól tudok aludni. Még két hétig dolgozom, utána majd pihenek.
Velem amúgy ettől függetlenül semmi extra nincs. Jövő hét hétfőn megyek a dokimhoz ultrahangra meg konzultációra.

Puszi
Kriszta

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta
 
 


Kriszta!

Jól vagyok köszi..!
Örülök, hogy Te is jobban vagy:)

Kép
nika28
 
 


Kriszta
Köszönöm kérdésed, nagyon jól vagyok :)
Várom,hogy dec 3 legyen és ,hogy mehessek vérvételre!
Nem érzek semmit és túl jól vagyok.
Kicsit megfáztam,de amint olvasom sokan így vagyunk ezzel.
Remélem mind a két bébikénk még itt van a pocakba és maradnak is jövő augusztusig :)
Nagyon szép nevet választottatok a babátoknak!

Olvasó módba "mindig" itt vagyok és figyelem a fejleményeket!!!
Nagyon sokat szoktam rátok gondolni és izgulok értetek!

Millió puszi!
Noki

Kép
noki&potyi
 
 


Kriszta
További jobbulást kívánok! Jól megfáztál :?
Szerintem már a jóslókat érzed :wink:

Noki
Nagyon-nagyon szorítok neked!!! :wink: És jobbulást neked is!
bessy76
 
 


Kriszta!

Végül is igen, de az a lényeg, hogy még kell mennem a kövi héten is a dokihoz, addig valami terhességi toxémiára néznek meg... Vérvégel, vese funkció, vizelet, meg máj funkciót néznek....
Megkaptam a számodat, írom az enyém :)
Pont ma gondoltam rád :)

Kép

Kép
witch26
Budapest X. kerület
 
 
 
 


Bessy,
Az nem korai még egy kicsit 32 hetes vagyok, nem a hasam fáj, hanem ott lent alul...ne hozd rám a frászt még messze van január :)

Witch,
Köszi, elmentem, és majd hívlak! zárt a méhszájad?

Noki,
én is szoktam olvasgatni a topikot amibe írogatsz, csak most nem voltam net közelben és a munkahelyemen is áll a bál....eddig normálisak voltak most meg mintha mindenki meghülyült volna, hogy eljövök...
nektek nagyon szorítok, és remélem, hogy a mikulás kicsit előbb szuper híreket fog majd hozni :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers
Kép
tubikriszta
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?