Boni le ne nyeljél keresztbe!
Amíg Lali pici volt, én sem tudtam elképzelni se, hogy nem egész 2 évesen be fogom adni. De most már annyira eleven, nem bírok vele.
Tegnapi kedvenc szórakozása: az ajtótámaszt kiszedte az ajtó alól és az ajtót csapdosta hozzá a szekrényhez.
Felszedi a szőnyeget, alóla a habszivacsot és megeszi, a szájából szedjük ki a szőnyeg darabkáit. Letépkedte a magasságmérőjéról a füles farkát, megette, letépkedte malacka kezét, megette, a szájából szedtük ki a darabokat.
Már nem tudjuk jobban gyerekbaráttá tenni a lakást...
Autósülés:
http://www.brendon.hu/ProductSearch/vie ... o=3&whid=9
Mi ezt vettük, még nem volt 9 kiló, mikor elkezdtük használni, de nem volt belőle semmi baj, ugyanolyan jót alszik benne, mint a hordozóban anno.
Coca, férjem csak este jön haza, fürdetésre, meg néha ebédelni, de akkor rohan is vissza. Most, hogy beteg a kicsi, nem akarok vele bemenni a városba, féltem a szemét, mert kötőhártyagyuszi huzattól is lehet. Meg most már taknyos is. Barátnők sajna nem vállalják be. Senki. Extra anyás, mivel csak én vagyok vele egész nap. Még könyvtárba se tudok két hete elmenni, hogy elkezdjek tanulni a szigorlatomra.