hello, én is itt vagyok, csak kicsit fáradtan, mert Eszter alig lábalt ki a 3-4 hete húzódó náthából szombat reggelre belázasodott. neki még nem is volt ilyen...éjjel már egész magas volt a láza...
mára lement de valami nem stimmel még mert tiszta nyűg.
gyanakodunk a fogára, mert tök fura, egész nap a nyelvét az egyik pofazacsijába nyomja, mintha oldalt jönne foga...tiszta pimpa csak nem lóg ki a nyelve. és a nyála...literszám...
holnap megint viszem dokihoz...
csak ezt az oldalt volt energiám olvasgatni...
kaja mi is mint Szilvánusz, de lazázunk kiflivéggel, kölesgolyóval (bár asszem azt szabad) de már adtam darabosabb kaját is pl. zöldséges lasange-t nagyon fincsi volt...
ill. most, hogy jobban eszik már Eszter előszedtem a mélyhűtőböl az én pepecs-kajáimat, és ma eszegetett végre a házikészítésű sütőtök-krumpliból
Juditk, szerintem az is tök ok, hogy így eteted Nimit, én csak nem főzök annyit, hogy jusson neki
különben már lehet, hogy adnám azt. nem hiszek a mai túlzott óvatoskodásban őszintén...
Petramama, mindenképp számítok Dorkára !
Eszternél folyamatosan azt látom, hogy valójában imádná ha lenne egy nagyobb tesója, amire vajh mi kevés esély van hacsak Attilánál nem derül ki valami
Niki, már nagyon kíváncsi vagyok Lillára ! ha egyszer felépülünk akkor majd összehozhatnánk végre egy találkát ...mostanában már én is járok Eszterrel sétálni, mert mióta beteges ott jobban alszik mint az ágyában. Ki tudja talán egészségesen is szeret majd a kocsijában aludni.
Lusie, ez szörnyű, jobbulást kívánok! így is sok anyatejet kapott Peti, és igazán nem tehetsz róla, hogyha többet esetleg nem tudsz szoptatni
Pumperka, Zsombi még mindig nem gyógyult meg?
Tündérmanó, szép nagy muffin lesz az a férjednek!
Kacika, én úgy tudom, hogy aprómagvas dolgot 2 éves korig sem javasolt, most épp vacilálok én is, mert ajánlottak egy Flavin nevű lekvár állagú étrendkiegészítőt amiből van gyerekverzió is és állítólag iszonyú jól erősíti az immunrendszert, sokkal kevesebb betegséget kapnak el tőle a gyerekek is, de sokféle gyümölcsből van köztük erdei gyümölcsök. A doki szerint viszont nem később alakul ki tőlük allergia, hanem ha gond van azonnal kijön. szóval ha óvatosan kóstoltatjuk és nincs látható gond akkor mehet tovább...
a fény az éjszakában, hogy lefoglaltam egy wellness-hétvégét a Sonnenthermébe - az az osztrák bababarát hely, mert anyósom szülinapjára azt kapja, hogy eljön velünk... majd 2 hét múlva mennénk, remélem addig mindenből kilábalunk
ja és még egy ötlet karácsonyra a családtagoknak. a szomszéd lány a dm-nél (mármint drogerie markt) található fotófüzetet csinált a kislányáról nemrég a családtagoknak, szerintem szuper ötlet karácsonyra.
nézzétek meg . a dm honlapján van hozzá software amit le kell tölteni, össze lehet benne állítani egy kis füzetet (de még komolyabb keményfedeleset is lehet csinálni) a babafotókkal, szövegekkel mellé. Kicsit pepecs, és nem túl olcsó ( a füzetszerű kivitel kb. 2500 ft per darab - bár 26 oldalas) , de a közelibb családtagok nálunk ilyet kapnak. Szerintem nagyon szép ajándék lehet.
no csók, jóccakát mindenkinek! remélem nekünk is az lesz...lekopogom gyorsan