Sziasztok,
Na kis papírral végigmentem az elmúlt pár napon, hogy tudjak reagálni a fontos kérdésekre, ilyenekre.
Hosszú leszek....én szóltam..
Soetse, Atizka, Lekri, Csöppke, remélem nem hagytam ki senkit (ha igenm bocsánat!) BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT a kis lurkóknak!!!!!!
Soetse,
Fogacskák, már én is alig várom, vagy ne várjam??? Bár én már nem szoptatok, szóval max az arcomba tud harapni majd
Az elindulás nálunk is durva, én úgy csinálom, hogy először én öltözök és utána Alma...különben ordítás van. De 2 babóval azért nagyon durva lehet!!!
Azt nem csodálom, hogy 2 babó mellett vékonyabb mint voltál…kemény lehet én néha ezzel a kisrosszcsontal sem bírok pedig egyedül van egyenlőre. A 14,5 kg boldogság kép nagyon tetszett, olyan megható.
Benettke,
vékonyabb vagy, mint voltál, jaj de irígy vagyok!
Mi az a BK? Pénteken írtad, hogy kezdődik, én tudatlan vagyok...
Virág5
Otthonhagyni valakivel Almát először rossz volt nekem is, még mindig érzem én is a lelkiismeretfurdalást, de viszont ha kicsit kiszabadulhatok (fodrászhoz, vásárolni), akkor sokal jobban érzem magam tőle és ez Almának is jó na meg Apának is! Igaz már megbeszéltük itthon többször, hogy lesz egy napom nekem is, de még nem nagyon jött össze,m valami mindig közbejön!
Nóna és Fmarian,
jobban vanak már a minik?? Almának már múlik a taknyossága végre (2 hétig is eltartott).
Magika,
1 éves szülinap én még a Karinál járok....Én is naptárakat csinálok, mint Medina
Nóna és Virág, hát én a naplóíráshoz lusta vagyok, soha nem is írtam. De nagyon jó lehet később olvasgatni.
Anetto,
Az egészséges életmód engem is érdekelne!
Pumpóka,
a kézzel mosás nagyon durva lehet! Én nem bírnám megmondom őszintén….Sikerült megtudnod valamit Zsuzsófiról???
Gumimaci1 és Eve,
hogy haladtok a tornával? Az fájdalmas a kicsiknek???
Medina,
A hátfájás nagyon rossz lehet, nekem a nyakam van oda nagyon. Kattog és mindig elfekszem, olyan, mintha mindig gyulladásba lenne egy ideg, vagy be lenne görcsölve az izom.
Emi,
hiányozni fogsz..a képeket azért nem tennéd fel, én olyan kíváncsi vagyok Lilire!!!
Zorroné,
Remélem Te is jössz majd, mert nagyon szeretem a hsz-dat. Na meg az álom jó gyerek Benidet! Fogacska, na de Beni vigyáz a Mamira és nem harapdálja a cicit! Hátonhordás: én nem vagyok nagy hordozós, de néha azért használom a MT-t. A minap vendégeket vártunk és muszáj volt pakolászni, Apa is én is nagyban pakoltunk, Almának meg nem tetszett, hogy nem vele vagyunk. Feltettem a hátamra a MT-ben, de nem nagyon tetszett neki, szerintem nem sikerült jól feltennem. Aki a hátára teszi a MT-t annak sikerül szorosra tenni, vagy hogy is kell???
Lekri,
ha megjöttetek a kórházból gyere és írd meg mi volt Levivel!!!!
A wc-s történet Apának is nagyon tetszett, szerintem ő is simán így járna!!!
Légzésfigyelő,
én tuti sokáig használom majd, bár csak az első hónapban szólalt meg szinte, de engem nagyon megnyugtat. Annyira para vagyok, hogyha a nagyágyon aludna el Alma (ami ritka kivéve ha nem én is alszok éppen napközben), akkor átteszem a kiságyba a légzésfigyelő miatt. Ez azért már gáz, nem?
Mi is lejjebb tettük a kiságyat, mert Alma már azt játszotta, hogy este amikor kiosonnék a szobából hasravágja magát és felkapaszkodva les ki a kiságyból, hogy hova megyek. Meg a pelenkázó komodról lopkodta a cuccokat az ágyból.
Csajok, Alma mostanában fél 8-kor reggelizik és ebéd 12 körül van. Eddig közötte 10 körül tízóraizott, de most már egy hete fél 9 9 körül alszik 1-másfél órát, de mikor 10-től 12-ig! Na most akkor átalussza a tízórait, mikor adjak neki gyümit??? Aki ad uzsit az a rendes evés helyett ad olyankor gyümit vagy azt plusszban???
Mango,
olyan jó, hogy jöttél!!!! Én megmondom őszintén fogalmam sincs ki írta a kör pü-t!
De én arra sem haragszom. Pont azért írtam még az elején Olemnek, hogy ne találgassunk, hogy ki volt, mert megbánthat vele valakit, azzal hogy tévesen gyanusít meg akár Téged is.