Sziasztok!
Mindenkinek köszönjük a dicséretet, bezsebeltük!
Stike!
Nagy-nagy gratula! Szurkolok és minden jót kívánok!
Peva!
Jó fürcsit!
Tercsimama!
Nórika nagyon dögönyözni való tündér, úgy várom, h Lillus is ilyen kis formás legyen!
Emmalena!
Nagyon szépek vagytok!
Nymalac!
Köszi!
Tegnap direkt megkérdeztem a védőnőt, azt mondta ne kezelgessem, de én akkor is vívódok. Holnap felhívom a midwife-okat, mert ma sem dugta ide senki az orrát, ha hnap jön vk, akkor őt is megkérdezem, ha nem, akkor leviszem az itteni rendelőbe, mert pont holnap van méretszkedés, és ott megkérek vkt, h nézzen rá, és mondja meg, h szép vagy csináljak-e vele vmt. Amúgy már szépen leszáradt az a kényes rész is reggel óta.
A ragyák állítólag a tejtől vannak, biztos nektek is elmúlik pár héten belül. Azokon a képeken egyébként még nem nagyon volt neki, azóta durvább.
Jézus, ez a rota vírus nagyon durva lehetett!!!
Sajnos nem tudlak irigyelni, amiért Bori nem kel éjjel!
Éva!
Köszi az infót! Ez a pár hét bíztatóan hangzik! Nektek is részvétem akkor! Kapja egyébként minden kaja előtt az infacolt, ma espumisant is kapott, amitől aztán pukizott, de hát csak megy a nyűgi.
Na meg délután óta 2x vagy 3x fosi is volt, lehet az tekeri a pociját.
Onnan tudom, h hasmenés, h folyik mint a víz. Volt szerencsém néhányszor nyitott pelenka felett végignézni az akciót.
Remélem hamar elmúlik a sárgaság!
Nem semmi ez a kínai kajás story!
SAjnálom az éjszakátokat!
Nagyon aranyosak a gyerkőcök a kádban, nekem is jól jönne egy ilyen kis segítség! Nem akarod kicsit Lorát kiküldeni Londonba világot látni?
:D
Marek!
Remélem nem lesz gáz a cukrod! Apuka biztos levesz majd vmt abból a beszélgetésből, lehet h nem azonnal, de sztem meg fog majd érteni.
Sárgulok az irigysétől Bori elalvási szokásai miatt. Bárcsak nekem is ott kéne hagynom Lillát, h el tudjon aludni...ehelyett lehet cipelgetni, talán 2-3x altatta el magát eddig.
Hasfájós volt eddig (talán mintha most múlna) és hozzászokott a cipeléshez asszem...és így csak úgy tudom lerakni, ha szopi után annyira kiütötte magát, h 3-an nem tudjuk felébreszteni, h egyen még. Vm tanács esetleg?
Bori nagyon édes a képeken!
Gratula az xs-es nadrághoz, irigy, irigy!
Én még a terhes nacijaimat hordom...na nem a hasam miatt, mert az szinte teljesen lement már, meg is lepődtem, de lejjebb vannak nagy gondok.
Mi is ilyen szivacs macit használunk, de 4 fürcsi után nem tudok nyilatkozni, egyelőre bírja.
Bkriszta!
Igen, ez a 00-ás újszülött méret, de még jó lesz nekünk egy darabig sztem. Mondjuk addig míg megyünk haza, és otthon már a vastagabb overáll kell, ami asszem 1hós méret, de kb 10cm-el nagyobb, mint a macis.
Nekünk lehet majd a parádé előtt kéne fürdetni, 6körül, mert különben lélegzetelállító fürcsi lesz belőle, mint tegnap...annyira ordított, h nem tudott levegőt venni.
Utána szerencsére kicsit lenyugodott.
Borkaby!
Örülök, h nincs szájpenész!
Reggel én is szoktam Lillussal aludni, meg van hogy egy kicsit délután is. Kb. 10-12 fele elalszunk, attól függően mikor eszik, aztán kelünk 3körül, majd 6-7körül, és végül kb 10ig alszunk. Éjszaka szerencsére jó kislány, és egyből visszaalszik kaja után, úh reggel kipihent vagyok. Este meg totál lemerülök a 3-4 órás hisztitől.
Örülök, h minden rendben veletek!
Zsuzsu!
Sajnálom azt a bizonyos estét, remélem azóta nyugodtabban alszotok!
Konsti nagyon édes a székében!
Ildi!
Sztem ne aggódj, h ilyen sokat alszik Lottika, tudja ő, hogy mikor éhes..én meg irigykedem!
Köszi a dicséretet!
Szerencsére a pöttyök elmúltak!
Nagyon édesek a képek!
Inez!
Irigyellek, h ti már így elmászkáltok! Én még olyan fáradt vagyok, h örülök, ha csak úgy alapból elvagyok, egy-egy séta elég nagy dolog nálam...
Linh!
Tetszett a szüléstörid, főleg, mikor apa lefeküdt a földre!
Nagyon édes Marci, majd akj nyitott szemes képet is!
Lkata!
Sajnálom, h ti is nyűglőtök! Nagyon édes Norbika!
Szöszke!
Sajnálom az éjszakátokat! Nagyon édes Gergő!
Peva!
A ti éjszakátokat is sajnálom! Hajaj, ez akkor hasfájóság lehet, ha a 3. héten kezdődött, részvétem!
Kata!
Persze, h emlékszünk rátok! Nagyon örülök, h ilyen jól megvagytok, és szépen fejlődnek a gyerkőcök! Haláli ez a mikuls jelmez, nagyon édesek!
Bettike!
Na már te vagy kb a 4., akinek sz.r éjszakája volt, sajnálom! Lehetett vm a levegőben otthon!
Gratula a 160ml-hez!
Bocs, h ilyen ritkán jövök, de egyszerűen nekem még nem fér bele rendszeresen jönni. Lillus általában jó gyerek, éjszaka mindig csak felkel enni, aztán visszaalszik egyből, eddig nappal is ez volt, de a héten már 2x műsorozott délelőtt is. Ma is pl, 8-tól 1-ig nem nyugodott, sírt, nyűglődött, nem lehetett letenni az ágyába. Elég nehezen viselem az ilyeneket.
Eddig este ment a műsor, de pl tegnap meg este viselkedett jól. Ki érti ezt a gyereket?! Viszont elég nagy parám, h nem eszik rendesen, alig lehet rávenni, h egyen 20 percet. Általában 10-15perc után úgy bealszik, h 3-an sem tudjuk felébreszteni, nem lehet vele semmit csinálni. Ha csak 10 percet eszik, akkor van, h óránként nyűglődik, ilyenkor nem tudom pontosan, h éhes-e, de azért adok neki. Félek, h nem eszik eleget.
Elvittük tegnap előtt méretszkedni, és csak 50g-ott hízott egy hét alatt. Igaz, h az elején fogynak, meg mittomén, de én azért aggódom. Ma mondjuk hajnalban és reggel sikerült kicsikarni 1-1 30perces kaját, de ez ritka, mint a fehér holló. Na szal hát nem egyszerű, főleg a bizonytalanság az, amit nehezen viselek, nem tudom mi baja, ha sír, nem tudom mit csináljak, nem tudom eleget eszik-e, stb...
Azért majd próbálok gyakrabban jönni...
További jó hétvégét mindenkinek!