jó reggelt
már két órája ébren dekkolok...egy órát bírtam az ágyikómban, hátha elalszok újra, de annyira fájt a forgóm, meg kábé deréktól lefelé mindenem, hogy képtelen voltam visszaaludni...
sarmon tényleg, Mózes hogy van? Vigyázz, nehogy nekem beteg legyél te is...te hogy vagy?
anyany, áh tök el tud menni a kedvem...én ilyen villámcsaj vagyok /voltam/, és nagyon felhúzom magam, amikor két pohárral a kezemben percekig csoszogok, hogy a helyükre rakjam őket...sebaj, lesz ez még így se... az én párom is mindig válltig állítja, hogy rend van, én meg sírni tudnék....szűz a csillagjegyem...nálam a rend elég mást jelent, mint nála, az megint egy másik kérdés, hogy idejét nem tudom, mikor éreztem úgy, hogy na...rend van...
szöszről semmi hír????
elkezdtem szedni a homeopátiás bogyókat....amúgy, amennyire "befosattak" a 30.héten, hogy ki kell szedni a babát, meg koraszülött lesz...aztán a 33. héten, hogy nagyon-nagyon lennt van, meg nyílik a méhszáj, meg sok a keményedés...hát most annyira nem érzek semmit...kivéve talán, hogy hányingerem van...
lara kitartás!!!!
ancsi régen jöttél; remélem nem bántottalak meg
mancsa kitartás, remélem hamar sorra kerültök a vizsgálaton...
trundike, de király...már csavarogtok
tök jó!
na megyek csinálok a férjemnek kávét...
sok puszi