Új privát üzeneted érkezett!

[quote="sotske"]A írta:sotske párom most hívott,este 6-ig bent kell maradnia :cry: :cry: :cry: :cry: Reggel 6-ra ment :roll: És már megint nem tudom a dolgaimat elintézni :?


én párom minden nap este hatig dolgozik...van hogy tovább is.
olyan hosszú az idő mindig, mire haza jön.
sajnálom. és egyedül vagy a kicsikkel otthon?

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sotske,

GRATULÁLOK a félévhez!!!!!!!!!!!!!!!! És a felálláshoz, forgához. Alma még most kezd kúszni, de azt gyorsan csinálja :lol:

KépKép
kisfruzsi
 
 


Sziasztok!

Most olvasom csak milyen események vannak itt :shock: /ill. még csak itt-ott beleolvasgattam) Én nem kaptam semmilyen pü-t...de a lényeg: én eddig is trehány fórumos voltam, csak néha-néha írogattam, s mivel ez vagyok én ezután is így lesz. Próbálkoztam, hogy gyakrabban írjak, de nem megy! Ezért bocsi azoktól, akiket ez esetleg zavar!

Ja, és ma meg be sem akart engedni a Babanet, csak olvasóba :evil: Pedig még új regisztrációt is próbáltam...úgy sem :twisted:

Ollem!


Neked írtam is wiw-en, de mint látod közben beügyeskedtem magam :wink: !

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 

 
 

BENETTKE KÉRTE, HOGY EZT ÍRJAM KI A FÓRUMRA!!!!

"Csak azért írok most neked, hogy írd már meg lsz. a fórumra mi velem a helyzet...ill. ugye én sem tudom, mivel belépni sem tudok, csak olvasóba! Szóval a lényeg: én eddig is trehány fórumosként csak néha írtam ez ezután is így lesz! DE ettől még kiváncsi vagyok mindenkire, mint eddig is!

Próbálom felvenni a kapcsolatot a Babanet moderátorral, s ha sikerül írok! "


Benettke!

Várunk közénk!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Sziasztok!

Jöttem megköszönni Atizkának az orrszívásra a választ, megkérdezni Ollemtől ( azt hiszem ő írta), hogy hol lehet lejátszani gyerekdalokat a neten ( Ollem, ugye Te írtad hogy Bogival hallgattátok?), és mit látok... szóval nem is tudom igazán, mit látok, mert nem értem, mi történt... ??? Lehet azért, mert viszonylag új vagyok, és nem vagyok még itt képben, hogy ki kivel milyen viszonyban van. Na mindegy, ha vki tudja mi ez és honnan indult, és Nono mitől akadt ki ennyire ( a semmitől biztos nem...), és nem titok, írja már le nekem is, mert tényleg tudatlan vagyok... :)

De most akkor kit érdemes még megszólítani, ki van még itt? NA mindegy... majd kiderül.

Atizka!

köszönöm az orrszívós választ, kipróbáltam a porszívót, tényleg hamar megvan, és hatásos, igaz Isti üvölt közben, mert fél a porszívótól továbbra is, de a kézivel sem volt jobb, és tudom, hogy az nem hatékony, csak gondoltam hozzászoktatom egyáltalán az orrszívás gondolatához... de ez nem jött be. :)

Ollem!
Ugye te írtad, hgy Bogival hallgattatok zenét az interneten? Meliyk oldalon játszanak le pl. Halász Judit- dalokat, nem tudod? Vagy bármi más aranyosat.

Sotske!
Boldog félévet az ikreknek! :)

Kép

Kép
nóna
 
 


Szia Benettke!!!

Már feltettem a kérésedet.

Váo! Egyszerre írtunk!!!
:lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Ollem!

Igen, egyszerre! Gyors voltál!

Nem értem miért szórakozott velem ez a Babanet :roll: Már az első belépésemnél azt írta, hogy már 5x próbálkoztam...ki érti ezt?Aha! Biztos valaki fel akarta törni a jelszavam :lol: :lol: :lol:

Na, visszaolvasom mi is van most...

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Nóna!

Igen én írtam, hogy Bogival hallgattunk ill. néztünk dalokat...
A youtoben.

Beírod, amit keresel és ott is van...

pl. Micimackó, Legyetek jók, ha tudtok, Vuk dala

http://www.youtube.com/watch?v=vVBxUAvzpP0

http://www.youtube.com/watch?v=4xFuYrFkOP4

http://www.youtube.com/watch?v=YbAZmnGQD6M

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Mik nem történnek itt a topicban amióta nem voltam?
Én maradok.Aki akar elmegy,máshová írogat.Hisz nem ők az egyedüliek,akik ezt megtennék.Én nemrég csatlakoztam be-ismét-hozzátok.Akik maradnak tartsunk össze,hisz így szép.
Az én párom is este 6-ig dolgozik,és tök jó,hogy napközben van kikhez szólni,van akikért érdemes a gépet bekapcsolni és elolvasni,hogy mi történt velük.És egy vallomás:még régen párszor írtam ide,de....azután nagyon nehezen rázódtam bele az anyaságba,de jó volt elolvasni,tanulni,tapasztalatokat szerezni abból,amit írtatok.
Én nem tudom számon tartani,hogy kinek mikor van névnapja,(fél)szülinapja,hónapfordulója-és ezért bocsánat-néha persze eszembe jut.És ezt viszont sem várom el tőletek,de én azt szeretném,hogy akik maradnak,azok mindenféle rossz érzés nélkül éljék át azt,hogy páran távoznak,mert vannak akik itt számítanak rájuk,de úgy mint boldog anyákra és nem mint megsértett emberekre.Ennyi.

Kép
ágnes27
 
 


Én sem voltam elég régóta, s mire jövök vissza?
Nem értem az egészet és nem is szólok bele.
Olvastam a fórumot az elejétől, igy dereng pár dolog, de a véleményem megtartom.
Sajnos nekem valóban időm nem engedi sűrűn jönni, 4 gyerek, háztartás, néha munka is van.
Ha meg jönnék, olyan sokat írtok, hogy mire elolvasom, mehetek tovább a dolgomra és kapcsolhatom ki a gépet. :(
Szívesen jönnék még amikor időm engedi.
Szívből remélem, hogy nem fog kihalni a topik és akik nem mentek át egy zárt topikba beszélgetni, azok fenntartják ezt a kis közösséget!
Megpróbálok visszaolvasni rendesen és reagálni majd, de most megint szaladnom kell oviba és suliba meg Szofikám most tette tele a pelust. :lol:
Puszi azoknak, akik maradtak!
Vendég
 


Ollem, köszi!

Kép

Kép
nóna
 
 


Sziasztok!

Én egyáltalán nem értem, mi történt itt. Én még üzenetet sem kaptam, lehet, hogy ez a legrosszabb kategória? Most legyek megsértődve vagy inkább ne? :lol: :( :roll:

Tény, hogy én mindig is kilógtam innen egy kicsit: itt lakom Pesten, és mégsem "sikerült" senkivel sem találkoznom; nem vagyok olyan diplomatikus, mint mások; sokszor én is csak olvasok, későn reagálok dolgokra és még sorolhatnám, de az is tény, hogy nekem ez a fórum a maga gyerekbetegségeivel együtt nagyon sokat adott - vagyis az itt lévő emberek. Remélem, én is tudtam adni valamit másoknak.

Akik továbbra is itt vannak, és nem bánják, akkor azért jönnék időnként - tanácsot kérni, tanácsot adni, élménybeszámolni, "nem reagálni", meg mittudomén :roll:

Ja, ha én be voltam jelentkezve és nem voltam itt, akkor természetesen az azért volt, mert más topicon voltam, de erről a zárt fórumról nem tudok semmit.
Vendég
 


LÁnyok,

amikor taknyosak-náthásak a babák, érdemes őket kivinni, v. inkább nem? Bizonytalan vagyok, mert persze kell a friss levegő, másrészt olyan szutyi idő van, h. félek Isti még jobban megfázik. Már tegnap sem voltunk kint, tegnapelőtt is csak kicsit, nemtom mi lenne jó... vagy mivel ártok kevésbé....

Kép

Kép
nóna
 
 


Köszönjük a féléves köszöntéseket!

Ollem
Igen egyedül vagyok,mindig :cry: Már úgy hiányzik a társaság,ezért is kezdek netfüggő lenni,mert itt legalább tudok "beszélgetni". :wink:
Vendég
 


Nóna
Ha jól felöltözteted,akkor szerintem nem ártasz neki egy kis friss levegővel.
Vendég
 


Sotske!

Ezt a beszélgetés dolgot én is így érzem. Mintha a net összekapcsolna a felnőtt külvilággal, amitől most el van zárva az ember.

Nálunk is sajna a párom kb. 12 órát van távol naponta, mondjuk annyiból könnyebb a helyzetem, hogy egy héten kétszer napközben anyumhoz megyünk, estefelé pedig apuhoz, olyankor a páromnak későig van dolga, és így mi is lefoglaljuk magunkat, meghát kimozdulunk.

Kép

Kép
nóna
 
 


[quote="sotske"]K írta:sotskeöszönjük a féléves köszöntéseket!

Ollem
Igen egyedül vagyok,mindig :cry: Már úgy hiányzik a társaság,ezért is kezdek netfüggő lenni,mert itt legalább tudok "beszélgetni". :wink:


dettó

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


szia Virág!

jó hogy te is itt vagy!

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


JA, és köszi, én is arra gondoltam, hogy azért ki kéne vinni egy kicsit, itt "poshadunk" egész nap. Mostanra már amúgy az én torkom is fáj, szerintem elkaptam picurtól.

Kép

Kép
nóna
 
 


Sziasztok Mamik!

Vagyok én is, itt is!
Nem tudok mit írni a helyzetre!
Sz@r, h így alakultak a dolgok!

Beszéltem Nonoval telefonon, és igazat adok neki sok mindenben.
És rohadtul sajnálnám, ha nem tudhatnék róla többet, mert őt is nagyon megkedveltem úgy mint azokat a mamikat, akikkel tartom a kapcsolatot, vagy Ringatóra járok.

Eddig nem jöttem sűrűn, mert a fórum már nem volt olyan, mint régen. Szinte az egész 4-5 emberről szólt, ami többek között nekem is köszönhető, mert én sem írtam.

Remélem, h rendeződnek a dolgok, én spec. utálom a konfliktusokat, ezért írok ide is most!!!

Kép

Lilypie Second Birthday tickers
kisscica80
 
 


Nóna
Akkor jobbulást!

Én már elindulni sem tudok velük egyedül.Mert ugye először én felgöncölöm magam,aztán egyik lány,közben folyik rólam a víz,de míg a másik lányt öltöztetem,az első ordít és ő is leizzad.Babakocsit tologatva pedig nem tudok öltöztetni,mégha lábbal tolom is,és a gyerek is megfázik,amelyik még nincs felöltöztetve.Próbáltam már,jól meg is fáztam.Tök rossz,totál el vagyok zárva a külvilágtól.De jó is volt nyáron,csak egy kombidressz,be a babakocsiba és irány :roll:
Vendég
 


Most mennem kell,csemetéimnek szükségük van rám :lol: További szép napot mindenkinek!
Vendég
 


Virág!

Én dettó :lol: Nem kaptam semmilyen mailt...akkor mi tényleg egy külön kategória vagyunk :lol: :arrow: a "legrosszabb" Ettől én még nem érzem magam rosszabbul, s ugyanúgy olvasok/írok ide, ha nem vesz rajtam erőt a lustaság...

Amúgy én meg azért is kilógok kicsit, mert (nem tudom észrevettétek-e):
-ritkán írok magunkról
-még ritkábban teszek fel képet
-ha teszek is általában csak Zézé van rajta
-sztem a férjemet még nem is láttátok

Meg én is írok Zétinek naplót...és direkt nem blogot írtam, mert ez csak egy dokumentum a gépemen...nincs rajta a neten még titkosítva sem! Mert ugye tudjuk ez mennyit ér! :arrow: szinte semmit... Én ettől zárkózottabb vagyok! Bár aki már talizott velem tuti nem ezt szűri le :P !


Ja, és Emivel kb 3 km-re lakunk egymástól, mégsem találkoztunk még soha...Nem alakult ki köztünk barátság...ettől még érdekel mi van velük! És ahogy Őt "ismerem" Őt is érdekli amit esetleg én írok...

Na, ezzel a témával kapcsolatban ennyi! Más!!!!!!!!

Most elárulok nektek valamit :arrow: hátha visszazökken ezzel a fórum a "normális" medrébe :wink:

A kilókról: képzeljétek én szinte kevesebb kiló vagyok, mint a terhességem előtt :arrow: most épp 53...(és fogyóban...)DE megnyugtatásként közlöm veletek, hogy ettől még egyetlen ruhám sem áll rajtam úgy, mint régen :? De, hát mit is várok! Az én koromban szülés után, nulla mozgással, semmi diéta :arrow: még jó, hogy nem gurulok :wink: Mondjuk az hozzátartozik az ihazsághoz, hogy étváyam szinte semmi...ez mikor állapotos voltam is így volt. Néha ezért is örülök, hogy írogattok (pláne Ollem) kajákról :P Néha 1-2-t meg is kívánok belőle :wink:

No, most aztán eleget írtam egész hónapra :wink: !

Ja, még valami! Nem tudja valaki Zsuzsófi számát? Ő tényleg nagyon eltűnt...ráadásul pont mikor betegek voltak a gyönyörűségei...aki tud róluk, legalább írja meg, hogy jól vannak!!!!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Benettke!

mindjárt főzöm a milánoit.... :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


zsuzsófi száma megy priviben

vajon mi lehet velük?

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem
 
 


Benettke!

Akkor én is kilógok, mert amiket írtál, azok mind rám is igazak. :) Ja, és én teljesen régimódian, kézzel, tollal írok naplót. :)))

Kép

Kép
nóna
 
 


hát, én most nagyon lemaradtam mint a borravaló -vki össefoglalná nekem mi a gond? próbálok vissaolvasni de kicsi megint nyügi mire egy oldalt sikerült elolvasnom, és látom vagy 3mal le vagyok még mindig maradva :(

Kép Kép
celesztina
 
 


Celesztina!
Én sajnos nem tudok segíteni. Ugyan visszaolvastam, de nagyon homályos nekem ez az egész. Esetleg nem kaptál pü-t? Abban állítólag több van (én ugyan nem tudom).

Benettke!
Ez nagyon tetszett!
:lol:
Az étvágytalanságodat szívesen átvenném, de sajnos én zabálok, így elkezdett visszajönni 1-2 kg. Most 2 napja éppen csokiböjtöt tartok, hogy megint 53-54 kg lehessek.

Nóna!
A kézzel írt napló szerintem nagyon jó. Én is így kezdtem el, ahogy trudi megszületett, de nem igazán vagyok nagy naplóíró, abbamaradt. most egy fotókönyvet tervezek majd összeállítani, de lehet, hogy halasztom az 1 éves szülinapjáig. az olyan kerekebb, mégis.
Vendég
 


Üdv, Ollem!

Akkor egy más dologról írok, ez is korábban volt itt téma, szóval megint kések a dologgal:

Én ugyan csak napi pár órában nem vagyok itthon (egyetemre járok), de nagyon jó kikapcsolódás. Először nagy lelkifurdalásom volt, hogy itthagyom a babát. Tulajdonképpen részben a férjem beszélt rá, nehogy most emiatt halasszak, végülis "ezért vannak a boldog nagyszülők, hogy élvezzék ők is a babát" - ők vigyáznak rá addig. Egyébként az én férjem is este 6-kor jön haza, szóval nagyon megértem azokat, akik bezárva érzik magukat a 4 fal közé, együtt egy ilyen kis emberrel (akit persze mindenki imád, de azért lássuk be, hogy ez nagyon fárasztó is tud lenni) meg a háztartással, és jól jön a net, hogy itt legalább vannak még emberek, akikkel lehet beszélgetni egy kicsit. Ennyi, nem akarom túlragozni a dolgot.
Vendég
 


no, vissaolvastam és somoru vagyok :( :( :(
pü-t nem kaptam, assem serencsére :roll:
hát én is sajnálom, h es lett, olyan sokat segített nekem is mindig olvasni a többi kicsimmel egykor gyerköc hogy van, mit csinál, stb, a tesósok hogy oldják meg, hisen ilyesmikrl csak itt tudtam olvasni...
nem is tudom mit írjak.
okém, hogy sülés után már másmilyen lett a fórum, de es termésetes serintem, mi is mások lettünk.
as is tény, h sokan nem tudunk sokat jöni, olvasni sem, de ha es barkit is savarna, írná, nem? én mindig örültem annak ha vki nem olvasott vissa de írt hogy vannak, mit csinálnak és mennyire sép a kicsije :D
pedig nekem is volt h vmivel nerm értettem egyet, de mások vagyunk,máskénv nevelünk, serintem as a legjobb ha nem sólunk bele mások elveibe erösakosan... de es más téma.
én még jönnék :wink: amennyit tudok

Kép Kép
celesztina
 
 


Sziasztok,
én bizony nagyon sokszor eldöntöttem már, hogy többet nem jövök.
Az okok: 1, időhiány, 2, sokszor nem reagál senki az írásaimra, kérdéseimre, 3, sok olyan kismama, akit megkedveltem csak ritkán, vagy egyáltalán nem írogat, 4, senkinek fel sem tűnik, ha két hétig nem jövök.
Emlékeztek arra, hogy milyen volt ez a fórum pár hónappal ezelőtt?

Két nappal ezelőtt többek között ezt írtam erről a blogomba:
"Boldogan osztottuk meg egymással a gondolatainkat, érzéseinket a babavárásról, és a pocalakókról. Vártuk a híreket, beszámolókat, képeket az ultrahangokról, tanácsokkal láttuk el egymást, ha rosszul voltunk, támogattuk egymást, ha szomorúak voltunk.

Ha tudtuk, hogy valaki UH-ra megy, késő estig vártuk a híreket. Együtt örültünk, amikor megtudtuk, hogy ki milyen nemű babát hord a szíve alatt. Együtt készítettük a babakelengyét, és boldogan mutogattuk egymásnak a kisruhákat. Fényképeket tettünk fel a babaszobáról, vagy sarokról és persze mámorosan mutogattuk egymásnak a pocakunkat is. Később majdhogynem együtt csomagoltuk be a kórházi motyót. Mire eljött a március, voltak kismamák, akik személyesen is találkoztak, és igaz barátokká váltak.

Márciusban már nagyon izgultunk és kíváncsian vártuk, hogy ki indítja meg a babaesőt. Szóval amikor felgyorsultak az események és eljutottunk a 9. hónap végére, már nagyon izgultunk egymásért, szorítottunk a kórházba vonulókért, vártuk a képeket a megszületett babákról, a híreket az anyukákról. "

Még most is megkönnyezem azokat a bejegyzéseket, amiket az én kórházba vonulásom, és Lili születésének hírére írtatok. Annyira jól esett, hogy ennyien izgultak értem, értünk, de persze ugyanígy izgultam én is értetek és a babáitokért.
És ez most sem változott. Vannak kismamák, akiket nagyon megkedveltem (igen Benettke, köztük vagy te is, meg Zéti is) és ha róluk és a babáikról továbbra is lesznek hírek itt, akkor jönni fogok.
És ha valaki megkérdezi, hogy velünk mi van, akkor arra is reagálni fogok.

Kép
emi29
 
 


és akko9r Veletek mi van, Emi? jól vagytok?
celesztina
 
 


Benettke!
Irigykedem nagyon.... mikor leszek én újra 53 kg???? :roll:
Még ha csak nem úgy állnának rajtam a ruhák, mint azelőtt.... de fel sem jönnek! :lol: A nacikat a térdem fölé kicsivel tudom csak felhúzni, tovább sem, ott megakad... 8)

Virág!
Ezzel a csokiböjttel azt akarod mondani, hogy nem eszel csokit??
Nekem ezzel sem megy lejjebb a súlyom... :( ha eszek, ha nem eszek édességet. Volt, hogy hetekig egy deka csokit nem ettem és mégis.... a kilók maradnak! :(
Pedig kb. annyit eszek mint egy veréb, néha éheztetem is magam, persze sokáig nem megy, mert elkezdek szédelegni az éhségtől.
Most is éhes vok... :roll:

Fruzsinak akartam irni, hogy nagyon komoly Alma a képen! Tökjól elkaptad a pillanatot! (jah, nem nyálcsorgatás akart lenni... :lol: :lol: :lol: )

Sotske!
Nem csodálom, hogy nem tudsz elindulni, nem egyszerü! Nekem igaz, csak egy kicsivel kell megküzdeni, de mellette két naggyal, akik felérnek még 4 kicsivel néha, komolyan mondtam nekik, visszamegyünk a bölcsibe, olyan szinten kell őket öltöztetni néha, mert ha rájuk biznám, sose mennénk sehová... :lol:

És hogy irjak valamit magunkról: Zsófimukim egyenlőre csak a négykézlábra állást produkálja. Még nem ül meg egyedül, pedig már nagyon jó lenne... :roll: Sokkal jobban eljátszana egyedül úgy, mert a fekvést utálja, lassan a hasonfekvést és négykézlábazást is unja...

A habtapikat meg kivágom! :twisted: Azt hittem én okos immáron 3gyerekes anyuka, hogy ugyanúgy, ahogyan a fiúk, no majd a kicsi lányom is ellesz rajta... ahha, úgy lekotor róla, mint a sicc! Azonkivül kiszedegeti az állati részeket belőle.... mivel tudnám beragasztani őket?????

Megyek, mosni, elromlott a mosógép, úgyhogy visszatértem az őskorba és kézzel mosok a kádban... tutijó... :evil: igy karácsony előtt csak ezt kivántam, semmi mást!!!! :evil: De majd hogy fogom értékelni a mosógépet, ha újra lesz pár nap múlva! :lol:

Lelőttem magam!!!!! 8)
Vendég
 


Hát csajok! Én is tátott szájjal olvastam, hogy mi történt itt... no comment! :shock:

Egy biztos: Mary, én is itt maradok veletek. Csak ördögfiókám nem sok időt hagy nekem a gép előtt ülni.

Valaki épp most hozta fel a taknyos gyerek-friss levegős témát... Mi tegnap betaknyosodtunk... Előbb pindurka, mára meg az én fejem akart leesni a helyéről. :?

Talán később reagálok még, de most hív a "kötelesség"!

Mariann
Kép

Kép
fmarian
 
 


Törölt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára anettoo 2009.06.10 13:48-kor.

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo
 
 


Kép

Csak hoztam egy hurkaladyt! :)
Hogy háromhavonta benézzek és elájuljak a lányomtól....
Vendég
 


Jah még azt akartam irni az előzőekhez és többet sem a témáról, hogy aki nem érti meg Nono lelkivilágát most, az nem olvasta a topicot az elmúlt hetekben! Azt hiszem, más is igy reagált volna ezek után, amin ő átment mostanában!!!
De lehet, csak én vagyok ilyen furcsa lélek, hogy megértem a reakcióját.... :roll:
Vendég
 


Pumpóka!
Igen, azt jelenti, hogy nem eszem csokit :lol: . Nekem egy kicsit szokott használni. (Sajnos elég sokat képes vagyok egyébként megenni.)
A habtapit nálunk azért kellett kivágni, mert följött a macsak egyszer és kikarmolta :( . De már úgyis lemászott róla Trudi.
Sajnálom a mosást, az nehéz ügy. Nálunk most meleg víz nem volt 2 napig, lavórban fürödtünk és mosogatni is úgy melegítettem vizet. de ma megjavították, szerencsére.

Én Nonot értem, ez most iszonyú időszak volt nekik.
Csak a többit nem.

Emi, én is sokszor eldöntöttem már, hogy nem írok ide, különféle okokból (lehet, hogy meglepő, de nekem már az elején sem volt egyértelmű ez a fórum, nagyon vegyes volt, tehát számomra nem változott meg - de kérem, ezen most nehogy bárki is megsértődjön). De mindig úgy éreztem, több a jó benne, mint a nem jó, ezért jöttem továbbra is.
Vendég
 


[quote="virág5"] írta:virág5n Nonot értem, ez most iszonyú időszak volt nekik.
Csak a többit nem.

Dettó! (nem mondom, hogy nekem nem fordult meg a fejemben a végleges elköszönés... de mindig úgy voltam vele, hogy van miért/kiért maradni... mindemellett kiépítettem újabb kapcsolatokat is, máshol!)

Pumpó, ari hurkaladyd van :) Hány kiló most Zsófi?

[img:4c8f9159cc]http://kep.ivpicture.hu/9393.t.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://ticker.7910.org/an1cnVrNw0N0010MDAwOTY5MGx8Mzc0MDY5NmphfEFsZXhhbmRyYQ.gif[/img:4c8f9159cc]
[img:4c8f9159cc]https://lilypie.com/pic/080510/DU5s.jpg[/img:4c8f9159cc][img:4c8f9159cc]http://b1.lilypie.com/EDGjp2/.png[/img:4c8f9159cc]
nici
 
 


Hát, én is eldöntöttem már párszor, hogy nem jövök...hasonló okoból, mint amiket Emi írt.../legutóbb az esett rosszul, hogy amikor írtam nektek az 52 órás, -még a vizet is ki- hányós migrénemről, és a közvetlenül utána jelentkező mellgyuszimról, és hogy nagyon nehéz volt így ellátnom Zétit, mert segítségem semmi "csak" Ollem, Celesztina, és Mango "sajnálgattak"/...de mindig rá kell jönnöm, hogy Babanet függő vagyok :lol:

Pumpóka!

A térdeden megakadó nacikon -már bocsi,- de jót nevettem :lol: Mármint azon ahogy leírtad!

Én a habtapit a hátulján ragasztottam meg -kb. X alakban- olyan barna szalaggal, amivel a dobozokat ragasztják össze...nem mondom, hogy szép látvány, de nem bírja kipiszkálni a darabkákat Manócskám (még)...no, meg hát ki nézegeti a hátulját?

Jó kis husi Zsófi :P Bár ez tudom, hogy tabutéma: Ő már szinte mindent eszik?

Húúúúúúúúú, kézzel mosni 3 gyerekre :shock: Nem lehet semmi!

Anettoo!

Engem is érdekelne majd az egészséges táplálkozás...

Gyuszkónak jobbulást!

Emi!

Utolsó bekezdésedet mintha én írtam volna :wink: :P

Húúúúúúúú, kezdődik a BK...függő vagyok :oops: bocsi!

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Virág a találkozóval szerintem én lettem megszólítva. Mi délpestiek szívesen talizunk veled (legalábbis Brigi és Emi nevében biztos beszélhetek)
A KMO-s közös tali ötlete ha nincsen elvetve, én még mindig benne vagyok, hogy megszervezzem.( Januárra mondtátok, de szerintem előbb is lehetne.) De ha szeretnél kisebbet szerintem össze lehet hozni, csak nem folytattuk priviben, mert nem akartam én ezt erőltetni. A hétfői Ringató mindig remek alkalom, de ha találunk helyet, lehet máskor is.

És a felvetés, hogy miért nem írnak, akik olvasnak.... részemről, mert süket fülekre talál a kérdésem. A minap is kérdeztem körkérdést és már pár hónapja is. Minek írjak, csak reagáljak másokra és visszafele nem kapom. Olvasni meg azért, mert működik a valahova tartozás érzése. De mivel ennyire szűk lett a társaság, így másik lehetőséget kerestem.

Kép
téjé
 
 


Virág a találkozóval szerintem én lettem megszólítva. Mi délpestiek szívesen talizunk veled (legalábbis Brigi és Emi nevében biztos beszélhetek)
A KMO-s közös tali ötlete ha nincsen elvetve, én még mindig benne vagyok, hogy megszervezzem.( Januárra mondtátok, de szerintem előbb is lehetne.) De ha szeretnél kisebbet szerintem össze lehet hozni, csak nem folytattuk priviben, mert nem akartam én ezt erőltetni. A hétfői Ringató mindig remek alkalom, de ha találunk helyet, lehet máskor is.

És a felvetés, hogy miért nem írnak, akik olvasnak.... részemről, mert süket fülekre talál a kérdésem. A minap is kérdeztem körkérdést és már pár hónapja is. Minek írjak, csak reagáljak másokra és visszafele nem kapom. Olvasni meg azért, mert működik a valahova tartozás érzése. De mivel ennyire szűk lett a társaság, így másik lehetőséget kerestem.

Kép
téjé
 
 


Sziasztok lanyok!

Hat nem semmi, ami itt megy.
Amiota letezik net es forum, azota en hasznalom es meg ilyet nem tapasztaltam.

Ez abbol is adodik, hogy nok vagyunk. Sok no egy helyen nem fer meg. Foleg ha meg magyar mentalitasuk is van. Mar az elejen kiderult, hogy nem igazan tudjuk mi nok elfogadni egymast. Irigykedunk, keressuk a hibakat egymasban. Termeszetesen ez nem vonatkozik mindenkire.

En ugy gondolom, hogy vannak vagy voltak olyan tagok, akik nem igazan ertek meg korban ahoz, hogy ekkora noi kozossegbe be tudjanak illeszkedni.

Voltak paran, akik nem tudtak elviselni, hogy valaki boldog es jobban alvo gyereke van, vagy netan anyagilag jobban all.

Szeritnem nehany topictagnak fell kell meg nonie ahoz, hogy ezt kezelni tudja, ha egyaltalan ehez fel lehet noni.

En nem sokat szoltam hozza a topichoz szules utan, bar mindig olvastam. Pontosan ezek miatt a dolgok miatt. En nem aggodom azon, hogy elmentek emberek. Legalabb nyugalom lesz es nem azt fogom mindig olvasni, hogy ki mit csinal rosszul es miert, hanem de jo, hogy neked igy sikerul es drukkolok stb....

Lehet kicsit kesze-kusza voltam tele hibaval, de ez kikivankozott belolem. Sok sikert az uj baratoknak a baratsagukhoz.

Topictalin en is voltam, orultem, hogy par embert megismerhettem, de volt itt privi tali is, amirol nem volt szo. Pedig en is nyitott vagyok mindenre, autom is van es idot is szoktam ilyenekre aldozni, de nem volt milyen talira.

En orulok, hogy mi itt megmaradtunk.

Imadom Mary kepeit es irasait.
Nononak is nagyon drukkoltam, bar nem irtam neki csak egyszer.
Szeretem Kamilla ikreit is.

Csajok!

Legyunk vidamak. En olvasok es most, hogy megmaradt a mag es a normalisabb tagok irni is fogok.

Nono!
Megertelek es imadlak.
Vegre, hogy csak normalis felnottgondolkodasu, nem kicsinyes tagok maradtak itt.

Persze akinek ne inge ne vegye magara.

Aki rosszindulatu megjegyzest kivan irni a hozzaszolasaimra, valamiert van oka elgondolkodni az eleten, a hozzaallasan egy biztos valaszolni nem fogok ra.

Lanyok!
Fel a fejjel!

Kép
Vendég
 


Magika!

Nekem is pont az jutott eszembe, hogy egy "férfiak uralta" topikon ez nem fordul elő... :roll:

Jó a kép! No és Katica? Neki nincs esetleg pl. Macskanő jelmeze?

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Nici!
9400 gramm Zsófimukink.... tudom, nem kevés, sőt, kicsit sok, de nem érdekel, egészséges és jókedvű baba... nekünk több nem is kell!

Benettke!
Nem baj, hogy nevettél rajta, énis nevetek néha magamon! :)
Car, hogy nem megy le több, de nem katasztrófa, majd megy le több is!!! :) Idő kérdése.... megfogadtam, addig éhezek, amig nem leszek megint min. 55 kg..... hát ez most gáz, mert egy-két órája álltam mérlegre és 67,7 kg voltam... :( naaagyon megálltam....

Virág!
Hát akkor nekem ez a diéta nem jön be....
A melegviz volt nálunk is, amikor a bojler ment tönkre... napokig lavór... car, de túléltük, azóta értékelem nagyra, hogy van melegviz... :)

Magi!
Én magamra ismertem a soraidban, de nem sértődtem meg és nem reagálok rá csúnyán, mert nincs miért!!!! Én már régen átértékeltem az életem és mindent ami történt körülöttem, de ezt csak én tudtam! Más vagyok, de ezt is csak én tudom!
Mint már mondtam korábban, nem sértődök, csak kiakadok, ha olyan van! Bár egyre kevesebbszer.... asszem a magánéletem rendben van, szeretjük egymást újra ugyanúgy, talán jobban mint azelőtt és boldog vagyok.... sajna, ha szarul érzem magam, akkor kiakadós voltam és lennék is még, sorry érte....

Mindenkit megkérnék, most és többször sem emlitem, hogy ha nem birtok elviselni, szóljatok!! Tudom, senki nem hatalmazott fel, hogy irjak újra, igy jött.... de ha nem akarjátok, menek fenébe.....
Lehet erős ez igy, de ismertek, ez vagyok én.... 8) :roll:
Vendég
 


Pumpoka!

Pedig nem rad gondoltam!
En tokre nem rad gondoltam!

MAgi
Vendég
 


Celesztina,
köszönöm kérdésed, jól vagyunk. Két fogú Lili továbbra is nagyon aktív, most is itt ugrál mellettem, pedig már aludnia kellene :)

Benettke,
örülök, hogy hasonlóan gondolkodunk. Egyébként nehari, hogy nem írtam semmit a mellgyuszidra, pedig akartam, el is kezdtem, de aztán nem tudtam elküldeni :( :(

Magi,
hú ez azért szerintem nagyon kemény volt és nem is igazán értek vele egyet. Miért kicsinyes és nem normális, meg nem felnőttgondolkodású az az ember, aki másokkal is levelezik? Miért baj az, ha két három kismama néha fórumon kívül is összejár?
Miért baj az, ha kismamák barátságot kötnek egymással, és már nem csak a fórumon keresztül szeretnének kapcsolatot tartani?
Szerintem nincs ezzel semmi baj, sőt tök jó, hogy barátságok szövődnek....

Kép
emi29
 
 


Benettke!

CSak neked, mert azert mert mar reg tettem fel kepeket!

Kép
Vendég
 


Hú, most érzem csak, hogy én itt még tényleg nagyon új vagyok... azt érzem át a soraitokból, hogy elég sok feszültség, megbántottság, elfojtás halmozódott itt fel szépen csendben... ami most robbant.

Én nem tudom, h. kivel/kikkel lehetett a gond, és nem is értem hogy mi történt. Valaki esetleg elmondaná? Persze mivel új vagyok, lehet nem sok közöm van hozzá, csak meg akartam érteni, hogy mi történt. És akkor most kik azok, akik nem jönnek többet? Vagy ez nem ilyen egyszerű? Azért is kérdem, mert én még nem is ismertem mindannyiótokat. Sajnos mire csatlakoztam, már annyi minden történt, hogy túlságosan sokat nem tudtam korábbra visszaolvasni, h. jobban megismerjek mindenkit. :oops:

Kép

Kép
nóna
 
 


Emi!

Azzal nincs baj, hogy baratsagok szovodnek. Magaval a hogyannal van gond.

A nem felnott gondolkodas, kicsinyesseg stb... nem a masik forumra gondoltam, hanem azokra, akik itt regebben tettek bizonyos megjegyzeseket masokra. Volt itt egy ket olyan regi topicos, aki igen gyerekes megjegyzeseket tett.

Ez az egesz forumnyitasos dolgot meg ugy godolom, hogy olyan mint az ovisok, a fiam szokta ezeket mondani.

Gyere meghivlak a homokozoba, mert szeretlek, de te nem johetsz, mert teged nem.
Tudod van egy mondas is erre:

"Társaságban nem sugdolózunk!"

Majd nyitok en is egy masik zart forumot es majd csak a banda felet hivom meg oda. Ezt te minek fognad fel?

Szerintem a szellemi szint egy picit alulmaradt itt.

Magi
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?