Sziasztok lanyok!
Hat nem semmi, ami itt megy.
Amiota letezik net es forum, azota en hasznalom es meg ilyet nem tapasztaltam.
Ez abbol is adodik, hogy nok vagyunk. Sok no egy helyen nem fer meg. Foleg ha meg magyar mentalitasuk is van. Mar az elejen kiderult, hogy nem igazan tudjuk mi nok elfogadni egymast. Irigykedunk, keressuk a hibakat egymasban. Termeszetesen ez nem vonatkozik mindenkire.
En ugy gondolom, hogy vannak vagy voltak olyan tagok, akik nem igazan ertek meg korban ahoz, hogy ekkora noi kozossegbe be tudjanak illeszkedni.
Voltak paran, akik nem tudtak elviselni, hogy valaki boldog es jobban alvo gyereke van, vagy netan anyagilag jobban all.
Szeritnem nehany topictagnak fell kell meg nonie ahoz, hogy ezt kezelni tudja, ha egyaltalan ehez fel lehet noni.
En nem sokat szoltam hozza a topichoz szules utan, bar mindig olvastam. Pontosan ezek miatt a dolgok miatt. En nem aggodom azon, hogy elmentek emberek. Legalabb nyugalom lesz es nem azt fogom mindig olvasni, hogy ki mit csinal rosszul es miert, hanem de jo, hogy neked igy sikerul es drukkolok stb....
Lehet kicsit kesze-kusza voltam tele hibaval, de ez kikivankozott belolem. Sok sikert az uj baratoknak a baratsagukhoz.
Topictalin en is voltam, orultem, hogy par embert megismerhettem, de volt itt privi tali is, amirol nem volt szo. Pedig en is nyitott vagyok mindenre, autom is van es idot is szoktam ilyenekre aldozni, de nem volt milyen talira.
En orulok, hogy mi itt megmaradtunk.
Imadom Mary kepeit es irasait.
Nononak is nagyon drukkoltam, bar nem irtam neki csak egyszer.
Szeretem Kamilla ikreit is.
Csajok!
Legyunk vidamak. En olvasok es most, hogy megmaradt a mag es a normalisabb tagok irni is fogok.
Nono!
Megertelek es imadlak.
Vegre, hogy csak normalis felnottgondolkodasu, nem kicsinyes tagok maradtak itt.
Persze akinek ne inge ne vegye magara.
Aki rosszindulatu megjegyzest kivan irni a hozzaszolasaimra, valamiert van oka elgondolkodni az eleten, a hozzaallasan egy biztos valaszolni nem fogok ra.
Lanyok!
Fel a fejjel!