Visszatértem
****TALÁLKA*****
Lányok, a Febr. 18. REMEK! Hol és pontosan mikor? Ottleszek!!!!
Ma találkozom Andival, jelzem Neki, remélem Pesten lesz aznap és tud csatlakozni.
Karmen
Orsi gyönyörű kislány, nagyonnagyon gratulálok Hozzá Neked és a Kispapának is!
és ahogy olvasom, jóságos baba! Mindannyiunknak hasonlót kívánok! Pihenj sokat, hogy mielőbb regenerálódj!
Rita
Istenke hozott itt, jó egészséget Nektek!
Képzeljétek, itthonlétem eddigi 1 hete alatt rettentően "termékeny" voltam. A kórházi batyu összeállításán túl varrtam Nyuszikánknak egy kordbársony nacit (csak úgy sacperkábé méretre), kiszabtam egy farmer kertészgatyót, s majdnem kész egy kötött kardigán, szigorúen "benetton" szinekből
Ágyneműgarnitúra anyagot még vadászom, "jelöltek" már vannak.
Cumisüveget mi is AVENT-et vettünk, 1 nagyot, 1 kicsit egyenlőre. Cumit is vettem, szintén AVENT-et. Hajkefét is..Csak nem lesz Kojak a baba
babaszoba is kész, képeket felteszem. Az íróasztalt kell már csak kiköltöztetni
A 2-es számú szoptatós cicifixet végül a C&A-ban szereztem be, tiszta pamut, viszonylag csinosnak is mondható felvéve...Najó, ez erős túlzás volt
A CORA-s baba-mama napokon aprócska body-kat sikerült beszerezni, valamint kismama tangát, szerintem nagyon kényelmes, nyúlik és nem volt drága.
Pocak: megnéztem most a tükörben, úgy látom, pontosan középen van. Semnem fennt, semnem lennt.
Kb mint egy 3/4 football-labda. Körmérete 95 cm (és igen! Lehagytuk a Kispapát!), súlyban +12-nél tartok. Sajnos érzik a lábaim, félek, gond lesz majd a gerincemmel is.
Méretekről még nem tudok beszámolni, febr. 19-én megyünk a doktor úrhoz. Viszont csatlakozom (úgy emlékszem Rita irta), baba a 31. hét után nemhogy kevesebbet, de néha többet mozog, mint előtte. Rengeteget fészkelődik, nyújtogatja a lábát. Ha megcsikizzük, szó szerint ugrabugrál! Papa hangját (jó mély hang) nagyon kedveli, erre mindig beindul.
Keményedéseket érzem, nem fájnak, igaz, még nem számolom milyen időközönként jelentkeznek.
Megetetem a teknőst - hatalmas koppanásokkal reklamálja a tegnap este elmaradt vacsoráját....Hiába, az internet most izgalmasabb, mint Ő
Sziasztok!
Szilvus