Új privát üzeneted érkezett!


Sziasztok! Bár nem sokat számít, de azért kiírom magamból: még mindig semmi :-(
almi
 
 


Reni, kitartás, már tényleg mindjárt itt a vége!
Hülye vagyok, vagy változott a vonalzód?

Szandra, holnap délelőtt, ha nem lesz ilyen trutyi idő, átsétálhatunk a folttisztítóért?

Gyöngyi, keresni foglak, mert megint megfeneklettem Marci etetésével kapcsolatban... Dr. L. tegnap azt mondta, hogy Marcinak már naponta kétszer kellene főzeléket ennie, de a kisfickó még csak egyszer kap zöldséget, és egyszer gyümölcsöt, ami szerinte nem helyénvaló... Nem mintha az ő véleménye olyan fontos lenne, sokkal inkább vagyok kiváncsi arra, hogy Te mit gondolsz erről a témáról...

Anikó, jó lenne már élőben is látni a pocakodat!

A ma estét én sem ígérem senkinek, mert Marci tegnap este kapott oltást, és ma egész nap hőemelkedése van...

Néhány kép:
Tegnap este belebújt az apja pólójába:
Kép

Aztán játék közben felhúzta a lábára a leukoplastos hengert:
Kép

És egy formás férfifenék - már nem tudjuk a kádjában fürdetni, mert onnan is ki akar mászni:
Kép

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 

 
 

Változott-e a vonalzóm? Nem. Elvileg tegnap született :-) Túlórázik a drága. És most irígykedve nézegetem a képeidet! Nagyon aranyos Marci! Hihetetlen ez a vigyor!
almi
 
 


Kata,

Nem semmi mekkora csibész lett Marciból:) Az az ártatlan pofi a második képen csúcs.

almi,

Nem csodálom, hogy ebbe a hidegbe nem akar kijönni...ott legalább meleg van, csend, béke és nyugalom:)
De előbb-utóbb most már csak előbújik:)
Vendég
 


Köszönöm a bíztatást, Judit! Már én is arra gondoltam, hogy kicsit kilóg a feneke, megérzi milyen hűvös lett, és így inkább bent marad.

Felhívtam a doki bácsit, és most be lehetek tojva holnapig... meg akarja vizsgálni. Hűűű, kegyetlen! Biztos megint besegít a dologba, mint tegnap. Így már lesz majdnem 2 ujjnyi :-) "Dugó" sem marad, így aztán a hétvégén már igazán meg kell születni!

R.
almi
 
 


Sziasztok!

Bocsi, csak egy kérdés erejéig jöttem, mert mostanában olyan "nyamvadtka" vagyok :oops: :?

Lesz holnap játszóház? Mármint jön valaki? Vagy csak simán sétáljak át az Adrihoz beszélgetni...Ildikó meg itthon csatlakozik hozzánk :wink:

Estére jó bulizást :wink: !

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Csúcs volt az úszás!!!!Merci!!! Kép
Dávid áradozott,úgye anya holnap is jövünk.....nagyon jó volt,jövünk úgye? köszi szépen Neked. Eszméletlen a fejlődés két alkalom után,azért most már látom,hogy mi volt a bajom a másik hellyel. Mert úgy nem tudtam volna érthetően megfogalmazni,mert úgy konkrétan semmi (azonkivül,hogy Dávid nem érezte jól magát és végigpityereget az órát) de már körvonalazódik rendesen..mert van összehasonlítási alapom....

Marci csudajó fej pasi még mindig!!!!

Évi!én holnap Csiribirire ígérkeztem 11-re :oops: ,pedig ha tudtam volna,hogy babázni is mehetek,akkor nem lett volna kérdés.....:oops:

Nekünk sem jó ma este a buli,de jó szórakozást kívánok Mindenkinek!!!!

Reni!!!
Kitartást kívánunk!!!Igaza van Juditnak ilyen hidegbe én sem kívánkoznék ki a jó meleg fészekből....
Nyugodtan szólj rá a dokidra,ha úgy érzed,hogy durva ehhez nincs joga,hogy indokolatlanul fájdalmat okozzon,picibaba tudja,hogy mi a jó neki és mikor akar kijönni,még egy baba sem maradt bent nyugi! :evil:

Ildikó
ilgya1
 
 


Csajok, rossz hírem van, Atti beteg, nem tudom itthon hagyni (rosszabb, mint egy gyerek...). Szandra, ne haragudj kérlek, szívesebben lennék Veletek, tiszta szörcs a pali.... Azér' dobok egy sms-t is.

Évikém,
nekem vendégeim lesznek hétvégén, meg anyósom névnapi bulija, főznöm kell. Előre fázom tőle.

KAta,
édes MArci, előző hsz-em olvastad, amikor a gyógytornáról írtam?

Mindenkinek cupp, megyek ápolni. ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Évi, mi sem megyünk! de jövő héten tutira! :wink:

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Kicsi Eszter!

Kép

Anita
putyu
 
 


A tegnapunk már egész jó volt. Lehet, hogy túl vagyunk a fogzás első menetén?????????
Délután 2-től negyed 6-ig aludt a drágám, úgy ki volt fáradva. Este persze már nem akart aludni, fél 11 után csukta le a szemecskéjét szopizás közben, de még egy jó fél óráig ragaszkodott a cichez.

Szerda du itt voltak apósomék, és most az a baja, hogy túl sovány a Dóri (eddig szerinte nagyon duci volt) :cry: :cry: :cry: . Majd át ment szoptatási tanácsadóba, mert szerinte, nem szoptatom elégszer a Dórit, és ezért nem hízik. Mert bezzeg a másik unokánál nem volt semmi gond, hisz ő szinte 2 óránként szopizott, és egy zabagép volt. Ezt kb negyed óránként kifejtette, és szerinte hozzátápi se kell (mert ő úgy gondolja, hogy olyankor nem szoptatom meg, pedig dehogy nem!), csak akár 1-2 óránként szoptassak. :? :? :? Hiába nem akar a Dóri enni ilyen sűrűn, erőltessem! :twisted: :twisted: :twisted:
Szerencsére csak egy bő órát voltak nálunk, de mivel a Zoli nem volt itthon csak az utolsó 5 percben, így nekem egy örökké valóságnak tünt. Mondhattam bármit, egyik fülén be, a másikon ki!
Szóval, csak, hogy ti is tudjátok, a Dóri azért ilyen karcsú, mert "éheztetem"!!! :oops: :oops: :oops: :oops:
Most mennem kell!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Adri! Látod ez az, amitől én is falra tudok mászni. Ha beleszólnak az illetékesek a dolgaimba. Erre kell felkészülni :-) ha lehet egyáltalán. Mi most ott tartunk, hogy hülye a dokim, mert milyen felelőtlenség, hogy nem veszi ki császárral a babit, mikor úgyis faros, és én nem fogom tudni megszülni. Ha meg igen, akkor biztos sérül az idegrendszere. Na köszönöm a bíztatást, mondom én :(

Ma már 2 ujjnyi, bekukkantott a bácsi a picúrhoz valami fura szerszámmal meg "elemlámpával". Vicces volt. Ezt most jobban viseltem, mint 2 napja. Az nagyon fájt. CTG-n: semmi :roll:
almi
 
 


Reni,

Rendszeres ellenőrzés mellett, ha magzatvíz tiszta, minden rendben akkor 10nap-2 hetet simán szokták engedni, hogy ráhúzzon a bébi. És akkoris, ha császár lesz belőle azért az jobb, ha magától indul be a szülés, nem kényszer-hatásra. Amúgy meg faros babát is meg lehet szülni hüvelyi úton is. A doki mit mond, hüvelyi szülés lesz, vagy császár?
Vendég
 


Az én anyósom a mai napig hajtogatja, hogy milyen hülye volt a dokim, hogy nem császározott meg és, hogy mázli, hogy Zorka normális...mondta ezt azért, mert nem voltak fájásaim , ezért pár óra várakozás után oxitocint kaptam és aztán az anesztes félreszúrta az epidurált szóval megint várni kellett, hogy szülni tudjak...nem volt egy sétagalopp, de a gyerekkel semmi gáz nem volt, nem tudom mi indokolta volna, hogy császározzanak meg...
Vendég
 


Judit!
Nálunk majdhogynem fordítva volt, nem tudom mi indokolta volna, hogy NE császározzanak meg :(
Ott előttem vitatkozott a két orvos, merthogy 9 ujjnyira voltam nyitva mikor bementünk, s az első orvos azt mondta sima szülés lesz, örüljek, hogy nem a kocsiban csúszott ki. Erre jött a főorvos és kezdődött a vita :(
De belátom, hogy igaza volt a főorvosnak, érrendszeri problémáim vannak, nem vállalhattak kockázatot.

Reni!
Tesómnak 2 hét túlhordás után indították meg, de ez azért már 13 éve volt, változik a világ...
Szóval nyugi, bizti jól érzi magát! S Ildinek tök igaza van, mind a doki, mind a "bennmaradás" terén szerintem. Türelem :D Ha már ezt a 9 hónapot kibírtad, ez a pár nap már semmi! (vagy legalábbis hitesd el magaddal ;) )

zsanett
 
 


Eszter!

Nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Kép

Maja és Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Eszterke! Isten éltessen sokáig!!!!!

Kép

Vikinek!
Kép

Ildikó
november egy jó hónap :wink:
ilgya1
 
 


Eszterke!


Kép

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Drága Eszter! Boldog első szülinapot kívánunk!
Kép

Majd meséld el, milyen ajándékot és tortát kaptál anyuéktól! :wink: :wink:

KAtus!!

Sajnálom Attit, remélem jobban van!
Akkor sikerült jól sz.rban hagynunk a Szandrát??!!!!!!!
Én sem tudtam menni, mert aznap kétszer összehánytam magam, jártányi erőm nem volt - hiába bizonygatta a Sanyi, hogy minden hálálkodás nélkül simán elenged :twisted: :lol: :lol:

Reni!

Kitartást kivánok én is!! Tényleg tudja a manó, hogy mikor kell jönnie. Addig, amig jól érzi magát, addig nincs értelme bolygatni - és ezt vizsgálgatják állandóan! Neked és a babának is jobb, ha természetes úton idul meg a szülés - akármi lesz is a vége. Azt, hogy természetes úton lehet-e megszületnie, azt ott tudják szerintem eldönteni. De ha nem vállaják be, akkor is jobb, ha a császár előtt magától jönnek a fájások és maga a szülés beindul természetes úton.
Sajnos nálam hiába voltak fájások, nem tágultam, kellett az infuzó mindkét lánynál (hiába a korom :twisted: ). Nálam is simán meg lehetett volna indokolni a császárt orvosilag, de a gyerek jól érezte magát és a dokim várt türelmesen - amiért én nagyon hálás vagyok neki.


Adri!!

Jaj, de jó lenne egy kis nyugis időszak, igaz? :lol: Apósodra meg nem kell figyelni!! Biztos nagyon sokszor szoptatott már :twisted: , attól olyan okos :roll: :roll: Dóri (is) úgy tökéletes ahogy van!! :lol: :lol:

Kata!!

Marci - hát mit lehet még rá mondani, amit nem mondtak a csajok ??? Huncut kis betyár!! :lol: :lol: Jól látom, hogy sokat nyúlt??
Keress nyugodtan a hétvégénk talán nyugis lesz :lol: :lol: De ne aggódj, nem kell az etetési szabályokat olyan szigorúan venni, mint ahogy le vannak írva - főleg egy anyatejes babánál!!!!
Tejköved meg van még??? Remélem nincs!!!!
Voltál azon a neuro......viszgálaton????

Judit!!!

Mi indokolta volna a császárodat??? Hát nem volt elég indok, hogy anyósod azt mondta??? :lol: :lol: :lol:

Jó éjt mindenkinek!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


sziasztok,

köszi Mindenkinek a köszöntést!

Gyöngyinek (is) pár kép:
Kép Kép

A buli holnap lesz, majd még teszek arról is képeket.

Jó hétvégét,
Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 



Köszönöm, hogy írtatok nekem! Igyekszem türelmesnek lenni. Végül egyszer a szerda is eljön. Vagy így, vagy úgy :-)

Esztinek Boldog Születésnapot Kívánok! Utólag.... már megint :shock:
almi
 
 


Eszter!
Boldog születésnapot kívánunk neked mi is!

Reni!
Csak türelem, bár tudom mondani könnyebb! Én is már mindent csináltam, hogy Dóri kibújjon, de ő is túlórázott 4 napot! Nekem 3-szor csináltak magzatvíz vizsgálatot, és valóban az első volt a legrosszabb, valamint mindenki mondta, hogy majd ettől megindul a szülés, de nem nagyon akart. Dóri úgy és akkor jött, amikor ő akart, és szerintem ez így volt a legjobb!

Katus!
Reméljük Ati már jobban van!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a kérdéseket, Atti jól van. Ancsi beteg most (hallelúja), tegnap sík para voltam, most hányt életében először (mert a bukások azok nem ilyenek voltak!!!) és mit mondjak, nagyon rémísztő dolog. Szóval Atti kezdte csütörtökön, Ancsi folytatta tegnap, én még jól vagyok.
Köszönöm mindenkinek, akit ijedtemben felhívtam a sok jó tanácsot. Ma már jobban van, de a tegnapi nap és az előtte való éjszaka katasztrófa volt, ma éjjel sem aludtam... de legalább javul, talán ezúttal megússzuk a kórházat.

GYöngyi,
bizony, Szandrát csúnyán cserben hagytuk, van is lelkiismeretfurdalásom rendesen. Remélem egyszer visszatér...

Az ünnepelteknek sok-sok boldogságot!

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Eszter,

Boldog Születésnapot!!!

Lányok,

Mikulás-party? Adri férje vállalta a szerepet...remélem nem gondolta meg magát:)
Dec.5.péntek délután gondoltuk, mondjuk 5 óra? AKkorra már mindenki hazaér oviból, suliból, stb.
Megpróbáljuk lezsírozni a játszóházzal, ha nem jön össze, akkor majd kitalálunk valamit.
Vendég
 


Kép

Judit, én benne vagyok! :)

Katus, örülök, hogy gyógyultok!!!! :D

Szandra, bocsánat, amiért én nem is reagáltam, de tudod, hogy mi a dörgés nálunk....Hát csöpet sem irigyellek!

Kata, hát Marci már nem csak fenékban férfias :wink:

Viki, aranyos Eszter a lufikkal :)

Na kb ennyi telik tőlem most................... :oops:

Anita
putyu
 
 


Itt egy mai kép Zorkáról.
Mit vesztek rajta észre?:) Kép
Vendég
 


Judit!

Csak nem fülbevaló :shock: ??? :lol:

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Judit,
Naaagyonn csinos! ;) Hogy viselte? Maja is kapott?

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Maja lázas volt még ma is, úgyhogy egyelőre őt nem gyötörték ezzel, de ő is fog kapni:)
Zorka már akkor kezdett üvölteni, mikor Zita megrajzolta a pöttyöt. De nem lepődtünk meg, ismerjük nebáncsvirágkisasszonyt:) Viszont iszonyatosan gyors volt, rajzolgatással együtt volt vagy 1 perc az egész. Szerintem magát a lövést észre sem vette, akkorra már behergelte magát kellően. A másodiknál volt egy kis gikszer, mert elkapta a fejét, így lett rajta egy pici lyuk, de a fülbevaló nem ment bele. Úgyhogy az duplán lett kilőve. Pár percig sírt utána, aztán kapott jutalom-csokit, itthon még párszor jött, hogy bibi, puszi...Aztán illegett a tükör előtt fél órát:)Nagyon tetszik magának:)

Ancsi jobban van? És Atti?
Vendég
 


Ildi,
Köszöntelek a 30-asok körében! :wink:


Kép

Anita
putyu
 
 


Hogy kell az órát beállítani most?

Judit, nagyon csini Zorka :lol: Nahát :shock: és kutya baja?

Gyöngyi, Katus, Anikó, mindenki meggyógyult már?????

Anita
putyu
 
 


Megvan....de hogy lehet, hogy még mindig nyári időszámítás van?
Na mindegy szép napot Mindenkinek!

Anita
putyu
 
 


Szép napot Nektek!!

Drága Ildi! Boldogságos szülinapot!!!!
Kép

Köszi a kérdésetek: részben gyógyultunk már! A csajoknak még hígacska a székletük, de már jól esznek és továbbra is égetnivaló boszorkányok! :lol: :lol:

Judi!!

Szuper a fülbevaló!!!!!!! Azonnal kiszúrtam a képen :lol: :lol: És nagyon jól áll a csajszinak!! Jól tettétek, hogy megcsináltattátok!!! Innentől úgyis csak a büszkesége fog dominálni!! :lol: Hol lövettétek be??

Ja, és a Mikulás-bulit mi is szeretnénk!!!! :lol: :lol: Előre is köszönjük szépen Adri párjának a szereplést!! :lol: :lol:

Viki!!

Szuperek a lufik!!!!!! :lol: :lol: Látszik, hogy Eszternek is tetszik (nekem is - én is akarok ilyet!!!!!!!!!!) :lol:
Kisvakond játszóház??? :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


Sziasztok!

Ezt az sms-t kaptam Renitől:

"6:15-kor kitolatott a babánk. 55cm és 3150 g. Minden ok velünk."



Kép

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Ildikó!


Kép

ÉvIMAMI


Kép

Kép
benettke
Vecsés
 
 


Köszi Évi!!! a jó hírt!!

Kitolatott?? Akkor ez sima szülés lehetett? :lol:
Reni! Gartulálok a kis tündérkéhez!

Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
ágyöngyi
 
 


sziasztok,

Boldog születésnapot, Ildi!

Reni, gratulálunk a kisbabátokhoz!

(tényleg mennyi skorpió van itt... :) )

Zorka tényleg nagyon csini, mi is még várunk egy pár évet, amíg Ő szeretné...

Gyöngyi, igen Kisvakond játszóház! Lufikat meg kérj a Mikulástól! :wink: Mi is szívesen mennénk a buiba...

Katus, hogy vannak a betegek?

Kata, a tegnapot bepótoljuk, bocs, hogy így alakult...

Viki

KépKép
KépKép
wiki12
 
 


Reni, gratulálunk Nektek a babátokhoz!

Kép

Anita
putyu
 
 


Ildi, boldog születésnapot!

Reni, gratulálunk! Mi lett a baba neve?


Viki, mi tök jól éreztük magunkat, a torta is finom volt :lol:

Katus, hogy vagytok? A felajánlást nagyon köszönöm, de most, hogy pár napja tünetmentes vagyok, nem szerveztem ezügyben semmit... pedig kellene!

Judit, Zorka nagyon csini az új fülbevalójával :)
A mikulás bulit megbeszélem majd az Urammal - pénteken ez lenne a harmadik mikulásozás, de én legszivesebben ide mennék Marcival...

K.

KépKép
KépKép
kevinszpészi
 
 



Ildi,

Boldog Születésnapot!!!

Reni,

Gratulálok, sok boldogságot és jó egészséget Nektek. Látod, hogy nem maradt bent?:)
Vendég
 


Ildi!

Nagyon boldog szülinapot kívánunk!
Kép



Reni!
Gratulálunk a Babóhoz!
Kép


Maja és Anikó

KépKép
KépKép
zumpfi
 
 


Ildi,
Boldog szülinapot Neked!!!

Reni,
Gratulálunk, sok boldogságot!!!!

Ancsi ma rosszabbul volt, mint tegnap. Közelharc minden gyógyszerbeadás. Atti is szarul van. Ki vagyok merülve és csak most kezdődik a hét.

Katus
KépKép
KépKép
KépKép
sszkata
 
 


Anita!Gyöngyi!Évi!Viki!Kata!Szandra!Judit!Anikó!Katus! És Mindenki,aki nem is itt köszöntött fel KÖSZÖNÖM!!!
Kép

Reni!
A kisbabádhoz szívből GRATULÁLOK!!!
Pont 30 év lesz köztünk! Az ő szülinapját tutti nem fogom elfelejteni....(Mostmár csak arra vagyok kiváncsi,hogy mi a neme és hogy fogják hívni)

Kép



Ildikó
ilgya1
 
 


Reni!
Gratulálunk a Babóhoz, nagyon jó egészséges kívánunk! :)

Eszter!
Boldog születésnapot kívánunk Neked (így utólag is)! :) :)

Judit!
Zorka nagyon édes a fülbevalójával :) , nagyon jól áll neki a kék szín.

Katus!
Ancsinak és az egész családnak jobbulást kívánunk.

Andi

Kép
andidenes
 
 


Sziasztok

Reni
Gratulálok és jó egészséget Babátokhoz!

Sziasztok
Merci
merci71
 
 


Sziasztok!

A Mikulás már nagyon készül, minden nap legalább egyszer mély hangon dörmög Dórinak, majd megkérdezi, hogy mit is kell csinálni egy Mikulásnak! Nagyon édes, nem gondoltam, hogy így feldobja egy ilyen feladat, bár már eléggé izgul, csak nem vallja be.
Az időponttal van egy kis bajunk!!!!! A Zoli Mikulás fél ötig dolgozik Óbudán, legkorábban is 6 körül szokott hazaérni. És nem biztos, hogy el tud jönni korábban!!!!
Holnap megkérdezi, de ha nem jön össze, akkor szerintem aznap úgy fél-háromnyed 7 lenne reális (tudom elég késő, nekünk is, de még fel is kell öltöznie.) Vagy esetleg a szombathoz mit szólnátok? Csak nem tudom, hogy a játszóház nyitva van-e???
Az ovisok és bölcsisek feltétlenül készüljenek versekkel, vagy dalokkal, mert a Mikulás ezeket nagyon szereti!!!!! (Szülői segítség természetesen megengedett :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Katus!
Jobbulást Atinak, Ancsinak, neked pedig sok erőt!

Ildi!
Boldog születésnapot kívánunk mi is!

Reni!
Gratulálunk a Kismanóhoz!

Most mennem kell!

Adrienn
Lilypie - Personal picture  Lilypie Second Birthday tickers
KépKép
jul24
 
 


Adrienn!


Dóri babának boldog féléves fordulót kívánunk:-)))

Andi

Kép
andidenes
 
 

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?