Drága Eszter! Boldog első szülinapot kívánunk!
Majd meséld el, milyen ajándékot és tortát kaptál anyuéktól!
KAtus!!
Sajnálom Attit, remélem jobban van!
Akkor sikerült jól sz.rban hagynunk a Szandrát??!!!!!!!
Én sem tudtam menni, mert aznap kétszer összehánytam magam, jártányi erőm nem volt - hiába bizonygatta a Sanyi, hogy minden hálálkodás nélkül simán elenged
Reni!
Kitartást kivánok én is!! Tényleg tudja a manó, hogy mikor kell jönnie. Addig, amig jól érzi magát, addig nincs értelme bolygatni - és ezt vizsgálgatják állandóan! Neked és a babának is jobb, ha természetes úton idul meg a szülés - akármi lesz is a vége. Azt, hogy természetes úton lehet-e megszületnie, azt ott tudják szerintem eldönteni. De ha nem vállaják be, akkor is jobb, ha a császár előtt magától jönnek a fájások és maga a szülés beindul természetes úton.
Sajnos nálam hiába voltak fájások, nem tágultam, kellett az infuzó mindkét lánynál (hiába a korom
). Nálam is simán meg lehetett volna indokolni a császárt orvosilag, de a gyerek jól érezte magát és a dokim várt türelmesen - amiért én nagyon hálás vagyok neki.
Adri!!
Jaj, de jó lenne egy kis nyugis időszak, igaz?
Apósodra meg nem kell figyelni!! Biztos nagyon sokszor szoptatott már
, attól olyan okos
Dóri (is) úgy tökéletes ahogy van!!
Kata!!
Marci - hát mit lehet még rá mondani, amit nem mondtak a csajok ??? Huncut kis betyár!!
Jól látom, hogy sokat nyúlt??
Keress nyugodtan a hétvégénk talán nyugis lesz
De ne aggódj, nem kell az etetési szabályokat olyan szigorúan venni, mint ahogy le vannak írva - főleg egy anyatejes babánál!!!!
Tejköved meg van még??? Remélem nincs!!!!
Voltál azon a neuro......viszgálaton????
Judit!!!
Mi indokolta volna a császárodat??? Hát nem volt elég indok, hogy anyósod azt mondta???
Jó éjt mindenkinek!!