Új privát üzeneted érkezett!

zsuzsu öröm nézni a képet!!!!!!!!!gyönyörű a kis konstantín!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!

Nita!
Köszi! Épp főztem, Konsti figyelt....

BOLDOG NÉVNAPOT SZILVIA!!!!! :D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Zsuzsu,
nem is tudtam, hogy szülinapod van, de akkor sok boldog szülinapot kívánok én is neked!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Zsu: Én sem tudtam bocsi. Kivánok BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT NEKED:)
A kép szuper:)

Szilvi: BOLDOG NÉVNAPOT NEKED:)

Nekem ma megjött. Ez van ezt kells zeretni. Tudtaména tegnapi negatív teszt után!

Kép
csucsu05

Zsuzsi:Én sem tudtam hogy szülinapod van,de utólag is ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!

Szilvi:Boldog Névnapot Kívánok én is neked!

Nitácska:köszönöm,jól vagyok.Már nagyon mennék szülni,hogy írhassam neked a jóhírt.De még nem szabad :wink:

csucsu:annyira sajnálom,pedig úgy bíztam benne :cry:

KépKép
lyndee

Sziasztok!

Zsuzsu, én is boldog szülinapot kívánok Neked, sok szeretettel!!!

Szilvi, Neked nagyon-nagyon boldog névnapot, örömteli babavárást!

A babák nagyon szépek, olyan jó nézegetni a képeket. :)

Mi az elmúlt napokban Pesten voltunk (anyósoméknál), csak tegnap este jöttünk haza. Holnap megint megyünk. Már kezdem megszokni a jövés-menést-pakolást.
Kedden voltam a terheléses cukor-vizsgálaton, az eredmény már megvan elvileg, a doki azt mondta, hogy ha nagyon gáz, akkor majd hív.
A szülésről: tényleg alkat kérdése lehet. Én semmit nem szedtem, nem is tudtam, hogy lehetne, a kórházba érkezés után 50 perccel már meg is született Laura. Mondjuk "föntről" segítettek, én csakis ennek tudom be. :D Tényleg.

Mindenkinek nagyon szép napot!

Kép
Kép
ggica

Sziasztok!

SZILVI,

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT ÉS ÖRÖMTELI BABAVÁRÁST KÍVÁNOK NEKED!!!

Kép

Zsuzsu,

GYÖNYÖRŰEK VAGYTOK!!! :lol:
amethiszt

Sziasztok!

Az ünnepelteket Isten éltesse sokáig!!!

Ma nem fogadtak a genetikán, mert már beutalo kell, nekem ezt senki nem mondta, tehát jövö7 elején megyek vissza.
Kicsit ideges is vagyok, fáj a hasaalja.
Megyek is pihenni.
encike 2

Minden Szilvinek nagyon boldog névnapot kívánok!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok.
Linácska, ha véletlen olvasnád aaz üzimet.
Létezik e az hogy tápit kéne váltsunk?
Elég zöld a kakija Balázsnak, jóformán mióta a kórházból hazajöttünk, a dokinő most mondta persze hogy az nem jó, lehet hogy túletetjük, megpróbáltam ritkábban és kevesebbet adni, haddd ne mondjam miléyen harcok árán, kaki nem változott, semmit, ugyanolyan zöld, nem halvány.
A Beba H.A.START-ot kapja.Megpróbálnám saját szakállamra, valamiilyen más tápit adni kipróbálni , változik e a dolog?Aztán majd a kész tényt mondanám el a dokinőnek.Recept nélkül is adnak tápit, legfeljebb ha nem változik semmi, akkor meg sem említem neki.
Két napja már alig élünk, éjszaka nem alszik, nappal üvölt.

Kép

Kép
napsugár035

a kisbabáknak vagy zöldes vagy sárgás a székletük..nekünk nem mondák hogy a zöldes az bajt jelent..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szép álmokat!

A mai nap hosszu volt nekem.
encike 2

jóéjt!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!!
[quote][ írta:color=red]
KÖSZÖNÖM MINDENKINEK, ARANYOSAK VAGYTOK!!!!
[/color]

Tényleg szülinapom volt tegnap. Férjecském kérdezte mit szeretnék, de mondtam, h a legnagyobb öröm az egészséges családom. kaptam azért egy tortát . Szívesen elmentem volna vacsizni édeskettesben, de ez egyenlőre kizárt. Bence viszont megvette a vacsit a kedvenc éttermünkben és amikor elaludtak a gyerekek megvacsiztunk. Meglepi volt, nagyon örültem.

Juca!
Tudom, h sok a dolog, de lehetne újra táblát?????? Én már nem tudom ki hol tart, kinek mikor kellene szorítani....KÖSZI!!!!!!

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

zsu azért szép ajándék a párodtol a vacsi és a torta!!!!!!
és igazad van..a legfontosabb hogy van egészséges családod..enél több és szeb nem is kll..nem igaz?! :roll: :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hoppá, miért lett idézet??????????

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

lehet rányomtál vmire.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Napsugár,
sajnos olyan tápit nem fogsz kapni recept nélkül, ami Balázsnak jó. Csak a 2-es, 3-ast lehet mondjuk DM-ben kapni, de az mondjuk egy éves kora körül jó. Mi először Milupa HA-t kaptunk, aztán mikor kiderült a tejallergia, akkor utána Pregomint, de végül Pepti Juniort. A Pepti Juniort ette 7 hónapostól két éves koráig. DE hiába volt tejallergiás a Milupától sem volt zöld a kakija. Az nem jó. Símán mondd a gyerekorvosnak, hogy ez van, szeretnél másik tápszert kipróbálni, lehet, hogy ő is ezt fogja magától is javasolni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska köszi.
Tegnap itt szenvedtünk, aztán mondom a páromnak, hogy van itt nekünk egy védőnénink megkeresem, kösz hogy válaszoltál.
Tegnap 3x volt kakija, este az utolsó már sárga volt, máskor napi egyszer van kaki, arra gondolog, hogy em a tóletetés, hanem a pangás okozza hogy zöld a kaki.
Ma beszélek a védőnővel, hátha tud valaki ismerőst akinek sok a tejcsi, hogy közvetlen hozhassam, ne kelljen a tejgyüjtőn keresztül mennie, keverednie.
Sajna itt nagyon sok a roma, és hát nem mindenki tiszta stb hadd ne részletezzem, sokan panaszkodnak hogy az onnan hozott tejcsitől fáj a pocija a babának.
Még mindig fejek de nagyon kevés van, most úgy érzem piri is beállít, így még kevesebb van.
Ma éjszaka Balázs este 10-től reggel 5-ig aludt, minden 2-ik éjszaka így van, a többin ébren vagyunk, úgy látszik 48 órásak a napjai :lol:
Nem baj azért ímádom így iy.
Mostmár szinte folyamatosan mosolyog és hangja is van már a mosolynak.Tegnap este pont 5 kg volt.
Zsuzsu, NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK.
Ismerem a helyzetedet nagyjából, gondolom édesanyád miatt nem volt felhőtlen az örömöd, de azért tényleg boldogság két egészséges fiú, egy szerető férj, nem is kell ettől több.
Én családom szülés után másnap beállított a kórházba, migrént kaptam rosszul lettem, tejcsi elapadt, az a kicsi is, egész éjszaka sírógörcsöm volt, pedig nem mondtak semmi rosszat, de nem a szülés másnapján kellett volna először eljönniük , 2.5 év után
SOS nem tutom hogyan kezeljem ezt a helyzetet.Ez van.
Amethiszt Boldog névnapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!
És a többi névnaposnak is minden jót kívánok.
Tovább szép napot mindenkinek , megyek rendet rakni. :(

Kép

Kép
napsugár035

Ja Linácska, ezt a beba HA-t is recept nélkül is kaptuk.

Kép

Kép
napsugár035

sugi örülk hogy megoldodota gondotok..... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Most bizti hosszú leszek mert régen voltam.
Először is köszi mindenkinek a névnapi köszöntést!! És Zsunak én is boldog szülinapot így utólag.

Nita, szorítok neked, szépek voltak a tüszőid.. Meg olvastam hogy tettetek is apával az "ügy" érdekében.. :oops:

Csucsu, nagyon sajnálom hogy nem jött össze most! Hajrá kövi hónap, még lehet karácsonyra pozitív teszt!!!

Encike, szegényke, ne idegeskedj! Bizti minden rendben. A pocifájás is biztos a stressztől van.. Azért mondhatta volna a doki aki elküldött a vizsgálatra, hogy kell beutaló..

Napsugi, pici fiadnak jobbulást hogy rendeződjön a széklete..

Csajok, én nem bírtam ki, és szerdán elmentem az sztk-ba egy uh-ra. Meg is vizsgált a doki, bár mondtam neki hogy eg yhete már vizsgálatk máshol. Elég jól meg is nyomkodott..
De a lényeg, hogy láttam a pici babánkat, 8,7mm és dobogott a szíve!! majdnem elsírtam magam a rendelőben.. Annyira boldog voltam! Aztán másnap megint előjött az aggódás, hogy remélem továbbra is rendben lesz és növekszik szépen..
Ja, és a héten már itthon vagyok betegácsiban.. Úgyhogy talán jövök hozzátok többet dumcsizni!

Jó pocakosodást, petenövesztgetést és minél előbbi babás teszteket!!

Kép
szilvia80

szilvi ne gondolj semmi rosszra!!!!!!!!!
és köszi hogy szorítasz..tényleg tetünk az ügy érdekében...... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Amethiszt, boldog névnapot kívánok Neked, nagy szeretettel!

Szilvi, örülök, hogy jó híreket kaptál!
Napsugár, remélem, a védőnő tud majd valami hasznosat tanácsolni!
Nita, :oops: Én is szorítok!!! És természetesen mindenkinek, aki a pozitív tesztre vár!

Ma megyünk Pestre, úgyhogy most kívánok Nektek jó hétvégét!

Kép
Kép
ggica

ggica vigyázz magadra........és köszi.. :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

GGica, jó hétvégét neked is és pihenj sokat!!

Kép
szilvia80

Ametihszt
Sok boldog névnapot kívánok neked!

Napsugár!
De ugye nem rám gondoltál, mint védőnő, mert az Kislibus :lol: Sikerült beszélni a saját védőnőtökkel?

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska: te mit teszel most vissza mész dolgozni? Vagy reméled addig jöna kistesó.

Szilvi: nagyon jó értzés igen a szivhang meg amikor lehet látnia kis életkét. Gratulálok hozzá. Ne izgulj nem lesz semmi baj.

Kép
csucsu05

Csucsu,
én 2007. július 13 óta dolgozom úrja :lol: Lili meg ovis. Magánovis, mert nálunk nincs bölcsi.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska hogy vagy.rég jártál erre..... :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Lányok,

KÖSZÖNÖM SZÉPEN A NÉVNAPI JÓKÍVÁNSÁGOKAT!!! :lol:
amethiszt

Nita,
jól vagyok. Olvasok ám naponta többször is, csak most nem volt annyira mit írnom. Hétfőn ha minden igaz, lesz még egy inszem, és szerdán meg megyünk szegedre a Kaáliba lombikos konzultációra.

De ma jó napom van, beszéltem a főnökömmel, ő hozta szóba a lombikot, meg azt, hogy tudja, hogy az véd továbbra is, és már ki is találta, mik leszenek a feladataim, szóval úgy néz ki, nem szűnik meg a munkám decemberben.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

linácska ezek jó hírek..rendes a főnököd!!!!!!!!
sok sikert a sikeres inszemhez!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

hehe lina pedig igen szóval ennyit rólam :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
napsugár035

Linácska: Hú mr emlékszem tényleg irtad is nincs bölcsi igy magán oviba ment a lányod. Okés leesett. És akkor lehet belevágtok a lombikba?? Mi alapján engedik azt ird már meg?? Mert kiváncsi vagyok mik a feltételek. Mert elég hamar eljutottatok ide.
Úgy értem hogy sokkal több időt kell várni lombik előtt én úgy hallottam.

Kép
csucsu05

Csucsu,
ha pl. el van záródva mind a két petevezetéked, akkor nem kell semennyit várni lombikra, mert ugye máshogy nincs esély. Nekünk volt négy inszem, vagyis a negyedik még hétfőn lesz, de ha sikertelen, akkor elvileg 3 után már el lehet menni, de hat után biztos, nekem leigazolták a hatot. Jövő szerdán megyünk konzultációra, remélem hamar meg is csinálják a lombikot. Így dec. 20 után is védett maradok a munkahelyemen. Egy igazolást mindenképpen kicsikarok, ha mást nem.

Napsugár,
nem gond :lol: Megkérdezzem Kislibust, szokott nekem privit írni.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Linácska: köszi igy már kezdem érteni. :).

Kép
csucsu05

linácska mi van kislibussal hogy van? :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Jaj de szép időnk van, most jöttünk be kint voltunk a levegőn.

Linácska!
De rendes a főnököd, hogy melletted áll!

Csucsu!
Ha nektek sem jön össze mihamarabb szeretnél orvosi segitséget?

Tényleg Kislibus hogy van, mi van vele?
encike 2

Lina légyszi... kérdezd meg, és üdvözlöm is egyben , sok jót kívánva. :)

Kép

Kép
napsugár035

Encike: Én már most is járok dokihoz. Most 3hónap closti van . Ma kezdem ponta második hónapi adagot.
Abban maradtunk ha 3hónap alatt nem jön össze akkor elkezdjük az inszeminációt.

Kép
csucsu05

Képzeljétek a baarátnőm évek ota szedi a clostit, persze szünetekkel, de én már azt mondom, ez igy nem jo, hogy ilyen régota szedi, nem???
Már 2. szurit veszi fel. A mult honapba azt hiszem 7 vagy 10 db-ot, most meg olyat, hogy 3 havi, de egy honypba csak 1 kell. Sajna nem nagyon tudom mi a neve, nem vagyok ebben jártas.
encike 2

az tényleg nem jo ha évek ota szedi........ :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Kislibus jól van, majd mondom neki, hogy nézzen be, és ha gondolja, írja le, mi van vele, én nem szeretném az engedélye nélkül.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sugi!

ki a gyerekorvosotok, és a védőnő?

tjuca

Sziasztok...

Azt gondoltam, hogy soha nem fogok egy ilyen jellegu topicba irni... hiszen velem ez nem tortenhet meg... :oops: :cry: es most megis itt vagyok :(

Van egy 17 hónapos kisfiam, akit imadunk, es aki 2 hettel azutan fogant, hogy eldontottuk, szeretnek kisbabat. Minden problemamentes volt a terhessegem alatt, es a szulesnel is. Aztan nagyon szerettunk volna kistesot. Viszonylag hamar jott is, 3 honap alatt mar pozitiv is volt a teszt... de sajnos mar az elejetol kezdve "problemas" volt a terhesseg, eloszor csak egy 9szer 5 mm-es szabalytalan alaku valamit lattak az ultrahangon, es mondtak, hogy ne eljem bele magam a dologba, menjek vissza egy hettel kesobb. Igy is lett, es az a szabalytalan alaku vmi (valoszinuleg haematoma) ugyanugy ott volt, de mar latszodott egy 6 mm-es petezsak is. Egy hettel kesobb, a 6. heten mar 4 mm-es volt a babacska, dobogott a szive, aminek nagyon orultem, egeszen addig, amig nem mondta a szonografus, hogy ne oruljek nagyon, mert nagyon pici a petezsak, mindossze 8 mm... A haematomanak tuno vmi viszont majdnem a haromszorosara nott, 27szer 8 mm lett...En azert remenykedtem, de aztan egy hettel kesobb elkezdtem "barnazni", rohantam be a korhazba, ez volt pont egy hete vasarnap. Akkor a kis mokus meg elt, azt mondta az ugyeletes doki, hogy teljesen jol van, ne aggodjak, csak fekudjek amennyit tudok. Igy is tettem, de szerdan mar nagyon gorcsoltem, es csutortokon vereztem is... felhivtam a dokimat, aki azt mondta, hogy ne foglalkozzak vele, ez biztos csak a haematomatol van, fekudjek, szedjek magneziumot, es kb. 3 het mulva menjek kontroll uh-ra. De en akkor mar nagyon nem voltam jol, igy az egyik baratnom "szerzett" nekem idopontot masnapra az o dokijahoz. el is mentem, es ott derult ki, hogy a baba mar nem el... :cry: Pont egy cm volt a kis draga, a petezsak pedig 15szor 10 mm. Mivel elegge gorcsoltem meg vereztem, azt javasolta a doki, hogy menjek be a korhazba, es meg aznap meg fogjak csinalni a muszeres befejezest. Persze nagyon sirtam, nem voltam erre felkeszulve lelkileg... Aztan a korhazban csak rosszabb lett minden, a ferjem meg nem ert oda, a baratnommel mentem fel a nogyogyaszatra, ahol kozoltek, hogy nincs hely, nem tudnak hova rakni, elojegyzes kell, neznek nekem idopontot... aztan mondtak, hogy egy het mulva csutortokon menjek vissza, akkor megcsinaljak a mutetet... Na akkor en teljesen kesz voltam, csak sirtam, a baratnom meg kikelt magabol, hogy ugye nem gondoljak komolyan, hogy egy halott kis embriot fogok magamban vinni meg egy hetig, ugy, hogy kozben ugy gorcsolok hogy nem birok aludni? Akkor lekuldtek az ugyeletre, es ott egy nagyon kedves doki volt, aki azt mondta hogy ne aggodjak, menjek vissza egy-ket ora mulva , es o megcsinalja a mutetet. Igy lett, tegnap reggel haza is johettem...
Egyetlen vigaszom a kisfiam, de azert nagyon faj :(

Ne haragudjatok hogy ilyen hosszan irtam...

Etus

zetus8

Dr süttő Judith.
Védőnő valamiléyen Gizike vezetéknevet nem tok.

Kép

Kép
napsugár035

Zetus: Sajnálom és mélyen átérzem amit érzel. Nagyon nehéz ez az időszak. Erősnek kell lenni hisz a kisfiad ott van. Merits erőt belőle és lassan hidd el ez a mérhetetlen fájdalom enyhül. Aztán ahoyg a lelked megnyugszik szép lassan össze jön a baba is. Kitartás és nagy nagy ölelés neked.

Kép
csucsu05

@Zetus: nagyon sajnalom, kivanom, hogy vigaszt es beket talalj a szivedben, a kisfiad mosolya segitsen benne!

@Nita: nagyon szoritok!!!Mikor kellene nem megjonnie??

@csucsu: sajnalom, en is bizom, hogy kulon ajandekban reszesulhetsz meg karacsonykor!!!

@Szilvi: megertem az aggodalmaidat, de probalj meg inkabb csak az orombe kapaszkodni. fantasztikus lehetett az a kis szivhang!!!

@ggica: te hogy vagy???Mar nagy a pockod??

@kerdes: hany sikertelen honap utan menjek el dokihoz?Nalunk ez lesz az otodik honap, 3 nap mulva nem kellene megjonne, de sajnos mar novoget egy pattanas a homlokon....nem tul biztato jelek. Es nagyon sokat rajta vagyunk a projekten, igy kicsit mar szoval farasztonak is erzem, mar pedig szeretnem, ha szerelem baba lenne o is. Turelmetlen vagyok???De orulnek, ha nem lenne nagy a korkulonbseg es meg be tudnek szulni a gyes-be, akkor kihuznam jo tappenzzel es gyeddel, stb. Sajnos erre is kell gondolni...Mit gondoltok?A kivizsgalast hol csinaljak, nogyogyaszom, vagy bekuld korhazba???Koszonom nektek elore is.

Kép
zsozsoo

Zsozsoo: Mond meg a nőgyógyászodnak, hogy segitesen. Bár vana ki csak egy ébűv után foglalkozik veled. Tehát kicsit füllenteni kell. Mond azt hogy egy éve megy a próbálkozás és semmi.
De azt azért jó ha tudod : A magyar nők 90% 3-8hónap között lesz terhes. Tehát nem biztos hogy van baj egyzserűen még várat a baba magára. Igaz abból baj nemlesz ha kivizsgálnak.

Kép
csucsu05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?