Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Szosz: 7. emelet? az még nem terhesen is kiüt, nem semmi vagy.
Tündi: nagyon szép a lány, az enyém 3 hete még tele volt tejkiütéssel.
Gégéé: köszi a tippeket, így már tudom a holnapi menüt.
Gólyanéni: üdvözöllek!
Zsófi: nekem is azt mondták, hogy algopyrint szabad szedni.
Meg voltál elégedve a doki bácsival?
Anyany: elolvastam a blogot, nem semmi, hogy ennyit szenvedtek a tejciért, le a kalappal előtted a sok fejésért! Nagyon jók a képek, az első almás fintorok a legjobbak.
Vendég
 


Na vagyok!

Ma mindenről lemaradtam. Ha volt találkozó, arról is. Reggel áttoltam a banyát Anyumhoz, onnan meg busszal és kenguruval kimentünk a dédihez. Persze visszafelé ugyanez.

Jó sokat írtatok.

Gégéé! köszi a tippeket ezt a derelye kivételével nemrég főztem. Ha mindennap főzöl, elég hamar4 azt érzed, hogy már nincs ötleted. Az én párom meg csak annyit mond, neki mindegy.

sarmon- pihenjél sokat, kitartás, nemsokára már jöhettek velünk sétálni.
Gólyanéni!!! hurrá, hogy benéztél hozzánk. Tudtam én, hogy nem engeded el a kezünket.
bende
 
 


Na , vissza kellett ugranom a másik oldalra, hogy megnézzem ki mit írt.

Ancsi! ti már almáztok? Én most elhatároztam, hogy ha 6 hós koráig elég neki a tejcsi, akkor kizárólag azt adok neki. Lehet, hogy ezzel elrontom, de most még így gondolom. Ha elfogy a tejci, akkor persze más lesz a helyzet.

Nekem a fehérvári bababörze óriási csalódás volt. A használt rucik drágábbak voltak mint a turkálőban és leharcoltabbak is. Kicsi volt a hely, én máég pocakosan mentem, de babakocsival be sem tudtam volna menni. Így is léptem nyomon nekilöktek valaminek, vagy valakinek. Mély lélegzeten kivül nem vettem semmit, de azt se sokat, mert az egész terem nagyon levegőtlen és büdös volt.

Gégéé! nagyon aranyos a süni. Ti fogtátok?

Szösz? hallo, mi lesz Veled? Egyben maradsz, kettő helyett????:)

Lara! tetszett a vicc...
bende
 
 

 
 

Zsófi!
Tényleg gyorsan írtál, de a lényeget szerintem mindenki megértette. De jó, hogy két gyerkőcöd van. Nálunk lehet, hogy Niki egyke lesz. Az építőipar elég nehéz helyzertben van, engem pedig pont akkor akartak kirúgni, létszámleépítés miatt, mikor megtudtam, hogy terhes vagyok. Biztosan nem tudok visszamenni a régi helyemre. Ha arra gondolok, hogy többször nem élhetem át a pocakosságot, nem érezhetem, ahogy rugdos és nem élhetem át még egyszer azt az érzést, mikor odateszik a hasamra nagyon- nagyon elszomorodom. Valahogy nekem az a pillanat, amikor megszületett, akkora energiát és boldogságot adott, mint az életben semmi sem adhat. Persze azóta néha már sírtam a fáradtságtól, de csodűlatos dolog Anyának lenni. Ezért érdemes élni.
Mostanában ha fölé hajolok a két kezével elkezdi cirógatni az arcom....és már annyira tud bújni....
Bocsi ha érzelgős lettem.
bende
 
 


Anyany! gratulálok! Nahát 3 kiló az, jó sok ám. Nekem nem mozdul a mérleg nyelve. Az elmúlt két hónapban 1-1 kilót adtam le. Nagyon hamar vissza fogsz menni, ha így folytatod.
bende
 
 


Szösz! aranyérre- sperti krém és kúp. Ezt használtam szülés után. Előtti hemoridot, de az nem használt.
Szülés után nekem nagyon fájt, a gátsebem nem is éreztem, de ezt igen, viszont a sperti rendbe tette. Egyszerre kell használni a kettőt. A krém önmagában nem annyira hatásos. Ja, jobb ha felkészülsz, az aranyér kezelése drága, aranyárban adják mindkettőt.
bende
 
 


Bende: Annyi minden változik pár év alatt, szóval nem biztos hogy nem lesz kistesvére Nikinek! Ilyen ne is mondj, Te, aki született anyuka vagy.
Ha szeretnél illetve szeretnétek második gyermeket akkor lesz! Nekünk sem rózsás a helyzetünk de második babát azért bevállaltuk.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Béna Bende azért ír ám ennyi hozzászólást, mert röved az esze és mindig visszamegy az előző oldalra, hogy lessen.
bende
 
 


Trundike! köszi ez aranyos volt- ,, született Anyuka,, ez tényleg nagy dícséret. Félek pár év múlva már öreg leszek.

Tényleg!!!! kérdés a 30év körüliek felé. Ti milyen arckrémet használtok????Nekem mostanában fáj tükörbe néznem. Eddig nem tűnt fel, hogy milyen ráncoska vagyok, de most mikor a Niki is a kezemben van- gyönyörűszép sima arcocska- rájövök, hogy milyen banya vagyok. Érzem, hogy vízhiányos is a bőröm, de egyébként a vegyes bőrűekhez tartozom. Mit ajánlanátok???
Ja és hozzáteszem, terhesség alatt szépen fokozatosan torzult el az arcom. Aztán pár hét alatt visszanyertem a régit. Meg hozzá néhány karikát.:) de azokat nem adom, mert nem mindenkienk van, olyan manója, akit ha éjjel megsimogat, akkor beletemeti az arcocskáját, anyájának kézfejébe és közben megfogja a csuklóját, hogy ne menjen el. :)
bende
 
 


Na ,,született Anyuka,, most megy és nemrég született gyermekét szórakoztatja. UPC
bende
 
 


Sziasztok!

Zsófi jobbulást a fejfájásra!

Tündi Bius nagyon szép és igenis nől szépen!!! :lol:

Sarmon még ne szüljél! Én kitaláltam nektek a Gégéével hogy szüljetek Mikuláskor milyen jó lenne már!? :lol: :lol: :lol:

Anyany sajnálom, hogy ilyen béna voltam hogy nem vettem észre az smst! De egyszer a Fó utcán mintha egy pillanatra Titeket láttalak volna. Vagányzöld babakocsitok van???

KépKép
winchi
 
 


winchi!
hát lehet, mert mintha én is...
nem zöld, hanem világosbarna. én meg szemüveges vagyok és nem valami magas.
te meg magas és sötét szövetkabi-féle? szőke haj és a vége kifelé van formázva?
mert akkor tényleg szépen elmentünk egymás mellett, és valakivel voltál. gondolkodtam, hogy odamegyek, de nem voltam biztos...
Vendég
 


Bende: Nem leszel pár év múlva öreg! Ilyeneket ne is mondj!!! :) Lesz nektek még babátok meglátod! :)

Én 32 évesen bőrradír és hidratáló, bár lehet hogy én nem vagyok jó példa :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


bende!
én nem használok, csak szemránckrémet. meg arclemosót. sajnos problémás a bőröm, a terhesség kicsit rendbetette, de félek, hogy ha megjön, visszajönnek a problémák...
egyébként miért lennél pár év múlva öreg? annyienergiád van, hogy el is csíptem belőle a múltkor pár kis morzsát, mert szórod magad után!

az én manóm reggel, ha ébredünk, felém fordul, és mosollyal ébreszt. megvárja amíg visszamosolygok és csak azután emeli fel a buksiját. :D
Vendég
 


Bende:Igaza van Trundikének még annyi minden változhat pár év alatt különben is még fiatalok vagytok úgyhogy még lehet kistesó Nikinek :D Én is hozok pár ötletet főzésre:
szalonnás túrós tészta
milánói makaróni
tejszines gombás makaróni
sajtos tejszines husi(egy sütőtálat kell kivajazni és úgy kell panírozni a husit hogy liszt tojás reszelt sajt beletesszük a sütőtálba utánna tejszint öntünk rá kb egy óra alatt kész és isteni finom párom kedvence :D ja csirke vagy pulykamellböl szoktam csinálni)
tócsi
rakott krumpli
töltött paprika
vadas
töltött csirke
pörkölt nokedli ubi sali(Nálunk tegnap ez volt)
zöldborsó lencse sárgaborsó krumpli főzelék
na jó egyenlőre elég lesz
:D
Vendég
 


mi is nagyon szeretnénk még másik babát. de amíg albérletben lakunk, addig nem hiszem, hogy merjük vállalni. de még így is biztosabban megélünk, mint otthon.
Vendég
 


Anyany: Már alig várom hogy az énkisláényom is így keljen :) Ez nagyon édes!!!

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Megyek fürdetni és altatni (inkább aludni :) )

Jó éjt mindenkinek, remélem éjjel is aludni fog a Drága!

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


jó reggelt!

:) fáj a nunicsontom, meg a popicsontom...tegnap fél órámba telt, mire sikerült felállnom a klotyóról, annyira fájt a derekam :) a férjem aludt, én meg pisijáratban voltam, és ahogy fel akartam állni, valami becsípődött, vagy babácska nyomott meg valamit, de semerre nem tudtam mozdulni...csak ültem, és eleinte röhögtem, aztán már nem találtam viccesnek; fel akartam hívni a párom, hogy jöjjön értem a wcbe, de még a telóm sem értem el, mire nagy nehezen sikerült letolt bugyival persze, négykézlábra ereszkednem és kikúsznom egy székhez, ahol felálltam....

este emma megint forgolódott ezerrel :)

remélem mindenki jól van, és babácskák jól aludtak!
szösz mizu?
sarmon hogy vagy? jobb ma egy kicsit?
ja ma van nov 14 :) sarmon juhéééj :)

na puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


jaaa és a sünit nem mi fogtuk, csak kaptam emailben egy barátnőmtől a képet, és nagyon tetszett, gondoltam megosztom veletek!

ancsi a férjem mondta, hogy majd elvisz hozzátok, és akkor tolhatjuk együtt a kocsikat :) vagyis a babákat a kocsikban :)

(nézzétek a vonalzóóóm jipppijjééééé)

ma megyek doktorúr+nst...17:30

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Jó reggelt!

Gyerekek még alszanak! :D Este 9-kor, 4-kor, 7-kor volt szopi, aztán tök gyorsan visszaaludt mindegyik után.

Lara: az én férjemnek is a kedvence ez a sajtos, tejszínes husi!
Nálunk ez is favorit: Kifőzök egy csomag spagetti tésztát, közben apróra vágok kolozsvári szalonnát, kevés vajon megpirítom, 4-5 gerezd fokhagymát nyomok rá, egy nagy tejfölbe keverek 2 tojás sárgáját, rá a szalonnára, aztán 15 dkg sajt ( lehet füstölt is ), ha beleolvadt a sajt, beleforgatom a tésztát és kész. Imádják a fiúk!

Bende: Én sem tudok visszamenni a munkahelyemre, mert messze van, napi 4 órát utaztam. ezért terveztük egymás után a gyerekeket, majd gyes után keresek más munkahelyet. Nehéz így falun!
Panaszkodhatok egy kicsit? Nem lehet egyszerű a fiamnak, hogy kistesója lett. A tesót imádja, felém nyilvánul meg a haragja. Hisztizik mindenért, ha szoptatok, ő pont most éhes, pont most szomjas, pont most kell pisilni és mióta tesója van, azóta nem tud egyedül pisilni, öltözni, vetkőzni sem. Az utcán nem válaszol senkinek, ha kérdezik elfordítja a fejét, nem nézheti meg senki a kicsit, ja és tegnap közölte, hogy apa jobb, mint te!!!
Tudom, hogy most ez normális viselkedés nála, meg majd elmúlik, csak nehéz, nagyon nehéz. Jól kibőgtem magam,aztán megy tovább az élet.
Azért jólesett, hogy este odabújt apához, aztán mégiscsak átbújt hozzám elaludni. :D
Igyekeztem nagyon felkészíteni őt a kicsire, hogy szopizik, sír pelenkázni kell, mindig segít is. Ő adja a tiszta pelust, viszi a pisiset, Ő választja ki melyik ruhát adjuk rá, este Ő készíti a kádat, törölközőt, egész nap együtt csinálunk mindent, ha játszik és látja, hogy viszem a kicsit, abbahagyja a játékot és jön velünk. Amíg a kicsi alszik, addig együtt játszunk, együtt főzünk.
Na ezt jólesett leírni! Imádom mindkettőt!

Winchi: Jó ötlet, hogy a mikulás hozza a babákat, Sarmon, Gégéé szurkolunk.

Bocs, hogy ilyen sokat írtam.
Vendég
 


Gégéé: Szegénykém! :)
M nagyon fáradtan vagyunk. A kisasszony 2-től 4-ig bulizott, úgyhogy most kicsit haragszom is rá.
Fáradt vagyok, szopizni sem nagyon akart szóval éhes sem volt igazán, nem értem akkor miért nyüglődött szegény. Pocija nem lehetett szerintem mert akkor jobban sírt volna.
Csak így tovább!!! :) 36.hét YEAH!!!!

Mancsa: Mennyi idős is a babócád? De jó lenne ha a Bius is így szopizna.
Tudom hoyg most rossz, de változni fog. Nekem is elég nehéz a két gyermeket kezelni, pediga Barnika már elmúlt 4 éves, de így is lehet rajta látni hogy kicsit bezárkózott. A baj az hogy a babucival is bizonytalan vagyok így jobban leköti a buksimat mint kellene...

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Mancsa! szerintem ragyogóan csinálod. Azt mondják az okosok, hogy a nagyobbat be kell vonni, a kisebb gyermek ellátásába és akkor kevésbé lesz féltékeny. Sőt azt fogja érezni, hogy Ő a nagyfiú/ nagylány, ezért próbál majd minél ügyesebb és önállóbb lenni. Biztosan megenyhül majd feléd és pár hónap múlva majd együtt tudnak játszani. A bátyám és köztem 2 év korkülönbség van és bár nem együtt nőttünk fel, csak hétvégeken találkoztunk mindig nagyon jókat játszottunk együtt.

Trundike! ne haragudj Biusra, lehet, hogy előtte rosszat álmodott, lehet, hogy tényleg fájt egy kicsit a pocija, vagy egyszerűen csak elege lett a világból és így mondta el neked. Barnus bezárkozott? Szerintem érzi, hogy ideges, ingerlékeny és fáradt vagy. Ne légy bizonytalan. Ne hallgass senkire, csak azt tedd mindig amit a szíved diktál. Tegnap Nikinél, mikor a mama kezében volt, úgy eltört a mécses, hogy én sem tuta megvigasztalni. Fél óra alatt mindent kipróbáltam, semmi nem hatott. Még két óra sem telt el, az előző kaja óta, de cicire tettem. Belakott és utána újra vigyorgott. Anyum meg mondta, hogy ezt nem szabad, nem így kell megvigasztalni, túl sokszor etettem.. egyebek. Kértem, hogy ezt hagyja rám, ne akarjon beleszólni. Mosolygott, aztán belátta hogy igazam van. A mi védőnőnk azt mondta, mikor már szülni mentem: Ne hallgasson senkire, magánál jobban senki sem fogja tudni, hogy mi a jó ennek a gyereknek és senki sem lehet jobb anyja, Önnél.
Tartsd ezt szem előtt és bízz etgy kicsit magadban. Figyeld Bius jelzéseit és olvass bennük.
bende
 
 


Hű Gégéé! te már nagyon nem bírod. Érdekes nekem ilyen gondjaim nem voltak. Bár nem sportoltam terhesség alatt, végig nagyon mozgékony voltam. A hányásról viszont lemondtam volna.

Ébredés:_ Niki kicsit nyöszörög, aztán mikor bemegyek hozzá és föléhajolok széttárja a kezeit és roppant szégyenlősen elmosolyodik. Aztán ha megsimogatom megfogja a kezem, ha hozzábújok, megcirogatja az arcom. Úgy veszem észre, ahogy múlnak a hetek egyre fontosabb neki az érintés, a simogatás.
bende
 
 


Bende: Nem tudom sajnáltam szegényt és azt is hogy így fáradtan valahogy nem vagyok az igazi.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


[quote]B írta:ABARUHABÖRZE ÉS BOLHAPIAC!!! NOVEMBER 16.-ÁN, 7-12 ÓRÁIG A VIZIVÁROSI ÁLTALÁNOS ISKOLÁBAN, SZFVÁR, BUDAI U. 90.
MINDEN KEDVES ÉRDEKLÖDÖT, SZERETETTEL VÁRUNK!!!


Csak mert valaki kérdezte...
Gégéé én csak vasnap töltöm be a 36dik hetet...És még így se vagyok nyugodt mert a másik topicból azt írták hogy a betöltött 37 dik hét a koraszülöttség határa (én 36ot tudtam)és a 2500 gramm...Tehát még mindig ne szüljünk,jó!? :lol:
És a tüdő is a 38 héten fejezi be érlelő munkáját...tehát nekem a kitűzött "muszálybetölteni" időpont a november 30.-a!!! :wink:

Én aranyérre Reparont használok,nem drága és sokáig kitart mert nagyon pici kell belőle.

Van még tegnapi főzelékem,de úgy gondoltam csinálok a gyerekeknek dutánra lekváros gombócot,már fő hozzá a krumpli.(Én magam gyúrom,a mirelitet nem komálom.)

Egyébként nem vagyok jól,de nem is panaszkodom már,mert már kezdek hozzászokni,hogy minden napom egy nagy sz.r!Na mindegy. :roll: :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


ok, ne szüljünk...én nem is érzem úgy, hogy szülni fogok; ez a derékfájás csupán valami beakadás lehet :)

nekem múlt hét pénteken 2580 grammnak becsülte a doki :)

én is reparont használok!

remélem ma nem fog fájni a pocód Sarmon! sok puszi csajok, megyek, mert brutál fáj a derekam megint :(

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Tök édi ez a "anyának már nagy pocakja van" szöveg a babavárós vonalzómon szerintem... :lol:

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Sziasztok kismamák, olyan rég keresem ezt a dumálos topikot...nagyon örülök, hogy végre idetaláltam :ugra
egy kérdésem volna, márciusi beszélgetésetek olvastam az előbb, és én is megkérdezném, hogy tudtok-e valami infót adni hogy szerintetek kell-e, illetv eleet-e még fogadnom, szülészt vagy szülésznőt, mert már a 28 hétben járunk, első babámmal, eddig még en tettem ugyanis, még nem is voltam a fehérvári korházban sosem :), vizsgálatokra a közeli Móri sztk-ba járok...
kiseditke
 
 


És ,ég egy kérdés mit tudtok a mosható pelusokrol, pesten kívűl a közelben be lehet-e szerezni, vagy csak kizárólag pesten lehet hozzájutni?
köszike
kiseditke
 
 


Köszönöm a biztatást lányok, jólesik. :lol:

Tündi: az én lánykám szept. 27-én született, nem sokkal előzte meg Biankát. Igény szerint szoptatom, ha kell óránként adok neki.
Az elején éjjel többször kért, mint nappal, de most egy ideje így beállt. Mondjuk szerencsés vagyok, mert nem kellett görcsölnöm a tejciért, Levikém 6 hónapig nem kapott még egy korty vizet sem, remélem most is így lesz.
Levi nem zárkózott, hanem olyan furi lelkis lett. Naponta 10x átölel, hogy szeretlek anya, ha rászólok valamiért rögtön pityereg, hogy ne haragudj anya, nem szokott ilyet csinálni. A ne haragudj-ot eddig nem is mondta soha. Innen látom, hogy a kis lelkét azért megviselte a dolog, próbálok csak akkor rászólni ha nagyon muszáj, de nem engedhetek meg neki mindent, mert a kis rafkós kihasználja a helyzetet, ördögpalánta!

Sarmon, Gégéé még tartsatok ki. Nekem mindkettő a 38. héten született, Levi 3820 gr 57 cm, Dorottya 3840 gr 55 cm.

Kiseditke: Mosható pelust a teszveszen láttam, persze újat.
Vendég
 


Sziasztok!

Még mindig itthon!

Gólyanéni! De jó hogy újra itt vagy köztünk! :)

Ancsi pancsi: Idegen nyelvű gép-gyorsíró szakra jártam, Paicsné volt az osztályfőnök, és 96-ban végeztem.

Bende: Szerintem is lesz még babátok, Neked tényleg nagyon jól megy! :)

Gégéé: Te aztán tényleg jól odavagy! Pedig még van pár heted, főleg ha addig húzod, mint én! De azért biztos vannak jobb napok is! :)

Sarmon: Én is imádtam az „Anyának már nagy pocakja van” feliratot! Most viszont már kicsit uncsi a „Lehet, hogy ma születek? „ Jó, de mikor??????????

Ja, és nagyon jó ötletek adtok kaja ügyben. Tényleg nem egyszerű kitalálni, mindig mit főzzzünk!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Próbálok képet feltölteni, küldök egy pocakfotót Nektek

Kép

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Mancsa: De jó neked. Akkor kb 2 hónaposan várhatom hogy lesz valami rendszer, azazhogy éjjel kevesebbet fog kelni enni?

Szosz: Szia! SZép a pockód nagyon!!! Vékony kismami vagy de ezt már a tornán is láthattam. :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Jézusom Szösz! te aztán nagyon vékony vagy. Neked hízókúra kell majd fogyókúra helyett. Mi szépen felsoroljuk, hogy mennyi mindent ennénk, amit nem lehet, Neked meg majd azt kell mindet megenned.

Kiseditke! de jó, gyere gyakran, még egy taggal bővülünk. Szerintem az orvossal, szülésznővel kapcsolatos kérdéseidet írd meg Gólyanéninek priviben, Ő tud erre választ adni.

Mancsa! nagyon aranyos lehet a kisfiad. Biztosan fél egy kicsit, hogy Őt már nem szereted annyira és ezért kér rögtön bocsánatot. Arany pici szíve. Összezavarodott egy kicsit.

Ma 20 percig úgy tűnt, hogy Niki benevezett a ,,hogyan készítsük ki Anyát,, versenyre, de aztán lemondta a részvételt. Ettől függetlenül, valószínűleg az idő miatt, brutál álmos vagyok. Kb. 1 óra múlva megyünk sétálni, remélem a friss levegőn felébredek.
bende
 
 


Tündi: Köszi! Pedig sokat eszem ám! Valaki fogyni nem tud, én meg hízni nem!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Winchi: Merre vagy? Sajnálom az elmaradt közös sétát :(

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Sziasztok!

Anyany akkor nem Titeket láttalak bár így hogy leírtad sztem így is találkoztunk. Én magas vagyok a hajam szana meg szét áll mostanában :D és piros viharkabátban voltam. Szürke narancs babakocsival voltam az ismerősömé akivel voltunk meg pink volt az jó feltünő talán így emlékszel :D

Most tudtam csak nethez ülni, mert nem volt áram :cry: Matykó még kint alszik a verandán, voltunk sétálni is.

Szegény Gégéé ne haragudj de mosolyt csalt az arcomra a wc-s jeleneted, nekem ennyire durva helyzetem nem volt de volt jópár dolog amit a végén már át kellett 3x gondolnom.

Szösz menjél most már szülni, ok? :D Jön a hidegfront drukkolok!

Editke a mosható pelusokról a neten is rengeteg dolgot találsz és neten is lehet rendelni talán az a legegyszerűbb. Én is sokat gondolkoztam rajta de utánaszámolással sztem kb árban ugyanannyi mint az eldobható plusz az idő a mosás, szárítás.

Tündi ne legyél mérges Biusra, mi is parádéztünk 5től 7ig, hiába magyaráztam a fiatalúrnak hogy még nincs vége az éjszakának. 7kor értette meg és akkor feküdtem én is vissza :lol:
Majd legközelebb megyün kegyütt sétálni, ok?

KépKép
winchi
 
 


Winchi: OK. dehogy haragszom rá csak most alszik és megint parázok hogy nem-e sok ez, és milyen lesz az éjszaka, de ahogy hallottam más baba is dáridózott...
Kíváncsi leszek milyne lesz az éjszaka, igyekszem lelkileg felkészülni rá.

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Szösz én láttalak már kétszer is nst-én!

Mosható nadrágpelenka:Kushies.pl:http://www.spelta.hu/
Én ilyen úszópelenkát vettem.Elég drága,de jó minőség.

A ház csillog villog,gyúrtam lekváros gombócot,behordtam a muskátlikat,meg a leandereket,a szobanövényeket mind lezuhanyoztattam...eléggé elfáradtam... :?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


sarmon én ezennel jól leszidlak...hát hogy akarsz így egyben maradni, ha jösz-mész-főzöl-mosol-takarítassz-pucolsz-pakolsz-emelsz ejnye.... :evil:

na megjöttem a dokitól. Nagyon fáradtnak látszott; sápadt volt; szótlan, azt mondta 2 napja nem aludt, meg az asszisztense is mondta, hogy sokat szül mostanában. Szóval jó kislány leszek, és nem szülök most, had pihenjen picit :)

na és most sikerült pontosabban mérnie a babácskát; mint múltkor...38 hetesek a méreteink...3200 gramm körüli és 9,5-ös a feje...azt mondta, hogy olyan 3800 körüli lesz, mikor születik, szerinte, és hogy nagyon lennt van a buksija már..... :shock:

na visszaolvasok.

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


trundike az éjszaka szuper lesz, ne parázz rajta, majd gondolok rád, amikor megint a klotyón ragadok :) puszik neked, kitartááás!!!!

winchi dehogy haragszom, mindig örülök, ha mosolyt csalhatok arcocskátokra ;)

szösz nagyon szép vagy, csak most már légyszi menjél, és szülj, mert utánnad én jövök :D majd segítek meghízni, nekem királyul megy. kezdetnek egyél meg napi egy tábla csokit, két hónapig...oké?:)

szia kiseditke!!!

sarmon panaszkodj csak, azért vagyunk. sok puszik nektek!!!ne aggódj nem lesz korababa Íriszke; nekem amúgy azt mondta a doki, hogy a 36.hét után már nem koraszülött....tehát, ha 36+1 az már a 37.hét....szóval semmiképp nem lesz koraszülött...remélem sikerült megnyugtatni:)

ancsi, lara jelentkezzetek :) zsula, hettuli is :)

mai menüötleteim:

császármorzsa
darástészta (pfujj de utálom)
spenót tükörtojással
sült husi pároltkáposztával (hmmm mondjuk malachusi)meg krumplipürével
borsóleves daragaluskával (grízgombóc)
gyerekeknek mosolygós minipizzák :)
apukáknak pörkölt nokedlivel

na jó főzőcskézést (gratulálok magamnak, totál éhes lettem)

puszik

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


gégéé!

Jók a menüötletek, de ha szoptatsz és hasfájós a gyerkőc, akkor elfelejtheted a babot, a sárgaborsót, a zöldborsót, a lencsét, a káposztát. sőt ha nagyon érzékeny, akkor a paradicsomtól és a sok tejterméktől is elbúcsúzhatsz.

az én lányom pl. sikítósan hasfájós lett a tartármártástól. erős fűszerek is változtatnak a tej ízén.

szóval pár hét múlva már óvatosabban a főzéssel. Ki kell tapasztalni mi az amit nem szeret a babó.
bende
 
 


pffff basszus....

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 


Sarmon: Te nem vagy semmi !!! :)

Gégéé: Remélem nem ragadsz a klotyón máskor :)

Tündi
Kép
Kép
trundike
 
 


Gégéé akkor nagyon szép méretei vannak Emmának :D Matyit tegnap mértem és ő is 3.2 kiló :D :D :D

Sarmon tényleg ne csinálj már ilyeneket én sem bírtam a fenekemen megülni de ez már túlzás amit művelsz! Légyszi kicsit még bírjátok együtt!

Én ma kolbászt sütöttem tört krumplival.
Holnap kolbásszal töltött karaj lesz krumplipürével meg franciasalival, anyósomék jönnek ebédre, párom vasárnap lesz 28. :lol:

KépKép
winchi
 
 


Sarmon: Ne haragudj, akkor biztos én is láttalak Nst-n, de nem ismertelek meg. Ha legközelebb talizunk, szólj rám! Bár nagyon remélem jövő szerdán már nem nst-zek!

Gégéé: a csokival az a baj, hogy a 24. hét óta vércukor miatt, diétán vagyok, és nem eszem édességet. De már nagyon várom, hogy ehessek sütit meg csokit!

Szösz

KépKép
szosz
 
 


Jaa Gégéé! kifelejtettem a tojásos ételeket és a zöldbabot. Van, olyan gyerek aki tojásrántotta után lesz hasfájós.

De ugye babája válogatja. Valaki mindent eszik és mindent ehet, valaki meg nem. Nikinek a tejtermékektől nincs semmi baja, de egy adag chilis babot, nem mernék megkockáztatni, bármennyire is szeretem. Egy ebéd, vagy egy vacsora nem éri meg, hogy Ő szenvedjen és átsírjon egy éjszakát.
bende
 
 


Helló!

Nem tudom hogy csináljátok, de én mire dejutnék,hogy írjak valami értelmeset, apró manóm közbeszól.. és sose tudok reagálni mndenre, mert egyszerűen képtelenség. az elmúlt pár napban Krisztián nagyon nyűgle volt, nem volt jó neki semmi. Most is egy óra hiszti után aludt el..

Ja, és segítsetek! Gyerekorvost vadászok! Az enyém egy... inkább nem minősítem. Kedden közölte velünk, hogy köldöksérve van picúrnak. Egyenlőre nem utalja műtétre, várunk még kicsit. Elvittem másik orvoshoz is.. és NINCS sérve, csak kicsit púpos a köldöke, de nem sérv. Ha tudtok NORMÁLIS dokit, segítsetek.

Előre is köszi!!

BENDE
Niki szemecskéje hogy van?

TRUNDIKE
Tejci? Hogy állsz a szopival?

GÉGÉÉ
Vagyok, csak a trónörökös az úr a háznál.. :)

Puszi mindenkinek, mosni kell... :x

Utána jövök és lesznek új képek!
zsula
 
 


hahó4

zsula, nem bántásból írom ám, hogy gyere, csak kíváncsi vagyok rád is, mega Krisztiánklára is :)

Bende...hallod akkor egyen mindenki halrudacskákat rizzsel :) ez most komoly amúgy? akkor légyszi foglaljátok nekem össze, hogy mit lehet, ha szoptatsz, és mit nem...

MINDENKI: légyszi írjátok le nekem, hogy milyen az első hónap a babákkal....hogyan áll be a napirend, mikor fürdettek, mi a leggyakoribb probléma, stb. ilyenek :)
KÖSZÖNÖM!!!!!!!

trundike: továbbra is becsípődik valami a derekamnál...
hogy aludtatok???

sarmon: mizu, hogy vagy? amúgy ez a takarítási roham nálad a fészekrakás volt? vagy csak simán kitakarítottál:) ?

ancsi, lara, nektek van a csajaitokról fénykép a dokibácsinál? mert van 2 tabló is...
hogy vagytok? Csajok jól viselkednek?

Winchi: hmmmm jól hangzik a menütök :P Matyi nagyon szépen gyarapszik :) ügyi vagy :)

szösz vagy még, vagy már nem vagy?

zsófia várjuk a képeket, remélem jól vagytok!

sok puszi

Évi&Emma

KépKép
gégéé
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?