Jó reggelt!
Gyerekek még alszanak!
Este 9-kor, 4-kor, 7-kor volt szopi, aztán tök gyorsan visszaaludt mindegyik után.
Lara: az én férjemnek is a kedvence ez a sajtos, tejszínes husi!
Nálunk ez is favorit: Kifőzök egy csomag spagetti tésztát, közben apróra vágok kolozsvári szalonnát, kevés vajon megpirítom, 4-5 gerezd fokhagymát nyomok rá, egy nagy tejfölbe keverek 2 tojás sárgáját, rá a szalonnára, aztán 15 dkg sajt ( lehet füstölt is ), ha beleolvadt a sajt, beleforgatom a tésztát és kész. Imádják a fiúk!
Bende: Én sem tudok visszamenni a munkahelyemre, mert messze van, napi 4 órát utaztam. ezért terveztük egymás után a gyerekeket, majd gyes után keresek más munkahelyet. Nehéz így falun!
Panaszkodhatok egy kicsit? Nem lehet egyszerű a fiamnak, hogy kistesója lett. A tesót imádja, felém nyilvánul meg a haragja. Hisztizik mindenért, ha szoptatok, ő pont most éhes, pont most szomjas, pont most kell pisilni és mióta tesója van, azóta nem tud egyedül pisilni, öltözni, vetkőzni sem. Az utcán nem válaszol senkinek, ha kérdezik elfordítja a fejét, nem nézheti meg senki a kicsit, ja és tegnap közölte, hogy apa jobb, mint te!!!
Tudom, hogy most ez normális viselkedés nála, meg majd elmúlik, csak nehéz, nagyon nehéz. Jól kibőgtem magam,aztán megy tovább az élet.
Azért jólesett, hogy este odabújt apához, aztán mégiscsak átbújt hozzám elaludni.
Igyekeztem nagyon felkészíteni őt a kicsire, hogy szopizik, sír pelenkázni kell, mindig segít is. Ő adja a tiszta pelust, viszi a pisiset, Ő választja ki melyik ruhát adjuk rá, este Ő készíti a kádat, törölközőt, egész nap együtt csinálunk mindent, ha játszik és látja, hogy viszem a kicsit, abbahagyja a játékot és jön velünk. Amíg a kicsi alszik, addig együtt játszunk, együtt főzünk.
Na ezt jólesett leírni! Imádom mindkettőt!
Winchi: Jó ötlet, hogy a mikulás hozza a babákat, Sarmon, Gégéé szurkolunk.
Bocs, hogy ilyen sokat írtam.