Sziasztok!
Koszonjuk a jokivansagokat, puszikat, infokat, koszonteseket!
Dorottya,
nagyon koszi a gyors cikket! Ilyen temaju cikkeket szoktal irni? Az az igazsag, hogy semmilyen lazcsillapito nem volt itthon, mert soha nem volt meg beteg. Hirtelen azt se tudtam, mit kell csinalni
Na meg is kaptam a magamet a gyerekorvostol...
Szerencsere szombat este mar csak hoemelkedese volt Balintnak, viszont egesz szombaton nem tudott aludni, elaludt kb. 8-9-szer, de azt is csak cicin, vagy olben, setalgatva, letenni nem lehetett, ill. 1-szer sikerult, de akkor is felebredt 2 perc utan. Hat estere mar ugy nezett ki, mint aki 2 hete nem aludt...
De ejszaka mar csak ketszer kelt kb.
Kohecsel neha, de az orra mar nem folyik, de azert meg szivom neki napi 2-3-szor, mert azert van benne cucc...
Viszont kicsit büdi a lehellete...
Holnap megmutatom a dokinak, ugyis vissza kell mennunk, mert penteken nem az o gyerekorvosa vizsgalta meg, mert helyettesitettek, es mondtak hogy menjunk vissza.
Ja, kerdes:
Nincs valami otletetek arra, hogy valamiert nem szereti a fogkefet, ha odaadom a kezebe, eldobalja, nekem meg nem nagyon engedi, hogy a szajaba turkaljak vele... Mit csinaljak? Lehet mar fogkremet hasznalni? Hatha az segitene?
Sztorik:
Ha eloveszem a cipomet a szekrenybol, megy a bejarati ajtohoz, es ott ul...
Megtanitottam neki azt, hogy: Hol az okos fejed? - valaszul utogeti a fejet...
Meg a szokasosakat csinalja, ha kerjuk, mutatja a nozit, fulet, cipot, anyajegyet az apjan, meg a plussallatait, stb.
Mindenre azt mondja hogy: de. Bevallom mar kicsit unom
Mikor kezd el probalkozni kimondani a szavakat?
A seta lent arrol szol, hogy valamit meglat, es addig nez ram, es mondja hogy de, de, amig nem mondom hogy az micsoda...
Mar ismerjuk a kornyeken setaltato kutyatulajdonosokat, mert a kutyaknal, galamboknal, varjaknal mindig meg kell allni.
A slager viszont megiscsak a garazsajto, aminek villog a lampja, amikor le-felnyilik. A masik slager az Intersparban a raktar ajtaja, ami szinten le-fel nyilik, amikor kijon/bemegy valaki.
Mi a csaladban headset-tel beszelunk, igy kivancsi vagyok, a telefonalast hogy fogja majd utanozni
Edith,
Gratula az ejszakahoz!
Balint 4-5 honapos koraban tok jol ataludta az ejszakat, mostanaban mindig min. 1x kel
Mikor fog az a szep ido visszajonni?
Kismok,
Saranak jobbulast kivanok!
Most megyek, szetdobalt mindent amig irtam