Új privát üzeneted érkezett!

Gyönyörűek a képek:)

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Ibici és többiek: A beosztásom Anyaggazdálkodó lesz . Azaz beszerző. Tárgyi eszközöket (kis és nagyértékű) Valamint irodaszert fogok a kórháznak beszerezni.
Én 12évig egy cégnél papir irószer és számitsátechnikai tendereket írtam. csak ott a másik oldalon ültem. Itt meg én pályáztatom meg a cégeket én irom ki a tendereket és én is koordinálom a beszerzést. És én leszek a legfiatalabb az egész osztályon.:)

Cat: Nem lesz semmi baj. Hidd el csak óvatosságból küldenek el.

Kép
csucsu05

Csucsu! Sajnálom, h megjött :cry: , de örülök, h sikerült a munka! Így kicsit elterelődik a figyelmed és ahogy a többiek is mondják, akkor jön a Pindur, amikor nem is várnád! Azért ha javasolhatom, menj gyakran fogorvoshoz :lol: :lol:
Nika! Már rég meg akartam kérdezni...én itt valamit nagyon nem értek. Azt írtad nemrég, h meg kellene jönnie, de nem jön, hanem tojásfehérje-szerű váladék...és azóta se jött meg...de most meg PÉ van?! Most akkor mi van??? PÉ?? Kimaradt menzesz?

afra.h

afra!
Szuper jók a képek :D :D

ikrek:az esély meg van nálunk is az anyukám iker :lol: :lol: de egyszerre 3 lehet,hogy óvatos lennék egy kicsit.

Kép
Kép
a.ibici

Afra!
Édes vagy!
Még nincs poci fotó.
Még lapos.
És nem is hízam, csak a melleim lettek nagyok.
De ahogy nő, majd teszek föl nektek.

Nagyon boldog lennék, ha te akkor az én babavárásom alatt lennél kismama.
Alig várom, a szép zebrás tesztedet.

És veled is jó lenne találkozni, ha majd hazajössz.

Csucsu!
Gratulálok, az új munkádhoz!!
Nagyszerű hír.
És majd minden megy szépen sorban, a szíved majd irányít.

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Afra!

Gyönyörű helyre költöztetek. :D

Ibici!

Biztosan meg tudják majd mondani egy-két vizsgálat után, hogy mi az oka, hogy most ennyit kell várni.

Nika!

Nagyon jól néz ki a kaja!
Vendég

Nagyon szép képek!
Nem költözhetnék kis, most amíg táppénzen pihenek?? :oops: :oops: :oops: 8) 8)

picimami

Csucsu!

Gratulálok az új munkádhoz!
Most közalkalmazott leszel?
Vendég

Lányok!

Én most igazából nem tudom eldönteni, hogy izguljak-e vagy sem.
Mivel alküldtek genetikai tanácsadásra, így azt érzem, hogy izgulnom kellene, mert z azt jelenti, hogy nincs minden rendben.
Ezért most ideges is vagyok egy kicsit.

A lelkem mélyén pedig tudom, hogy minden rendben van. Tudom, hogy ez a kisfiú egészségesen fog megszületni.
Egyszerűen éreznem kellene, ha baj lenne...
És az integrált teszt eredménye is negatív lett, az AFP is jó...

Azért jó lesz, ha holnap délután az orvos is megnyugtat.
Vendég

Ne izgulj,biztos nincs semmi baj a babával...
Gondolom mondta volna,ha nagy a baj,nem csak leirta volna a szakvéleményt.

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Cat!
Együtt érzek veled.
De nem lesz semmi baj.
Megértem, hogy most ideges vagy!
De holnap majd megnyugtatnak.
Hányra fogsz menni?

picimami

Két napja voltam uh-os vizsgálaton, 17 hét 6 napos terhességgel. Az orvos megállapította, hogy a magzat agyában, bal oldalon egy 5x4 mm-es plexuscysta látható, egyéb durva magzati fejlődési rendellenesség nincs. Az AFP 1,14 MoM, ami normálisnak mondható. Azt mondta az uh-os orvos, hogy sokat látnak ilyet. Akkor van gond, ha mindkét agyféltekében van és 1 cm-nél nagyobb. 1 hónap múlva kell visszamennem kontrollra. Én persze azóta is idegeskedem, semmi másra nem tudok gondolni csak arra, hogy vajyon milyen következménye lesz ennek. Tényleg gyakori ez a fejlődési rendellenesség? Általában nyom nélkül eltűnik? Ha nem szívódik fel mit lehet tenni? Szülés után leszívják? Esetleg sérült lesz a gyerekem?

Válasz:
A plexus choroideus az a szerv az agyban, ami az agyfolyadékot termeli. Az ebben látott felritkulás szövettani értelemben nem ciszta, mert nem egy fallal bíró folyadéktartalmú hólyag. Az esetek túlnyomó részében magától felszívódik.

Amit látunk, az nem fejlődési rendellenesség a szó orvosi értelmébne. Egy úgynevezett minor anomália, ami kromoszómarendellenességre hívhatja fel a figyelmet. Ha önmagában látjuk, akkor nem jelent semmi extra dolgot.

Szóval semmi ok az aggodalomra, el fog tűnni.
Vendég

Nagyon jó lett Beni új vonalzója!

Épp a kistesót figyeli. :D

picimami

Pici!

15.20-ra kaptam időpontot. Ez az egy volt holnapra.
A hajdú doktornőhöz nem is volt már... De később nem nagyon lehet, mert már így is lassan kifutok az időből...
Vendég

Cat!
Értem. Még jó, hogy már holnap tudsz is menni.
Nem lesz semmi baj!!!

picimami

Férjed, el tud vinni?
Jó lenne ha melletted lenne.
És ő mit szól az egészhez?

picimami

Pici!

Igen, elvisz.

Ideges ő is, de azt mondja nem érzi, hogy valami baj lenne.

Ráadásul reggel mondtam, hogy lemondom ezt az UH-ot, mert Beni beteg, és majd elmegyünk jövő héten az Istenhegyire.

Ma az UH után azt mondta, hogy nekem volt igazam, ezt le kellett volna mondani, és rögötn az Istenhegyin kezdeni. Mert itt mindig van valami ami miatt idegeskedhetünk... :roll:
Vendég

Cat!
Nagyon örülök neki.
Most már csak teljen gyorsan az idő.

Hogy van ez?
Vannak kötelező UH-k, ahová a megyei kórházba kell menni, és magán útón annyit mész amennyit gondolsz?
Vagy azt is elfogadják, ha csak magán praxishoz jársz?

Bocsi, még buta vagyok.

picimami

Ráadásul az is eszembe jutott, hogy Andika még az elején azt mondta, hogy 16 hetesen lesz egy kis ijedtség, de minden rendben lesz, és a baba egészségesen születik majd meg. (Igaz, kicsit korábban, márciusban)

Na most igaz, hogy ha a terhességet nézzük, akkor most 18 hetes vagyok, de a baba csak 16... :shock:
Vendég

Pici!

Én sem tudom.
A kötelezőkre eddig mindig elmentem, a kórházba.
De ha nem babamoziba mész, hanem rendes UH-os orvos, vagy genetikus által készített UH-ra, akkor szerintem azt is elfogadák.

Én azért járok a kórházira is, mert több szem többett lát.

Egyébként 3 hete voltunk a Kleopátra házban, és akkor a nő még nem látott semmit, Vagy csak nem vette észre...
Majd este megnézem a DVD-t.
Vendég

Cat!
Majd én is akarok menni az Istenhegyire, sok jót hallottam.
Csak babmozi annyira nem, fontos, hogy tapasztalt orvosok lássák.

Én is így tenném, és teszem is.
Több szem, többet lát.

picimami

Cat: igen közalkalmazott leszek. De addig még jöhet a kistesó is:) akár.

ne izgulj nem lesz semmi baj biztos vagyok benne hogy meg nyugszol az uh után.

Kép
csucsu05

Sziasztok lányok,mindenknek jó pihit,ne idegeskedjetek,lassan indulok hazafelé a melóból.Reggel 8 óta elég volt :cry:

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Törpiri!
Miért dolgozol ilyen sokat??
Nem lenne szabad, egy kismamának ennyit dolgozni.

picimami

Én is búcsúzom.. húz az ágy.
Picur éhes volt, ettünk egy kis milánóit, és kidőlök az álmosságtól-
Jó éjt nektek

picimami

Én most kértem Apát, hogy hozzon nekem pizzát vacsira. Bár így majdnem másfél óra még, mire hazaér.
De itt nem lehet a Don Pepéből rendelni, és csak ők csinálnak teljes kiőrlésű lisztből készült tésztát.
Vendég

Törpiri!
Nem irigyellek,hogy 10 órát kell dolgoznod.Muszáj?Minden nap vagy ez után szabad nap következik?

Cet!
Mi is tegnap rendeltünk vacsit,mert még nagyon nem jól voltam,de már sül mára a hurka,kolbász.Szeretem a pizzát is nyami,nyami.

Pici!
egészségetekre a vacsit és szép álmokat nektek :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

pici aztaaa nem semmi csaj gondolom alig fogja fel de azért még ne iygunk előre a medve bőrére mert lombiknál sajna előfordul hogy nem marad meg minda három volt egy másiik topikban is hogy 3-nak indult és kettő maradt meg de azért szép teljesítmény ez is

afraazért nem volt menis mert pém sem volt itt írtam hogy nekem még nem volt pém de azért félidőben beleadtunk mindent valamiért nem volt még pém és a tojásfehérjém vasárnap az lehett a pé előtte kellett violna megjönnie most várunk a pozitív tesztre megkaptam esthajnaltól a teszteket mondtam neki abból küldjön amit picikének küldött amik + lesznek

Cat nem lesz semmi baj nyugodj meg írd fel magadnak egy lapra hogy márton kisfiam egészséges és egészségesen fog világra jönni és nem lesz semmi baj :):):):)

nekem apa hozott eg marcipánrudat :):) anniyra szeretem :9

nika70
Salgótarján

Nika!
Akkor elvileg a jövőhéten tesztelsz?Jól számolom?

Kép
Kép
a.ibici

Nika: Most én sme értem. Pirinek nem kellet volna már jönnie?, ha volt PÉ d ha nem volt. Hisz van olyan hogy nincs Pé és a mensi mégis jön. tehát most akkor neked késik?? Bocsi nem értem. :shock:

Kép
csucsu05

Nika!

Tudom, hogy minden rendben van Marcival. :D
Valahogy nem érzem, hogy bármi baj is lehetne.

Egyébként azon is gondolkodtam, hogy 3 hete nem kellett volna már ezt látni? És ha akkor mélg nem volt, akkor szerintem el is fog tűnni.

Ibici!

Én is ennék hurkát és kolbászt, de Beni miatt nem sütök. Ő most nem ehet, és nagyon szereti.
Bár azt nem tudom, hogy így mit fog vacsizni. Délben is csak főtt krumplit evett.
Vendég

Csucsu!

Van olyan, hogy nincs pé, de van mensi.
Én van olyan is, hogy csak jóval később van pé, olyankor általában csúszik a mensi is.
Vendég

Cet!
Beninek volt reggel óta hasmenése?Jobban van már szegényke?

Kép
Kép
a.ibici

Zsuzska!
Haza értél melóból?Hogy vagy?

Kép
Kép
a.ibici

Meg látszik,hogy itthon vagyok beteg ácsiban.Lassan velem van tele a topik :? :? Lassan most már eldugulok :? :?

Kép
Kép
a.ibici

Ibici: Ne dugulj el:)

Cat: Azt értem én, hogy van olyan hoyg nincs PÉ és van menis. Csak ezt nem hallottam még, hogy igy is lehet.

Kép
csucsu05

Ibici!

Reggel volt két kakis pelus, azóta semmi. Igaz, nem is evett sokat. Délben is csak főtt krumplit. Viszont szerencsére rengeteget iszik. :D
A doktornéni szerint ez hosszan elhúzódó vírus most, de szerintem mi két nap alatt túl leszünk rajta. És nem volt hányás sem... :D
Egyébként sem tűnt úgy, hogy bármi baja lenne. Mármint ha a közérzetét nézzük. És ma az volt a legnagyobb baja, hogy nem mehetett bölcsibe.
Vendég

Csucsu!

Ha még a mensi előtt megtörténik a peteérés, akkor a mensi eltolódik 2 héttel. Általában. De vannak kivételek is, lásd Nemlajos esetét.
Illetve van akinek eleve hosszabbak a ciklusai, és így később van péje.
Vendég

Nekem is egy héttel későb volt pém, amikor Marci összejött. Jók ezek a késői pék. :D
Vendég

Cat: akkor reméljük Nika is követ a késői sikeres PÉ-ben:)

Kép
csucsu05

én is remélem vagyis biztos vagyok benne :):) nekem még olyan ne m volt hogy nem volt pém és mensi meg igen vagyis ez elhúzódott kicsikét volt már ilyen mióta megszültem gegét mindig hat hétre jött meg kb 5 hónapja viszont beállt 28 napra most megint megzavarodott de jó ez igy vasárnap tuti pém volt és jövő vasárnap majd hozok egy + tesztet :):):) (ha más nem majd a rejzoltat :wink: :wink: )

nika70
Salgótarján

Igen, tényleg nagyon szép kis hely ez, ahol lakunk... bár mint megtudtam, a katalán nacionalizmus itt a legerősebb (bár ebből hála Istennek nem sokat érzünk a bőrünkön).

Pici! Szívesen látlak :) gyere!!! Ryanairral már kb 1O Ft-ból megúszod a repjegyet ha szerencséd van :wink: (nekünk nem volt, így kb 15OO Ft volt fejenként :( :D )

Nika! AHA! Már értem...milyen érdekes a női test! :roll:

Cat! Hallgass a sízívedre, minden rendben van és lesz a legkisebb fiaddal :wink:

Mára búcsúzom, szép estét, jó éjszakát, vagy hogy stílusos legyek, buenas noches :wink: (vagy bon nit)

afra.h

ASziasztok!

Mindenkinek köszönöm a névnapi jókivánságokat.Aranyosak vgytok.
Bocs,hogy most jöttem de olvastam vissza és apap máég a gépre vár.Most csak beköszöntem, holnap próbálok jönni.
Vendég

Na apa ide engedett. :D

Csucsu:sajnálom amensit,de örülök hogy van mh-d!!! Hidd el egy kisit másra koncentrálsz és ott lesz a tesó.

Cat:ne izgulj nem lesz semmi baj a genetikain.Marci jól van!!!

Pici:remélem a doki tud majd vmi biztatót mondani a párodnak.

Kari ajándékra Márk tőlunk Waderest garázst kap+hozzá autópályát. Nagymamámtól nié bárkájáét(8 állattal +Noé), anuéktól egy műszerfalat ami mindent csinál. Párom nagynénjétől egy kalózhajót az is mindenféle hangot ad ki.
Öxaéméktől dvd-t kértem thomasost és Noddyst. Egész héten thomast néz(vagyis inkább hallgat,mert a végén a zene a kedvence szoktam is neki énekelni már kivülről tudom :D :D ). Sajna még ki kell találénom pár ajándékot azért még van pár ötletem. A ruhák teljesen ki vannak lőve mivel tele van aszekrénye.

Mi magunknak ikeas polcot veszünk,hogy legyen hova tenni a játékait :D

Már alig vároma jövő heti talit, tök jó lezs talizni veletek.Remélem Márk is jó passzban lesz,bár nem szokott rossz napja lenni és imádja a társaságot.Nika remélem Gege is jön :) biztos jól elllesznek.
Tényleg nálatok még nem kezdödőtt el a dackorszak? Nálunk csak olyan van,hogy úgy gondolja,hogy minden az övé( ezt a játszin is úgy képzeli múltkor ültek a hintában és amikor meglátta mondta,hogy nem-nem-nem ez nála azt jelenti,hogy ne üljenek ott) mondjuk én leszerelem mindig mondom neki,hogy nincs ráirva,hogy az Ő tulajdona ilyenkor 30 másodperces sirás és fölfön fekvés köv, majd megy tovább játszani.

Bocsi,egy kicsit hosszúra sikerültem.

Gabi:remélem minde okés veled. Jelentkezz.

Na most már tényleg befejezem. Jó éjt.
Vendég

Sziasztok!
Megint csak egy gyors bekukk bölcsi elött, aztán jövök olvasni és írni!
csak még annyit, hogy mára piri beköszöntött, de most nem is bánom, mert még nem tudom, megúsztuk-e a bárányhimlőt! Ugye még én sem voltam és ez így veszélyes lenne!!
Na, majd jövök!
Pusszantás!

Kép
oriandy

Jó reggelt!

Andy!
Az a fránya piri!
Hogyan tovább most?
Kezded a Closty-t?
Vagy előbb konzultálsz a dokiddal?

Várunk vissza.

picimami

Ma reggel nálam beindult az émelygés...
És éjjel aludni sem nagyon bírtam.
Apa ma hosszú útra ment. És aggódom érte.

És nagyon rossz, hogy későn ér haza.
De majd jönn öcsém barátnője, és főzünk valami finomat.
Addig azt hiszem ágyban maradok.

picimami

Pici!

Ilyenkor a párod vezet?

Émelygés lehet hogy pár hét alatt megszűnik. Reméljük nem is lesz több belőle.

Pihenj sokat!
Vendég

Cat!
Most szerencsére nem.
A főnöke viszi.

picimami

Jó reggelt mindenkinek!

Bocsi, hogy tegnap nem jöttem, de apácska jött értem négyre :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Elmentünk vásárolni, aztán haza, filmnézés, vacsi és nyolckor aludtunk mindketten. Igaz, hogy én már fél háromkor lefeküdtem volna aludni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?