Na apa ide engedett.
Csucsu:sajnálom amensit,de örülök hogy van mh-d!!! Hidd el egy kisit másra koncentrálsz és ott lesz a tesó.
Cat:ne izgulj nem lesz semmi baj a genetikain.Marci jól van!!!
Pici:remélem a doki tud majd vmi biztatót mondani a párodnak.
Kari ajándékra Márk tőlunk Waderest garázst kap+hozzá autópályát. Nagymamámtól nié bárkájáét(8 állattal +Noé), anuéktól egy műszerfalat ami mindent csinál. Párom nagynénjétől egy kalózhajót az is mindenféle hangot ad ki.
Öxaéméktől dvd-t kértem thomasost és Noddyst. Egész héten thomast néz(vagyis inkább hallgat,mert a végén a zene a kedvence szoktam is neki énekelni már kivülről tudom
). Sajna még ki kell találénom pár ajándékot azért még van pár ötletem. A ruhák teljesen ki vannak lőve mivel tele van aszekrénye.
Mi magunknak ikeas polcot veszünk,hogy legyen hova tenni a játékait
Már alig vároma jövő heti talit, tök jó lezs talizni veletek.Remélem Márk is jó passzban lesz,bár nem szokott rossz napja lenni és imádja a társaságot.Nika remélem Gege is jön
biztos jól elllesznek.
Tényleg nálatok még nem kezdödőtt el a dackorszak? Nálunk csak olyan van,hogy úgy gondolja,hogy minden az övé( ezt a játszin is úgy képzeli múltkor ültek a hintában és amikor meglátta mondta,hogy nem-nem-nem ez nála azt jelenti,hogy ne üljenek ott) mondjuk én leszerelem mindig mondom neki,hogy nincs ráirva,hogy az Ő tulajdona ilyenkor 30 másodperces sirás és fölfön fekvés köv, majd megy tovább játszani.
Bocsi,egy kicsit hosszúra sikerültem.
Gabi:remélem minde okés veled. Jelentkezz.
Na most már tényleg befejezem. Jó éjt.