Mi van?,,,,,,,,,,,,,,,,,, Nem értem én még mindig, lehet, hogy nehéz a felfogásom, de attól még miért nem beszélgetünk mi továbra is, hogy páran azt gondolták, hogy köszönik szépen, de nem kérnek belőlünk. Én megmondom őszintén, hogy nem igazán érdekel, ha valaki azért nem ír, mert unja a dumánkat
Volt olyan, ami engem sem érdekelt annyira ÉS???????? Akkor legfeljebb arra nem reagálok...és ha van valami ami érdekel, akkor feldobom azt a témát.....szerintem ez így normális.
Azért csajok azt ne felejtsétek el, hogy ez egy cyber kapcsolat, itt mindenki "idegen" a másik embernek...persze a hósszú hónapok alatt (ami már több, mit egy év!), megismertük egymás lelkét. De azért ez m,ás kicsit, mintha úgy váltunk volna barátokká, hogy találkoztunk és "kiválasztottuk" egymást.
Nekem nagyon sokat jelent ez a topic, én egy idegen helyen vagyok távol az eddigi barátaimtól és a családomtól is. Nekem ez a topic olyan, mint egy kis család, csak Veletek tudok megosztani, megbeszélni egy csomó mindent ami Almával kapcsolatos. Én ezentúl is szívesen fogok írni ide, márha lesz kinek!