hűűűű; olyan sebességgel közlekedek a lakásban, hogy a csigák simán elkúsznak mellettem....mondtam nektek, hogy a férjem csinált pozsonyi kiflit hétvégén vagy hétfőn...igen hétfőn és tutti finom volt, és azóta is arra vágyok...de már megettem.
sétálni én is megyek, decemberben a szép fő utcán, megiszunk egy forralt bort; hehe...
SARMON: mesélj mit érzel!!!! (hátha én is érzem
)
úúúúúúú Bianka nagyonszép!!! (a férjem szerint amúgy Matyimanó nagyon szép; szebb, mint a csaj babák...remélem emmuci azért tetszeni fog neki
)
lara nézted a született feleségeket? hű hát a vége odavágós volt...nagyon király:) de gondolom jövő héten nem lesz....nem tudom, még nem néztem, csak ilyenkor szokták szüneteltetni mindig, ha vége egy évadnak...
szia gólyanéni, mi még nem találkoztunk, nagyon örülök, hogy itt vagy. el tudnád mondani, hogy a szüléshez milyen homeopátiás bogyókat javasolsz? (már ha javasolsz egyáltalán)
winchi király lesz a közös séta
sarmon nekem is kellene mennem vérvételre, de a védőnéni megígérte 2 hete, hogy eljön hozzám; és gondoltam, akkor én nem kell hogy menjek hozzá, de nem jött (itt lakik amúgy velem szemben
) ja és holnap nov. 14
szösz basszus...ááá hogy bírod? kitartás. a héten megszülsz tuti.
anyany, gratu a fogyáshoz....hogy fogytál? mármint mit tettél az ügy érdekében?
ez a melege van-vagy nincs dolog ez amúgy baromi nehéz...mert azt mondják az okos könyvek, hogy 20 fokon két vékony pléd...de 20 fokon nálunk most a hálóban elég hüvi van...na majd kitapasztalom, de ez tényleg nem egyszerű...
menüjavaslatok Sarmonnak - mivel én is utálom kitalálni, hogy mi legyen a kaja-:
brassói
virslis krumpli (ugyanaz, mint a brassói, csak virsliből, nem húsból...)
krumplis tészta
bolognai
pizza
rántott sajt, rántott karfiol, rizs
borsófőzelék, sült virslivel
fasírozott, mellette sült krumplival
lekváros derelye (fagyasztott, bolti)
palacsinta /gofri/; előtte egy jó tartalmas leves
na első körben ennyi; ha még kell szólj
puszik csajok