Na itt vagyok újult erővel.
húúúú, jó régen voltam, volt mit visszaolvasnom.
Vicky
Nagyon szuper szobátok van!!!Te festetted a felhőket és a szivárványokat? Fotelt hol vettétek pontosan? Mi is ilyet szertnénk tv és pihiszéknek. Csak éppen olyan árakon van....
Gondolkodtam(gondolkodom) a pszichológuson.Még nem tudom megyek-e, először is kellene találni egy jó dokit. Lehet jót tenne a picinyke lelkemnek, annyi minden rossz összejött most ősszel. Máskor írhatod nagyobb betűvel nyugodtan. Nagyító kellett, hogy el tudjam olvasni.
Úgy látom növekszik a picuri rendesen, csak így tovább!
Ja és az a Valaki nagyon édes a gömbölyű pofikájával a képeken, s látom jó nagyra növesztetted a lakhelyét.
Szép poci.
Nati
Utólag Boldog Szülinapot Lacinak! Szabinak ugye már nem látszik a harapásnyom az arcán? Gratulálok az előkelő helyezésért, nem semmi, nagyon dögös vagy! Le a kalappal előtted!
Ditke
Nagyon sajnálom, hogy ennyire összejöttek a dolgok. A főnök hogy lehet ennyire köcsög??? Azóta kirúgták már????
Ticsi
Nem semmi milyen gyorsan jött Ádám, de ezt már beszéltük. Azóta már jobb? Remélem hamar meggyógyulsz. Tüdőgyuszi? Te szegény! Pusz nektek és imádlak, hogy mindig gondolsz ránk! A két gyerkőc tényleg más, de mindkettő nagyon édes.
Árpi nagyon vagány a napszemcsis képen.
Krisz
Látom, nagyon beindultak az események, mióta nem voltam. Köszönöm a virtuális ölelést, nagyon jól esik. Drukkolok nagyon. Telefonáltál már? Jó hírek? Bár lehet, mire megírom ezt a hosszú esszét már jössz a jó hírekkel.
Tündi
Utólag Boldog Szülinapot Balázsnak!!!!
Zsófi
Köszi Malackát, mindig jó kedvre derít.
Ha nem jön meg piri mit fogtok csinálni? A doki mit mondott?
Mami
Hatalmas pocidat már megdícsértem, s nagyon jó hogy eddig bent maradtak a törpék.
Azt hiszem holnapra drukkolok.
Gröni
Köszi, hogy te is hiányolsz! Most olvastam csak vissza, s láttam.
Még ti is egyben és már nagyon a finishben..... Szuper!!!Jó anya vagy, ne aggódj! Gyulladás megszűnt már?
Tüncsi
Nagyon édesek vagytok a képeken!!! Tecc a pelussapi.
Mofly
Megértelek a lombik-munka ügyben, mert mi is ebben a cipőben járunk.Sajnálom a cisztádat, s hogy emiatt nincs lombik.
Köszi kérdésed, egyre jobban vagyunk. Igaz, ma nem túl jó a kedvem, mert reggel leestem a lépcsőn, bedagadt a bokám és a térdem.
Ja és megláttam Fenci vonalzóját.
Ma lennénk 19 hetesek.
Kata
Gratula pozitív tesztedhez! Azóta voltál már a dokinál??? Nálam még a 7 héten sem talált a doki szavhangot, s ekkor már nem is fejlődött. Szabálytalanná vált a petezsák.
De nálad minden rendben lesz!+!!!
Fenci
Két lepényről még nem hallottam.
Jó, hogy észrevették! Nagyon helyes a pofija a kislegénynek. Köszi az ölelést, pihenj sokat, s vigyázz nagyon Márkra!!!!
Vicuska
Látom a repülős utat áttettétek. Belföldön is lehet jókat pihenni.
Pusz nektek is! Hogy halad az idő.......Mindjárt betöltöd a 16.hetet.Gratulálok a nega eredményhez! Jók a ti képetek is, s neked is már egyre jobban nő a pocid!
Nekem is Füles a kedvencem.
Csipcsab
Flóra gyönyörűűűűű!!! Utólag Boldog szülinapot! Kérhetek még képet?
Suzy
Nagyon szuper képeket festettél a babának! Szép nagy poci!
(irigy-irigy)
Tavirózsa
Boldog Szülinapot neked is utólag! Vikinek jobbulást!
Gaby
Szuper az Uh kép és a méretek is!
Kolibri
Köszi, hogy te is hiányoltál! Sajnálom, hogy így vagytok a pároddal.
Gyugyi
Pusz neked is. Szorítok 2-ára. Ha mentek Gröni babát nézni, lécci hozzatok képet!
Bocsi, hogy ennyit írtam, de így jár aki sokáig nincs, s mindnekinek szeretne írni.