Megjártuk a kisközit meg ilyenek, naná hogy hazafelé elkapott az eső!!
de legalább ugy készültünk és nem áztunk szét!
Pici!
Én annó Bajára jártam a szemészetre a bajai kórházba. Nagyon jó orvosok voltak ott akkor. azért írom, hbogy akkor mert 1989-2000.ig jártam oda és nem tudom ki van még ott. az én dokim biztos hogy nyugdíjas azóta. Ő a Követs Ágnes Főorvosasszony!
A másik nagyon híres és jó "csapat tag" A Vass professzor. de szerintem ő is nyugdíjba vonult.
Anno nagyon híres volt a bajai szemészet, most már nem tudom, utánna kéne járni. sokan jártak hozzájuk külföldről is és ez nagy szó volt 89-ben!!
Aztán akit még tudok ajánlani az I.SZEMÉSZETI KLINIKA vezetője, Süveges Ildikó Professzor asszony!
Ő is nagy szaktudású, jóhírű orvos, és nem utolsó sorban az ő rendelkezésére áll itthon a legkomolyabb berendezés-felszerelés!
mármint a szemklinikán.
de nehéz bejutni hozzá is
a hegekkel nekem semmit nem tettek mert ez sajnos a szükséges rossz volt, a velejáró!
aztán meg jött hogy előbb a szürkehályogot kell műteni, aztán visszavarrni a retinát és talán utánna a hegekkel is foglalkoznak. csak ugye műteni kell a lábam is, meg utolsó 4 éveb ez már a 3. császárom lesz....
szóval a szemem most a rangsor végén...
de ajánlani tudom a Süveges Ildikót!