Na, vagyok is!
Kislibus!
Sajnálom a rossz híreket!!! Fel a fejjel, meglátod a doktorok segítenek majd nektek!!
Csucsu!
Neked meg pirit sajnálom! Munka ügyben én is hasonló cipőben járok, csak nekem van még fél év haladékom. Nekem májusban fog lejárni a GYES. De nekem is messze van a régi munkhely (igaz nálunk én költöztem el, nem ők
), tehát, ha nálunk sem jön össze addig tesóka, akkor nekem is keresnem kell valamit itt.
Idő Itt sem eső sem köd nincs, csak hideg. Legalábbis nekem ez már hideg. Egész nap tartósan 8 fok körül van, és én ezt nagyon nem szeressem!!!!
Munka - kontra otthon lét: Hát, én azon a véleményen vagyok, hogy amíg lehet itthon fogok maradni (legalább 3 éves koráig) a 2. gyerkőccel, mert ugyan látom, hogy Dani élvezi a bölcsit, mégis más lenne, ha itthon lenne velem. de ugye a muszály nagy úr! Azt viszon elterveztem, hogy a 2.-nál már tutira nem fogok elkezdeni megint tanulni, így maradok itthon és Danit is amikor csak lehet hozom haza és együtt leszünk. Olyan gyorsan elmegy ez a pár év és akkor már úgyis muszály lesz dolgozni, amikor is nem lehetünk annyi ideig a gyerekünkkel. Én is szeretnék 3-at, de egyrészt a párom hallani sem akar róla, másrészt pedig ha így haladunk még ketteske sem fog sikrülni....
Amúgy pirim még sehol, most kb. 6 napja késik. Az utolsó tesztet 10.-én reggel csináltam ami negatív lett, de szerintem ezután is csak az lesz. tegnap szúrkált a hasam alja bal oldalon, de még mindig nem olyan mensi elötti fájdalom volt. Én ezt nem értem! Ennyire szar lehet a helyzetem tényleg? Hogy ha szedem a Closty-t, akkor van rendesen ciklusom, ha nem akkor máris felborul??
A gyakszi nagyon jó, sőt egyre jobban érzem magam! Már nem érzem olyan bénának magam ebben a szakmában, és ez azért jó érzés.
Tegnap megnézettem a dokival, mi a helyzet az én számban, és...
Van egy lyukas fogam (amit tudtam is), meg 3 töméscserés (mert tizen x évesek a tömések és elszíneződtek), és van 3 amin csak olyan felete kis csíkok vannak, ami még nem rossz, de meg kell csiszolgatni és tömni, hogy ne szuvasodjon el. Szóval 7 fogacskámat kell kezelni - tömni. De... Képzeljétek, milyen rendes a doki: nem engedi, hogy kifizessem!!! Pedig ha csak a legolcsóbbal is számolom, az kb. 35 ezer ft lenne! Azt mondta, hogy majd szépen apránként, amikor van egy kis szabadidőnk (két páciens között) tömögetni fog, és megcsinálja a fogaimat!
Na, mi ez, ha nem fogorvosi kezelés!!?? Ezután, ha nem fog összejönni tesóbaba, akkor jaj nektek!! (Cat-el és Nemlajossal az élen!
)