Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt Drága Zsuzska Neked is!!!

Hogy vagy ma???

Hiányzol nagyon!

Lilypie negyedik születésnapja tickers

Lilypie First Birthday tickers
picimami

Pici: nem tudom a kistesó projekt sikerül e. De nem tudom mi lesz igy mivel dec.20al lejár a gyesem kell munka. Van két hónap szabim de lehet azt csak kikérem hogy fizessék ki. Igazábóla régi munkahelyemen vissz avárnak csak elköltöztek és igy napi 5óra lenne az út oda és vissza. Ezt pedig gyerek mellett megtenni nem éppen egészséges.
Ők persze még nem tudják hogy nem megyek vissza hisz csak ha biztos az új állás akkor megyek be és jelentem be nekik.
Új munkahleyen pedig nem tudom mennyire lenen jó ha elmennék pár hónap múlva gyedre. Mindegy nem is gondolkozok semmin mert akkor csak elrontom a kedvem.

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Zsuzska!
Hogy vagy?

Andy!
Várunk vissza!Hogy vagy?

Képzeljétek apa lefoglalt tegnap 3 nap 2 éjszakát jövőhét végére Debrecenbe :lol: :lol: Volt már valaki ott?Állítólag gyönyörű fedett élmény fürdőjük van.Már úgy várom :lol: :lol:

Kép
Kép
a.ibici

Csucsu!
Megértelek.
És majd meglásd, akkor jön a kicsi, amikor nem is gondolsz rá.
Most majd a munka és az ünnepek lekötnek.
És hip hop, beköltözik a baba.

Ibici!
Nagyon szép Debrecen, és már sokat voltam ott.
S mi is ott nyaraltunk idén.

Milyen jó lesz nektek.

picimami

Sziasztok!

Majd igyekszem jönni délután, meló után.

Ibici!
Köszike, nagyon jól vagyok. Épp azon csodálkozom, hogy a hőm még mindig felfelé megy és sosem volt ilyen magas még.
Mi már voltunk ott az élményfürdőben, és tényleg nagyon csúcsszuper :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Andy!
Várunk vissza!!!!

Csucsu!
Sajnálom pirit :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Hajrá meghallgatás!!!!!!

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

csucsu!
Bízzunk benne,hogy tényleg figyelem elterelésnek jól jön most neked a mh.változtatás drukk a meghallgatáshoz.Mit fogsz dolgozni?Fránya piri :evil: :evil:

Zsuzska!
Akkor megy a drukk neked ,hogy magas is maradjon a hőd!!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++

Pici!
Ti :D :D hogy vagytok?

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!
Köszönöm, jól vagyunk.
Néha álomkór jön rám.
Délután is aludtam, és este már 20-kor kidőlök.
Ilyenkor van egy kis émelygés, kis görcsök.
De semmi más.

picimami

Jó reggelt lányok!

Csucsu nagyon sajnálom pirit!! :( :(

Zsu!!
de jó hallani rólad! :lol: visszaolvasva láttam a kis szerzeményeidet! :lol: :lol: nagyon édik!
Cat!
a smecta por tényleg nagyon jó, nekünk mindig bevállt(márha sikerült beadnom :? )
képet kérünk az uhuról! :lol: :lol:
meg pocifotót!! :lol:

Pici!Aranyos vagy, tényleg jó ide jönni, és hidd el nem értettem félre amit mondassz! :lol: :lol:
csak azt akartam mondani, hogy álltalában nem az otthon ülő anyukák szólják meg a dolgozókat, hanem fordítva! ezt érzem. de hagyjuk is, jól kitártyaltuk a témát este!! :lol:

Itt olyan borús idő van! :cry:
van valaki akinél esik?
ki kéne sétálni a fiukkal mert dolgom van, de ha elkezd esni az eső... :roll: ...gumicsizma-esőkabát-esernyő

:evil:

Andy!

Gyere,mesélj hogy vagy?

megyek rendet vágok egy kicsit mert elaludtunk és még be sincs ágyazva :)

Kép Kép Kép
asiye

Asiye!
Itt éjszaka esett, most csak kisebb köd van.

Zsuzska

Kép
Kép
kuzsanna

Itthon vagyok én is... :(

Beninek még mindig megy a hasa, így nem vittem el bölcsibe.
Tegnap este még megitta a Smectát, ma már nem. :(

Az UH-ot valószínűleg le kell mondanom, mert így nem tudom magammal vinni, és senkire sem bízni.
Csak akkor azt nem tuom, hogy mikor megyek, mert 3 héttel előre kell kérni az időpontot...
Vendég

asiye!
Itt is borús az idő,szerencsére nem esik remélem nem is fog,mert megy a mosó gépem :( :(

2-re megyek nőgyogyihoz,majd jövök a hírekkel.Szerintetek,ha lenne babó már látna valamit a doki csak a megvastagodott nyh-t ugye?

Kép
Kép
a.ibici

Cet!
Próbáld meg kakaóba tenni,az elveszi az ízét.Viki mikor kicsi volt én is úgy adtam neki.Lehet tejes folyadékba is nyugottan.

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

Húgomék Debrecen laknak. Jól fogjátok magatokat érezni.

Ha ez még csak a 19. nap a ciklusban, akkor a doki nem láthat semmit.
Vendég

Cat!
oh te szegény! :? ezt mondtam, hogy az enyém fiaim sem nagyon veszik be, pedig jó gyógyszer! :?

hát az uhu neked már nagyon esedékes mert így is benne vagy nyakig a 19.hétben!
gondolom a párod pont most nem tud besegíteni :?
ez sokszor van nállunk is, akkor fontos dolga amikor nekem is. persze nem tehetnek róla!

Kép Kép Kép
asiye

Beni nem issza meg a kakaót...
És tejet a hasmenés miatt nem is akarok neki adni.
Vendég

Cet!
Értem,na nem baj most van időm.Minden képen elmegyek hozzá és kezdjük el a vizsgálódást.

Kép
Kép
a.ibici

Asiye!

Ma reggel veszekedtünk is emiatt. :(
Én voltam a rossz és gonosz, mert elvárom tőle, hogy állandóan készenlétben álljon és fuvarozzon minket mindenhová.
És azt sem értette, hogy miért nem akarom a hasmenéses gyereket a bölcsibe vinni. Illetev miért okoz gondot, hogy a belvárosba bemenjek vele betegen... :(

De már nem érdekel. Majd megoldom valahogy.
Vendég

Azért mertem ajánlani,mert nekem a doki mondta,hogy azzal megisszák a gyerekek a kellemetlen íze miatt.Sajnos nem tuodom akkor mit kéne.Szegénykém :( :(

Kép
Kép
a.ibici

Ibici!

Úgy értettem, hogy ha baba van, azt még nem látja.
De azt igen, hogy a nyálkáhartyád hány mm, és ez alkalmas-e arra, hogy ott egy baba megtapadjon.
Vendég

Aha,igen én is erre gondoltam,hogy azt már azért kell látnia.Ha lenne baba ugye ezen a héten kéne a beágyazódásnak megtörténni.

Kép
Kép
a.ibici

Cat!
Sajnálom. Én úgy segítenék neked. Lennék Benivel, és fuvaroználak is, ha közelebb lennél.

Bízom benne megoldod valahogy, és el tudsz menni UH ra.
Sima szén tabletta?
Étcsoki?

Ibici!
Szorítok az orvosnál neked. Bár szerintem még nem láthat semmit, csak esetleg vastagodott nyálkahártyát.

Asyie!
Itt is ködöd borus, hideg idő van.
De szellőztetek, olyan jól esik a friss levegő.

picimami

Sziasztok,jó reggelt!

Debrecen nagyon jó hely!
Mi sokszor voltunk már a fiammal...a fürdő is naggggyon jó:)

Irigyellek :D

Törpiri
Kép
törpiri
Budapest X. kerület

Na, vagyok is!

Kislibus!
Sajnálom a rossz híreket!!! Fel a fejjel, meglátod a doktorok segítenek majd nektek!!

Csucsu!
Neked meg pirit sajnálom! Munka ügyben én is hasonló cipőben járok, csak nekem van még fél év haladékom. Nekem májusban fog lejárni a GYES. De nekem is messze van a régi munkhely (igaz nálunk én költöztem el, nem ők ;-) ), tehát, ha nálunk sem jön össze addig tesóka, akkor nekem is keresnem kell valamit itt.

Idő Itt sem eső sem köd nincs, csak hideg. Legalábbis nekem ez már hideg. Egész nap tartósan 8 fok körül van, és én ezt nagyon nem szeressem!!!!

Munka - kontra otthon lét: Hát, én azon a véleményen vagyok, hogy amíg lehet itthon fogok maradni (legalább 3 éves koráig) a 2. gyerkőccel, mert ugyan látom, hogy Dani élvezi a bölcsit, mégis más lenne, ha itthon lenne velem. de ugye a muszály nagy úr! Azt viszon elterveztem, hogy a 2.-nál már tutira nem fogok elkezdeni megint tanulni, így maradok itthon és Danit is amikor csak lehet hozom haza és együtt leszünk. Olyan gyorsan elmegy ez a pár év és akkor már úgyis muszály lesz dolgozni, amikor is nem lehetünk annyi ideig a gyerekünkkel. Én is szeretnék 3-at, de egyrészt a párom hallani sem akar róla, másrészt pedig ha így haladunk még ketteske sem fog sikrülni.... :roll:

Amúgy pirim még sehol, most kb. 6 napja késik. Az utolsó tesztet 10.-én reggel csináltam ami negatív lett, de szerintem ezután is csak az lesz. tegnap szúrkált a hasam alja bal oldalon, de még mindig nem olyan mensi elötti fájdalom volt. Én ezt nem értem! Ennyire szar lehet a helyzetem tényleg? Hogy ha szedem a Closty-t, akkor van rendesen ciklusom, ha nem akkor máris felborul?? :roll: :cry:

A gyakszi nagyon jó, sőt egyre jobban érzem magam! Már nem érzem olyan bénának magam ebben a szakmában, és ez azért jó érzés. :lol:
Tegnap megnézettem a dokival, mi a helyzet az én számban, és...
Van egy lyukas fogam (amit tudtam is), meg 3 töméscserés (mert tizen x évesek a tömések és elszíneződtek), és van 3 amin csak olyan felete kis csíkok vannak, ami még nem rossz, de meg kell csiszolgatni és tömni, hogy ne szuvasodjon el. Szóval 7 fogacskámat kell kezelni - tömni. De... Képzeljétek, milyen rendes a doki: nem engedi, hogy kifizessem!!! Pedig ha csak a legolcsóbbal is számolom, az kb. 35 ezer ft lenne! Azt mondta, hogy majd szépen apránként, amikor van egy kis szabadidőnk (két páciens között) tömögetni fog, és megcsinálja a fogaimat!
Na, mi ez, ha nem fogorvosi kezelés!!?? Ezután, ha nem fog összejönni tesóbaba, akkor jaj nektek!! (Cat-el és Nemlajossal az élen! ;-) )

Kép
oriandy

Jaj,de jó úgy örülök,hogy ilyen jókat mondtok Debrecenről.Most már még jobban várom :D :D

Kép
Kép
a.ibici

Most nagyon mérges vagyok a fiamra, így bárkinek szívesen odaadnám. A Smectát végül megitta nagy hiszti árán, de a rovábbi hisztijeit nem bírtam, és adtam neki sajtot.
Elegem van belőle, hogy amikor baj van, mindig csak magamra számíthatok. :cry:
Vendég

Cat!
Sajnálom Benit! Jobbulást neki! Küldök sok-sok gyógymanót!!!

Kép
oriandy

Cet!
Szegény biztos érzi rajtad,hogy te is feszültebb vagy most.Mibe sikerült belekeverned?

Andy!
7 fog,hát nem irigyellek :? :? Aranyos a dokitól,hogy ingyen megcsinálja neked.Megy a drukk neked a +teszthez++++++++++++

Kép
Kép
a.ibici

Beni a vízbe keverve itta meg végül. De nem volt egyszerű.

Igen, ma sokkal feszültebb vagyok. A cukrom sem az igazi így. Tegnap ugyanazt reggeliztem, mint ma, és akkor 5,9 lett a cukrom, ma 7,0... :shock: Ennyit számít a stressz és az idegesség.

De apa most hívott, hogy átrendezte a napját. hazajön értünk, és bevisz UH-ra, utána pedig itthon dolgozik tovább.
De miért nem lehetett ezt veszekedés és idegeskedés nélkül?
Tudja, hogy ettől felmegy a cukrom és nem tesz jót a babának...
Vendég

Csucsu!

El is felejtettem így a nagy idegeskedésben: :(

Remélem legalább az állásinterjú jól sikerül majd, és tetszeni fog a munka.
Ha pedig dolgozol, akkor gyorsan összejön a baba. Lehet, hogy még előtte.
Vendég

Cat!

Sajnálom!
Bizony nem könnyű, és a férfiak néha annyira értetlenek! :evil: az én férjem mindig mondja hogy elvisz a vizsgálatokra, és mikor várom nyakik beöltözve ferlhív, hogy nem e lehet holnapra átrakni,mert neki közbe jött egy fontos számlázás,stb....és akkor jön a taxis bácsi! :?

és tényleg csak magunkra számíthatunk, mert azt meg nekünk kell belátnunk, hogy Ő is dolgozik és sokszor neki sem ugy jön ki a lépés ahogy szeretné!

remélem megoldod azért, eljutsz az orvosokhoz.és este kibékültök.

Pici!

én is nagyon szeretem a friss hűs levegőt!! :roll: :roll: :roll: :roll:

csak a fiúk egyből megfáznak :? :?

Andy!

izgi ! 6 nap! :roll: az jó jel, de nem akarom beléd beszélni! azért ha csinálnál egy tesztet :wink: :wink:

Kép Kép Kép
asiye

Cet!
Jól van most már nyugodj meg :lol: :lol: Ne idegeskedj drága cet!!kedves a párod,még is megoldódott.

Kép
Kép
a.ibici

Na! látod Cat!! :) :) :)
velük csak így lehet!! :) :) :)

Kép Kép Kép
asiye

Ja és persze UH-után várunk a hírekkel!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
a.ibici

Asyie!
Kérek segíts!!
Te hová jársz a szemeddel?
És a hegesedéssel mit csináltak neked??

picimami

Cat!
Örülök, hogy párod belátta, és segít neked megoldani a helyzetet.
Enyém is mérges volt tegnap.
És veszekedett rám.
De ő a szeme miatt depis.
Kivonultam sírva, a másik szobába, ő meg jött utánam, és bocsánatot kért.

Andy!
Remélem ne lesz piri, csak szép zebra teszt, mint nekem és Gabinak

picimami

Most néztem, hogy Benivel 7 hetesen mérte a védőnő először a súlyomat, és ahhoz képest 18 hetesen +1,5 kg-nál tartottam.
Marcival 4 hetesen a pozitív tesztnél néztem először a súlyomat, és ahhoz képest ma reggel -3,5 kg... :)

Jó lenne így folytatni. Nem akarok több lenni, mit a tesztnél, mert az is nagyon sok, és éppen elég lesz megszabadulni szoptatás alatt attól a 35-40 kg-tól.
Főleg úgy, hogy Benivel csak híztam a szoptatás alatt. :shock: De most oda fogok figyelni továbbra is a táplálkozásra, és talán jobb lesz a helyzet.
Vendég

Andy!

Hidd el, a fogorvos jó.
De lehet, hogy nem is kesz szükség rá, mert Neked is késői péd volt, és már ott a baba a pocakodban.

Zsu!

Nagyon jó a hőd! Csak így tovább!
Vendég

Cat!
Ezek a görcsölgetések, mikor múlnak el?
Mindíg szívbajt hoznak rám.
A tesztem már annyira erős. Épp most csináltam megint.

picimami

csucsu nagyon sajnálomde......... figyeld meg elkezdesz dolgozni az új helyen nem figyelsz majd annyira ababára és akkor fog érkezni vagyis drukkolok hogy sikerüljön az állásinterjú

három gyerekkel valószínűleg én is otthon maradnék ha apa el tud minket tartani neki is jobb ha olyan helyre érkezik ahol meleg szeretet várja és meleg kaja bár lehet bepunnyadnék egy idő után nem tudhatom előre majd meglátjuk mit hoz az élet :):):)

SZISZI:
NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT
Kép

csajok akinek van már gyereke ti hogy adjátok be a kanalast ha nem izlik a gyereknek? mert Gergő nem akarja a gyógyit bevenni mert ez most másmilyen és gondolom nem jó az íze

nika70
Salgótarján

Pici!

Állítólag végig lehetnek ilyen görcsök. Nekem Benivel kb a 12. hétig volt. Most csak 2-3 hétig tartott.

Nika!

Nálunk a gyógyszer mindig csodaszer vagy varázsszer... Így könnyebb. De a kanalasból nem szokott gond lenni.
Vendég

Nika!
Gege még mindíg beteg??

Jobbulást neki!!

Sissi! Szeretnék én is Nagyon Boldog Névnapot Kívánni neked.

Cat!
Köszi az infót.
Nem vészesek, de mindíg megijedek.

Azt hiszem fel kellene vennem a kapcsolatot, egy HCG gyárral :shock:

picimami

Picike!

Ne aggódj sokat, mert a stressz nem tesz jót a babának!
Nyugi, Ő már csak épen és egészségesen fog kibújni belőled júliusban! :D :D :D

Sissi!

Kép

Boldog névnapot kívánok!
Vendég

sissi!
BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Nika!
jobbulást Gegének,szegénykém átérzem a helyzetét.Nekem is akkora gyógyszert kell lenyelnem 1 nap 3x,hogy egy "ló"-nak elég lenne 1000mg-os :roll: :roll:

Cet!
Volt azóta Beninek hasmenése?

Kép
Kép
a.ibici

Pici!
Nyugi,nyugi ne idegeskedj!!Én azt olvastam,hogy egy bizonyos idő után csökken a HCG.Sajna nem tudom mikortól csak meg ne ijedj a tesztelgetésekkor!!Olvass utánna.

Kép
Kép
a.ibici

Nem idegeskedem.
Teljesen nyugodt vagyok.
és semmi baj nem lesz.
Növekszik, fejlődik a kis édesem.

picimami

Cat!
Hányra mentek UH-ra??

picimami

Törpiri!
ma már jobb kedved van??

picimami

igazából jól van de az antibiotikum akkor hat igazán ha legalább 5 napig szedik hiába nincsenek tünetek az orra most kez besürüsödni kicsit macerás az orrszívás is de azt meg muszály van orrcseppünk is az segít neki kicsit délben meg este könnyebb mert utána szopi van de reggelé macerásabb kicsit :) vasárnapig kell szednie a gyógyit a köptetőt meg már csak holnapig :):)

Picike a görcsök azért vannak mert nbyúlnak a méhszallagok és ezt érzed nyugi ez teljesen normális csak van aki jobban megérzi :)

nika70
Salgótarján

Ez hihetetlen nemsokára indulnék erre szakad az eső,ezt nem hiszem el :cry: :cry:

Kép
Kép
a.ibici

Nika!
Örülök,hogy Gege jobban van!Emlékszem Viki is nagyon nem szerette az orrszívást.

Kép
Kép
a.ibici

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?