Sziasztok!
Először is: gyerekek gyönyörűek!!!
szilcsi: Szorulás: már mindent próbáltatok? (szilva, sárgabarack, sütőtök- ezek nyersen vagy bébiételben, lekvárban, Laevolac szirup, kamillatea, aszalt szilva és főzete?) Apa elvárásaira inkább nem mondok semmit, nehogy csúnyát mondjak… De az ilyen elvárásoktól feláll a hátamon a szőr!!!
Ha ezért vagy otthon GYED-en, akkor vajon miért kell még dolgoznod mellé?? Teljesen egyetértek klzsuzsival.
Háztartás: én nem tudom, ti hogy csináljátok, én se nagyon tudok semmit se csinálni, pl. ha vasalok, Dóri azonnal a vasalódeszka alatt mászik, a zsinóron akarja áttolni a babakocsit stb, és ha Marcsinak kell valami közben, nem merem otthagyni Dóri a vasalóval... Takarítani a nagyobb melókat hétvégén, kisebbeket negyedórás bontásban, amikor sikerül, főzni én se főzök, szinte egyáltalán. Bár, ha úgy főztök, ahogy írjátok, hogy ordítanak a háttérben, na úgy én is tudnék, de azt már nem...
Ébredés: mint Karmenéknél, Marcsi még mindig sokszor kel. Dórit akkor akartuk áttelepíteni hozzá, amikor megtanul aludni éjjel, megtanult, de Marcsi miatt nem tesszük át, hogy ne ébressze fel a kiabálásával. A legszebb az volt, amikor sírt, átment apa, kérdezte, mi baj, válasz: „Lelóg a kezem az ágyról.”
toncsi: Maxi Cosi Priori, tudok neked rendelni a bolti árnál olcsóbban (attól a lánytól, akitől mi is vettük, új), és kipróbálhatjátok Hédivel a mienket egyik délután! A Trimaxot is, de azt nem tudom teljes gőzzel ajánlani, bár Marcsinak bevált.
Enikő: Köszi a szervezést fellépő-ügyben! Marcsi és Dóri apukájának bemutathatlak, rá igaz, amit írtál, csak hát ő foglalt, tudod…
Szóval, igen, vannak ilyen pasik szerencsére.
zsuzsu: nekünk van egy forgó-állványunk, odaadom szívesen, nálunk a forgót törte el Marcsi, meg már egyébként se használjuk, lefotózzam neked?
zituska: tényleg szép helyen voltatok, megérdemlitek ti si a zavartalan családos együttlétet!
AT Zita: nekünk van kettő is, mármint tabi-dvd. És hálózsákban alszanak mindketten, lemérem neked, ha gondolod, hogy hány cm. (Marcsié 24-36 hós, illetve a Brendonosból most 122-est, a legnagyobbat vettem meg, mert így 2 telet tudja használni, Dórié 12-18 hós méretezésű.)
Karmen: én oda szoktam adni fizetés nélkül, ha adnak érte pénzt, akkor megpróbálom nem elfogadni.
Ha én veszem meg, akkor meg megpróbálom kifizetni.